2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

rabbim seninde yardımcın olsun canım.tekrar ne zaman düşünüyosun dondurulmuşun varmı.tekrar baştan mı başlıycaksın
3dondurulmusum var canım ama tekrar bu süreci kaldıracak durumda değilim şuan uzun bir süre yaptırmam diyorum ama belki ruh Halim değişir bilmiyorum . Sen ne yapmayı dusunuysun

hangi gun çözdürdülerse embriyo kaldigi yerden ilerlemeye devam edio tatlim senin ki 3. gun embriosu

arkadaslar benim ikinci denenem.6.gun embriyosu iki tane dondurulmuş transfer edildi.10 subatta sonuc belli olacak..benim gibi olupta hamile kalan varmı ..soruyorum çünkü bizede ümit olsun diye :)

arkadaslar benim ikinci denenem.6.gun embriyosu iki tane dondurulmuş transfer edildi.10 subatta sonuc belli olacak..benim gibi olupta hamile kalan varmı ..soruyorum çünkü bizede ümit olsun diye :)
neden 6. gün acaba,pek duymadım 6.gün embriyosunun transferini,bildiğim kadarıyla en fazla 5. gün embriyosu transfer ediyolar,ama doktorlar en iyisini bilir,bol şans

3dondurulmusum var canım ama tekrar bu süreci kaldıracak durumda değilim şuan uzun bir süre yaptırmam diyorum ama belki ruh Halim değişir bilmiyorum . Sen ne yapmayı dusunuysun
bende düşünmüyorum canım araştırma hastanesine gidip bütün testlerimi tekrar yaptırıcam sonra dondurulmuşu deniycem.çok yıprandım.23 haftalık kaybım var.dondurulmuşlarımda tutmadı.ne zaman denerim bilmiyorum.rabbim yardımcımız olsun canım

Dün belim ağrıdı biraz ara ara kasıklarım ağrıyo onun dışında bise yok benim 2.denemem 5. Gün embiryosu 2 kalite böyle söylediler senin nasıl peki

Dün belim ağrıdı biraz ara ara kasıklarım ağrıyo onun dışında bise yok benim 2.denemem 5. Gün embiryosu 2 kalite böyle söylediler senin nasıl peki
Valla bu tarz belirtiler bende de var,1 adet 5.günde dondurulup çözdürülen kaliteli bir embriyo oldugu söylendi

2.negatiften sonra doktorumla telefonda konustum. Olmadiysa bi nedeni vardir bunun icin hangi testleri yaptirmaliyim dedim. Okuz altinda buzagi aramaya gerek yok yeni bastan deneyecegiz dedi. Bnm tedavim baska doktorda asilama diye baslayip sonradan tup bebege donmustu daha planli gidilir busefer dedi.
Ama okuduklarımda genetik testi kan pihtilasmasi fln diyor kafam karisik 1 ay dinlenip arastirmalara baslayayim. Ilaclaei bıraktım 3gun oldu daha adetimde gelmedi

Kızlar günaydın,kullandığımız jelden sızede hıc parca gıbı bırsey geldımı,bıraz kahverengıyle karsık ,yardım lütfen

Günaydın cnm. ben 2 aşılamadan sonra anca 2. Tüp bebek denemsinde hamileliği yakalamıştım fakat yaşamayınca etraftaki başına gelen arkadaşlardan bilgilenip genetik testleri yaptırdım. bendede faktör v homozigot çıktı yani kan pıhtılaşması.Eğer beni doktorum bu konuda uyarmış olsaydı belkide bugün.....Şimdi hergün kan sulandırıcı iğne kullanıyorum.bu kadar uğraşıyoruz bu kadar umutlanıyoruz bu kadar acı çekiyoruz bence sen en baştan bu testlerini yaptır canım.Aklında soru işareti acaba kalmasın derim ben ...umarım bir sonraki denemende herşey yolunda gider ve bebeğine kavuşursun....

Kızlar günaydın,kullandığımız jelden sızede hıc parca gıbı bırsey geldımı,bıraz kahverengıyle karsık ,yardım lütfen
Canım günaydın benim ogluma hamileyken hep geliyordu icerdeki kalmış kani atiyormus jelle beraber doktorum oyle demisti o zamanlar.benimde bugün 5.gun ama hic belirti kalmadi tutmadi acaba diye diye kendimi dinlemekten biktim.bugun bide e2 ve progesteron hormonuna vaktiricam hayirlisi artik elden bisey gelmiyorki

Yanı normalmı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…