2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

Bugün dakikalarca ağladım,henüz transferimin 4. Günü,çok negatif bir psikolojiye büründüm,kesin tutmadı diyorum kendi kendime...Napacagımı bilmiyorum,eşimi de çok üzdüğümün farkındayım,Ben bu haldeyken eşim çocuk falan istemiyorum diyo,oysa ki ne çok istediğini biliyorum,Allahım imtihanımızı kolaylaştırsın

canim niye ortada bisi yokken kendini hirpaliosun ki bebein tutunduysa günah deil mi o sabi ye de stress yukluosun,Allah a yaslan canim napacaksin ki başka yol mu var ?hayirlisi olsun hakkında biraz daha relax ve sakin olmaya calis kolay deil yasadiklarimiz lakin Rabbine yönel ancak huzuru oyle buluosun

regl agrılı ve yogunmu oluyor? okdr ilac kullandık;(

Kızlar sonuçlarınız çıkmadımı merakla bekliyorum.inşallah güzel haberler verirsiniz....

Bizlerin hepimizin özel insanlar insanlar olduğumuzu dusunuyorum...Herkesin kolaylıkla farketmeden bazen de istemeden elde ettiği birşeyi fazlaca fedakarlıklarla ( hem madden hem de manen) elde etmeye çabalıyoruz... Yolumuz çok uzun, engellerle dolu, ama ödülümüz çok büyük be canlarım...Dayanabileceğimiz kadar dayanıcaz, elimizden geleni yapıcaz, olmayınca toplarlanıp tekrar deniycez...Dedim ya, bizim işimiz zor, yolumuz uzun...Pes etmek yok, ödülümüz büyük çünkü...Bizi sorgusuz sualsiz sevecek, bizim canımızdan can, bitanemiz

Nede güzel anlatmışsın ağzına sağlık arkadaşım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…