- 9 Nisan 2012
- 734
- 63
- 40
Hayırlı olsun canım darisi bana ve tüm bekleyen anne adaylarına olsun 6 gun sonra bende vurdan bagiririm inşallah hamilelik haberimisonundaaaaaa hamileyimmmm bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
yupppiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun canım darisi bana ve tüm bekleyen anne adaylarına olsun 6 gun sonra bende vurdan bagiririm inşallah hamilelik haberimisonundaaaaaa hamileyimmmm bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
yupppiii
oo maşallah ne güzel bir haber hayırlı olsun canımsonundaaaaaa hamileyimmmm bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
yupppiii
Çok güzel bir haber hAyırlısı olsun canım...Sana güzel bir hamilelik diliyorum....sonundaaaaaa hamileyimmmm bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
yupppiii
sonundaaaaaa hamileyimmmm bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
yupppiii
Bendede durum aynı offffffBenim test günü cumartesi saatler durdu sanki off geçmiyor zaman
Kızlar ikinizi de çok ama çok tebrik ediyorum... Resmen sevinçten ayaklarım yerden kesildi... Bizlere çok büyük moral oldunuz... Rabbim sağlıkla devam ettirsin inşallah...
Canım ben tedaviye dün başladım henüz transferim olmadı ama şunu söyleyeyim 5.gün embriyosu 1.kalite denildi dondurulurken... Çözülmede ne olur henüz bilemiyorum...
Bence yapma tatlım en azından iki gün daha bekle... Biliyorum çok zor ama erkenden kendini strese sokman da iyi olmaz diye düşünüyorum...
Evet canım birçok arkadaş aynı sorunu yaşıyor... Gelen ilaç kırmızı olmadığı sürece bir sorun yok...
sonundaaaaaa hamileyimmmm bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
yupppiii
E eskisehir | 25 | Antalya | 16 Aralık | 06 Ocak | 15 Ocak | |
E eskisehir | 29 | İzmir Euro Fertil | 22 Aralık | 08 Ocak | 19 Ocak (ikiz) | |
E eskisehir | 30 | Antalya Tüp Bebek | 23 Aralık | 12 Ocak | 20 Ocak (2 Emb) | |
E eskisehir | 28 | Adana | ? | 12 Ocak | 22 Ocak (2 Emb) | |
E eskisehir | 29 | Adana Ankada | 25 Aralık | 13 Ocak | 23 Ocak | |
E eskisehir | 28 | Bursa Art | 26 Aralık | ? | Çözülmede Sorun | İptal |
E eskisehir | 26 | Pembe Mavi Bursa | 28 Aralık | 14 Ocak | Çözülmede Sorun | İptal |
E eskisehir | ? | Maslak Acıbadem | ? | 15 Ocak | 26 Ocak | ? |
E eskisehir | 22 | Euro Fertil | 1 Ocak | 15 Ocak | 27 Ocak (2 Emb) | |
E eskisehir | ? | Adana Acıbadem | ? | 16 Ocak | 28 Ocak | |
E eskisehir | 29 | İzmir Dr.İsrael | 27 Aralık | 20 Ocak | 30 Ocak (2 Emb) | |
E eskisehir | 33 | Bahçeci Fulya | 29 Aralık | 17 Ocak | 31 Ocak (2 Emb) | |
E eskisehir | 37 | Bahçeci Fulya | 3 Ocak | 17 Ocak | 31 Ocak (2 Emb) | |
E eskisehir | 30 | Bahçeci Fulya | 02 Ocak | 19 Ocak | 03 Şubat | |
E eskisehir | 28 | Bahçeci Fulya | 05 Ocak | ? | ? | ? |
E eskisehir | 28 | Bursa Acıbadem | 06 Ocak | ? | ? | ? |
E eskisehir | 29 | Malatya Doğu Fertil | 07 Ocak | 26 Ocak | 07 Şubat (1 Emb) | ? |
E eskisehir | ? | ? | ? | 29 Ocak | 09 Şubat | ? |
E eskisehir | 30 | M.Park B.Evler | 10 Ocak | 28 Ocak | 09 Şubat (1 Emb) | ? |
E eskisehir | 31 | Bahçeci Umut | ? | 29 Ocak | 10 Şubat | ? |
E eskisehir | 33 | Malatya F.Ersen | 14 Ocak | 02 Şubat | 12 Şubat (2 Emb) | ? |
E eskisehir | 30 | Maslak Acıbadem | 15 Ocak | ? | Yumurta Gelişmesi | İptal |
E eskisehir | 28 | Yurtdışı | 17 Ocak | 04 Şubat | ? | ? |
E eskisehir | 34 | Memorial Şişli | 30 Ocak | 20 Şubat | 01 Mart | ? |
E eskisehir | 30 | Özel İzmir | 18 Ocak | ? | ? | ? |
E eskisehir | 27 | Maslak Acıbadem | 20 Ocak | ? | ? | ? |
E eskisehir | 34 | Memorial Şişli | 30 Ocak | ? | ? | ? |
E eskisehir | 34 | ? | ? | ? | ? | ? |
E eskisehir | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
E eskisehir | 25 | Anadolu Sağlık Merkezi | ? | ? | ? | ? |
E eskisehir | ? | Bahçeci Fulya | ? | ? | ? | ? |
E eskisehir | ? | Dr.Faruk Buyru | ? | ? | ? | ? |
Kızlar bahçeci Fulya tam gaz pozitifle gıdıyoruz, esunger53 umutlugirl ...Darısı bekleyen güzel annelerın başına
Kontrole kadar Omega 3,elevit,jel,coraspırıne aynen devam cnm:)))))
amin isteyen herkese inşallah
kizlar suan hangi ilaclari kullaniyorsunuz ?
