2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

Hamileleri tebrik eder sağlıklı gebelikler dilerim

Bebeğini kaybedenlere sabır diliyorum Rabbim hayırlısını tez vakitte nasip etsin

Merhaba canim ne guzel sende ilkinde mucizine kavusanlardansin. Ins bizlere de nasip olur. Evet canim her merkezde 1 yilda bir imza atilnaktadir. r esin ve senin hastaneye gidip imza atmaliydiniz. Ama bence onlarin ihmarliklari da olmus. En axindan telefon ile haber verip dondurmaya devam etmek istiyormusunz diye aranmaliydiniz. yinede bu durumda fiyatta yardimci olmanizi bekluyiruz diye bi kapi acin. Bakalim ne dicekleR. Hakkinizda hayirlisi olsun.

Canım ben yaptırdım geçen sefer bilmediğim ve kan pıhtılaşması olduğu için 7-8 haftalık bebeğimi aldırdım. Sana tavsiyem tedaviye başlamadan yaptır testlerini mutlaka...şimdi gergün kan sulandırıcı iğne vuruluyorum.

Çok teşekkürler çağla inş sizede nasip olur bende ayni şeyi söyledim arayip sorabilirsiniz diye ve pkolu olduğum için ohss den çok korkuyorum çünkü ilkinde ohss oldum fazla yumurta büyümesinden 1 hafta hastanede yattim ama Oglusum bırakmadı beni ve şuan bidaha istiyorum kesimde problem yok bende yumurta catlamıyo ;(

Canım ne yaptin aldin mı sonuçlarını hadi guzel guzel haberler alalim.... :) Bt0601
Canım bugün kan verdim, laboratuvarda makine arızalıymış, sonucu öğrenemedim. Ben böyle saçma şey görmedim. Hala sonucu öğrenemedim. Bu arada kanama henüz gelmedi fakat acayip sivilcelenme oldu. Dizlerim de çok ağrıyor. Ne olacak bu halim? Adet olacakmış gibi hissediyorum.

Ilaclarina devam ediyosun dimi... idrar testi yapsaydin bi sonucu alana kadar ay ben olsam dayanamazdim :))) guzel olcak insallah herşey takma kafana canim adet ile hamilelik belirtileri ayniymis... benimde 6. Günüm ayni adet belirtilerim var dizlerimde agriyor ama hayırlısı diyorum artik .... Bt0601

M mrv0509 canım idrarda baktım negatifti, herhalde sabaha da adet gelir. Bilmiyorum bekleyip göreceğiz. Hayırlısı Rabbimden.

Cikmayada biliyormuş canim idrar testinde olumsuz düşünme sen Allahin izniyle guzel haberler alirsiniz inşallah... Bt0601 birde arkadaslar elinizi gobeginize koyup 99 kere Allah (c.c) ismi olan Ya Mubdi ismini okuyun tutunmaya ve düşük olmamasi içinmiş ben okuyorum sizede söylemek istedim... Dua ederken herseyin hayirlisini hayirlininda kolayini isteyelim...

Aaaaa c nm cok sevindim hayirlisi insallh

Testlerini nerde yaptırdın? Nereyi önerirsin canım?

Testlerini nerde yaptırdın? Nereyi önerirsin canım?
Ben şifada yaptırdım canım benim özel gittiğim doktorum oraya yönlendirdi orada yapıldı...15-20 günde çıktı sonuçşar. Üniversite hastanelerindede ücretsiz yapılıyormuş sadece 40 günü buluyormuş çıkması bilgin olsun canım.

CANIM TRANSFERIN MI VAR
INS SIMSIKI TUTUNUR BEBECIKLER ANNELERINE
evet canım 9 martta hayırlısı inşallah

bu arada transfer öncesi grip oldum dünden beri hapşırık burun akıntısı var inşallah transfer tarihine kadar geçer

Slm canlar bugun nasilsiniz? 27 subat transfer gunumdu. 1.gun olarak o gun mu sayiliyordu bilemedim. Bugun 4.gun mu 5.gunde miyim bu arada kullandigim crinone jel dun idrarimla pelte pelte geri gelmeye basladi. Ama zaten yine rahime yeterince gidiyormus. Sizde degisik buseyler hisseden var mi. Benim bazen kasigimda sanci oluyo.esimde kullandigim estrofem ve jelden olabiilir diyor. Hadi amaa sesinuz cikmiyoo nerelerdesiniz. amanda canim listeyi guncelle istersen

