- 19 Ocak 2015
- 57
- 32
- 31
Bugün merkezle görüştüm 15 gün sonra ultrason için çağırdılar beni yani 9 Şubat'a o zamana kadar ilaçlara devam dikkat edileceklerde devam şimdi 15 gün bekleyeceğiz
Merhaba Arkadaşlar
Benim gibi birçok arkadaşın Ocak / Şubat ayında dondurulmuş embriyoları ile yollarına devam edeceğini biliyorum... Bu konuda bilgi paylaşımını ve tedavi detaylarını bir başlık altında toplamak ve "ice baby" anne adaylarının sıcak ilişkiler kurmasını ümit ederek bu topiği açmak istedim...
İŞTE TÜM ADAYLARIN ANNE OLMASI DİLEĞİ İLE OLUŞTURDUĞUM LİSTE
[TR][TR][/tr][/tr]
@gulse29mart 25 Antalya 16 Aralık 06 Ocak 15 Ocak @mhtpfth 29 İzmir Euro Fertil 22 Aralık 08 Ocak 19 Ocak @Kedersiz 30 Antalya Tüp Bebek 23 Aralık 12 Ocak 20 Ocak (2 Emb) @SSGG 28 Adana ? 12 Ocak 22 Ocak (2 Emb) @gazia 29 Adana Ankada 25 Aralık 13 Ocak 23 Ocak @ERSU 28 Bursa Art 26 Aralık ? ? ? @umutt88 26 Pembe Mavi Bursa 28 Aralık 14 Ocak ? ? @Eliftnc ? Maslak Acıbadem ? 15 Ocak 26 Ocak ? @hadi insallah 22 Euro Fertil 1 Ocak 15 Ocak 27 Ocak (2 Emb) ? @roseemoon ? Adana Acıbadem ? 16 Ocak 28 Ocak ? @fulya3535 29 İzmir Dr.İsrael 27 Aralık 20 Ocak 30 Ocak (2 Emb) ? @esunger53 33 Bahçeci Fulya 29 Aralık 17 Ocak 31 Ocak (2 Emb) ? @Badembadem34 37 Bahçeci Fulya 3 Ocak 17 Ocak 31 Ocak (2 Emb) ? @umutlugirl 30 Bahçeci Fulya 02 Ocak 19 Ocak ? ? @biyologmerve 28 Bahçeci Fulya 05 Ocak ? ? ? @nurse51 28 Bursa Acıbadem 06 Ocak ? ? ? @melegimgelsin 29 Malatya Doğu Fertil 07 Ocak 26 Ocak(1 Emb) ? ? @yumuklagli ? ? ? 28 Ocak ? ? @beren84 30 M.Park B.Evler 12 Ocak ? 28 Ocak ? ? @elif_su06 33 Malatya F.Ersen 14 Ocak ? ? ? @timse 30 Maslak Acıbadem 15 Ocak ? Yumurta Gelişmesi İptal @EsEs50 28 Yurtdışı 17 Ocak ? ? ? @eskisehir 30 Özel İzmir 18 Ocak ? ? ? @hkom 27 Maslak Acıbadem 20 Ocak ? ? ? @amanda29 34 Memorial Şişli 28 Ocak ? ? ? @hayalimsinnn 34 ? ? ? ? ? @yeloyelo ? ? ? ? ? ? @blgk 25 Anadolu Sağlık Merkezi ? ? ? ? @nursela09 ? Bahçeci Fulya ? ? ? ?
[TD] ÜYE [/TD]
[TD] YAŞ [/TD]
[TD] MERKEZ [/TD]
[TD] BAT/SAT [/TD]
[TD] TRANSFER [/TD]
[TD] TEST [/TD]
[TD] SONUÇ [/TD]
[/TR]
[/TR][/TR]
canım gözün aydın çokk sevindim Allahın izniyle kucağına alırsın inşallah.....Sonuç pozitif
canım gözün aydın çokk sevindim Allahın izniyle kucağına alırsın inşallah.....
Slm benim bebisleri 5 yil önce dondurduk.bu ay kismetse transfer olacak. Kizim var 5 yaşinda simdi ikinci bebis için start verdik.prof.dr. faruk buyru doktorun.adetimin son günü hormon ilaci kullanıyorum.son kontutolum haftaya.çok heyecanliyim...
Kizlar bebeklerimi gordum bugun nasipse ikiz geliyor keseleri gorduk 1 hafta sonra kalp atisi ins duycaz dua edin bana sag salim alayim kucagima saglikli bi hamilelik gecireyim..
Sonuç pozitif
testini kaçıncı gün yaptırdın sonuç kaç çıktı canım ???canım gözün aydın çokk sevindim Allahın izniyle kucağına alırsın inşallah.....
testini kaçıncı gün yaptırdın sonuç kaç çıktı canım ???
Güzel anne adayı ve anne aday adayı arkadaşlarım...
Birinci sayfamıza ara ara bakıp listenin güncel olması için beni uyarın olur mu canlar...
Ah ne olacak halimiz bende bugün biara agladim tamam tutmadi diye ama esime de belli etmiyorum. Zaman gecmiyor igne yerlerim.Çok zormus cok sanırım çarşamba gunu kan vericem bu gidisle bosuna igne olmayayim eger tutmamissa
Sanirim tek embiyo idi hayirli olsun tekrardan11.gün yaptırdım cnm 25 çıktı yarın tekrarlicagiz
Sanirim tek embiyo idi hayirli olsun tekrardan
Kizlar bebeklerimi gordum bugun nasipse ikiz geliyor keseleri gorduk 1 hafta sonra kalp atisi ins duycaz dua edin bana sag salim alayim kucagima saglikli bi hamilelik gecireyim..
Selam ilk kan değeriniz kaçtı acaba?
15. Gün 169 nasıl oluyor canım 12. Daha fazla 288.81canım ilk degerım 12.gun 288,81 15. gün 169 du
Canım 20-25 ve üzeri diye biliyorum...Kızlar tek embriyo transferinden sonra gebelik olusmasi icin deger en az kac olmali
canım 0 rakamı basmamış 1069 demek istemiştim..15. Gün 169 nasıl oluyor canım 12. Daha fazla 288.81
bnm test donucum pozitif ama değeri 24.90. ıkı vun snra tekrar test yapacagım ınş deger ykselir dua edin arkadaslarHERKESE GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN
iyi bir gün olsun inşaallah ELİFTNC bugün senin sonucunu alacağız herhalde inşaallah pozitif bir haber verirsin bize benim test günüm de yaklaştı yarından sonraki gün acayip heyecanlıyım bu arada test gününden önce idrarda bakan var mı bugün 10.gün çıkar mı acaba
bnm test donucum pozitif ama değeri 24.90. ıkı vun snra tekrar test yapacagım ınş deger ykselir dua edin arkadaslar