- 3 Kasım 2014
- 954
- 914
- 43
6. Gunmu yaptin ya sizi gorunce bende yapmamak icin zor tutuyorum kendimi insallah kat kat artar degerin6.gün 1.17 9.gün 3.51 çıktı doktor 2 gün sonra yine baktır dedi.ona göre konuşalım dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6. Gunmu yaptin ya sizi gorunce bende yapmamak icin zor tutuyorum kendimi insallah kat kat artar degerin6.gün 1.17 9.gün 3.51 çıktı doktor 2 gün sonra yine baktır dedi.ona göre konuşalım dedi
benim kanamam oldu 4 doktorla konuştuk kimse bişey diyemiyor var yada yok gibi referans aralığı 2.5 benimki 3.51 sadece bekleyelim dediler iğnelere devam dediler ne olcağını bilmiyoruz6. Gunmu yaptin ya sizi gorunce bende yapmamak icin zor tutuyorum kendimi insallah kat kat artar degerin
Bugun tam 1 hafta oldu transfer olali yrn test yaptirayimmi 8.gunum yoksa 9.gun mu yaptirayim bilememdim. Dr 10.gun yaptir dedi 5. Gun embriyosu.Yoksa bosu bosuna hayaller kurup igne mi oluyorum ya Hamile degilsem diyorum of of
Benimde perşembe ilk günü saymazsak 12. Gün bende yaptırmayı düşünüyorum eğer pozitifse değeri iyi çıkar değilmi yoksa zaten cumartesi de yok çıkacak 2 side blaste embriyo artık beklemek istemiyorum bende
Benim artik ağrım yok bu iyi mi kotu mu bilemiyorum
evet hemen basladım hem coraspin hap hep clexane iğnePeki transfeden hemen sonra ı başladın clexana?
Günaydın kader arkadasim.sabah ignemi yaptirmak icin saglik ocagina gittim. Hemsire de gebeliktestini açsan yapalim dedi oysa ben kahvaltı yapip gitmistim. Daha net sonuc cikar dedi. Oncekilerde hic aç olmadan yapilmisti.neyse vardir bunda da bi hayir deyip döndüm. Yrn yaptiricam cunku 1 gun sonra alabilirmisim. Cuma olursa geçmez o hafta sonu . Yok yok bi aksilik cikmazsa ben yrn yaptiricam.Neye karar verdin yapacakmisin testini bugün
Hayir olsun insallah ac karnina olmayi ilk kez duyuyorum bende ac yaptirayimGünaydın kader arkadasim.sabah ignemi yaptirmak icin saglik ocagina gittim. Hemsire de gebeliktestini açsan yapalim dedi oysa ben kahvaltı yapip gitmistim. Daha net sonuc cikar dedi. Oncekilerde hic aç olmadan yapilmisti.neyse vardir bunda da bi hayir deyip döndüm. Yrn yaptiricam cunku 1 gun sonra alabilirmisim. Cuma olursa geçmez o hafta sonu . Yok yok bi aksilik cikmazsa ben yrn yaptiricam.
Sabah uykumdan aglayarak uyandim ruyamdada agliyordum ya hayir ola.
Ben beklicem sanirim gitgeller yasiyorum yapsammi yapmasammi diye bugun 11. Gunum varsa cikmaz diye korkuyorumYapmayın kızlar kendinizi strese sokmayın... Biliyorum beklemek çok zor ama bir güncük daha sabredin...
