- 28 Ağustos 2010
- 917
- 862
canim niye ortada bisi yokken kendini hirpaliosun ki bebein tutunduysa günah deil mi o sabi ye de stress yukluosun,Allah a yaslan canim napacaksin ki başka yol mu var ?hayirlisi olsun hakkında biraz daha relax ve sakin olmaya calis kolay deil yasadiklarimiz lakin Rabbine yönel ancak huzuru oyle buluosunBugün dakikalarca ağladım,henüz transferimin 4. Günü,çok negatif bir psikolojiye büründüm,kesin tutmadı diyorum kendi kendime...Napacagımı bilmiyorum,eşimi de çok üzdüğümün farkındayım,Ben bu haldeyken eşim çocuk falan istemiyorum diyo,oysa ki ne çok istediğini biliyorum,Allahım imtihanımızı kolaylaştırsın
regl agrılı ve yogunmu oluyor? okdr ilac kullandık;(Canim allah sabrini versin geçen hafta ben de negatif sonuç aldım. Perşembe sonucu öğrendim pazartesi adet oldum yani 4 5 gün sonra olursun sende.ben Çok sancilandim ölüyodum sancidan sonra bi parça düşürdü m öyle rahatladım
Kan verdim 1 saat sonra çıkacak kalbim ağzımda dua edin nolurKızlar sonuçlarınız çıkmadımı merakla bekliyorum.inşallah güzel haberler verirsiniz....
Ayyy çok heyecanlandim,Dualarimiz seninleKan verdim 1 saat sonra çıkacak kalbim ağzımda dua edin nolur
İnşallah canım dualarım seninle...Kan verdim 1 saat sonra çıkacak kalbim ağzımda dua edin nolur
dualarimiz seninle hayirli haberlerini bekliyorumKan verdim 1 saat sonra çıkacak kalbim ağzımda dua edin nolur
Nede güzel anlatmışsın ağzına sağlık arkadaşım...Bizlerin hepimizin özel insanlar insanlar olduğumuzu dusunuyorum...Herkesin kolaylıkla farketmeden bazen de istemeden elde ettiği birşeyi fazlaca fedakarlıklarla ( hem madden hem de manen) elde etmeye çabalıyoruz... Yolumuz çok uzun, engellerle dolu, ama ödülümüz çok büyük be canlarım...Dayanabileceğimiz kadar dayanıcaz, elimizden geleni yapıcaz, olmayınca toplarlanıp tekrar deniycez...Dedim ya, bizim işimiz zor, yolumuz uzun...Pes etmek yok, ödülümüz büyük çünkü...Bizi sorgusuz sualsiz sevecek, bizim canımızdan can, bitanemiz
Ayyyy çok sevindim canım hayırlısı olsun inşallah değer ikiz gibi görünüyor:)Allah ima hamd olsun değerin 3679 çıktı darısı isteyen herkesin başına inşallah. COk mutluyum coookk
Aaaaaaa süpperrr,Rabbim kucağına almayı nasip etsin,bizleri de dualarinda unutma canimAllah ima hamd olsun değerin 3679 çıktı darısı isteyen herkesin başına inşallah. COk mutluyum coookk
Canım çoook sevindım tebrık ederım senıAllah ima hamd olsun değerin 3679 çıktı darısı isteyen herkesin başına inşallah. COk mutluyum coookk
Senin degerin de iyi görünüyor,neden üzüldün kiKızlar 415.4 çıkmış