2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

SLM arkadaşlar, bugün beklemede 10.günüm. sanki adet olcam gibi bi hissiyat doğuyor içime ara ara.
normalde yarın akşam işten sonra kan verip test yaptıracaktım. ama şimdi içimden hiç gelmiyor. yaptırmasam mı acaba. bu bekleyişin de büyüsü bozulacak :KK43: bozulmasını istemiyorum.
bence test zamanın nezmaansa ozaman yaptır canım o belırtıler oluyo hatta heral hast oldum fln dıyosun hıc sıkma canını hayırlısı olsun insallah

2tane meleğimi bugün aldım Allahım inşallah tutar 2taneside 5güne Giderse birtane daha koyulacak tabi 5 e giderse Hayırlısı şimdi hastanede yatıyorum test tarihi 21mart

2tane meleğimi bugün aldım Allahım inşallah tutar 2taneside 5güne Giderse birtane daha koyulacak tabi 5 e giderse Hayırlısı şimdi hastanede yatıyorum test tarihi 21mart

canımmmm inş.. meleklerin seninle olurlar. Allahım bu sefer gülsün yüzüne inşş. hiç sıkıntı stres yapma kendine. olumlu düşünmeye çalışş.. hepimizin hakkında hayırlısı inş.

bence test zamanın nezmaansa ozaman yaptır canım o belırtıler oluyo hatta heral hast oldum fln dıyosun hıc sıkma canını hayırlısı olsun insallah

offf ne bileyim yaa şuan da adet olucağım belirtileri var. gögüsüm şişti bide adet olmadan afedersin kabız gibi olurum.
şimdi de öyle. en iyisi yarın akşam testi yaptırmak. böyle oldum mu olcam mı derken kafayı sıyırabilirim.

SLM arkadaşlar, bugün beklemede 10.günüm. sanki adet olcam gibi bi hissiyat doğuyor içime ara ara.
normalde yarın akşam işten sonra kan verip test yaptıracaktım. ama şimdi içimden hiç gelmiyor. yaptırmasam mı acaba. bu bekleyişin de büyüsü bozulacak :KK43: bozulmasını istemiyorum.

Canim agrilarini takma onlar normal benimde agrim vardi asmiş suratimi oturuyodum pozitifi gordum sonra:) seninde guzel sonuclarini gorcez insallah.. :)
Benimde yarin degerlerin ikiye katlanmasi lazim bakalim nasil olcak...

Canim agrilarini takma onlar normal benimde agrim vardi asmiş suratimi oturuyodum pozitifi gordum sonra:) seninde guzel sonuclarini gorcez insallah.. :)
Benimde yarin degerlerin ikiye katlanmasi lazim bakalim nasil olcak...

ayy bilmiyorum yaa inş. dediğin gibi olur. inş. bende hamile kalırımm Allahımm yaa çok istiyorum mis kokulu yavruşlardan :) inş. seninde değerlerin artacaktır canım. Sağlık bebeğini kucağına alırsın..

hamile kalan arkadaşlar nerelerdesiniz yaaaa...
bu arada bişey dikkatimi çekti. Bahçeci fulya'da tüp bebek yaptıranların çoğu hamile kalmış görünüyor.
inş. gerekmez ama burada hangi doktorları tavsiye edersiniz? diğer arkadaşlara da yardımcı olmuş olursunuz.

