Bende bilmiyorumki bende bir sorun yok esim azospermi ydi mikrotese yle bulundu. Toplam 100 mm hergün 10 mm olarak gobekten vuruyorum yani ortalama 4 damla kadar.Ayni bu sekildi ins arkadssim gebesin ama sunu anlamadim neden hergun catlatma ignesi oluyorsun transferden 8gun.sonra sadece 1kez olmustum ben bolunmeyi hizlandirsin diye veriyolar
Canim dondurulmuş embriyo daha dayanikli olup tutunmasi daha iyi oluyormuş,neden dersen ,dondurulan ve tekrar çözdürülen embriyo bu aşamalari sağlikli geciriyorsa anne karninda hersrye dayanir,benim 26 yumurta toplandi,2 ay dinlendik vücut tüm hormonlari atti,dinlendi,ve transfer oldu 9. Gün 257 11.gün 543 cikti,erkenden tutunmus ve tek embriyo idi,Rabbime kucagimiza almayi nasip etsin bol şansSelam arkadaslar bugun muane gunumdu dusukten sonra icerde parca varmi bakildi cok sukur yokmus kurtajdan kurtuldum nede olsa bi hamilelik gecirdim prolaktin hormonu yukselmistir diyerek dostinex verdiler hap kullanan oldumu aranizda doktoruma dusugun nedenini.sordum ben pko hastasi oldugum icin opuda 25 yumurta toplandi asiri hormon salgilanmasindan olabilir dddi mantikli geldi dondurulmus ile daha avantajli olnuyormus icim rahatladi arife arkadasim sana gelince ben tup bebekten sonra 5.gun embiriyosu idi benimki 7.gun idrar testi yaptigimda hayalet cizgi.cikti 8.gun yaptim yine ayni bunun cesareti.ile 9.gun kan testi yaptirdim sonucum 64 cikmisti sonrasinda bende senin gibi yarim doz catlatma.igensi oldum 2gun sonra kan testi 154tu yani cok cok az etki edior.merak etme bence hamilesin hayirli olsun simdideb
Insallah banada guler o sans.zoruma gidiyor artik bir.kizim var normal yoldan.oldu 6 yasinda 2.si nasil.olmuuor bi turlu aklim sirrim ermiyorCanim dondurulmuş embriyo daha dayanikli olup tutunmasi daha iyi oluyormuş,neden dersen ,dondurulan ve tekrar çözdürülen embriyo bu aşamalari sağlikli geciriyorsa anne karninda hersrye dayanir,benim 26 yumurta toplandi,2 ay dinlendik vücut tüm hormonlari atti,dinlendi,ve transfer oldu 9. Gün 257 11.gün 543 cikti,erkenden tutunmus ve tek embriyo idi,Rabbime kucagimiza almayi nasip etsin bol şans
Test gunun nesamanBende bilmiyorumki bende bir sorun yok esim azospermi ydi mikrotese yle bulundu. Toplam 100 mm hergün 10 mm olarak gobekten vuruyorum yani ortalama 4 damla kadar.
Transfer im ayin ikisinde yapıldı. 2 tane 5. Gün emriyosu. Ayin 12 sinde belli olcak yani perşembe günü.Test gunun nesaman
Canım prengyl çatlatma iğnesi ise kesin idrarada pozitif çıkıyor bende daha önce aynı şeyle karşılaştım 5. Gün iğne vurup 7. Gün pozitif çıkmıştı ama iğne beta hcg salgılıyormuş meğer...ama moralinibozma hemen bu tutmadığı anlamına gelmez sadece zamanını bekle canım inşallah güzel haberler veririsin ...pregnyl hcg dir idrar testinde ikinci çizgiyi çıkartabilir
↑Hmm teşekkür ederim. Ama transfer den sonra neden verdilerki acaba catlatma ignesini birde erkeklerdede sper cogaltmasi icinde vuruluyormus cok amacli igne bu o zaman :))
merhabaCanim dondurulmuş embriyo daha dayanikli olup tutunmasi daha iyi oluyormuş,neden dersen ,dondurulan ve tekrar çözdürülen embriyo bu aşamalari sağlikli geciriyorsa anne karninda hersrye dayanir,benim 26 yumurta toplandi,2 ay dinlendik vücut tüm hormonlari atti,dinlendi,ve transfer oldu 9. Gün 257 11.gün 543 cikti,erkenden tutunmus ve tek embriyo idi,Rabbime kucagimiza almayi nasip etsin bol şans
Bende bilmiyorumki bende bir sorun yok esim azospermi ydi mikrotese yle bulundu. Toplam 100 mm hergün 10 mm olarak gobekten vuruyorum yani ortalama 4 damla kadar.