Kontrole kadar Omega 3,elevit,jel,coraspırıne aynen devam cnm
Ya kızlar elevit de domuz jelatini denilen bir madde varmis malatyada satilmiyor,ben ona benzer decavit var onu kullaniyorum
Hayırlısı olsum umarım Allah gönlünüze göre verir ve kızınızın bir kardeşi olur...Herkese mrhb, kaç gündür topigi takip ediyorum kendime yakın buldugum için ve buraya yazabilmek için siteye üye oldum.
Benim bir kızım var 4 yaşında dogal yollarla oldu iki yıl önce kardeş yapalım dedik olmadı hsg laparoskopi histeroskopi derken iki tüpümün de tıkalı olduğunu öğrendik 1 yil once tüp bebek maceramiz basladi 2 kez donmuş larla denedik 1 kalite blast embriyo old halde tutmadı şimdi 3.yu deneyecegiz.yarin dr randevum var büyük ihtimal 9 şubatta transfer yapariz dedi ama bakalım yarın ne diyecek.
[/QUOTE]İŞTE TÜM ADAYLARIN ANNE OLMASI DİLEĞİ İLE OLUŞTURDUĞUM LİSTE
[TR][TR][/tr][/tr]
E eskisehir 25 Antalya 16 Aralık 06 Ocak 15 Ocak E eskisehir 29 İzmir Euro Fertil 22 Aralık 08 Ocak 19 Ocak (ikiz) E eskisehir 30 Antalya Tüp Bebek 23 Aralık 12 Ocak 20 Ocak (2 Emb) E eskisehir 28 Adana ? 12 Ocak 22 Ocak (2 Emb) E eskisehir 29 Adana Ankada 25 Aralık 13 Ocak 23 Ocak E eskisehir 28 Bursa Art 26 Aralık ? Çözülmede Sorun İptal E eskisehir 26 Pembe Mavi Bursa 28 Aralık 14 Ocak Çözülmede Sorun İptal E eskisehir ? Maslak Acıbadem ? 15 Ocak 26 Ocak ? E eskisehir 22 Euro Fertil 1 Ocak 15 Ocak 27 Ocak (2 Emb) E eskisehir ? Adana Acıbadem ? 16 Ocak 28 Ocak E eskisehir 29 İzmir Dr.İsrael 27 Aralık 20 Ocak 30 Ocak (2 Emb) E eskisehir 33 Bahçeci Fulya 29 Aralık 17 Ocak 31 Ocak (2 Emb) E eskisehir 37 Bahçeci Fulya 3 Ocak 17 Ocak 31 Ocak (2 Emb) E eskisehir 30 Bahçeci Fulya 02 Ocak 19 Ocak 03 Şubat E eskisehir 28 Bahçeci Fulya 05 Ocak ? ? ? E eskisehir 28 Bursa Acıbadem 06 Ocak ? ? ? E eskisehir 29 Malatya Doğu Fertil 07 Ocak 26 Ocak 07 Şubat (1 Emb) ? E eskisehir ? ? ? 29 Ocak 09 Şubat ? E eskisehir 30 M.Park B.Evler 10 Ocak 28 Ocak 09 Şubat (1 Emb) ? E eskisehir 31 Bahçeci Umut ? 29 Ocak 10 Şubat ? E eskisehir 33 Malatya F.Ersen 14 Ocak 02 Şubat 12 Şubat (2 Emb) ? E eskisehir 30 Maslak Acıbadem 15 Ocak ? Yumurta Gelişmesi İptal E eskisehir 28 Yurtdışı 17 Ocak 04 Şubat ? ? E eskisehir 34 Memorial Şişli 30 Ocak 20 Şubat 01 Mart ? E eskisehir 30 Özel İzmir 18 Ocak ? ? ? E eskisehir 27 Maslak Acıbadem 20 Ocak ? ? ? E eskisehir 34 Memorial Şişli 30 Ocak ? ? ? E eskisehir 34 ? ? ? ? ? E eskisehir ? ? ? ? ? ? E eskisehir 25 Anadolu Sağlık Merkezi ? ? ? ? E eskisehir ? Bahçeci Fulya ? ? ? ? E eskisehir ? Dr.Faruk Buyru ? ? ? ?
[TD] ÜYE [/TD]
[TD] YAŞ [/TD]
[TD] MERKEZ [/TD]
[TD] BAT/SAT [/TD]
[TD] TRANSFER [/TD]
[TD] TEST [/TD]
[TD] SONUÇ [/TD]
[/TR]
[/TR][/TR]