İŞTE TÜM ADAYLARIN ANNE OLMASI DİLEĞİ İLE OLUŞTURDUĞUM LİSTE
E eskisehir 25Antalya16 Aralık06 Ocak15 Ocak
E eskisehir 29İzmir Euro Fertil22 Aralık08 Ocak19 Ocak (ikiz)
E eskisehir 30Antalya Tüp Bebek23 Aralık12 Ocak20 Ocak (2 Emb)
E eskisehir 28Adana?12 Ocak22 Ocak (2 Emb)
E eskisehir 29Adana Ankada25 Aralık13 Ocak23 Ocak
E eskisehir 26Pembe Mavi Bursa28 Aralık14 OcakÇözülmede SorunİPTAL
E eskisehir ?Maslak Acıbadem ?15 Ocak26 Ocak
E eskisehir 22Euro Fertil 1 Ocak15 Ocak27 Ocak (2 Emb)
E eskisehir ?Adana Acıbadem ? 16 Ocak28 Ocak
E eskisehir 29İzmir Dr.İsrael27 Aralık20 Ocak30 Ocak (2 Emb)
E eskisehir 33Bahçeci Fulya29 Aralık17 Ocak 31 Ocak (İkiz)
E eskisehir 37Bahçeci Fulya3 Ocak17 Ocak 31 Ocak (ikiz)
E eskisehir 30Bahçeci Fulya02 Ocak19 Ocak03 Şubat
E eskisehir 28Bahçeci Fulya05 Ocak22 Ocak7 Şubat
E eskisehir 29Malatya Doğu Fertil07 Ocak26 Ocak07 Şubat (1 Emb)
E eskisehir 35Ege Ünv.08 Ocak29 Ocak09 Şubat (2 Emb)
E eskisehir 30M.Park B.Evler 10 Ocak28 Ocak09 Şubat (1 Emb)
E eskisehir 31Bahçeci Umut?29 Ocak10 Şubat
E eskisehir 40Bahçeci Umut14 Ocak31 Ocak12 Şubat (2 Emb)
E eskisehir 28Yurtdışı17 Ocak 04 Şubat13 Şubat
E eskisehir 26Medicana Beylikdüzü13 Ocak03 Şubat13 Şubat (2 Emb)
E eskisehir 33Malatya F.Ersen14 Ocak02 Şubat14 Şubat (2 Emb)
E eskisehir 34Maltepe Ünv.19 Ocak05 Şubat16 Şubat
E eskisehir 36Eurofertil?07 Şubat19 ŞubatKimyasal Gebelik
E eskisehir 40İsrael Aruh/İzmir20 Ocak11 Şubat23 Şubat(1 Emb)
E eskisehir 37İrenbe Tüp28 Ocak12 Şubat23 Şubat
E eskisehir 27Bahçeci Umut?13 Şubat25 Şubat
E eskisehir 35Memorial Şişli30 Ocak16 Şubat25 Şubat (2 Emb)
E eskisehir 30Bahçeci Fulya27 Ocak19 Şubat27 Şubat (1 Emb)
E eskisehir 37Ankara Medicana?17 Şubat02 Mart (2 Emb)?
E eskisehir ?Bahçeci Fulya31 Ocak18 Şubat03 Mart (2 Emb)?
E eskisehir 29Ankara31 Ocak18 Şubat02 Mart (1 Emb)?
E eskisehir 30Maslak Acıbadem? ?03 Mart?
E eskisehir 25Bahçeci Diyarbakır03 Şubat21 Şubat05 Mart?
E eskisehir 28Bursa Jinemed 04 Şubat24 Şubat07 Mart (2 Emb) ?
E eskisehir 32Ankara T.B.11 Şubat24 Şubat07 Şubat (2 Emb)?
E eskisehir 25Anadolu Sağlık Merkezi 03 Şubat24 Şubat08 Mart (3 Emb) ?
E eskisehir 30Bahçeci Diyarbakır08 Şubat25 Şubat08 Mart (3 Emb) ?
E eskisehir 30Medistate10 Şubat27 Şubat11 Mart?
E eskisehir 27Maslak Acıbadem25 Şubat17 Mart26 Mart ?
E eskisehir 30Özel İzmir22 Şubat? ? ?
E eskisehir 28Bursa Art?09 Mart19 Mart (3 Emb)?
E eskisehir 34???? ?
E eskisehir ????? ?
E eskisehir ?Bahçeci Fulya ??? ?
E eskisehir ?Dr.Faruk Buyru ??? ?
E eskisehir 30Bahçeci Fulya????

[TD] ÜYE [/TD]
[TD] YAŞ [/TD]
[TD] MERKEZ [/TD]
[TD] BAT/SAT [/TD]
[TD] TRANSFER [/TD]
[TD] TEST [/TD]
[TD] SONUÇ [/TD]
[/TR]

[/TR][/TR]
[TR][TR][/tr][/tr][/QUOTE]

U umur
S Ssilan
Bt0601
T timse

Kızlar hadi hayırlı sonuçlarınızı alın ve bizimle paylaşın... Ben bu aralar formdan düştüm... İşlerin yoğunluğu bir yandan, lekelenme bir yandan, kızımın okulu, ev derken enerji sıfırlanıyor... Topiği iki dakika boş bırakmaya gelmiyor hemen kayboluyorsunuz Azcukkk anlayışlı olun yahu yeni ve sorunlu bir hamişim ben

Canım kaçırdığım şeyler varsa bilgilendir beni yaaa bu kızlar pek bir tembel çıktı :)))))) dürtmeden yazmıyorlar

Canım 28 i 1. Gün sayıyorsun. Şimdiden hayırlısı olsun inş bebişine kavuşursun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…