2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

6. Gunmu yaptin ya sizi gorunce bende yapmamak icin zor tutuyorum kendimi insallah kat kat artar degerin
benim kanamam oldu 4 doktorla konuştuk kimse bişey diyemiyor var yada yok gibi referans aralığı 2.5 benimki 3.51 sadece bekleyelim dediler iğnelere devam dediler ne olcağını bilmiyoruz

Bugun tam 1 hafta oldu transfer olali yrn test yaptirayimmi 8.gunum yoksa 9.gun mu yaptirayim bilememdim. Dr 10.gun yaptir dedi 5. Gun embriyosu.Yoksa bosu bosuna hayaller kurup igne mi oluyorum ya Hamile degilsem diyorum of of

Yapmayın kızlar kendinizi strese sokmayın... Biliyorum beklemek çok zor ama bir güncük daha sabredin...

Neye karar verdin yapacakmisin testini bugün
Günaydın kader arkadasim.sabah ignemi yaptirmak icin saglik ocagina gittim. Hemsire de gebeliktestini açsan yapalim dedi oysa ben kahvaltı yapip gitmistim. Daha net sonuc cikar dedi. Oncekilerde hic aç olmadan yapilmisti.neyse vardir bunda da bi hayir deyip döndüm. Yrn yaptiricam cunku 1 gun sonra alabilirmisim. Cuma olursa geçmez o hafta sonu . Yok yok bi aksilik cikmazsa ben yrn yaptiricam.
Sabah uykumdan aglayarak uyandim ruyamdada agliyordum ya hayir ola.

Hayir olsun insallah ac karnina olmayi ilk kez duyuyorum bende ac yaptirayim

evet canııııııım test yaptım ve kocamaaaaaaaaaaaaaaaaaan bir sıfır gördüm üzgün olmaktan ziyade çok kızgınım nedense sanırım yoruldum artık
üzüldüm canım anlıyorum yorgunluğunu ama kısmet işte elimizden hiçbişey gelmiyoki....

İŞTE TÜM ADAYLARIN ANNE OLMASI DİLEĞİ İLE OLUŞTURDUĞUM LİSTE
E eskisehir 25Antalya16 Aralık06 Ocak15 Ocak
E eskisehir 29İzmir Euro Fertil22 Aralık08 Ocak19 Ocak (ikiz)
E eskisehir 30Antalya Tüp Bebek23 Aralık12 Ocak20 Ocak (2 Emb)
E eskisehir 28Adana?12 Ocak22 Ocak (2 Emb)
E eskisehir 29Adana Ankada25 Aralık13 Ocak23 Ocak
E eskisehir 28Bursa Art26 Aralık?Çözülmede Sorun İptal
E eskisehir 26Pembe Mavi Bursa28 Aralık14 OcakÇözülmede Sorun İptal
E eskisehir ?Maslak Acıbadem ?15 Ocak26 Ocak ?
E eskisehir 22Euro Fertil 1 Ocak15 Ocak27 Ocak (2 Emb)
E eskisehir ?Adana Acıbadem ? 16 Ocak28 Ocak ?
E eskisehir 29İzmir Dr.İsrael27 Aralık20 Ocak30 Ocak (2 Emb) ?
E eskisehir 33Bahçeci Fulya29 Aralık17 Ocak 31 Ocak (2 Emb) ?
E eskisehir 37Bahçeci Fulya3 Ocak17 Ocak 31 Ocak (2 Emb) ?
E eskisehir 30Bahçeci Fulya02 Ocak19 Ocak03 Şubat ?
E eskisehir 28Bahçeci Fulya05 Ocak?? ?
E eskisehir 28Bursa Acıbadem06 Ocak?? ?
E eskisehir 29Malatya Doğu Fertil07 Ocak26 Ocak(1 Emb) ? ?
E eskisehir ???28 Ocak? ?
E eskisehir 30M.Park B.Evler 12 Ocak ? 28 Ocak? ?
E eskisehir 33Malatya F.Ersen14 Ocak?? ?
E eskisehir 30Maslak Acıbadem15 Ocak ? Yumurta Gelişmesiİptal
E eskisehir 28Yurtdışı17 Ocak ? ? ?
E eskisehir 30Özel İzmir18 Ocak ? ? ?
E eskisehir 27Maslak Acıbadem20 Ocak ?? ?
E eskisehir 34Memorial Şişli28 Ocak?? ?
E eskisehir 34???? ?
E eskisehir ????? ?
E eskisehir 25Anadolu Sağlık Merkezi ??? ?
E eskisehir ?Bahçeci Fulya ??? ?
E eskisehir ?Dr.Faruk Buyru ??? ?

[TD] ÜYE [/TD]
[TD] YAŞ [/TD]
[TD] MERKEZ [/TD]
[TD] BAT/SAT [/TD]
[TD] TRANSFER [/TD]
[TD] TEST [/TD]
[TD] SONUÇ [/TD]
[/TR]

[/TR][/TR]
[TR][TR][/tr][/tr][/QUOTE]

evet canııııııım test yaptım ve kocamaaaaaaaaaaaaaaaaaan bir sıfır gördüm üzgün olmaktan ziyade çok kızgınım nedense sanırım yoruldum artık
Yaa uzuldum ne denirki nasip yorulman o kadar normalki onca tedavi bekleme stresi insan cok yipraniyor

Bugün benimde moralim bozuk kahverengi bi lekede B'nden de geldi progestan fıtıl yapıyorum ama ondan değil galiba karnımda belimde çok ağrıyo yine düşük yapmak istemiyorum hep dua ettim düşecekse hiç tutmasın diye.o kadar sevindik sonuç iyi diye ama bilmiyorum karamsarlığa düştüm

Canım aklına kötü şeyler getirme... Gelen leke kırmızı yada pembe olmadığı sürece önemli değil ama sen yine de biran önce doktorunla irtibata geç tatlım... Mevlam hayırlısı ile yavrunu sana bağışlasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…