Hamileyiim.9.gün 508 sanırım ikiz :)Hadi hayirlisi insallah guzel haberler alirsin bu mibarek cuma gunu
Bazen bir şeyi çook istersin, olmaz...Malesef kizlar olmadi sonucumu internetten gordum almaya bile gitmicem cok kotuyum ben nasil soylucem esime moralim cok bozuk
Gözün aydın canım. Maşallah allah tamamına erdirsin kucağına almayi nasip etsin inşallahHamileyiim.9.gün 508 sanırım ikiz :)
ccccooook güzel değerin tatlim maşallah gozun aydinHamileyiim.9.gün 508 sanırım ikiz :)
Hayırlı olsun bebeğin sana sımsıkı tütünsün inşallah 10 Şubat senin için daha güzel bi hayatın başlangıcı olsun :)Benide eklermisiniz dün transferim oldu.31yasindayim.bahceci umut tüp bebek kadıköy. Test tarihi 10 subat
Harikaa bir haber,Allah kucağina almayı nasip etsinHamileyiim.9.gün 508 sanırım ikiz :)
Badembadem34 nasilsin aradinmi dr testi yarinmi yapicaksin off bugun cok kotuyum resmen aglama krizine girdim sabah sabah insallah guzel sonuclanir bugun gecmez zaten hic umudum yok icten ice olmadigini hissediyorum
Ayyy çok güzel bir haber gözün aydın valla moral oldu çok sevindim bize de dua et Allah sglikla sihatla kucağına alırsın insallahHamileyiim.9.gün 508 sanırım ikiz :)
Canım selam benimde dün oldu transferim hayırlısı olur inşallah...Benide eklermisiniz dün transferim oldu.31yasindayim.bahceci umut tüp bebek kadıköy. Test tarihi 10 subat
Aynen bende çok korkuyorum nasipte varsa kismetse bebeklerimiz bizimledir inşallah benimde bugün kasiklarimda batmalar gene başladıBende bugün kendımı cok kötü hıssedıyorumdr'u aramadım,sağlı sollu kasığım batıyor,ağrım cok...burada negatıf sonuçları okuyunca,korkuyorum Yarınki tahlilden ....
Üzüldüm ama yapacak bişey yok Allah sabrindan versin zor bir imtihan bizimkisi keşke herkesin pozitif olsa böyle olmayan sonuçları görünce moralim çok bozUluyorMalesef kızlar benimde olmadı Test yükselmiyor ilk 24 2 gün sonra yaptırdım 28 olmuştu şimdide 25 olmus kimyasal gebelık dedı doktorum hayırlısı artık
Çok sevindim canım Allahım kucağına almayı nasip etsin.İsteyen herkese hayırlısıyla bağışlasın...Hamileyiim.9.gün 508 sanırım ikiz :)
Hamileyiim.9.gün 508 sanırım ikiz :)
Hayırlı olsun inşallah bende fulya hastasıyım İnşallahKızlar, Allah isteyen herkese bu mutluluğu nasip etsin tez zamanda inşallah. ..Ben Bahçeci Fulya hastasıyım. 15 ocakta transferim oldu.12.kanda değeri 263 14.gun 898.Benimki 3.gun dondurulmus 4.gun embriyosuydu 2 adet. 2 hafta sonra kontrolüm var umarım her sey yolunda gider.Degerler pek ikiz gibi değil sanırım bu konuda tecrübeli arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim. Belirti olarak pek birsey yaşamadım. Uyku hali ve susamak disinda
Hayırlı olsun inşallah bende fulya hastasıyım İnşallahBadembadem34 de bende ordan güzel haberler alırız yarın
Kızlar, Allah isteyen herkese bu mutluluğu nasip etsin tez zamanda inşallah. ..Ben Bahçeci Fulya hastasıyım. 15 ocakta transferim oldu.12.kanda değeri 263 14.gun 898.Benimki 3.gun dondurulmus 4.gun embriyosuydu 2 adet. 2 hafta sonra kontrolüm var umarım her sey yolunda gider.Degerler pek ikiz gibi değil sanırım bu konuda tecrübeli arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim. Belirti olarak pek birsey yaşamadım. Uyku hali ve susamak disinda