İŞTE TÜM ADAYLARIN ANNE OLMASI DİLEĞİ İLE OLUŞTURDUĞUM LİSTE :KK36:
E eskisehir 25Antalya16 Aralık06 Ocak15 Ocak :anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 29İzmir Euro Fertil22 Aralık08 Ocak19 Ocak (ikiz):anneadayı::emir_bebek::emir_bebek:
E eskisehir 30Antalya Tüp Bebek23 Aralık12 Ocak20 Ocak (2 Emb) :anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 28Adana?12 Ocak22 Ocak (2 Emb):KK19:
E eskisehir 29Adana Ankada25 Aralık13 Ocak23 Ocak:anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 26Pembe Mavi Bursa28 Aralık14 OcakÇözülmede SorunİPTAL
E eskisehir ?Maslak Acıbadem ?15 Ocak26 Ocak :KK19:
E eskisehir 22Euro Fertil 1 Ocak15 Ocak27 Ocak (2 Emb) :KK19:
E eskisehir ?Adana Acıbadem ? 16 Ocak28 Ocak:KK19:
E eskisehir 29İzmir Dr.İsrael27 Aralık20 Ocak30 Ocak (2 Emb) :KK19:
E eskisehir 33Bahçeci Fulya29 Aralık17 Ocak 31 Ocak (İkiz):anneadayı::emir_bebek::emir_bebek:
E eskisehir 37Bahçeci Fulya3 Ocak17 Ocak 31 Ocak (ikiz):anneadayı:
xenforo-smilies-kk46.gif
xenforo-smilies-kk46.gif
E eskisehir 30Bahçeci Fulya02 Ocak19 Ocak03 Şubat:anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 28Bahçeci Fulya05 Ocak22 Ocak7 Şubat:anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 29Malatya Doğu Fertil07 Ocak26 Ocak07 Şubat (1 Emb):anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 35Ege Ünv.08 Ocak29 Ocak09 Şubat (2 Emb):anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 30M.Park B.Evler 10 Ocak28 Ocak09 Şubat (1 Emb):KK19:
E eskisehir 31Bahçeci Umut?29 Ocak10 Şubat
xenforo-smilies-kk19.gif
E eskisehir 40Bahçeci Umut14 Ocak31 Ocak12 Şubat (2 Emb):anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 28Yurtdışı17 Ocak 04 Şubat13 Şubat:KK19:
E eskisehir 26Medicana Beylikdüzü13 Ocak03 Şubat13 Şubat (2 Emb):KK19:
E eskisehir 33Malatya F.Ersen14 Ocak02 Şubat14 Şubat (2 Emb):KK19:
E eskisehir 34Maltepe Ünv.19 Ocak05 Şubat16 Şubat:KK19:
E eskisehir 36Eurofertil?07 Şubat19 ŞubatKimyasal Gebelik
E eskisehir 40İsrael Aruh/İzmir20 Ocak11 Şubat23 Şubat(1 Emb):anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 37İrenbe Tüp28 Ocak12 Şubat23 Şubat:KK19:
E eskisehir 27Bahçeci Umut?13 Şubat25 Şubat:anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 35Memorial Şişli30 Ocak16 Şubat25 Şubat (2 Emb):anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 30Bahçeci Fulya27 Ocak19 Şubat27 Şubat (1 Emb):anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 37Ankara Medicana?17 Şubat02 Mart (2 Emb)?
E eskisehir ?Bahçeci Fulya31 Ocak18 Şubat03 Mart (2 Emb):anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 29Ankara31 Ocak18 Şubat02 Mart (1 Emb):KK19:
E eskisehir 30Maslak Acıbadem? ?03 Mart14 Mart (2 Emb)
E eskisehir 25Bahçeci Diyarbakır03 Şubat21 Şubat05 Mart:KK19:
E eskisehir 28Bursa Jinemed 04 Şubat24 Şubat07 Mart (2 Emb):anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 32Ankara T.B.11 Şubat24 Şubat07 Şubat (2 Emb):KK19:
E eskisehir 25Anadolu Sağlık Merkezi 03 Şubat24 Şubat08 Mart (3 Emb):KK19:
E eskisehir 30Bahçeci Diyarbakır08 Şubat25 Şubat08 Mart (3 Emb) ?
E eskisehir 30Medistate10 Şubat27 Şubat11 Mart?
E eskisehir 27Maslak Acıbadem25 Şubat17 Mart26 Mart ?
E eskisehir 30Özel İzmir22 Şubat09 Mart21 Mart (2 Emb?)?
E eskisehir 28Bursa Art?09 Mart19 Mart (3 Emb)?
E eskisehir 34?????
E eskisehir ??????
E eskisehir ?Bahçeci Fulya ??? ?
E eskisehir ?Dr.Faruk Buyru ??? ?
E eskisehir 30Bahçeci Fulya????
E eskisehir 24?????

