- 9 Nisan 2012
- 734
- 63
- 40
Normal bence canım kırmızı renk kanaman olmadığı surece korkmana gerek yokYanı normalmı canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal bence canım kırmızı renk kanaman olmadığı surece korkmana gerek yokYanı normalmı canım
Kızlar bana değer çok yüksek geldi kızımda 26 çıkmıştı 12.gun şimdi 3679 çıktı 14. Gün acaba ikizmidir
Yardımcı olabilirmisiniz bu konuda bana
Allah ima hamd olsun değerin 3679 çıktı darısı isteyen herkesin başına inşallah. COk mutluyum coookk
Kızlar 415.4 çıkmış
amanda29 merhaba sizi memorial topiğinden hatırlıyorum konunuz hayırlı olsun uğur getirsin..
Ben burdan tüm donmuş annelerine ve anne adaylarına sormak istiyorum; embriyonuz dındurulurken kalitesi neydi ve çözülürken bozulma yaşayan oldumu??
Amh ım düşük olduğu için bir embriyo havuzu oluşturmak istiyorum ama en iyi kalite embriyoda bile %5 bozulma ihtimali verdiler bunu göze almalımıyım? En fazla 2 embriyo oluşuyor ama taze transferle 4 kez denedim yardımcı olursanız çoook sevinirim. Çıkmazdayım...
Kızlar yarin transferin 7.gün idrar ya da kan testi yapsam bisey çıkar mı,ölücem meraktan
Kızlar günaydın,kullandığımız jelden sızede hıc parca gıbı bırsey geldımı,bıraz kahverengıyle karsık ,yardım lütfen
hayirli olsun insallah hersey yolunda gjder canimGÜNAYDIN GÜZEL ANNE ADAYI ARKADAŞLARIMMMM...
Muayeneye dün gittim arkadaşlar adetimin 3.günü yani...
Ultrason muayenesinde herşeyin gayet güzel olduğunu söyledi doktor çok şükür ve resmi olarak dondurulmuş tedaviye başlayabileceğimi söyledi... Bu süreç normal
tedaviye göre daha basit. İki önemli kriter var birincisi rahim kalınlığının istenilen ölçüye ulaşması, ikincisi ise dondurulmuş embriyoların sağlıklı bir şekilde çözülmesi...
Dün akşam itibari ile rahim kalınlığını düzenlemeye yardımcı Estrofem adlı östrojen tablet ilacını kullanmaya başladım...
11 Şubat da kontrol randevum var ve tahmini olarak 20 Şubat gibi de transfer
işlemimin gerçekleşebileceğini söyledi doktorum, eeee tabi Allahın izni ile herşey yolunda giderse...
Yaaabiraz moral oldu bana 4. Günü transferimin ama çok umutsuzum nedense hiç belirti yokcanım yıne 3. gün oluyo bıldıgım kadarıyla aynı gün çözdürülüp transfer yapılıyo benım öle oldu yani hücre sayıları da gayet iyi..
Yaaabiraz moral oldu bana 4. Günü transferimin ama çok umutsuzum nedense hiç belirti yok
GÜNAYDIN GÜZEL ANNE ADAYI ARKADAŞLARIMMMM...
Ultrason muayenesinde herşeyin gayet güzel olduğunu söyledi doktor çok şükür ve resmi olarak dondurulmuş tedaviye başlayabileceğimi söyledi... Bu süreç normal tedaviye göre daha basit. İki önemli kriter var birincisi rahim kalınlığının istenilen ölçüye ulaşması, ikincisi ise dondurulmuş embriyoların sağlıklı bir şekilde çözülmesi...
Dün akşam itibari ile rahim kalınlığını düzenlemeye yardımcı Estrofem adlı östrojen tablet ilacını kullanmaya başladım...
11 Şubat da kontrol randevum var ve tahmini olarak 20 Şubat gibi de transfer işlemimin gerçekleşebileceğini söyledi doktorum, eeee tabi Allahın izni ile herşey yolunda giderse...
