Ayyyyy heyecan yaptımmmmmmm hadi pozifiii bekliyoruz.bende cuma günümü Cumartesi günü Arasında kaldım.doktora göre pazartesi ama bekleyemem o kadar,Benimde perşembe ilk günü saymazsak 12. Gün bende yaptırmayı düşünüyorum eğer pozitifse değeri iyi çıkar değilmi yoksa zaten cumartesi de yok çıkacak 2 side blaste embriyo artık beklemek istemiyorum bende
Benim kizim 12. Gun 26 cikmisti degerim cok dusuktu 3. Gun embryosuydu birazda ondan korkuyorum dr soyledigi tarihten once yapmayaAyyyyy heyecan yaptımmmmmmm hadi pozifiii bekliyoruz.bende cuma günümü Cumartesi günü Arasında kaldım.doktora göre pazartesi ama bekleyemem o kadar,
Kızımda 11.gün 363 gibi bişey çıkmıştı değerim
Benim 13 ünde transfer oldu 23 de 211 çıktı 25 de 591 oldu değerim Testi tekrarlamaya gerek yok 15 gün sonra ultrson a gel dediler
ben olyorum clexane markakızlar kan pıhtılaşması için iğne olan varmı aranızda ????
Benim kizim 12. Gun 26 cikmisti degerim cok dusuktu 3. Gun embryosuydu birazda ondan korkuyorum dr soyledigi tarihten once yapmaya
Benim artik ağrım yok bu iyi mi kotu mu bilemiyorumBen beklicem tahlil Gününe kadar sabredicembenim bel ve kasık ağrım devam ediyor,başım dönmeye başladı ara ara canım çok sıkkın
Benimde kızımda adet sancılarım vardı şimdi ise sadece sol kasığımda bazen batma oluyor.gece bel ağrım var ama tedaviye başladığımdan beri bel ağrısı ve mide bulantısı var.yaaa bide ben idrar yolları enfeksiyonu oldum transferden sonra antibiyotik kullanıyorum.anlayacağın umudum biraz kırıldı.inşallah içerde herşey yolundadır.Benim kizim 12. Gun 26 cikmisti degerim cok dusuktu 3. Gun embryosuydu birazda ondan korkuyorum dr soyledigi tarihten once yapmaya
İnşallah canımBenimde kızımda adet sancılarım vardı şimdi ise sadece sol kasığımda bazen batma oluyor.gece bel ağrım var ama tedaviye başladığımdan beri bel ağrısı ve mide bulantısı var.yaaa bide ben idrar yolları enfeksiyonu oldum transferden sonra antibiyotik kullanıyorum.anlayacağın umudum biraz kırıldı.inşallah içerde herşey yolundadır.
Benim artik ağrım yok bu iyi mi kotu mu bilemiyorum
O kadar garip ki ağrı olunca hah adet ol cam ondan deyip üzülüyorum agri geçiyor bu seferde hiçbir belirti yok deyip umutsuz oluyorumİnşllh birşey yoktur canım,kötü seyler aklımıza getirmeyelim lütfen,iyi düşünelim,hep beraber iyi sonuçlar alalım inşallah ,emeklerimiz boşa gitmesin
O kadar garip ki ağrı olunca hah adet ol cam ondan deyip üzülüyorum agri geçiyor bu seferde hiçbir belirti yok deyip umutsuz oluyorumahlancak halime gülüyorum napim nasipse Allah iOn verirse olcak hayırlısı olsun
hayirlisi olsun hakkında tatlim benimde 10 ocakti transferim yasamadi buz bebisim transferim iptal olmuştu simdi tekrar subatta nasip olursa inşallah,senin varmi başka buz bebisin?aynen canım çözündü yaşamadı 2 taneydi
Peki transfeden hemen sonra ı başladın clexana?ben olyorum clexane marka
yok canım maalesef martta nasip olursa sil baştan tekrar başlıycaz okul bi taraftan tedavi bi taraftan nasıl olucaksa bakalım rabbim yardım eder inş.senin de yardımcın olsun inş.şubattaki tutar çok güzel bi anne olursun:)hayirlisi olsun hakkında tatlim benimde 10 ocakti transferim yasamadi buz bebisim transferim iptal olmuştu simdi tekrar subatta nasip olursa inşallah,senin varmi başka buz bebisin?
güzel dileklerin için cok saoL canim Rabbim cümleten hakkimizda hayirli olani versin ,tez vakitte hamiş olmayi nasip etsin ,saglikli hayirli evlatlarla evlerimizi senlendirsin insallahhhhhhhhhhhhh.yok canım maalesef martta nasip olursa sil baştan tekrar başlıycaz okul bi taraftan tedavi bi taraftan nasıl olucaksa bakalım rabbim yardım eder inş.senin de yardımcın olsun inş.şubattaki tutar çok güzel bi anne olursun:)
Neye karar verdin yapacakmisin testini bugünAynen yaa olduysa oldu olmadiysada bileyim bnde beklemekten yoruldum. Varsa az da olsa cikar yoksa da 2 gun sonra bidaha yaparim napiiimm