Bende deli gibi merak ediyorum benide ablam etkiledi yegenime hamileyken idrar testinde cikmamisti kanda cikmisti yapma test gununu bekle varsa bosa uzulursun dedi ondan frenledim kendimi ama olmasa niye cift cizgi ciksinki ilk gunlerde yapsan ilaclardan dicemde 12. Gun olmus insallah hamiLesindir canim bence kubra hanimi ara belki kan testi yapmani ister erkenKübra hanımla gorusmedım,başka dr yakınıma sordum,Kafamı karıştırdı..bende test günümü beklemeye karar verdım...bugün sankı adet olacakmışım gıbı sancım var ..... Ağrımasın senın ıcın daha ıyı bence,Kübra hanım bana cok agrırsa Ağrı kesıcı kullanmamı ıstemıstı.... Sen iyi frenledın kendını test için....
Cok erken yapmissin bide sabah ilk idrarinla yapman daha iyi sonuc verirdi bence bende negatif denemelerimde adet gunumde lekelenmem olmustu ama kizima hamileyken olmadi simdi yine leklenmem yok bu yuzden umutluyum insallah yine hamileyimdirArkadaşlar merhaba. Ben de bu aydondurulmuşlarımla yaptırdım inş. 20 ocakta tek embriyo transfer edildi. İlk 7 gün ara ara hafiften kasık ağrım oldu. 8. gün geçti. bugün 9. günüm. bi belirtim yok ama göğüslerim çok hassas. Şişti ve mavi mavi damarlar var. bi tek bu var. Eşimin ısrarıyla bugün idrar testiyaptım. Negatif. Bir de sabah idrarıyla değil. Eşim testi getirdiğinde lavobadan yeni çıkmıştım. Hemen yap deyince 1 litre su içtim idrarım gelsin diye. yarım saat sonrageldiğinde de yaptım hemen. Bu yüzdençıkmamış olabilir mi? Şimdiden umutsuzluğa kapılmak anlamsız değil mi? İlk tüp bebekte8. günümde pembe bi leke ardından da kanamam oldu ve düşürmüştüm. Yorum yaparsanız sevinirim.
Canım normalde sabah ilk idrarla test yapılması öneriliyor ki adet tarihi geçtikten sonra.bence gereksiz stres yapıyorsun benimde 21 ocakta transferim oldu bugün doktorumu Aradım 2 gün önce kanda test yapabilirsin Sak'ın öncesi yapma dedi.kan tahliline bile güvenmiyorlar sen idrar tahlilinden bahsediyorsun.sıkma CanınıArkadaşlar merhaba. Ben de bu aydondurulmuşlarımla yaptırdım inş. 20 ocakta tek embriyo transfer edildi. İlk 7 gün ara ara hafiften kasık ağrım oldu. 8. gün geçti. bugün 9. günüm. bi belirtim yok ama göğüslerim çok hassas. Şişti ve mavi mavi damarlar var. bi tek bu var. Eşimin ısrarıyla bugün idrar testiyaptım. Negatif. Bir de sabah idrarıyla değil. Eşim testi getirdiğinde lavobadan yeni çıkmıştım. Hemen yap deyince 1 litre su içtim idrarım gelsin diye. yarım saat sonrageldiğinde de yaptım hemen. Bu yüzdençıkmamış olabilir mi? Şimdiden umutsuzluğa kapılmak anlamsız değil mi? İlk tüp bebekte8. günümde pembe bi leke ardından da kanamam oldu ve düşürmüştüm. Yorum yaparsanız sevinirim.
Canım bende cumartesı yaptırcam tahlilimi.hadi bakalım güzel haberler alırız inşallah.Cok erken yapmissin bide sabah ilk idrarinla yapman daha iyi sonuc verirdi bence bende negatif denemelerimde adet gunumde lekelenmem olmustu ama kizima hamileyken olmadi simdi yine leklenmem yok bu yuzden umutluyum insallah yine hamileyimdir
Insallah hepimiz seviniriz canimCanım bende cumartesı yaptırcam tahlilimi.hadi bakalım güzel haberler alırız inşallah.
Kızlar transfer sonrasi vitamin icin hangi ilaci kullaniyorsunuz
Elevit kullaniyorumKızlar transfer sonrasi vitamin icin hangi ilaci kullaniyorsunuz
Canim ben de elevit kullanacaktim,malatyadayim,buradaki eczaneler eleviti satmiyorlar domuz jelatini iceriyormus onun yerine decavit aldikElevit kullaniyorum
İnşlllah canım yarın sonucu bildiririm boyle arkadaslar varmı sonradan yükselenH hadi insallah canım yaaa kusura bakma ne olur yanlış okumuşum... İnsan bazen görmek istediği gibi görüyor...
Allahım hayırlısı ile kat kat arttırsın değerini canım...
Canım benim transfer bugün oldu test tarhim 12şubat ama çok geç ben yine 10. Gün yaptırırım heralde:)meleklercenneti , yumuklagli canlar test tarihlerinizi yazmamışım sizin, bir diyiverinde yazayım :)
@biyologmerve , @nurse51 ne alemdesiniz kızlar sizleri göremiyorum... Transferiniz oldu mu?
Hadi hayırlısı canım inşallah yarın güzel haberlerini alırız...Kizlar sabahtan kan verdim ama sonuc yrn cikacakmis ogleden sonra. Insallah guzel haberler le gelirim. Sonrada anneme gittim. Onun haberi yok daha soylemedim. Sinemeya gittik bolca agladim içimi doktum filmde tum gun disardaydim yani yeni eve girdim.
Test günü neden o kadar geç ki,kaçinci gün embriyosuydy canim hayirli sonuclar olsun inssCanım benim transfer bugün oldu test tarhim 12şubat ama çok geç ben yine 10. Gün yaptırırım heralde:)
Hayirli sonuçlar olsun,müjdenle bizleri de sevindir inşKizlar sabahtan kan verdim ama sonuc yrn cikacakmis ogleden sonra. Insallah guzel haberler le gelirim. Sonrada anneme gittim. Onun haberi yok daha soylemedim. Sinemeya gittik bolca agladim içimi doktum filmde tum gun disardaydim yani yeni eve girdim.
Hadi hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlanırCanım benim transfer bugün oldu test tarhim 12şubat ama çok geç ben yine 10. Gün yaptırırım heralde:)