2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

polyanaa saen daha önceden dış gebelık gecırdıgınde her hangı bı belırtı olustumu yoksa yanlızca kan degerlerındenmı anlasıldı?
Canım normal gebelik gibi gelişti ama değer mesela 12 .günde 60 gibiydi degerim yavaş ilerledi ama 2 katladı.kahverengi akıntım oluyordu ama 1800lerde kese şüpheli görünmüyodu

Canım normal gebelik gibi gelişti ama değer mesela 12 .günde 60 gibiydi degerim yavaş ilerledi ama 2 katladı.kahverengi akıntım oluyordu ama 1800lerde kese şüpheli görünmüyodu
Himm anladim yavas ilerledi sonrasinda katladi kahverengi akinti devamli geldimi

Himm anladim yavas ilerledi sonrasinda katladi kahverengi akinti devamli geldimi
Azar azar geldi .teşhis ultrasonla anlaşılıyor kese görünmeyince ama doktor tecrübesi çok önemli ben sağ tüpünü kaybettim açık ameliyat oldum. 5000leri gördük bhcg de.tanı koyan kadar tüpün patladı böyle saçma şeyler oldu.

Arkadaşlar ilk tüp bebek denemem dış gebelik 2.dondurulmuş tüp bebek 2 adet 5.gün embriyo su bugün kanda 0,100 yani negatif yine bir hüsran çoook Üzgünüm

Bursada tavsiye edeceğiniz tüp bebek için doktor yokmu arkadaşlar hiç güvenim kalmadı bu doktorlara

Canim benim haberin inan cok uzdu beni..Rabbim tez zamanda güldürsün yüzünü insallah.. ozelden mesaj aticam sana birazdan...
Allah razı olsun canım hayırlısı böyleymiş. Umarım tüm bebek bekleyenlerin yüzü güler.ben de bu sefer de olmadı... kısmeeeett diyecez (.iyi ki bu kelime var)

Arkadaşlar ilk tüp bebek denemem dış gebelik 2.dondurulmuş tüp bebek 2 adet 5.gün embriyo su bugün kanda 0,100 yani negatif yine bir hüsran çoook Üzgünüm
Ahhh polyanaaa ahhh canim yaaa. Ne olcak boyle bilmiyorum uzulmemek elde degil. Neredeyse 2 ayimiz heyecan umut sikintiyla geciyoo sonrasi mutsuzluk. Allah sabrini versin ins. Yine de sukur demek zorundayiz.en azindan kendi sagligimiz yerinde.

Benimde dedigim gibi ayni adet belirtilerim devam ediyo. Isten geldim attim kendimi koltuga basladiM aglamaya. Agla agla nereye kadar sonra esim dediki Allaha sukur saglimiz yerinde. Hani bazen dencek soz olmayan noktaya geliriz ya suan ayni seyi yasiyoruz. Allah yardimcimiz olsun. Ins hic beklenedigin anda hamile kalirsin. Bende adet olmazsam cars gunu yaptircam testimi. Allah hayirlisini versin herjese

Canım en azından senin bir Şansın var daha test yaptırmamışın bu kadar ümitsiz olma dur hele.bari senden guzel haber alalım.ben hissetmiştim olmadığını ondan kan testi yaptırdım. Biliyorsun benimde 9. Günüm kendimi hazırlamıştım aslında. Lütfen kendine gel senden iyi haber duymak istiyorum.

A Acelyam21 ne yaptın canım test yaptırdım mı?
Hiç sesin çıkmıyor? İnşallah müjdeli haberle dönersin....
Slm ben aslında hep burdayım sizi takipteyim sonuç negatif olduğu için yazmadım sizleri daha çok strese sokmamak için benim bebeğim biraz Nazlı çıktı daha çok duaya ve teslimiyete ihtiyacı varmış ablasını ve annesini bekletecege benziyor sizler en kısa zamanda kucaginiza alırsınız inşallah
Herşey bir yana öldürmeyen şey beni güçlü kılar deyip hayata kaldığım yerden başladım bugün
Rabbim ol demeyince olmuyor işte en iyi kaliye 3 tane blast embriyo transfer edildi 10 gün izin aldım hep dikkat ettim ama 3. Denememde de olmadı biz biraz ara vereceğiz donmuş embriyo kalmadı yeni bir tedavi yi bünyem kaldırmaz inşallah rabbim sizlerin gönlünden geçenleri hakkınızda hayırlı eyler ve mucizenize kucaginiza alırsınız
Asla pes etmek yok yaradan kulundan daha çok dua bekliyor

Mevlana Ne Söylemiş
Sen dua edersin ama kabul olmuyor sanarsın!
Ekmek almak için bir fırına gidersin
Beklerken fırıncı ile bir sohbet başlar
Ve fırıncının hoşuna gidersin, hoş sohbetsin ya…
Fırıncı başkalarına istediğini verip acele ile gönderir
Bu arada sen istediğini alamadığın için sıkılmaya başlarsın
Ama bilmezsin ki
Fırıncı daha yeni pişmiş en güzel ekmeği verecek..

Hazreti Mevlâna Celaleddin-i Rûmi

Söylenecek her güzel sözü sen söylemişsin arkadaşım... Rabbim gönlündekini en kısa zamanda hayırlısı ile nasip etsin...

benzer şeyler yaşamışız geçmiş olsun cnm şu yanlış biliniyor dış gebelikte kan degeri artıyor ama kese görünmüyor hamilelik ilerliyor benim 2 aya yakın olmustu tüpte bebek büyüdüğü için tüp parçalanmıs ve alındı tabi.. normal yolla hamile kalabilen biriyken şimdi tüp bebek merkezlerini aşındırıyorum cünkü diğer tüpümde tıkalıymıs..hakkımızda hayırlısı neyse o olsun diliyorum ve en yakın zamanda Allah muradımızı versin insallah

Kızlar az önce kan verdim sağlık ocağında aksa 5 gibi sonuc cikacak cok heyecanlıyım. Bugün 9. Günüm.

ALLAHHIMM inş.. güzel haberlerle dönersin bize.. son günlerde topiğimiz üzüntüye boğuldu..
hakkımızda hayırlsı canlar.

Allah kızına uzun ömürler versin canım. yine dayanağın var diye şanslısın bana göre :) inş. en güzel vakitte zamanda bebeğin seninle olur. Allaha emanet ol.

Ben de öyle oldu hemde hastanede yattıģım halde tüp bebek olduğu biliniyor beni beklentiler kese gibi bişi görünüyor yok görünmüyor hafta sonu kanama gerçekleşti ölecektim nerdeyse ama hastanede doktor yok bir gün bekletildim öyle içkanamayla pazartesi acil ameliyata alındım.ya anlamadığım şey madem şüpeleniyorsun hastaneye yatırıyosun hem müdahale etmiyosun hem de beni ihmal ediyorsun sözde gözetimdeyim. Bebeği geçtim kendi canımın derdine düştüm.sağlıklı başladığım bu yolda tüpümü onu geçtim canımı kaybediyordum. Tek tüpte hamile kalma şansım nedir acaba o kadar korktum ki hiç hamile kalamicam gibi geliyor.

Çok çok üzüldüm canım Allah sabır versin umudunu kaybetme canım inşallah o güzel gün gelecek öyle düşün....

aynen yeminle..senin tek tüpün açıksa sen normal yolla bile hamile kalırsın cnm yada aşılama yaptırabilirsin öyle kötü düşünme umudunu hiç yitirme zamanı gelince olacak inşallah ve bol bol dua...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…