- 21 Kasım 2014
- 1.743
- 1.626
Ayy canım daha önce benim de değerim düşmüştü Bebeğimi kaybetmistm seni anlayabiliyorum Rabbim sabrini versin inşallah. bu sürecin her olumsuz aşaması çok zor kımiımızın yumurtası olusmuyo kiminin döllenme oluyor ölüyo kiminin tutunamiyo kimi düşük yapıyo hepsi birer imtihan yapacak birsey yok bize dusen sadece allah a siginip bol dua etmekMalesef kızlar benimde olmadı Test yükselmiyor ilk 24 2 gün sonra yaptırdım 28 olmuştu şimdide 25 olmus kimyasal gebelık dedı doktorum hayırlısı artık
Malesef kizlar olmadi sonucumu internetten gordum almaya bile gitmicem cok kotuyum ben nasil soylucem esime moralim cok bozuk
Malesef kızlar benimde olmadı Test yükselmiyor ilk 24 2 gün sonra yaptırdım 28 olmuştu şimdide 25 olmus kimyasal gebelık dedı doktorum hayırlısı artık
Hamileyiim.9.gün 508 sanırım ikiz :)
Kızlar, Allah isteyen herkese bu mutluluğu nasip etsin tez zamanda inşallah. ..Ben Bahçeci Fulya hastasıyım. 15 ocakta transferim oldu.12.kanda değeri 263 14.gun 898.Benimki 3.gun dondurulmus 4.gun embriyosuydu 2 adet. 2 hafta sonra kontrolüm var umarım her sey yolunda gider.Degerler pek ikiz gibi değil sanırım bu konuda tecrübeli arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim. Belirti olarak pek birsey yaşamadım. Uyku hali ve susamak disinda
Hayırlı olsun canım... Bızdeesunger53 beraber Bahcecı Fulya hastasıyız,bızde inşllh yarın senın gıbı guzel haberler alırız..... Senın uyku ve susamak dışında başka belırtın olmadımı?
Ayy canım daha önce benim de değerim düşmüştü Bebeğimi kaybetmistm seni anlayabiliyorum Rabbim sabrini versin inşallah. bu sürecin her olumsuz aşaması çok zor kımiımızın yumurtası olusmuyo kiminin döllenme oluyor ölüyo kiminin tutunamiyo kimi düşük yapıyo hepsi birer imtihan yapacak birsey yok bize dusen sadece allah a siginip bol dua etmek
Hayirli olsun insallah guzel bir sekilde tamamina ersinKızlar size söylemeyi unuttum ben bu sabah adet oldum... Yarın 11:00 doktor randevum var...
Bende Allah'ın izni ile yeni tedavi dönemime girmiş bulunuyorum... Rabbim Hakkım(ız)da hayırlı ne ise onu nasip etsin...
Bismillah diyerek başlamış olayım...
Merhaba, neden erken dondurulmustu acaba? Bir sıkıntımi gormuslerdi yoksa daha iyi oldugu icin mi acabaKızlar, Allah isteyen herkese bu mutluluğu nasip etsin tez zamanda inşallah. ..Ben Bahçeci Fulya hastasıyım. 15 ocakta transferim oldu.12.kanda değeri 263 14.gun 898.Benimki 3.gun dondurulmus 4.gun embriyosuydu 2 adet. 2 hafta sonra kontrolüm var umarım her sey yolunda gider.Degerler pek ikiz gibi değil sanırım bu konuda tecrübeli arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim. Belirti olarak pek birsey yaşamadım. Uyku hali ve susamak disinda
E eskisehir | 25 | Antalya | 16 Aralık | 06 Ocak | 15 Ocak | |
E eskisehir | 29 | İzmir Euro Fertil | 22 Aralık | 08 Ocak | 19 Ocak (ikiz) | |
E eskisehir | 30 | Antalya Tüp Bebek | 23 Aralık | 12 Ocak | 20 Ocak (2 Emb) | |
E eskisehir | 28 | Adana | ? | 12 Ocak | 22 Ocak (2 Emb) | |
E eskisehir | 29 | Adana Ankada | 25 Aralık | 13 Ocak | 23 Ocak | |
E eskisehir | 28 | Bursa Art | 26 Aralık | ? | Çözülmede Sorun | İptal |
E eskisehir | 26 | Pembe Mavi Bursa | 28 Aralık | 14 Ocak | Çözülmede Sorun | İptal |
