Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba bayanlar açtığınız konuyu okuyunca içim sızlıyor 2011 yılında ilktup denememle oğluna gebe kaldım pkoluyum 10 tane embriyom döndürdüm tabiki sonrasında oğlum dogdu ve aradan 2 yıl geçti hastaneyi aradıgımda sok oldum hepsini imha etmişler ve bana diyolarki her yıl imza vermeniz gerekiyordu bana ole bisey hic dememislerdi şuan oğlum 3 yaşinda ayni hastaneye gitsem 2.Kez tupbebek yaptiracahim için indirim alırmıyım lütfen banada cevap verin bilgisi olanlar
Canım ben yaptırdım geçen sefer bilmediğim ve kan pıhtılaşması olduğu için 7-8 haftalık bebeğimi aldırdım. Sana tavsiyem tedaviye başlamadan yaptır testlerini mutlaka...şimdi gergün kan sulandırıcı iğne vuruluyorum.Canım, çok zor şeyler atlatmışsın...Allah güç versin sana, bebeğini korusun inşallah...
Maalesef bu tedirginlik hali, bebeklerimizi kucağımıza alana kadar devam edicek herhalde...Benim de 2 dondurulmuşum kaldı, onlarla devam edicem, sen pıhtılaşma veya genetik test yaptırdın mı hiç?Yaptırmalı mıyım bilmiyorum..
CANIM TRANSFERIN MI VARBu arada 3 tane 5. Gün embriyo transfer edilecek
Canım bugün kan verdim, laboratuvarda makine arızalıymış, sonucu öğrenemedim. Ben böyle saçma şey görmedim. Hala sonucu öğrenemedim. Bu arada kanama henüz gelmedi fakat acayip sivilcelenme oldu. Dizlerim de çok ağrıyor. Ne olacak bu halim? Adet olacakmış gibi hissediyorum.Canım ne yaptin aldin mı sonuçlarını hadi guzel guzel haberler alalim.... :) Bt0601
Aaaaa c nm cok sevindim hayirlisi insallhCanım çok ama çok üzüldüm inan insan negatifi görünce üzülüyor evet ama böyle bulup kaybetmek çok daha zor canım bilirim... Rabbim sabrını versin...
Bugün bende yeniden test yaptırdım başka bir hastanede artış devam edecek mi diye sonuç 318 çıktı çok endişelendim çünkü 380 gibi çıkması gerekiyordu çünkü... Hemen doktora mesaj yazdım farklı bir merkezde yaptırdığım için değerin fark edeceğini artışın iyi olduğunu söyledi...
Canım ben Semra Hanım'a olmaya çalıştım tüm muayenelerimi onun olmadığı zaman da Ayşe hanım baktı... Ben kızıma da bu merkez vesilesiyle kavuştum, Aralık'ta tekrar tedaviye gittim maalesef negatif sonuçlandı. Şubat'ta dondurulmuş transfer ile şuanda hamişim inşallah...
Testlerini nerde yaptırdın? Nereyi önerirsin canım?Canım ben yaptırdım geçen sefer bilmediğim ve kan pıhtılaşması olduğu için 7-8 haftalık bebeğimi aldırdım. Sana tavsiyem tedaviye başlamadan yaptır testlerini mutlaka...şimdi gergün kan sulandırıcı iğne vuruluyorum.
Ben şifada yaptırdım canım benim özel gittiğim doktorum oraya yönlendirdi orada yapıldı...15-20 günde çıktı sonuçşar. Üniversite hastanelerindede ücretsiz yapılıyormuş sadece 40 günü buluyormuş çıkması bilgin olsun canım.Testlerini nerde yaptırdın? Nereyi önerirsin canım?
evet canım 9 martta hayırlısı inşallahCANIM TRANSFERIN MI VAR
INS SIMSIKI TUTUNUR BEBECIKLER ANNELERINE
Bu arada 3 tane 5. Gün embriyo transfer edilecek
inşallah hayırlısıylaÇok sevindim canım... İnşallah tranferin de çok güzel geçecek ve sende Allahın izni ile yavru(ları)na kavuşacaksın...
