Canım 28 i 1. Gün sayıyorsun. Şimdiden hayırlısı olsun inş bebişine kavuşursun...
Canım benim 3. Denememdi aslınd geçen seferde hamilelik oldu fakAt kan pıhtılaşması varmış o yüzden yaşamadı . Şuan dada sıkıntılarımız var dr takip ediyor. Bende senin gibi pek bişiy yapmadım ağır kaldırmadım uzanmadım elimden geldiğince dinlendim. Ben yüzüstü uyurum bende sırtüstü asla uyuyamazdım ama korkudan transfer gününden beri ya sağa ya sola yatıyorum . O korkular nasip olur Allahın izniyle hamile kalırsanda devam ediyo canım endişe hiç bitmiyo inan. İnşallah günü gelince güzel haberler verirsin bize. Allah isteyen herkese nasip eder inşallah..,Sagol canim Allah razi olsun. Senin kacindi denemendi bu. Ben umutluyum ama her hareketimde bisey olmusmudur korkusu yasiyorum. Transfer gununden beri evdeyim. Oturuyorum yatiyorum kalkiyorum. Hic agir bisi yapmiyorum. Yatarken yan ve yuz ustu attim. Bisi olur mu diye herseyden tedirginim. Cuuku sirt ustu kesinlikle uyuyamam.
Slm canlar bugun nasilsiniz? 27 subat transfer gunumdu. 1.gun olarak o gun mu sayiliyordu bilemedim. Bugun 4.gun mu 5.gunde miyimbu arada kullandigim crinone jel dun idrarimla pelte pelte geri gelmeye basladi. Ama zaten yine rahime yeterince gidiyormus. Sizde degisik buseyler hisseden var mi. Benim bazen kasigimda sanci oluyo.esimde kullandigim estrofem ve jelden olabiilir diyor. Hadi amaa sesinuz cikmiyoo nerelerdesiniz. amanda canim listeyi guncelle istersen
amin canım darısı başımıza rabbim kucağınada aldığın günleri görmek nasip olsun inşallahCanım benim 3. Denememdi aslınd geçen seferde hamilelik oldu fakAt kan pıhtılaşması varmış o yüzden yaşamadı . Şuan dada sıkıntılarımız var dr takip ediyor. Bende senin gibi pek bişiy yapmadım ağır kaldırmadım uzanmadım elimden geldiğince dinlendim. Ben yüzüstü uyurum bende sırtüstü asla uyuyamazdım ama korkudan transfer gününden beri ya sağa ya sola yatıyorum . O korkular nasip olur Allahın izniyle hamile kalırsanda devam ediyo canım endişe hiç bitmiyo inan. İnşallah günü gelince güzel haberler verirsin bize. Allah isteyen herkese nasip eder inşallah..,
Amin canım hepİmize Allah o güzel günler Gösterir inşallah:)amin canım darısı başımıza rabbim kucağınada aldığın günleri görmek nasip olsun inşallah
Slm bende 26 şubatta transfer oldum ogun sayilmiyor ben 5 .gunumdeyim benim belim çok ağrıyor o yüzden ayakta uzun süre duramiyorum birde çok acıkıyorum icimde kurt var sanki normalde hic açlığı aramam ama kriz geliyor ama olumlu yada olumsuz düşünmüyorum ilaçların etkisidir herhalde hayırlı sonuç alırız inşallah az kaldı
kızlar dua edin banada şubat ayında kalınlaşma olmadığı için donmuşlarımı alamamıştım inşallah bu defa güzel sonuçlar verebilirim ve devamınıda rabbim getirmeyi nasip eder pazartesi doktor çağırdı adetimin 21. günü oluyor lucrin iğne yapıcakmış rabbim yüzümü inşallah 5. denememde güldürür bende bebeğime kavuşurum inşallah amin ecmain
evet canım 6 senedir uğraşıyorum sorun yok bizde bebekte yok nasip herşey rabbimden o en iyisini bilir yaradanım benimde pozitif oluyor ama kese görmeden düşüyor ne yazık ki var bi kusur ama ne bilinmiyor rabbim seninde bebeğini sana sıkı sıkı tutundursun seninle kalır inşallah bebeğinEsma-kavak sende cok uzun ugraslar vermissin. Allahim ins bu sefer hayirlisini verir. Ins bu kez zamani gelmistir canim. Olumlu dusunmeye calis.
amiiiin inşallahEsma-kavak sende cok uzun ugraslar vermissin. Allahim ins bu sefer hayirlisini verir. Ins bu kez zamani gelmistir canim. Olumlu dusunmeye calis.
amiiiinAmin canım hepİmize Allah o güzel günler Gösterir inşallah:)
canım 2tane embriyo transferim oldu bugün çok şükür :)test tarihim 14 mart,ya nasip@umur
@Ssilan
Bt0601
T timse
Kızlar hadi hayırlı sonuçlarınızı alın ve bizimle paylaşın... Ben bu aralar formdan düştüm... İşlerin yoğunluğu bir yandan, lekelenme bir yandan, kızımın okulu, ev derken enerji sıfırlanıyor... Topiği iki dakika boş bırakmaya gelmiyor hemen kayboluyorsunuzAzcukkk anlayışlı olun yahu yeni ve sorunlu bir hamişim ben
ÇOK SEVİMDİM HADİ HAYIRLI OLSUN :)canım 2tane embriyo transferim oldu bugün çok şükür :)test tarihim 14 mart,ya nasip
amanda29 canım test sonucum negatif. Bugün öğrendim. Adetimi bekliyorum. Hamile olan tüm arkadaşlarıma hayırlı ve sağlıklı doğumlar nasip olsun. Rabbim herkesi evlatlarıyla bir ömür mutlu ve sağlıklı etsin. Benim gibi henüz evlat sahibi olamayan arkadaşlarım Allah bizlere de nasip etsin inşallah. Bizleri evlat hasretiyle sınamasın. Amin. Hepiniz Allaha emanet olun.
amanda29 canım test sonucum negatif. Bugün öğrendim. Adetimi bekliyorum. Hamile olan tüm arkadaşlarıma hayırlı ve sağlıklı doğumlar nasip olsun. Rabbim herkesi evlatlarıyla bir ömür mutlu ve sağlıklı etsin. Benim gibi henüz evlat sahibi olamayan arkadaşlarım Allah bizlere de nasip etsin inşallah. Bizleri evlat hasretiyle sınamasın. Amin. Hepiniz Allaha emanet olun.
çok kısa surdu zaten canım iyiye şükür,Bülent bey yaptı transferi,artık beklemedeyim nasip,sen naptın bugünmuydu kontrolünÇOK SEVİMDİM HADİ HAYIRLI OLSUN :)
TRANSFERİN NASIL GEÇTİ KİM GİRDİ.
Allah enkısa zamana sana evlat nasip etsin canım üzüldüm ama nolur umuduu kaybetmeamanda29 canım test sonucum negatif. Bugün öğrendim. Adetimi bekliyorum. Hamile olan tüm arkadaşlarıma hayırlı ve sağlıklı doğumlar nasip olsun. Rabbim herkesi evlatlarıyla bir ömür mutlu ve sağlıklı etsin. Benim gibi henüz evlat sahibi olamayan arkadaşlarım Allah bizlere de nasip etsin inşallah. Bizleri evlat hasretiyle sınamasın. Amin. Hepiniz Allaha emanet olun.
Amandaaaa napıyosun arkadaşım nasıl gidiyor hamilelik???Canım çok üzüldüm Rabbin sabrını versin... İnşallah Hayırlı zaman da hayırlı evlatlar nasip olur hepimize...