2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

Bugün merkezle görüştüm 15 gün sonra ultrason için çağırdılar beni yani 9 Şubat'a o zamana kadar ilaçlara devam dikkat edileceklerde devam şimdi 15 gün bekleyeceğiz

Sizin değer kaç şimdi ve kaçıncı gununuz ben yarin tekrar yaptiricam inşallah yükselir birde ilk transfer günü kaç çıkmıştı kan değerin

Sonuç pozitif

Hayırlı olsun canım tedavin... Benimde kızım Mart da 5 yaşında olacak... Bu hafta içi adet olmayı bekliyorum bende tedaviye başlamak için...

Kizlar bebeklerimi gordum bugun nasipse ikiz geliyor keseleri gorduk 1 hafta sonra kalp atisi ins duycaz dua edin bana sag salim alayim kucagima saglikli bi hamilelik gecireyim..

Ne diyorsun harika bir haber buuuu... Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrularını...

Canım ben kaçırmış mıyım senin sonucu... Nasıl sevindim inşallah sorunsuz bir şekilde alırsın bebeğini kucağına...

Ne güzel bir gün bu öyle Şükürler olsun Allah'ım sana...

Ah ne olacak halimiz bende bugün biara agladim tamam tutmadi diye ama esime de belli etmiyorum. Zaman gecmiyor igne yerlerim. Çok zormus cok sanırım çarşamba gunu kan vericem bu gidisle bosuna igne olmayayim eger tutmamissa

merhaba fulya3535, inş. Allah'ım yarın yüzünü güldürür, kucağını boş bırakmaz. bende dondurulmuş embriyom ile 2. kez deneyeceğiz. bugün lucrin iğneye başladım. Allah nasip ederse şubatın sonunda transfer yapılacak.

transferden sonra tutunması için iğne mi oldun onu anlayamadım? bana ilk denememen de vajinadan jel vermişti.
sen ne iğnesi kullandın? cevaplarsan sevinirim.

bnm test donucum pozitif ama değeri 24.90. ıkı vun snra tekrar test yapacagım ınş deger ykselir dua edin arkadaslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…