- 28 Ağustos 2010
- 917
- 862
inşallah sonucun katlanır,dualarımızdasınbnm test donucum pozitif ama değeri 24.90. ıkı vun snra tekrar test yapacagım ınş deger ykselir dua edin arkadaslar
inşallah canım hayırlısıyla düzenli bir şekilde katlanır....inşallah sonucun katlanır,dualarımızdasın
çok tesekkurler inşlaahİnşallah kat kat katlanır canım... Güzel haberlerini bekliyoruz...
Benim 13 ünde transfer oldu 23 de 211 çıktı 25 de 591 oldu değerim Testi tekrarlamaya gerek yok 15 gün sonra ultrson a gel dedilerSizin değer kaç şimdi ve kaçıncı gununuz ben yarin tekrar yaptiricam inşallah yükselir birde ilk transfer günü kaç çıkmıştı kan değerin
Canim ben progestan igne oluyrm jelin yaninda daha etkili oluyormus ama aciyor malesefmerhaba fulya3535, inş. Allah'ım yarın yüzünü güldürür, kucağını boş bırakmaz. bende dondurulmuş embriyom ile 2. kez deneyeceğiz. bugün lucrin iğneye başladım. Allah nasip ederse şubatın sonunda transfer yapılacak.
transferden sonra tutunması için iğne mi oldun onu anlayamadım? bana ilk denememen de vajinadan jel vermişti.
sen ne iğnesi kullandın? cevaplarsan sevinirim.
Kızlar tek embriyo transferinden sonra gebelik olusmasi icin deger en az kac olmali
selam canım hoş geldin...Ben 14 gün iğne oldum gonapeptyl.Sonrasında cyclo-proynova ve progestan fitil kullanmaya başladım nasipse perşembe günü transferim olucak.Şimdiden hayırlısı olsun umarım herşey yolunda gider ve sende pozitif haberlerini paylaşırsın bizimle :)merhaba, bende geldim aranıza benim dondurulmuş bir tane 5. gün embriyom var ocak-şubat değil de bir kaç ay sonra deneyeceğim...Allah ın izni ile... sizlerden bilgi almak istedim dondurulmuş transferi için nasıl bir tedavi süreci beni bekliyor acaba???
Hoşbulduk...İnşallah canım...Sen de inşallah güzel haberlerle dönersin...Allah kimsenin emeklerini zayi etmesin hepimizin yüzünü güldürsün inşallah..selam canım hoş geldin...Ben 14 gün iğne oldum gonapeptyl.Sonrasında cyclo-proynova ve progestan fitil kullanmaya başladım nasipse perşembe günü transferim olucak.Şimdiden hayırlısı olsun umarım herşey yolunda gider ve sende pozitif haberlerini paylaşırsın bizimle :)
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn................Hoşbulduk...İnşallah canım...Sen de inşallah güzel haberlerle dönersin...Allah kimsenin emeklerini zayi etmesin hepimizin yüzünü güldürsün inşallah..
daha önce bende 8. gün yaptırmak istemiştim dr. olmaz dedi 10. gün yaptıdığımda sonuç çıkmıştı.İstersen biraz daha sabret sık dişini, beklemek çok zor biliyorumBugun tam 1 hafta oldu transfer olali yrn test yaptirayimmi 8.gunum yoksa 9.gun mu yaptirayim bilememdim. Dr 10.gun yaptir dedi 5. Gun embriyosu.Yoksa bosu bosuna hayaller kurup igne mi oluyorum ya Hamile degilsem diyorum of of
bu arada ne iğnesi oluyosun ???daha önce bende 8. gün yaptırmak istemiştim dr. olmaz dedi 10. gün yaptıdığımda sonuç çıkmıştı.İstersen biraz daha sabret sık dişini, beklemek çok zor biliyorum
Benimde perşembe ilk günü saymazsak 12. Gün bende yaptırmayı düşünüyorum eğer pozitifse değeri iyi çıkar değilmi yoksa zaten cumartesi de yok çıkacak 2 side blaste embriyo artık beklemek istemiyorum bendeBugun tam 1 hafta oldu transfer olali yrn test yaptirayimmi 8.gunum yoksa 9.gun mu yaptirayim bilememdim. Dr 10.gun yaptir dedi 5. Gun embriyosu.Yoksa bosu bosuna hayaller kurup igne mi oluyorum ya Hamile degilsem diyorum of of
aynen canım çözündü yaşamadı 2 taneydiHAY YAAA NOLDU KI KUZUM BUZ BEBISIN COZDUKTEN SONRA YASAMADI MI ACABA ,?
BENIM DE OYLE OLMUSTU
Bnmki progestaan ignesi kan sulandirici coraspin iciyrmkızlar kan pıhtılaşması için iğne olan varmı aranızda ????
Aynen yaa olduysa oldu olmadiysada bileyim bnde beklemekten yoruldum. Varsa az da olsa cikar yoksa da 2 gun sonra bidaha yaparim napiiimmBenimde perşembe ilk günü saymazsak 12. Gün bende yaptırmayı düşünüyorum eğer pozitifse değeri iyi çıkar değilmi yoksa zaten cumartesi de yok çıkacak 2 side blaste embriyo artık beklemek istemiyorum bende