E eskisehir | ? | Maslak Acıbadem | ? | 15 Ocak | 26 Ocak | ? |
E eskisehir | 22 | Euro Fertil | 1 Ocak | 15 Ocak | 27 Ocak (2 Emb) | |
E eskisehir | ? | Adana Acıbadem | ? | 16 Ocak | 28 Ocak | ? |
E eskisehir | 29 | İzmir Dr.İsrael | 27 Aralık | 20 Ocak | 30 Ocak (2 Emb) | |
E eskisehir | 33 | Bahçeci Fulya | 29 Aralık | 17 Ocak | 31 Ocak (2 Emb) | ? |
E eskisehir | 37 | Bahçeci Fulya | 3 Ocak | 17 Ocak | 31 Ocak (2 Emb) | ? |
E eskisehir | 30 | Bahçeci Fulya | 02 Ocak | 19 Ocak | 03 Şubat | ? |
E eskisehir | 28 | Bahçeci Fulya | 05 Ocak | ? | ? | ? |
E eskisehir | 28 | Bursa Acıbadem | 06 Ocak | ? | ? | ? |
E eskisehir | 29 | Malatya Doğu Fertil | 07 Ocak | 26 Ocak(1 Emb) | 07 Şubat | ? |
E eskisehir | ? | ? | ? | 29 Ocak | 09 Şubat | ? |
E eskisehir | 30 | M.Park B.Evler | 10 Ocak | 28 Ocak | 09 Şubat (1 Emb) | ? |
E eskisehir | 31 | Bahçeci Umut | ? | 29 Ocak | 10 Şubat | ? |
E eskisehir | 33 | Malatya F.Ersen | 14 Ocak | ? | ? | ? |
E eskisehir | 30 | Maslak Acıbadem | 15 Ocak | ? | Yumurta Gelişmesi | İptal |
E eskisehir | 28 | Yurtdışı | 17 Ocak | 4 Şubat | ? | ? |
E eskisehir | 30 | Özel İzmir | 18 Ocak | ? | ? | ? |
E eskisehir | 27 | Maslak Acıbadem | 20 Ocak | ? | ? | ? |
E eskisehir | 34 | Memorial Şişli | 30 Ocak | ? | ? | ? |
E eskisehir | 34 | ? | ? | ? | ? | ? |
E eskisehir | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
E eskisehir | 25 | Anadolu Sağlık Merkezi | ? | ? | ? | ? |
E eskisehir | ? | Bahçeci Fulya | ? | ? | ? | ? |
E eskisehir | ? | Dr.Faruk Buyru | ? | ? | ? | ? |
Bu arada carsamba transfer oldum dundendir asiti bel ağrım var insallah bu iyiye işarettir: ((
Rabbim manen ve madden boool booll guc versin inşallah , hakkında hayirlisi ile tez vakitte hamiş olursun tatlimMalesef kızlar benimde olmadı Test yükselmiyor ilk 24 2 gün sonra yaptırdım 28 olmuştu şimdide 25 olmus kimyasal gebelık dedı doktorum hayırlısı artık
oooohhhhhhh be gozun aydinKızlar size söylemeyi unuttum ben bu sabah adet oldum... Yarın 11:00 doktor randevum var...
Bende Allah'ın izni ile yeni tedavi dönemime girmiş bulunuyorum... Rabbim Hakkım(ız)da hayırlı ne ise onu nasip etsin...
Bismillah diyerek başlamış olayım...
Canım inşallah bidahaki sefer kavuştursun rabbim.ilaçları birakinca 1hafta icinde oluyorsun canımmaalesef benim dondurulmuşlarım tutmadı.bu arada ilaçları bırakınca ne zaman adet görülüyor.
Uzulme diyemem elde degil ama nasip kismet demekten baskan yapabiecegimiz bisey yok keske herkes pozitif alsamaalesef benim dondurulmuşlarım tutmadı.bu arada ilaçları bırakınca ne zaman adet görülüyor.
Canim ben tüp bebekten önce kendiligimden hamile kalmıştım adetin 3 gün geçmişti değeri 690 çıkmıştı 2 gün sonra 600 e düştü sonra da kanamam başladı nasip değilmiş bebeğim Gitti. Tüp bebek tedavimde negatif zaten öyle işte canımOgle canım yapıcak bırsey yok senin nasıl oldu
Canim allah sabrini versin geçen hafta ben de negatif sonuç aldım. Perşembe sonucu öğrendim pazartesi adet oldum yani 4 5 gün sonra olursun sende.ben Çok sancilandim ölüyodum sancidan sonra bi parça düşürdü m öyle rahatladımmaalesef benim dondurulmuşlarım tutmadı.bu arada ilaçları bırakınca ne zaman adet görülüyor.