[TD] ÜYE [/TD]
[TD] YAŞ [/TD]
[TD] MERKEZ [/TD]
[TD] BAT/SAT [/TD]
[TD] TRANSFER [/TD]
[TD] TEST [/TD]
[TD] SONUÇ [/TD]
[/TR]
[/TR][/td]
[TD][TR][TR][/tr][/tr][/td][/QUOTE]

offf ne bileyim yaa şuan da adet olucağım belirtileri var. gögüsüm şişti bide adet olmadan afedersin kabız gibi olurum.
şimdi de öyle. en iyisi yarın akşam testi yaptırmak. böyle oldum mu olcam mı derken kafayı sıyırabilirim.

Canım hep söyleniyor ya adet belirtileri ile gebelik belirtileri aynı diye... Bak ben hala inanamadığım için dün akşam kan testi yaptırdım 6801 çıktı ve adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor, göğüslerim hafif hafif sızlıyor... Bunlarda benim adet belirtilerim ama bak hamişim Allaha Şükürler olsun ki... Sende şimdiden kendini sıkıntıya sokup bebişini de rahatsız etme lütfen...

Canım hep söyleniyor ya adet belirtileri ile gebelik belirtileri aynı diye... Bak ben hala inanamadığım için dün akşam kan testi yaptırdım 6801 çıktı ve adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor, göğüslerim hafif hafif sızlıyor... Bunlarda benim adet belirtilerim ama bak hamişim Allaha Şükürler olsun ki... Sende şimdiden kendini sıkıntıya sokup bebişini de rahatsız etme lütfen...

off amanda bilmiyorum yaa. inan daha bu sabaha kadar çok iyiydim. ama şimdi acaba eve giderken kan versen mi diyorum. bugün 10.günüm çıkar mı bişey ne dersin? yaa bende adet olacağıma yakın afedersin kabız olcak gibi oluyorum ve şimdi de öyleyim. daha sabah belki hafta sonuna kadar test yapıp büyü bozulmasın diyordum ama yarını bekleyemicem galiba.. napim sence.? bu arada ben senin hep hamile kalacağına en başında inanmıştım valla içime doğmuştu. :)

off amanda bilmiyorum yaa. inan daha bu sabaha kadar çok iyiydim. ama şimdi acaba eve giderken kan versen mi diyorum. bugün 10.günüm çıkar mı bişey ne dersin? yaa bende adet olacağıma yakın afedersin kabız olcak gibi oluyorum ve şimdi de öyleyim. daha sabah belki hafta sonuna kadar test yapıp büyü bozulmasın diyordum ama yarını bekleyemicem galiba.. napim sence.? bu arada ben senin hep hamile kalacağına en başında inanmıştım valla içime doğmuştu. :)
Canım test yaptır zaten belli olur ki ha 2 gün önce ha da sonra ne farkeder.sadece değer 200 diil de 100 çıkar gebelik varsa.benim ki geçen sefer de 10.gün bakmış 40 küsür çıktı ama dış gebelik oldu.sonuçta çıktı ama.

