Ben 14 gün iğne oldum gonapeptyl.Sonrasında 15 gündürde cyclo-proynova ve progestan fitil kullanmaya başladım benimki böyle ...kızlar merhaba ocakta tub bebek tedavısı gordum e2 degerım yuksek oldugu ıcı ıptal oldu donduruldu adet oldum kont gıttım degerım ıyı cıktı dondurulmus tedavısı olcam dk sadece estrofem verdı gunde uctane ıc dedı baska ılac kullanılmıyormu dondurulmus tedavısınde bılgı verırsenız sevınırım tesekkur ederım
Hayirli olsun tamamina ersin insallahIlk tedavinin birinci gununde estrofem coraspirin ve elevit icmeye basladim kontrole gittigimde 13. Gun bunlara ek jel ve 5 gun kullanacagim 2 tane hap verdi transferden sonra 5 gunluk haplar disinda digerlerini kullanmaya devam ediyorumkızlar merhaba ocakta tub bebek tedavısı gordum e2 degerım yuksek oldugu ıcı ıptal oldu donduruldu adet oldum kont gıttım degerım ıyı cıktı dondurulmus tedavısı olcam dk sadece estrofem verdı gunde uctane ıc dedı baska ılac kullanılmıyormu dondurulmus tedavısınde bılgı verırsenız sevınırım tesekkur ederım
benimde jel renk degismis olarak geri geldi bugun bayagida fazlaydi ama normalmis fazlasini atiyomus
cok tesekkur ederım canım elevıt vıtamın ılacımı ınsallah guzel sonuclar alırız hepımız herseyın hayırlısı olur ınsallahHayirli olsun tamamina ersin insallahIlk tedavinin birinci gununde estrofem coraspirin ve elevit icmeye basladim kontrole gittigimde 13. Gun bunlara ek jel ve 5 gun kullanacagim 2 tane hap verdi transferden sonra 5 gunluk haplar disinda digerlerini kullanmaya devam ediyorum
sagol canım cok tesekkur ederım bılgı verdıgn içinBen 14 gün iğne oldum gonapeptyl.Sonrasında 15 gündürde cyclo-proynova ve progestan fitil kullanmaya başladım benimki böyle ...
Bugün benimde moralim bozuk kahverengi bi lekede B'nden de geldi progestan fıtıl yapıyorum ama ondan değil galiba karnımda belimde çok ağrıyo yine düşük yapmak istemiyorum hep dua ettim düşecekse hiç tutmasın diye.o kadar sevindik sonuç iyi diye ama bilmiyorum karamsarlığa düştüm
amin inşallah Evet vitamin canimcok tesekkur ederım canım elevıt vıtamın ılacımı ınsallah guzel sonuclar alırız hepımız herseyın hayırlısı olur ınsallah
Gidisatimiz belirtilerimiz aynı inşallah ikimizin sonucu da pozitif olurBenimde aynısı oldu.....
amanda29 selam canım, ekim ayı dikim ayı topiğindeydik beraber :) ordayken eşimin sorunu sebebiyle direkt tüp bebek işine girdik, 17 ocakta transferim yapıldı, 3. günde olan 6 embriyodan 1 i transfer edildi 5 i donduruldu, ama tutunamadı şimdi donmuş trasfer yapılacak artık. fakat ben bir süre vücudumun kendine gelmesini, hormonların normale dönmesini bekliyorum, kilo da aldım çok, 10 kilo falan vermem lazım, nisan gibi düşünüyorum nasipse. herkese başarılar, allah hepimizin gönlündekini verdin, bebelerimizi kucağımıza nasip etsin...
Benimde sonucum yükselmemiş 2 katı olmamış cuma Tekrarlıycagım
Hadi hayırlısı çok heyecanlı inşallah güzel haberler vereceksin Canım bu gece geçmez sana Ben cumartesi yi beklemeye karar verdiM sonra değer az çıkar bide 2 gün sonra yukselcekmi stresi yaşamak istemiyorum yeteri kadar stresliyim zatenAz once doktorumun sekreteri aradı cuma test gununuz geliyormusunuz diye ama bben oraya gitmeden saglik ocaginda yaptirayim diyorum.yrn yaptiricam kesin kararliyim 1 gun once ne fark ederki beklemekten bunaldim artık.
Hatırladım canım, bende aralık ayında yaptırdım tüp bebek tedavisi herşey yolunda gitti 5.gün embriyosu 2 adet transfer edildi ama kısmet olmadıBende bir adet dönemi dinlenip doldurulmuş embriyolarım ile yola devam edeceğim Allah izin verirse... Bugün yarın adet olmayı bekliyorum... Bakalım hayırlısı...
Bence sende çok ara verme canım, hayırlı haberlerini bekliyorum...
Çok ama çok sevindim canım... Rabbim hep böyle güzel haberler nasip etsin sana... Artık hamişliğin tadını çıkarma zamanı..[/QUOTE
Canım yükselmemiş yalnış okudun galiba cuma inşallah yükselir
benimde ilk estraform başladı rahim belli kalınlığa ulaşınca başka ilaçlar başlıyor transfer haftanda başlanıyor.kızlar merhaba ocakta tub bebek tedavısı gordum e2 degerım yuksek oldugu ıcı ıptal oldu donduruldu adet oldum kont gıttım degerım ıyı cıktı dondurulmus tedavısı olcam dk sadece estrofem verdı gunde uctane ıc dedı baska ılac kullanılmıyormu dondurulmus tedavısınde bılgı verırsenız sevınırım tesekkur ederım
Hayirlisiyla pozitifi alirsin insallah,kacinci gün embriyosu ve kac tane transfer ettiler,ben de cok sabirsizim yaKaldi 2 gun resmen asker gibi safak sayiyorum yarin hayirlisiyla eltim doguruyorinsallah hemen ardindan bende mujde veririm
Insallah 4.gun 2tane blast transfer oldu 11. Gunum ama dr cumartesi istedi testiHayirlisiyla pozitifi alirsin insallah,kacinci gün embriyosu ve kac tane transfer ettiler,ben de cok sabirsizim ya