Canım prengyl çatlatma iğnesi ise kesin idrarada pozitif çıkıyor bende daha önce aynı şeyle karşılaştım 5. Gün iğne vurup 7. Gün pozitif çıkmıştı ama iğne beta hcg salgılıyormuş meğer...ama moralinibozma hemen bu tutmadığı anlamına gelmez sadece zamanını bekle canım inşallah güzel haberler veririsin ...
Sen hangi ilaçlar i kullaniyorsun. Tranferden sonraBenimde esim azospremi ve microtese ile sperm bulundu ama bu ilaclari hic kullanmadim. Hatta ilaclarimin dozlari hep dusuktu
evet doğru bu iğne bir çok tedavide kullanılıyor.. sana neden verdiklerini inan bende bilmiyorum.. bilgi alırsan banada söyleHmm teşekkür ederim. Ama transfer den sonra neden verdilerki acaba catlatma ignesini birde erkeklerdede sper cogaltmasi icinde vuruluyormus cok amacli igne bu o zaman :))
bendede aynısı oldu.. tansferin 3. gününden 7. gününe kadar idrar testi pozitif çıktı.. tabiki tutmadığı anlamına gelmezCanım prengyl çatlatma iğnesi ise kesin idrarada pozitif çıkıyor bende daha önce aynı şeyle karşılaştım 5. Gün iğne vurup 7. Gün pozitif çıkmıştı ama iğne beta hcg salgılıyormuş meğer...ama moralinibozma hemen bu tutmadığı anlamına gelmez sadece zamanını bekle canım inşallah güzel haberler veririsin ...
Sadece crinone jel sabah aksam ve climare forte band kullandim. 5 haftalik gebeyim suanda doktor jeli sadece sabaha dusurdu.Sen hangi ilaçlar i kullaniyorsun. Tranferden sonra
Hamile kalan arkadaslar,
ilk doktor randevusuna ne zaman gittiniz? Benim testim transferin 15. gunu idi. beta hcg 1923 cikti. doktorum 2 hafta sonrasina randevu verdi. daha erken gelsende birsey gozukmez dedi. Ayrica sakin baska doktora da gitme, ilaclarin var yanlis birsey soylerler kafani karistirirlar, sabret dedi.
Sizler neler yaptiniz pozitiften sonra?
115.2 cikti sonuc canim :)
Sonucumu aldım arkadaşlar. Ve her zaman alışkın olduğum gibi hiç şaşırtmadı beni test negatif çıktı.
10 yıldır 1 aşılama 5 tüp le artık bu defteri kapatıyorum.
Rabbim sizlerin yüzünü güldürsün. Kucaklarınızı doldursun.
herşeyden vazgeçmiştim şimdi tekrar kendimi toplayıp işe dönmek kabullenmek zorundayım.
Hergün heyecanla gelip burayı okumak sizlerle tanışmak dualaşmak güzeldi.
Allah' a emanet olun. İnşallah pozitif sonuçlar görün hayırlı sağlıklı evlatlara kavuşun.
Sevgiler...
arkadaşlar embriyonun kalitesi 1 gun belli olur mu doktor kesin bir şey söylemem 2. gun belli olur dedi kafam karıştı