İŞTE TÜM ADAYLARIN ANNE OLMASI DİLEĞİ İLE OLUŞTURDUĞUM LİSTE :KK36:
E eskisehir 25Antalya16 Aralık06 Ocak15 Ocak :anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 29İzmir Euro Fertil22 Aralık08 Ocak19 Ocak (ikiz):anneadayı::emir_bebek::emir_bebek:
E eskisehir 30Antalya Tüp Bebek23 Aralık12 Ocak20 Ocak (2 Emb) :anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 28Adana?12 Ocak22 Ocak (2 Emb):KK19:
E eskisehir 29Adana Ankada25 Aralık13 Ocak23 Ocak:anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 26Pembe Mavi Bursa28 Aralık14 OcakÇözülmede SorunİPTAL
E eskisehir ?Maslak Acıbadem ?15 Ocak26 Ocak :KK19:
E eskisehir 22Euro Fertil 1 Ocak15 Ocak27 Ocak (2 Emb) :KK19:
E eskisehir ?Adana Acıbadem ? 16 Ocak28 Ocak:KK19:
E eskisehir 29İzmir Dr.İsrael27 Aralık20 Ocak30 Ocak (2 Emb) :KK19:
E eskisehir 33Bahçeci Fulya29 Aralık17 Ocak 31 Ocak (İkiz):anneadayı::emir_bebek::emir_bebek:
E eskisehir 37Bahçeci Fulya3 Ocak17 Ocak 31 Ocak (ikiz):anneadayı:
xenforo-smilies-kk46.gif
xenforo-smilies-kk46.gif
E eskisehir 30Bahçeci Fulya02 Ocak19 Ocak03 Şubat:anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 28Bahçeci Fulya05 Ocak22 Ocak7 Şubat:anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 29Malatya Doğu Fertil07 Ocak26 Ocak07 Şubat (1 Emb):anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 35Ege Ünv.08 Ocak29 Ocak09 Şubat (2 Emb):anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 30M.Park B.Evler 10 Ocak28 Ocak09 Şubat (1 Emb):KK19:
E eskisehir 31Bahçeci Umut?29 Ocak10 Şubat
xenforo-smilies-kk19.gif
E eskisehir 40Bahçeci Umut14 Ocak31 Ocak12 Şubat (2 Emb):anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 28Yurtdışı17 Ocak 04 Şubat13 Şubat:KK19:
E eskisehir 26Medicana Beylikdüzü13 Ocak03 Şubat13 Şubat (2 Emb):KK19:
E eskisehir 33Malatya F.Ersen14 Ocak02 Şubat14 Şubat (2 Emb):KK19:
E eskisehir 34Maltepe Ünv.19 Ocak05 Şubat16 Şubat:KK19:
E eskisehir 36Eurofertil?07 Şubat19 ŞubatKimyasal Gebelik
E eskisehir 40İsrael Aruh/İzmir20 Ocak11 Şubat23 Şubat(1 Emb):anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 37İrenbe Tüp28 Ocak12 Şubat23 Şubat:KK19:
E eskisehir 27Bahçeci Umut?13 Şubat25 Şubat:anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 35Memorial Şişli30 Ocak16 Şubat25 Şubat (2 Emb):anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 30Bahçeci Fulya27 Ocak19 Şubat27 Şubat (1 Emb):anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 37Ankara Medicana?17 Şubat02 Mart (2 Emb)?
E eskisehir ?Bahçeci Fulya31 Ocak18 Şubat03 Mart (2 Emb):anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 29Ankara31 Ocak18 Şubat02 Mart (1 Emb):KK19:
E eskisehir 30Maslak Acıbadem? ?03 Mart14 Mart (2 Emb)
E eskisehir 25Bahçeci Diyarbakır03 Şubat21 Şubat05 Mart:KK19:
E eskisehir 28Bursa Jinemed 04 Şubat24 Şubat07 Mart (2 Emb):anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 32Ankara T.B.11 Şubat24 Şubat07 Şubat (2 Emb):KK19:
E eskisehir 25Anadolu Sağlık Merkezi 03 Şubat24 Şubat08 Mart (3 Emb):KK19:
E eskisehir 30Bahçeci Diyarbakır08 Şubat25 Şubat08 Mart (3 Emb) ?
E eskisehir 30Medistate10 Şubat27 Şubat11 Mart?
E eskisehir 27Maslak Acıbadem25 Şubat17 Mart26 Mart ?
E eskisehir 30Özel İzmir22 Şubat09 Mart21 Mart (2 Emb?)?
E eskisehir 28Bursa Art?09 Mart19 Mart (3 Emb)?
E eskisehir 34?????
E eskisehir ??????
E eskisehir ?Bahçeci Fulya ??? ?
E eskisehir ?Dr.Faruk Buyru ??? ?
E eskisehir 30Bahçeci Fulya????
E eskisehir 24?????

