2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

Arkadaşlar merhaba. Ben de bu aydondurulmuşlarımla yaptırdım inş. 20 ocakta tek embriyo transfer edildi. İlk 7 gün ara ara hafiften kasık ağrım oldu. 8. gün geçti. bugün 9. günüm. bi belirtim yok ama göğüslerim çok hassas. Şişti ve mavi mavi damarlar var. bi tek bu var. Eşimin ısrarıyla bugün idrar testiyaptım. Negatif. Bir de sabah idrarıyla değil. Eşim testi getirdiğinde lavobadan yeni çıkmıştım. Hemen yap deyince 1 litre su içtim idrarım gelsin diye. yarım saat sonrageldiğinde de yaptım hemen. Bu yüzdençıkmamış olabilir mi? Şimdiden umutsuzluğa kapılmak anlamsız değil mi? İlk tüp bebekte8. günümde pembe bi leke ardından da kanamam oldu ve düşürmüştüm. Yorum yaparsanız sevinirim.

Bende deli gibi merak ediyorum benide ablam etkiledi yegenime hamileyken idrar testinde cikmamisti kanda cikmisti yapma test gununu bekle varsa bosa uzulursun dedi ondan frenledim kendimi ama olmasa niye cift cizgi ciksinki ilk gunlerde yapsan ilaclardan dicemde 12. Gun olmus insallah hamiLesindir canim bence kubra hanimi ara belki kan testi yapmani ister erken

Cok erken yapmissin bide sabah ilk idrarinla yapman daha iyi sonuc verirdi bence bende negatif denemelerimde adet gunumde lekelenmem olmustu ama kizima hamileyken olmadi simdi yine leklenmem yok bu yuzden umutluyum insallah yine hamileyimdir

Canım normalde sabah ilk idrarla test yapılması öneriliyor ki adet tarihi geçtikten sonra.bence gereksiz stres yapıyorsun benimde 21 ocakta transferim oldu bugün doktorumu Aradım 2 gün önce kanda test yapabilirsin Sak'ın öncesi yapma dedi.kan tahliline bile güvenmiyorlar sen idrar tahlilinden bahsediyorsun.sıkma Canını

Cok erken yapmissin bide sabah ilk idrarinla yapman daha iyi sonuc verirdi bence bende negatif denemelerimde adet gunumde lekelenmem olmustu ama kizima hamileyken olmadi simdi yine leklenmem yok bu yuzden umutluyum insallah yine hamileyimdir
Canım bende cumartesı yaptırcam tahlilimi.hadi bakalım güzel haberler alırız inşallah.

arkadaşlar gaz problemi ile ilgili yorumu olan yokmu aranızda

cevaplarınız için sağ olun arkadaşlar. pazar günü 12. günüm. bi tane daha var gebelik testi. ama kendimi tutabilirsem yapmıycam inş pazar gününe kdr. hakkımızda hayırlı olan olsun. hatta hayırlısıyla bebeklerimiz olsun inş hepimizin.

Kizlar sabahtan kan verdim ama sonuc yrn cikacakmis ogleden sonra. Insallah guzel haberler le gelirim. Sonrada anneme gittim. Onun haberi yok daha soylemedim. Sinemeya gittik bolca agladim içimi doktum filmde tum gun disardaydim yani yeni eve girdim.

Hadi hayırlısı canım inşallah yarın güzel haberlerini alırız...

Hayirli sonuçlar olsun,müjdenle bizleri de sevindir inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…