- 21 Kasım 2014
- 1.743
- 1.626
Yok canım şuanki pisikolojim bunu kaldırcak gibi değil tekrar aynı şeyleri yaşamak şimdi zor geliyor ama bazen oyle anlar oluyoki resmen bebek kokusu burnunda tütüyor gozlerimi kapayip bi bebek hayal ettigimde kokusunu hissediyorum sanki. içimde çok büyük özlem var. Sevdiğin aşık olduğun birini özlersin yokluğuna dayanamaz gün sayarsin ya kavuşmak için işte benim bebek ozlemim öyle bişey. Bu duyguyu evlenmeden önce eşime hissetmistim sukurki sayılı gün bitti ve Kavuştuk, bliyorumki bi gün bebeğim için saydığım günlerde bitecek ve kavusacagim. Neyse gece gece duygusala bağladım iyice.Rabbim tez zamanda isteyen herkesin evlat hasretini dindirsin.Canım seninle aynı seyleri yasamisiz benimde 3 gun sonra basladi ve cok ağrım vardı 1 parca düşürdüm Biraz tuhaf oldum ama sonra ağrım gitti sen hemen tekrardan deniycekmisin?
Hayirli olsun insallah bu sefer guzel sonuclansin kizina kardes gelsinHerkese mrhb, kaç gündür topigi takip ediyorum kendime yakın buldugum için ve buraya yazabilmek için siteye üye oldum.
Benim bir kızım var 4 yaşında dogal yollarla oldu iki yıl önce kardeş yapalım dedik olmadı hsg laparoskopi histeroskopi derken iki tüpümün de tıkalı olduğunu öğrendik 1 yil once tüp bebek maceramiz basladi 2 kez donmuş larla denedik 1 kalite blast embriyo old halde tutmadı şimdi 3.yu deneyecegiz.yarin dr randevum var büyük ihtimal 9 şubatta transfer yapariz dedi ama bakalım yarın ne diyecek.
Hayırlı olsun inşallah tamamına ersin İnşallahkizcelerimmmmmm
saat 12.30 da transferim var dualarinizi eksik etmeyin cooook heyecanliyim coook ...
kizcelerimmmmmm
saat 12.30 da transferim var dualarinizi eksik etmeyin cooook heyecanliyim coook ...
Hayırlı olsun inşallah tamamına ersin İnşallah
Günaydın cnm,insllh guzel haberlerını alıcaz,dualarımız senınle guzel anne
kizcelerimmmmmm
Herkese mrhb, kaç gündür topigi takip ediyorum kendime yakın buldugum için ve buraya yazabilmek için siteye üye oldum.
Benim bir kızım var 4 yaşında dogal yollarla oldu iki yıl önce kardeş yapalım dedik olmadı hsg laparoskopi histeroskopi derken iki tüpümün de tıkalı olduğunu öğrendik 1 yil once tüp bebek maceramiz basladi 2 kez donmuş larla denedik 1 kalite blast embriyo old halde tutmadı şimdi 3.yu deneyecegiz.yarin dr randevum var büyük ihtimal 9 şubatta transfer yapariz dedi ama bakalım yarın ne diyecek.
Merhaba kizlar.. 3 gun once transferim oldu.. Bundan once adetin 3. gununden 13.gune kadar estrofem aliyodum sorun yoktu buna elevit eklenince yuzum sisip kizarmaya basladi.. eleviti kestim.. Transferden sonra estrofem folboil coraspin progestan ve jel aliyorum...sizlef omega alinca bana niye verilmedi acaba...
O tabloda en yasli ben olacagim galiba)))
Nıyeeee ben VarımO tabloda en yasli ben olacagim galiba)))
Anlıyorum canım seni birgun bizde hedefimize ulaşacağız ama biraz sabir işte Bende bazı testler yaptırıp oyle Tekrarlıycagım hayırlısı artık hakkımızda .üzme kendiniYok canım şuanki pisikolojim bunu kaldırcak gibi değil tekrar aynı şeyleri yaşamak şimdi zor geliyor ama bazen oyle anlar oluyoki resmen bebek kokusu burnunda tütüyor gozlerimi kapayip bi bebek hayal ettigimde kokusunu hissediyorum sanki. içimde çok büyük özlem var. Sevdiğin aşık olduğun birini özlersin yokluğuna dayanamaz gün sayarsin ya kavuşmak için işte benim bebek ozlemim öyle bişey. Bu duyguyu evlenmeden önce eşime hissetmistim sukurki sayılı gün bitti ve Kavuştuk, bliyorumki bi gün bebeğim için saydığım günlerde bitecek ve kavusacagim. Neyse gece gece duygusala bağladım iyice.Rabbim tez zamanda isteyen herkesin evlat hasretini dindirsin.
Allah hayirli bebek nasip etsin insallah... Sikisik olman gerekiyor biliyosun.. Fakat ben asiri sikisik olmustum, sonra internetten okudum idrari hissetmeniz yeterli o kadar kendinize eziyete gerek yok diye..kizcelerimmmmmm
saabiliya transferim var dualarinizi eksik etmeyin cooook heyecanliyim coook ...
Cevabınıza teşekkür ederim.. Doktor Omega dan hiç bahsetmedi, acaba kafama göre mi alsam, elevit bende alarji yaptı yüzümü şişirdi ve kızardı- yanma gibi.. tabloya ismimi nasıl eklerim? galiba beceriksizim..Hoşgeldin... İnşallah randevun güzel geçer de yavrunla biran önce kavuşursun...
1. sayfadaki tabloda yer alan bilgilerini yazarsan senide tabloya ekleyeyim...
Hayırlı olsun transferin... İlaçlar her bünyede farklı etkiler yapabiliyor, doktorunla görüşüp farklı bir ilaca geçebilirsin sonuçta elevit vitamin hapı...
1. sayfadaki tabloda yer alan bilgilerini yazarsan senide tabloya ekleyeyim...
Şuan en yaşlı benim canım sen kaçsınki :)O tabloda en yasli ben olacagim galiba)))
kizcelerimmmmmm
Kızlar Allah ikinizede sabır versin ama öyle güzel bir son bekliyo olsun ki sizi bebişlerinizi kucağınıza aldığınızda herşeyi unutun....Anlıyorum canım seni birgun bizde hedefimize ulaşacağız ama biraz sabir işte Bende bazı testler yaptırıp oyle Tekrarlıycagım hayırlısı artık hakkımızda .üzme kendini
Hadi hayırlısı canım umarım sana sımsıkı tutunurlar ...kizcelerimmmmmm