[TD] ÜYE [/TD]
[TD] YAŞ [/TD]
[TD] MERKEZ [/TD]
[TD] BAT/SAT [/TD]
[TD] TRANSFER [/TD]
[TD] TEST [/TD]
[TD] SONUÇ [/TD]
[/TR]
[/TR][/td]
[TD][TR][TR][/tr][/tr][/td]
[/QUOTE]
benideee ekleermisinn :) veyada keseyidee goriyim ondan sonramıı bak şimdik heycan yaptımm bu uzun lısteyi görüncee:)))

Canım test yaptır zaten belli olur ki ha 2 gün önce ha da sonra ne farkeder.sadece değer 200 diil de 100 çıkar gebelik varsa.benim ki geçen sefer de 10.gün bakmış 40 küsür çıktı ama dış gebelik oldu.sonuçta çıktı ama.
polyanaa saen daha önceden dış gebelık gecırdıgınde her hangı bı belırtı olustumu yoksa yanlızca kan degerlerındenmı anlasıldı?

Canım canım çok sıkılıyorsa yaptır ama bil ki varsa bile değer düşük çıkacaktır... Kendini nasıl daha rahat hissedeceksen öyle yap çünkü stres ikiniz içinde tehlikeli canım...

benideee ekleermisinn :) veyada keseyidee goriyim ondan sonramıı bak şimdik heycan yaptımm bu uzun lısteyi görüncee:)))[/QUOTE]

Yok canım yaaa ne kesesi yaz bilgilerini hemen ekleyeyim... Ama eksiksiz bilgi isterimmmm :))))))))))

Merhabalar şuan hastane odasında yatıyorum 3 tane 5. Gün dondurulmuş kaliteli embriyo transferim yapıldı şimdi bekleme zamanı dualarınızda banada yer ayırın Rabbim tez zamanda hepimizin gönlünün muradını verir

Sonuç 21 Mart

Canım hayırlı ve son tedavi olsun inşallah, Allah seni evlatlarında ayırmasın ve hayırlısı ile kucağına almayıda nasip etsin..

Merhabalar şuan hastane odasında yatıyorum 3 tane 5. Gün dondurulmuş kaliteli embriyo transferim yapıldı şimdi bekleme zamanı dualarınızda banada yer ayırın Rabbim tez zamanda hepimizin gönlünün muradını verir

Sonuç 21 Mart

hayırlı uğurlu olsun canım.. inş.. bebişlerin o güne kadar seninle olur ve hayırlısıyla kucağına alırsın.

Canım canım çok sıkılıyorsa yaptır ama bil ki varsa bile değer düşük çıkacaktır... Kendini nasıl daha rahat hissedeceksen öyle yap çünkü stres ikiniz içinde tehlikeli canım...

benideee ekleermisinn :) veyada keseyidee goriyim ondan sonramıı bak şimdik heycan yaptımm bu uzun lısteyi görüncee:)))

Yok canım yaaa ne kesesi yaz bilgilerini hemen ekleyeyim... Ama eksiksiz bilgi isterimmmm :))))))))))

Canım hayırlı ve son tedavi olsun inşallah, Allah seni evlatlarında ayırmasın ve hayırlısı ile kucağına almayıda nasip etsin..[/QUOTE]

hayırlı uğurlu olsun canım.. inş.. bebişlerin o güne kadar seninle olur ve hayırlısıyla kucağına alırsın.
çok sağolun âmin inşallah

Canım hayırlı ve son tedavi olsun inşallah, Allah seni evlatlarında ayırmasın ve hayırlısı ile kucağına almayıda nasip etsin..[/QUOTE]
ÜYE:blntpnr YAŞ:28MERKEZ:medipol mega BAT/SAT:3 şubat TRANSFER:21 şubat TEST:5 mart 2 embriyo transfer edildi :))

X