Ya bende arada kaldım bana hamilelik oluşunca dediler ama ben riske atmak istemiyorum bazılarıda senin gibi hemen başlamış,kafam çok karıştı...evet hemen basladım hem coraspin hap hep clexane iğne
evet canııııııım test yaptım ve kocamaaaaaaaaaaaaaaaaaan bir sıfır gördüm üzgün olmaktan ziyade çok kızgınım nedense sanırım yoruldum artık@roseemoom bugun test gunun guzel haberlwrini bekliyoeuz insallah baska test yapacak varmi
üzüldüm canım anlıyorum yorgunluğunu ama kısmet işte elimizden hiçbişey gelmiyoki....evet canııııııım test yaptım ve kocamaaaaaaaaaaaaaaaaaan bir sıfır gördüm üzgün olmaktan ziyade çok kızgınım nedense sanırım yoruldum artık
Allah sabır ihsan eylesin,çok üzüldüm gerçektenevet canııııııım test yaptım ve kocamaaaaaaaaaaaaaaaaaan bir sıfır gördüm üzgün olmaktan ziyade çok kızgınım nedense sanırım yoruldum artık
evet canııııııım test yaptım ve kocamaaaaaaaaaaaaaaaaaan bir sıfır gördüm üzgün olmaktan ziyade çok kızgınım nedense sanırım yoruldum artık
E eskisehir | 25 | Antalya | 16 Aralık | 06 Ocak | 15 Ocak | |
E eskisehir | 29 | İzmir Euro Fertil | 22 Aralık | 08 Ocak | 19 Ocak (ikiz) | |
E eskisehir | 30 | Antalya Tüp Bebek | 23 Aralık | 12 Ocak | 20 Ocak (2 Emb) | |
E eskisehir | 28 | Adana | ? | 12 Ocak | 22 Ocak (2 Emb) | |
E eskisehir | 29 | Adana Ankada | 25 Aralık | 13 Ocak | 23 Ocak | |
E eskisehir | 28 | Bursa Art | 26 Aralık | ? | Çözülmede Sorun | İptal |
E eskisehir | 26 | Pembe Mavi Bursa | 28 Aralık | 14 Ocak | Çözülmede Sorun | İptal |
E eskisehir | ? | Maslak Acıbadem | ? | 15 Ocak | 26 Ocak | ? |
E eskisehir | 22 | Euro Fertil | 1 Ocak | 15 Ocak | 27 Ocak (2 Emb) | |
E eskisehir | ? | Adana Acıbadem | ? | 16 Ocak | 28 Ocak | ? |
E eskisehir | 29 | İzmir Dr.İsrael | 27 Aralık | 20 Ocak | 30 Ocak (2 Emb) | ? |
E eskisehir | 33 | Bahçeci Fulya | 29 Aralık | 17 Ocak | 31 Ocak (2 Emb) | ? |
E eskisehir | 37 | Bahçeci Fulya | 3 Ocak | 17 Ocak | 31 Ocak (2 Emb) | ? |
E eskisehir | 30 | Bahçeci Fulya | 02 Ocak | 19 Ocak | 03 Şubat | ? |
E eskisehir | 28 | Bahçeci Fulya | 05 Ocak | ? | ? | ? |
E eskisehir | 28 | Bursa Acıbadem | 06 Ocak | ? | ? | ? |
E eskisehir | 29 | Malatya Doğu Fertil | 07 Ocak | 26 Ocak(1 Emb) | ? | ? |
E eskisehir | ? | ? | ? | 28 Ocak | ? | ? |
E eskisehir | 30 | M.Park B.Evler | 12 Ocak ? | 28 Ocak | ? | ? |
E eskisehir | 33 | Malatya F.Ersen | 14 Ocak | ? | ? | ? |
E eskisehir | 30 | Maslak Acıbadem | 15 Ocak | ? | Yumurta Gelişmesi | İptal |
E eskisehir | 28 | Yurtdışı | 17 Ocak | ? | ? | ? |
E eskisehir | 30 | Özel İzmir | 18 Ocak | ? | ? | ? |
E eskisehir | 27 | Maslak Acıbadem | 20 Ocak | ? | ? | ? |
E eskisehir | 34 | Memorial Şişli | 28 Ocak | ? | ? | ? |
E eskisehir | 34 | ? | ? | ? | ? | ? |
E eskisehir | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
E eskisehir | 25 | Anadolu Sağlık Merkezi | ? | ? | ? | ? |
E eskisehir | ? | Bahçeci Fulya | ? | ? | ? | ? |
E eskisehir | ? | Dr.Faruk Buyru | ? | ? | ? | ? |
Yaa uzuldum ne denirki nasip yorulman o kadar normalki onca tedavi bekleme stresi insan cok yipraniyorevet canııııııım test yaptım ve kocamaaaaaaaaaaaaaaaaaan bir sıfır gördüm üzgün olmaktan ziyade çok kızgınım nedense sanırım yoruldum artık
ya bende crinone jelle beraber kahvrengi birsey de geliyor bu sekilde olaniniz varmi ?
Birçok kişiden aynı şeyi duydum canım... Sanırım doğal birşey ama sen yinede doktoruna sor en garanti cevabı öyle alırsın...
Bugün benimde moralim bozuk kahverengi bi lekede B'nden de geldi progestan fıtıl yapıyorum ama ondan değil galiba karnımda belimde çok ağrıyo yine düşük yapmak istemiyorum hep dua ettim düşecekse hiç tutmasın diye.o kadar sevindik sonuç iyi diye ama bilmiyorum karamsarlığa düştüm
Ben kan sulandirici igne yapiyorum cnm hergun clexane 0.4kızlar kan pıhtılaşması için iğne olan varmı aranızda ????