2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

Malesef kizlar olmadi sonucumu internetten gordum almaya bile gitmicem cok kotuyum ben nasil soylucem esime moralim cok bozuk
Bazen bir şeyi çook istersin, olmaz...
Hatta bazen bir şeyi
ilk defa bu kadar çok istersin.
Elinden gelenin
en iyisini yapmaya çalıştıkça
her şeyin daha da berbat oldugunu görürsün.
Çalışıp çabalarsın oLmaz,
dua edersin oLmaz,
tevekkül edersin olmaz.
Ne yaparsan yap, olmadı mı olmaz!

OLmadı mı zorlamayacaksın diye bir şey yok!
ZorLayacaksın...
Olmuyorsa vakti degildir, hakkin degildir...
Olmuyorsa hakkinda hayırlı degildir.
Küsmeden, isyan etmeden sabredeceksin.
Çünkü hayatta en güzel, en degerli olan
zor olandır!!... HAYIRLI CUMALAR..

Badembadem34 Badembadem34 nasilsin aradinmi dr testi yarinmi yapicaksin off bugun cok kotuyum resmen aglama krizine girdim sabah sabah insallah guzel sonuclanir bugun gecmez :KK43: zaten hic umudum yok icten ice olmadigini hissediyorum:KK61:

Bende bugün kendımı cok kötü hıssedıyorum:KK43: dr'u aramadım,sağlı sollu kasığım batıyor,ağrım cok...burada negatıf sonuçları okuyunca,korkuyorum Yarınki tahlilden :KK61::KK43:....

Malesef kızlar benimde olmadı Test yükselmiyor ilk 24 2 gün sonra yaptırdım 28 olmuştu şimdide 25 olmus kimyasal gebelık dedı doktorum hayırlısı artık

Bende bugün kendımı cok kötü hıssedıyorum:KK43: dr'u aramadım,sağlı sollu kasığım batıyor,ağrım cok...burada negatıf sonuçları okuyunca,korkuyorum Yarınki tahlilden :KK61::KK43:....
Aynen bende çok korkuyorum nasipte varsa kismetse bebeklerimiz bizimledir inşallah benimde bugün kasiklarimda batmalar gene başladı

Malesef kızlar benimde olmadı Test yükselmiyor ilk 24 2 gün sonra yaptırdım 28 olmuştu şimdide 25 olmus kimyasal gebelık dedı doktorum hayırlısı artık
Üzüldüm ama yapacak bişey yok Allah sabrindan versin zor bir imtihan bizimkisi keşke herkesin pozitif olsa böyle olmayan sonuçları görünce moralim çok bozUluyor

Hamile kalan arkadaşlar bizimle tecrübelerini paylasabilirmi.bide kaçıncı gün embriyosu.kac embriyo transfer eedildi.kacinci denemeniz.sanirim umut ariyorum :KK43:

Kızlar, Allah isteyen herkese bu mutluluğu nasip etsin tez zamanda inşallah. ..Ben Bahçeci Fulya hastasıyım. 15 ocakta transferim oldu.12.kanda değeri 263 14.gun 898.Benimki 3.gun dondurulmus 4.gun embriyosuydu 2 adet. 2 hafta sonra kontrolüm var umarım her sey yolunda gider.Degerler pek ikiz gibi değil sanırım bu konuda tecrübeli arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim. Belirti olarak pek birsey yaşamadım. Uyku hali ve susamak disinda

Kızlar, Allah isteyen herkese bu mutluluğu nasip etsin tez zamanda inşallah. ..Ben Bahçeci Fulya hastasıyım. 15 ocakta transferim oldu.12.kanda değeri 263 14.gun 898.Benimki 3.gun dondurulmus 4.gun embriyosuydu 2 adet. 2 hafta sonra kontrolüm var umarım her sey yolunda gider.Degerler pek ikiz gibi değil sanırım bu konuda tecrübeli arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim. Belirti olarak pek birsey yaşamadım. Uyku hali ve susamak disinda
Hayırlı olsun inşallah bende fulya hastasıyım İnşallah Badembadem34 Badembadem34 de bende ordan güzel haberler alırız yarın

Hayırlı olsun canım... Bızde esunger53 esunger53 beraber Bahcecı Fulya hastasıyız,bızde inşllh yarın senın gıbı guzel haberler alırız..... Senın uyku ve susamak dışında başka belırtın olmadımı?

X