2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

Benimde aralik ayinda kimyasal gebelik olmustu. 1 tane transfer edilmisti. Bu arada idrar testi ni sabah degil aksine ogleden sonra 4 gibi yaptim.
Kuzum içini rahat tut olur Rabbimin izniyle kendini dinleme çok.yarın bir daha test yap madem sabah kafandan atamıyorsan. Dediğim gibi gebelik oluşmazsa hiç çıkmıyor test bozuk dilse gönlünü rahat tut biraz daha bekleyeydin eyiydi

Ben hıc idrar testını yaptırmadım denemedım yanii zamanı gelınce kan verdim.
Ben de daha önce 11 gün silik çıkmıştı.daha erken hiç yapmadım günü gelmeden yapma taraftarı dilim ama arkadaşımın ısrarıyla yaptım bişi çıkmadı.bugün transfer günümle 7. Günüm. Çıkmayacağı ihtimalini göze alarak yapmalı insan sonra üzülüyorsun. Kafam karıştı. ama kan testine kadar birdaha asla idrar testi yapmicam.

Arife ben de arkadaşımın ısrarıyla idar testi yaptım ben de bişi çıkmadı.bunu yapmasaydım eyiydi.

Arkadaşım, niye yok yere kafanı karıştırıyosun ki. şimdi için daha sıkıntılıdır. valla bende son 2 gündür acaba hiç mi test yapmasam mı diye düşünüyorum :) :) :) içimde olduğunu düşlüyorum. uykumda her sağa sola dönüşümde bir sn. uyanıp elimi karnıma götürüyorum. o orada diye mutluyum 8 gündür. 4 gün sonra belkide negatif çıkacak ve bu mutluluğumda gidecek. ACABAAA :) onun için hiç mi test yapmasam :)

Sadece şunu söyleyim gaza gelme arkadaşım.kan tahlili yaptırana kadar beklemek en iyisi beklicez elimizden gelen bişi yok.senle günümüz aynı galiba bana 28 inde transfer yapıldı.

hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin:):):):)darısı hepimizeee

Allah razi olsun canim bi yanim sevinio bi yanimda korku icinde Rabbim hayirli etsin insallah... Amin canim benim amin tez zamanda butuuuuuun herkesin yuzunde güller açsın ....

Sadece şunu söyleyim gaza gelme arkadaşım.kan tahlili yaptırana kadar beklemek en iyisi beklicez elimizden gelen bişi yok.senle günümüz aynı galiba bana 28 inde transfer yapıldı.

Bana 27 şubatta transfer yapıldı. önümüzdeki çarşamba için kan tahlili yapabilirsin dedi.
bakalım canım az kaldı. inş Allahım yüzümüze güler.. yeni bir ev alıyoruz. birden bire ev sahibi olucaz. Diyorum ki belki de Allah kendi evimde çocuğumu nasip edecek. Belki bunun için 3 yıldır bebek bekliyoruz. Hayırlısını diliyorum. hepimiz için hayırlısı olsun..

Rabbim gönlüne göre versin canım bunu içtenlikle söylüyorum.sana kaç embriyo transfer edildi.

Sonucumu aldım arkadaşlar. Ve her zaman alışkın olduğum gibi hiç şaşırtmadı beni test negatif çıktı.
10 yıldır 1 aşılama 5 tüp le artık bu defteri kapatıyorum.
Rabbim sizlerin yüzünü güldürsün. Kucaklarınızı doldursun.
herşeyden vazgeçmiştim şimdi tekrar kendimi toplayıp işe dönmek kabullenmek zorundayım.
Hergün heyecanla gelip burayı okumak sizlerle tanışmak dualaşmak güzeldi.
Allah' a emanet olun. İnşallah pozitif sonuçlar görün hayırlı sağlıklı evlatlara kavuşun.
Sevgiler...

Canım herseyin hayırlısı uzme lütfen kendini. Benin cok yakin bir tanıdığım 8. Yaptiginda tuttu ve gecenlerde kizi oldu. Pes etme lütfen ...

Canim benim inan cok üzüldüm suan ama ne olur umudunu kaybetme Rabbimden umut kesilirmi hic!.. demesi kolay diye düşünme ne olur seni cok iyi anliyorum her adet doneminde en yakinimi kaybetmis gibi agliyordum ben dışardan öyle laflar duydum ki yüzüme karsı söylenen hep sabir dedim hep sabir dedim sende ne olursun pes etme umudunu kaybetme ben 26 yasindayken yanlis tedaviyle menopoza bile girme sinirina gelmistim dusunsene herseyin bitiyo.. Ne olur kardesim... Rabbim sabrini artirsin ve en kisa zamanda yuzunde guller acsin....

Canım ya Rabbim seninle olsun ummadığın bir zamanda seni müjdelesin. Seni bizden başkası anlayamaz.Rabbimin bi bildiği var demek. biz de böyle sınanıyoruz. Çok Üzgünüm.

arkadaşlar embriyonun kalitesi 1 gun belli olur mu doktor kesin bir şey söylemem 2. gun belli olur dedi kafam karıştı

inan çok üzüldüm allahım bir gün yüzlerimizi güldürecek pes etmeyelim . Seni o kadar çok iyi anlıyorum ki insanın kendini işe bile veremiyor düşünmekten :-((

Bizim de erkek faktoru. 5 haftalim gebeyim ama oyle bir sistem kullanilmadi bildigim kadari ile. Microtese ile sperm alindi esinden ama bulunan spremler icin kaliteli demisti doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…