Canım senin hücre sayıların nasıldı??? Sanırım izmirde yaptırdın sende dr un kimdi öğrenebiilirmiyim???canım yıne 3. gün oluyo bıldıgım kadarıyla aynı gün çözdürülüp transfer yapılıyo benım öle oldu yani hücre sayıları da gayet iyi..
Canım senin hücre sayıların nasıldı??? Sanırım izmirde yaptırdın sende dr un kimdi öğrenebiilirmiyim???
Ben geçen sefer kaldığımda kasıklarım ağrımıştı hatta bacağıma vuruyordu ağrısı bu sefer olmayınca bende umutsuzluğa kapıldımvaryaaa hiç belirtiye takılma herkeste aynı olmuyo transferde dahil olmak üzere suan 6. haftamdayım hiç hamilelik belirtim yok hamıle olduguma hala ınanamıyorum transefrden sonra bende dıyodum acaba tutmadımı belırtı yok dıye ama hamıleyım böle şeylerle canını sıkma bu ara bol bol dua et rabbım nasıp etsın guzel sonucları..
Allahım inşallah iki meleğini sorunsuz sıkıntısız kucağına almayı nasip etsin inşallah.Desteğin için teşekkürler canım....benım 3. gün embrıyosu donduruldu 8 hücreli 1. kaliteydı ıkısıde çözüldügündede sağlıklı bi şekilde çözüldü aynı gun transfer oldu izmirde eurofertılde yaptırdım canm doktorum nuray aytekın aygüler çok ama çok ıyı bir doktor ve ekipte sahane allah onlardan razı olsun..
GÜNAYDIN GÜZEL ANNE ADAYI ARKADAŞLARIMMMM...
Ultrason muayenesinde herşeyin gayet güzel olduğunu söyledi doktor çok şükür ve resmi olarak dondurulmuş tedaviye başlayabileceğimi söyledi... Bu süreç normal tedaviye göre daha basit. İki önemli kriter var birincisi rahim kalınlığının istenilen ölçüye ulaşması, ikincisi ise dondurulmuş embriyoların sağlıklı bir şekilde çözülmesi...
11 Şubat da kontrol randevum var ve tahmini olarak 20 Şubat gibi de transfer işlemimin gerçekleşebileceğini söyledi doktorum, eeee tabi Allahın izni ile herşey yolunda giderse...
Yaaabiraz moral oldu bana 4. Günü transferimin ama çok umutsuzum nedense hiç belirti yok
Saol canım desteğin için inşallah öyledir....tedavin senin için hayirli olsun tatlim,eger hersey yolunda giderse normal sartlarda 17- 18 subatta transferin olur...
canim bu sekilde dussunceler herkeste oluo normal ama hakkında hayirlisi olsun, belirti kişiden kişiye degisio,daha 4.gunundesin embrio daha yeni yerleşmeye calisiodur tatlim kendine esenlikler ver ALLAH a dua et bol bol
tedavin senin için hayirli olsun tatlim,eger hersey yolunda giderse normal sartlarda 17- 18 subatta transferin olur...
canim bu sekilde dussunceler herkeste oluo normal ama hakkında hayirlisi olsun, belirti kişiden kişiye degisio,daha 4.gunundesin embrio daha yeni yerleşmeye calisiodur tatlim kendine esenlikler ver ALLAH a dua et bol bol
ben sadece vıtamınlerı veEstrofem kullanıyorum bendekı yan etkısı aşırı mıgde agrısı cekıyorum Estrofeme basladıgım gunden berıKızlar birşey sormak istiyorum ben şuan Folbiol, Glifor ve Estrofem kullanıyorum...
Glifor biraz mide bulantısı yapıyordu zaten dünde Estrofem'e başlayınca aşırı derecede mide bulantısı ve baş dönmesi yaptı..
Sizde böyle bir yan etki yaşadınız mı?
Çok yüksek canım benim 13.gun 1168di ikiz...senin 3 galiba :))Kızlar bana değer çok yüksek geldi kızımda 26 çıkmıştı 12.gun şimdi 3679 çıktı 14. Gün acaba ikizmidir