2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

merhaba, bende geldim aranıza benim dondurulmuş bir tane 5. gün embriyom var ocak-şubat değil de bir kaç ay sonra deneyeceğim...Allah ın izni ile... sizlerden bilgi almak istedim dondurulmuş transferi için nasıl bir tedavi süreci beni bekliyor acaba???

Sizin değer kaç şimdi ve kaçıncı gununuz ben yarin tekrar yaptiricam inşallah yükselir birde ilk transfer günü kaç çıkmıştı kan değerin
Benim 13 ünde transfer oldu 23 de 211 çıktı 25 de 591 oldu değerim Testi tekrarlamaya gerek yok 15 gün sonra ultrson a gel dediler

Bende transfer sonrası Özeti geçeyim günde 4 estrofem ilk transfer olduğu akşam ve sonrasinda sabah akşam
4 tane progestan iğne sonra günde 3 tane progestan fitil 1 corasprin 1 folidoce 1 tane de clexane iğne olarak kullanıyorum

Progestan İğneyi tam yazamamışım sabah ve akşam olmak üzere günde 2 tane 2 gün yaptırdım yani toplamda 4 iğne yapıldı

merhaba fulya3535, inş. Allah'ım yarın yüzünü güldürür, kucağını boş bırakmaz. bende dondurulmuş embriyom ile 2. kez deneyeceğiz. bugün lucrin iğneye başladım. Allah nasip ederse şubatın sonunda transfer yapılacak.

transferden sonra tutunması için iğne mi oldun onu anlayamadım? bana ilk denememen de vajinadan jel vermişti.
sen ne iğnesi kullandın? cevaplarsan sevinirim.
Canim ben progestan igne oluyrm jelin yaninda daha etkili oluyormus ama aciyor malesef

merhaba, bende geldim aranıza benim dondurulmuş bir tane 5. gün embriyom var ocak-şubat değil de bir kaç ay sonra deneyeceğim...Allah ın izni ile... sizlerden bilgi almak istedim dondurulmuş transferi için nasıl bir tedavi süreci beni bekliyor acaba???
selam canım hoş geldin...Ben 14 gün iğne oldum gonapeptyl.Sonrasında cyclo-proynova ve progestan fitil kullanmaya başladım nasipse perşembe günü transferim olucak.Şimdiden hayırlısı olsun umarım herşey yolunda gider ve sende pozitif haberlerini paylaşırsın bizimle :)

selam canım hoş geldin...Ben 14 gün iğne oldum gonapeptyl.Sonrasında cyclo-proynova ve progestan fitil kullanmaya başladım nasipse perşembe günü transferim olucak.Şimdiden hayırlısı olsun umarım herşey yolunda gider ve sende pozitif haberlerini paylaşırsın bizimle :)
Hoşbulduk...İnşallah canım...Sen de inşallah güzel haberlerle dönersin...Allah kimsenin emeklerini zayi etmesin hepimizin yüzünü güldürsün inşallah..

Bugun tam 1 hafta oldu transfer olali yrn test yaptirayimmi 8.gunum yoksa 9.gun mu yaptirayim bilememdim. Dr 10.gun yaptir dedi 5. Gun embriyosu.Yoksa bosu bosuna hayaller kurup igne mi oluyorum ya Hamile degilsem diyorum of of :mad:

Bugun tam 1 hafta oldu transfer olali yrn test yaptirayimmi 8.gunum yoksa 9.gun mu yaptirayim bilememdim. Dr 10.gun yaptir dedi 5. Gun embriyosu.Yoksa bosu bosuna hayaller kurup igne mi oluyorum ya Hamile degilsem diyorum of of :mad:
daha önce bende 8. gün yaptırmak istemiştim dr. olmaz dedi 10. gün yaptıdığımda sonuç çıkmıştı.İstersen biraz daha sabret sık dişini, beklemek çok zor biliyorum :KK43:

Benimde perşembe ilk günü saymazsak 12. Gün bende yaptırmayı düşünüyorum eğer pozitifse değeri iyi çıkar değilmi yoksa zaten cumartesi de yok çıkacak 2 side blaste embriyo artık beklemek istemiyorum bende

Benimde perşembe ilk günü saymazsak 12. Gün bende yaptırmayı düşünüyorum eğer pozitifse değeri iyi çıkar değilmi yoksa zaten cumartesi de yok çıkacak 2 side blaste embriyo artık beklemek istemiyorum bende
Aynen yaa olduysa oldu olmadiysada bileyim bnde beklemekten yoruldum. Varsa az da olsa cikar yoksa da 2 gun sonra bidaha yaparim napiiimm

X