E eskisehir | 25 | Antalya | 16 Aralık | 06 Ocak | 15 Ocak | |
E eskisehir | 29 | İzmir Euro Fertil | 22 Aralık | 08 Ocak | 19 Ocak (ikiz) | |
E eskisehir | 30 | Antalya Tüp Bebek | 23 Aralık | 12 Ocak | 20 Ocak (2 Emb) | |
E eskisehir | 28 | Adana | ? | 12 Ocak | 22 Ocak (2 Emb) | |
E eskisehir | 29 | Adana Ankada | 25 Aralık | 13 Ocak | 23 Ocak | |
E eskisehir | 26 | Pembe Mavi Bursa | 28 Aralık | 14 Ocak | Çözülmede Sorun | İPTAL |
E eskisehir | ? | Maslak Acıbadem | ? | 15 Ocak | 26 Ocak | |
E eskisehir | 22 | Euro Fertil | 1 Ocak | 15 Ocak | 27 Ocak (2 Emb) | |
E eskisehir | ? | Adana Acıbadem | ? | 16 Ocak | 28 Ocak | |
E eskisehir | 29 | İzmir Dr.İsrael | 27 Aralık | 20 Ocak | 30 Ocak (2 Emb) | |
E eskisehir | 33 | Bahçeci Fulya | 29 Aralık | 17 Ocak | 31 Ocak (İkiz) | |
E eskisehir | 37 | Bahçeci Fulya | 3 Ocak | 17 Ocak | 31 Ocak (ikiz) | |
E eskisehir | 30 | Bahçeci Fulya | 02 Ocak | 19 Ocak | 03 Şubat | |
E eskisehir | 28 | Bahçeci Fulya | 05 Ocak | 22 Ocak | 7 Şubat | |
E eskisehir | 29 | Malatya Doğu Fertil | 07 Ocak | 26 Ocak | 07 Şubat (1 Emb) | |
E eskisehir | 35 | Ege Ünv. | 08 Ocak | 29 Ocak | 09 Şubat (2 Emb) | |
E eskisehir | 30 | M.Park B.Evler | 10 Ocak | 28 Ocak | 09 Şubat (1 Emb) | |
E eskisehir | 31 | Bahçeci Umut | ? | 29 Ocak | 10 Şubat | |
E eskisehir | 40 | Bahçeci Umut | 14 Ocak | 31 Ocak | 12 Şubat (2 Emb) | |
E eskisehir | 28 | Yurtdışı | 17 Ocak | 04 Şubat | 13 Şubat | |
E eskisehir | 26 | Medicana Beylikdüzü | 13 Ocak | 03 Şubat | 13 Şubat (2 Emb) | |
E eskisehir | 33 | Malatya F.Ersen | 14 Ocak | 02 Şubat | 14 Şubat (2 Emb) | |
E eskisehir | 34 | Maltepe Ünv. | 19 Ocak | 05 Şubat | 16 Şubat | |
E eskisehir | 36 | Eurofertil | ? | 07 Şubat | 19 Şubat | Kimyasal Gebelik |
E eskisehir | 40 | İsrael Aruh/İzmir | 20 Ocak | 11 Şubat | 23 Şubat(1 Emb) | |
E eskisehir | 37 | İrenbe Tüp | 28 Ocak | 12 Şubat | 23 Şubat | |
E eskisehir | 27 | Bahçeci Umut | ? | 13 Şubat | 25 Şubat | |
E eskisehir | 35 | Memorial Şişli | 30 Ocak | 16 Şubat | 25 Şubat (2 Emb) | |
E eskisehir | 30 | Bahçeci Fulya | 27 Ocak | 19 Şubat | 27 Şubat (1 Emb) | |
E eskisehir | 37 | Ankara Medicana | ? | 17 Şubat | 02 Mart (2 Emb) | ? |
E eskisehir | ? | Bahçeci Fulya | 31 Ocak | 18 Şubat | 03 Mart (2 Emb) | ? |
E eskisehir | 29 | Ankara | 31 Ocak | 18 Şubat | 02 Mart (1 Emb) | ? |
E eskisehir | 30 | Maslak Acıbadem | ? | ? | 03 Mart | ? |
E eskisehir | 25 | Bahçeci Diyarbakır | 03 Şubat | 21 Şubat | 05 Mart | ? |
E eskisehir | 28 | Bursa Jinemed | 04 Şubat | 24 Şubat | 07 Mart (2 Emb) | ? |
E eskisehir | 32 | Ankara T.B. | 11 Şubat | 24 Şubat | 07 Şubat (2 Emb) | ? |
E eskisehir | 25 | Anadolu Sağlık Merkezi | 03 Şubat | 24 Şubat | 08 Mart (3 Emb) | ? |
E eskisehir | 30 | Bahçeci Diyarbakır | 08 Şubat | 25 Şubat | 08 Mart (3 Emb) | ? |
E eskisehir | 30 | Medistate | 10 Şubat | 27 Şubat | 11 Mart | ? |
E eskisehir | 27 | Maslak Acıbadem | 25 Şubat | 17 Mart | 26 Mart | ? |
E eskisehir | 30 | Özel İzmir | 22 Şubat | ? | ? | ? |
E eskisehir | 28 | Bursa Art | ? | 09 Mart | 19 Mart (3 Emb) | ? |
E eskisehir | 34 | ? | ? | ? | ? | ? |
E eskisehir | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
E eskisehir | ? | Bahçeci Fulya | ? | ? | ? | ? |
E eskisehir | ? | Dr.Faruk Buyru | ? | ? | ? | ? |
E eskisehir | 30 | Bahçeci Fulya | ? | ? | ? | ? |
Slm canlar bugun nasilsiniz? 27 subat transfer gunumdu. 1.gun olarak o gun mu sayiliyordu bilemedim. Bugun 4.gun mu 5.gunde miyim bu arada kullandigim crinone jel dun idrarimla pelte pelte geri gelmeye basladi. Ama zaten yine rahime yeterince gidiyormus. Sizde degisik buseyler hisseden var mi. Benim bazen kasigimda sanci oluyo.esimde kullandigim estrofem ve jelden olabiilir diyor. Hadi amaa sesinuz cikmiyoo nerelerdesiniz. amanda canim listeyi guncelle istersen
Canım 28 i 1. Gün sayıyorsun. Şimdiden hayırlısı olsun inş bebişine kavuşursun...Slm canlar bugun nasilsiniz? 27 subat transfer gunumdu. 1.gun olarak o gun mu sayiliyordu bilemedim. Bugun 4.gun mu 5.gunde miyim bu arada kullandigim crinone jel dun idrarimla pelte pelte geri gelmeye basladi. Ama zaten yine rahime yeterince gidiyormus. Sizde degisik buseyler hisseden var mi. Benim bazen kasigimda sanci oluyo.esimde kullandigim estrofem ve jelden olabiilir diyor. Hadi amaa sesinuz cikmiyoo nerelerdesiniz. amanda canim listeyi guncelle istersen