2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

İlaç etkisi değil bence ikisi de tutunmuş çok erken çıkmış inş..yani :)

Arife canım olmazsa hiç çıkmazdı. Değerin yüksek olabilir.

Aa neden cikartiyorki anlamadım rica etsem yazarmisin. Nette araştırdım yazmiyo iceriginde.
bebek rahme tutunduğunda plesenta oluşuyor, bebeğin anneden beslenmesini sağlıyor ve hcg hormonu salgılıyor.bu yüzden testler pozitif çıkıyor yani bebeğin var olduğunu gösteriyor.. pregnily hamile kadın idrarından elde edilmiştir vucuda hcg verir

Ahh canim yaaa Allah sabir versin ne denebilir ki. Okudum ya yazini cok uzuldum yaaa ;( valla etrafimda o kadar yakinim var olmicak deyip kendiliginden hamile kalan. Ins Allahim seni o kullarindan eyler. Ya sabirr ya sabirr cekicez elimizden baska bisey gelmez. Yolun acik olsun...

Birde pregnyl igneyi gobekten 4 damla kadar aksamlari vuruyorum etki eder mi bukari
canım umudunu kırmak istemem inşALLAH hamilesindir.. 4 damla etki edermi bilmiyorum ama sonuçta vucuduna alıyorsun.. hani yumurtalar büyüdüğünde son çatlama iğnesi vurunuyoruzya işte o çatlatma görevinide görüyor pregnyl

Hmm teşekkür ederim. Ama transfer den sonra neden verdilerki acaba catlatma ignesini birde erkeklerdede sper cogaltmasi icinde vuruluyormus cok amacli igne bu o zaman :))

Arifecim dediğim gibi sen içini rahat tut tutulmuştur bebişlerin mi desem bebeğin mi bak ben de çıkmadı 6. Günüm kızlar peki buna nedersiniz 6. Günü idrarda negatif çıkma olasılığı nedir. Tecrübeleriniz var mı.

Peki sende pregnyl igne kullaniyor musun

Peki sende pregnyl igne kullaniyor musun
Hayır kullanmıyorum canım.ben Protestan fitil ve estrofem ,clexan kullanıyorum. Ama şunu söyleyim en azından kan tahliline kadar olumlu düşün.negatif te görebilirdin biraz daha beklicez napalım.idrarda pozitif görüp negatif olan nadir gibi bişi kaç kez baktın teste

Selam arkadaslar bugun muane gunumdu dusukten sonra icerde parca varmi bakildi cok sukur yokmus kurtajdan kurtuldum nede olsa bi hamilelik gecirdim prolaktin hormonu yukselmistir diyerek dostinex verdiler hap kullanan oldumu aranizda doktoruma dusugun nedenini.sordum ben pko hastasi oldugum icin opuda 25 yumurta toplandi asiri hormon salgilanmasindan olabilir dddi mantikli geldi dondurulmus ile daha avantajli olnuyormus icim rahatladi arife arkadasim sana gelince ben tup bebekten sonra 5.gun embiriyosu idi benimki 7.gun idrar testi yaptigimda hayalet cizgi.cikti 8.gun yaptim yine ayni bunun cesareti.ile 9.gun kan testi yaptirdim sonucum 64 cikmisti sonrasinda bende senin gibi yarim doz catlatma.igensi oldum 2gun sonra kan testi 154tu yani cok cok az etki edior.merak etme bence hamilesin hayirli olsun simdideb

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…