2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

benimde jel renk degismis olarak geri geldi bugun bayagida fazlaydi ama normalmis fazlasini atiyomus

kızlar merhaba ocakta tub bebek tedavısı gordum e2 degerım yuksek oldugu ıcı ıptal oldu donduruldu adet oldum kont gıttım degerım ıyı cıktı dondurulmus tedavısı olcam dk sadece estrofem verdı gunde uctane ıc dedı baska ılac kullanılmıyormu dondurulmus tedavısınde bılgı verırsenız sevınırım tesekkur ederım

Ben 14 gün iğne oldum gonapeptyl.Sonrasında 15 gündürde cyclo-proynova ve progestan fitil kullanmaya başladım benimki böyle ...

Hayirli olsun tamamina ersin insallahIlk tedavinin birinci gununde estrofem coraspirin ve elevit icmeye basladim kontrole gittigimde 13. Gun bunlara ek jel ve 5 gun kullanacagim 2 tane hap verdi transferden sonra 5 gunluk haplar disinda digerlerini kullanmaya devam ediyorum

amanda29 selam canım, ekim ayı dikim ayı topiğindeydik beraber :) ordayken eşimin sorunu sebebiyle direkt tüp bebek işine girdik, 17 ocakta transferim yapıldı, 3. günde olan 6 embriyodan 1 i transfer edildi 5 i donduruldu, ama tutunamadı şimdi donmuş trasfer yapılacak artık. fakat ben bir süre vücudumun kendine gelmesini, hormonların normale dönmesini bekliyorum, kilo da aldım çok, 10 kilo falan vermem lazım, nisan gibi düşünüyorum nasipse. herkese başarılar, allah hepimizin gönlündekini verdin, bebelerimizi kucağımıza nasip etsin...

cok tesekkur ederım canım elevıt vıtamın ılacımı ınsallah guzel sonuclar alırız hepımız herseyın hayırlısı olur ınsallah

Benimde sonucum yükselmemiş 2 katı olmamış cuma Tekrarlıycagım

Hatırladım canım, bende aralık ayında yaptırdım tüp bebek tedavisi herşey yolunda gitti 5.gün embriyosu 2 adet transfer edildi ama kısmet olmadı Bende bir adet dönemi dinlenip doldurulmuş embriyolarım ile yola devam edeceğim Allah izin verirse... Bugün yarın adet olmayı bekliyorum... Bakalım hayırlısı...
Bence sende çok ara verme canım, hayırlı haberlerini bekliyorum...

Benimde sonucum yükselmemiş 2 katı olmamış cuma Tekrarlıycagım

Çok ama çok sevindim canım... Rabbim hep böyle güzel haberler nasip etsin sana... Artık hamişliğin tadını çıkarma zamanı..

Az once doktorumun sekreteri aradı cuma test gununuz geliyormusunuz diye ama bben oraya gitmeden saglik ocaginda yaptirayim diyorum.yrn yaptiricam kesin kararliyim 1 gun once ne fark ederki beklemekten bunaldim artık.

Az once doktorumun sekreteri aradı cuma test gununuz geliyormusunuz diye ama bben oraya gitmeden saglik ocaginda yaptirayim diyorum.yrn yaptiricam kesin kararliyim 1 gun once ne fark ederki beklemekten bunaldim artık.
Hadi hayırlısı çok heyecanlı inşallah güzel haberler vereceksin Canım bu gece geçmez sana Ben cumartesi yi beklemeye karar verdiM sonra değer az çıkar bide 2 gün sonra yukselcekmi stresi yaşamak istemiyorum yeteri kadar stresliyim zaten

benimde ilk estraform başladı rahim belli kalınlığa ulaşınca başka ilaçlar başlıyor transfer haftanda başlanıyor.

mrb canlar bugun dr randevum vardi endometrum 9.9 olmuş haftaya carsambaya transferim var Yarabbim nasip kismet ederse insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…