2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

İnşallah güzel haberleri i bekluyoruz canım

Bende dün buz bebisimi aldim geldim kızlar 9 subat test tarihim inşallah ikinci kez yüzüm guler benimde
hadi canim hayirli haberlerini vermek nasip olsun inşallah,oglusuna kardeş gelsin inşallah.........benimde haftaya carsamba nasip olursa transferim kuzum

Ben yine Dayanamayıp evde test yaptım,çift cizgı çıktı ,dr'a soruyorsun itibar etmeyın dıyor,başka dr'a soruyorsun anlamlı sonuç negatif algılama,kan testını mutlaka yap dıyor.... Karışık
canim cift çizgi cikmis ne beklionnnnnn git de bir kan ver ,muhtemelen hamisssinnnnnnnnnn daha ne duruonnnnnn

hadi canim hayirli haberlerini vermek nasip olsun inşallah,oglusuna kardeş gelsin inşallah.........benimde haftaya carsamba nasip olursa transferim kuzum
Sağol canım benim inşallah 1 hafta olacak aramızda miniklere bi kardes gelsin artık abi oldu onlar: ))

Canım benim transfer bugün oldu test tarhim 12şubat ama çok geç ben yine 10. Gün yaptırırım heralde:)

Hayırlı olsun canım inşallah bir daha ayrılmaz sizi Mevlam... Evet 12 şubat çok olmuş gerçekten

Hadi inşallah sende hayırlı haberlerle dönersin inşallah... Bu test olayındaki beklemek hepsinden daha gıcık hemen yap ver ne olur sanki...

FULYA canım inş. güzel haberlerini bekliyoruzz.. Allahım bu güzel günde bizlerin içine su serper.

Malesef kizlar olmadi sonucumu internetten gordum almaya bile gitmicem cok kotuyum ben nasil soylucem esime moralim cok bozuk

Malesef kizlar olmadi sonucumu internetten gordum almaya bile gitmicem cok kotuyum ben nasil soylucem esime moralim cok bozuk
Yaa cok uzuldum ama eldende bisey gelmiyor bakalim ben ne sonuc alicam boyle nagatifleri gorunce dahada umutsuzlaniyorum

Sağol canım benim inşallah 1 hafta olacak aramızda miniklere bi kardes gelsin artık abi oldu onlar: ))
aynen tatlim büyüdüler maşallah :))) inşallah saglikli cozunurde embriom hayirlisi ile transferim olur ..güzel sonuclarimizi paylasiriz burdaaa

Son düzenleme:
Badembadem34 nasilsin aradinmi dr testi yarinmi yapicaksin off bugun cok kotuyum resmen aglama krizine girdim sabah sabah insallah guzel sonuclanir bugun gecmez zaten hic umudum yok icten ice olmadigini hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…