- 24 Eylül 2012
- 5.000
- 5.461
İlaç etkisi değil bence ikisi de tutunmuş çok erken çıkmış inş..yani :)Kızlar benim martin 2 sinde 2 tane 5. Gün emriyosu transfer edildi. Dün yani 5. Gün idrar testi yaptim hayalet gibi ikinci cizgi 5 dakika içinde belirdi. Aca ilaclarin etkisi olabilirmi? Sabah aksan crinone jel ve estrofem hap kullaniyorum. Birde aksamlari sadece 10 mm pregnyl igne gobekten vuruyorum. Sizce ilaçların etkisimi
pregnyl hcg dir idrar testinde ikinci çizgiyi çıkartabilirBenimde aralik ayinda kimyasal gebelik olmustu. 1 tane transfer edilmisti. Bu arada idrar testi ni sabah degil aksine ogleden sonra 4 gibi yaptim.
Arife canım olmazsa hiç çıkmazdı. Değerin yüksek olabilir.Kızlar benim martin 2 sinde 2 tane 5. Gün emriyosu transfer edildi. Dün yani 5. Gün idrar testi yaptim hayalet gibi ikinci cizgi 5 dakika içinde belirdi. Aca ilaclarin etkisi olabilirmi? Sabah aksan crinone jel ve estrofem hap kullaniyorum. Birde aksamlari sadece 10 mm pregnyl igne gobekten vuruyorum. Sizce ilaçların etkisimi
İnşallah bugün yine yaptim yine çıktı yarin sabah da yapacam. Ama cizgi hayalet gibi cok cok hafif cikiyo yalan yanlış bir çizgiArife canım olmazsa hiç çıkmazdı. Değerin yüksek olabilir.
Aa neden cikartiyorki anlamadım rica etsem yazarmisin. Nette araştırdım yazmiyo iceriginde.pregnyl hcg dir idrar testinde ikinci çizgiyi çıkartabilir
Birde pregnyl igneyi gobekten 4 damla kadar aksamlari vuruyorum etki eder mi bukaripregnyl hcg dir idrar testinde ikinci çizgiyi çıkartabilir
bebek rahme tutunduğunda plesenta oluşuyor, bebeğin anneden beslenmesini sağlıyor ve hcg hormonu salgılıyor.bu yüzden testler pozitif çıkıyor yani bebeğin var olduğunu gösteriyor.. pregnily hamile kadın idrarından elde edilmiştir vucuda hcg verirAa neden cikartiyorki anlamadım rica etsem yazarmisin. Nette araştırdım yazmiyo iceriginde.
Sonucumu aldım arkadaşlar. Ve her zaman alışkın olduğum gibi hiç şaşırtmadı beni test negatif çıktı.
10 yıldır 1 aşılama 5 tüp le artık bu defteri kapatıyorum.
Rabbim sizlerin yüzünü güldürsün. Kucaklarınızı doldursun.
herşeyden vazgeçmiştim şimdi tekrar kendimi toplayıp işe dönmek kabullenmek zorundayım.
Hergün heyecanla gelip burayı okumak sizlerle tanışmak dualaşmak güzeldi.
Allah' a emanet olun. İnşallah pozitif sonuçlar görün hayırlı sağlıklı evlatlara kavuşun.
Sevgiler...
canım umudunu kırmak istemem inşALLAH hamilesindir.. 4 damla etki edermi bilmiyorum ama sonuçta vucuduna alıyorsun.. hani yumurtalar büyüdüğünde son çatlama iğnesi vurunuyoruzya işte o çatlatma görevinide görüyor pregnylBirde pregnyl igneyi gobekten 4 damla kadar aksamlari vuruyorum etki eder mi bukari
Hmm teşekkür ederim. Ama transfer den sonra neden verdilerki acaba catlatma ignesini birde erkeklerdede sper cogaltmasi icinde vuruluyormus cok amacli igne bu o zaman :))canım umudunu kırmak istemem inşALLAH hamilesindir.. 4 damla etki edermi bilmiyorum ama sonuçta vucuduna alıyorsun.. hani yumurtalar büyüdüğünde son çatlama iğnesi vurunuyoruzya işte o çatlatma görevinide görüyor pregnyl
Peki sende pregnyl igne kullaniyor musunArifecim dediğim gibi sen içini rahat tut tutulmuştur bebişlerin mi desem bebeğin mi bak ben de çıkmadı 6. Günüm kızlar peki buna nedersiniz 6. Günü idrarda negatif çıkma olasılığı nedir. Tecrübeleriniz var mı.
Hayır kullanmıyorum canım.ben Protestan fitil ve estrofem ,clexan kullanıyorum. Ama şunu söyleyim en azından kan tahliline kadar olumlu düşün.negatif te görebilirdin biraz daha beklicez napalım.idrarda pozitif görüp negatif olan nadir gibi bişi kaç kez baktın testePeki sende pregnyl igne kullaniyor musun
Canım sen gebesin inşallah gayet görünüyor
Yani inşallah ama nergiz de hakli olma payi var inan suan cok arada kaldim 4 damlalik pregnyl igne cikartiyo olabilirmi bilemedimCanım sen gebesin inşallah gayet görünüyor
Ayni bu sekildi ins arkadssim gebesin ama sunu anlamadim neden hergun catlatma ignesi oluyorsun transferden 8gun.sonra sadece 1kez olmustum ben bolunmeyi hizlandirsin diye veriyolar