İnşallah güzel haberleri i bekluyoruz canımKizlar sabahtan kan verdim ama sonuc yrn cikacakmis ogleden sonra. Insallah guzel haberler le gelirim. Sonrada anneme gittim. Onun haberi yok daha soylemedim. Sinemeya gittik bolca agladim içimi doktum filmde tum gun disardaydim yani yeni eve girdim.
Saol canım inşallah....Hadi hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlanır
Saol canım.Ya evet çok geç 5. Gün embriyosuydu...Test günü neden o kadar geç ki,kaçinci gün embriyosuydy canim hayirli sonuclar olsun inss
İnanki hücresini bilmiyorum ama 5.gün ve ćok kaliteli oldugunu söyledi doktorumKızlar sizin transferleriniz kaç hücrelilerdi ????
hadi canim hayirli haberlerini vermek nasip olsun inşallah,oglusuna kardeş gelsin inşallah.........benimde haftaya carsamba nasip olursa transferim kuzumBende dün buz bebisimi aldim geldim kızlar 9 subat test tarihim inşallah ikinci kez yüzüm guler benimde
canim cift çizgi cikmis ne beklionnnnnn git de bir kan ver ,muhtemelen hamisssinnnnnnnnnn daha ne duruonnnnnnBen yine Dayanamayıp evde test yaptım,çift cizgı çıktı ,dr'a soruyorsun itibar etmeyın dıyor,başka dr'a soruyorsun anlamlı sonuç negatif algılama,kan testını mutlaka yap dıyor.... Karışık
canim 5. günde embriyonun hücreleri sayilamayacak kadar cok olur onun için blastosist embriyo denirİnanki hücresini bilmiyorum ama 5.gün ve ćok kaliteli oldugunu söyledi doktorum
Sağol canım benim inşallah 1 hafta olacak aramızda miniklere bi kardes gelsin artık abi oldu onlar: ))hadi canim hayirli haberlerini vermek nasip olsun inşallah,oglusuna kardeş gelsin inşallah.........benimde haftaya carsamba nasip olursa transferim kuzum
Canım benim transfer bugün oldu test tarhim 12şubat ama çok geç ben yine 10. Gün yaptırırım heralde:)
Kizlar sabahtan kan verdim ama sonuc yrn cikacakmis ogleden sonra. Insallah guzel haberler le gelirim. Sonrada anneme gittim. Onun haberi yok daha soylemedim. Sinemeya gittik bolca agladim içimi doktum filmde tum gun disardaydim yani yeni eve girdim.
Kizlar sabahtan kan verdim ama sonuc yrn cikacakmis ogleden sonra. Insallah guzel haberler le gelirim. Sonrada anneme gittim. Onun haberi yok daha soylemedim. Sinemeya gittik bolca agladim içimi doktum filmde tum gun disardaydim yani yeni eve girdim.
bende verdim kanimi bekliyorum saat 12de cikacakGünaydın güzel anneler ve anne adayları hayırlı cumalar inşallah Allah hepimizin muradini versin kaldı bir gün bu gece nasıl uyuyacagim
fulya3535 sonucunu ne zaman alican
Hadi hayirlisi insallah guzel haberler alirsin bu mibarek cuma gunubende verdim kanimi bekliyorum saat 12de cikacak
Malesef kizlar olmadi sonucumu internetten gordum almaya bile gitmicem cok kotuyum ben nasil soylucem esime moralim cok bozuk
aynen tatlim büyüdüler maşallah :))) inşallah saglikli cozunurde embriom hayirlisi ile transferim olur ..güzel sonuclarimizi paylasiriz burdaaaSağol canım benim inşallah 1 hafta olacak aramızda miniklere bi kardes gelsin artık abi oldu onlar: ))
hay ALLAH canim yaaaaMalesef kizlar olmadi sonucumu internetten gordum almaya bile gitmicem cok kotuyum ben nasil soylucem esime moralim cok bozuk
offf çok üzüldüm,Allah sabrını versin ben de ümitsizliğe düştümMalesef kizlar olmadi sonucumu internetten gordum almaya bile gitmicem cok kotuyum ben nasil soylucem esime moralim cok bozuk