2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

Allah sabır versin arkadaşım çok üzüldüm

canım o kadar çok sevindim ki anlatamam ben de bu mutluluğu yaşayabilecekmiyim ya bende iğnelere başladım bu hafta yumurtam toplanacak progestoronum inşallah yüksek çıkmaz iki ay daha beklemek zor geliyor
progestoron kac olmasi gerek canim?

Çok sevindim tebrik ederim canım memorialde doktorun kim bugun öngorusmeye gittim de muayene semra hanıma olmamı tavsiye etti bilgiveren doktor merkezden memnun kaldın mı benim medicanada donmuşlarım var onları taşımayı dusunuyoruz fulya bahçeci yada memoriale

Çok üzüldüm canım ya Allah bidahakine kucağına alarak yaşadıklarını unutmanı nasip etsin inşallah...

Merhaba hanımlar, topikte hamile olnalar bir bir yok oldu olsun inşallah sağlıkla bebeklerinize kavuşursunuz, hiç yadırgamıyorum, bende hamile olsam arada bir uğrarım herhalde bu arada arkadaşlar yarın test günüm, Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah benim için. Dualarınızı eksik etmezseniz sevinirim. İki gündür biraz umudum azaldı, kendimi olumsuz sonuca da hazırlıyorum, olmazsa ilk tüp bebekteki negatif kadar üzülmemek için, bunu yapmak zorunda olduğumu hissettim. Karma karışık duygular içindeyim. Hepiniz Allaha emanet olun, Rabbim inşşallah hepimizi evlat sahibi yapar, boynumuzu bükük koymaz. Amin.

Embriyolarin kalitelerinu em

Amin canim... Yarin Guzel haberle gelirsin insallah canim Rabbimden umut kesilmez pozitif ol öyle dusuncelere kapilma :) benimde 6 günüm kaldı sonuç icin zaman gecmiyo sanki...

Embriyolarin kalitelerinu em

Amin canim... Yarin Guzel haberle gelirsin insallah canim Rabbimden umut kesilmez pozitif ol öyle dusuncelere kapilma :) benimde 6 günüm kaldı sonuç icin zaman gecmiyo sanki...
İnşallah canım, umudumun az olmasının sebebi, hiç bir belirtinin olmaması, gerçi hiç belirti yaşamadan gebe kalanlar da varmış. Ama az da olsa umut etmemi sağlayan şeyde çok silik gebelik çizgisi olması. Daha önceden var mıydı? Yoksa yeni mi çıktı? Ben mi bu tüp bebekte far ettim hiç bilmiyorum ama göbek deliğinden aşağı doğru silik açıkkahve bir çizgi iniyor. Eğer bebeğim yoksa bu çizginin de bir anlamı olmadığını anlayacağım, resmen deneme yanılma usulü belirti arıyorum. Yarın akşam Allahın izniyle sonucu bildiririm sizlere.

Canim ins Allahim yuzunu guldurur. Ins hayirlisini nasip eder. Olumluya da olumsuza da alistirmak bence en dogrusu. benimde ilk denemem taze embriyo ile olmustu Tutmadi. Ikinci denenemiz dondurulmusla oldu. Bende Allah hayirlisiysa nasip etsin,biz elimizden geleni yaptik gerisi O nun takdiri diye dua eduyorum. Dilerim sende hayirli haberler verirsin bizlere...

Canım inanki yok olmak değil günlerdir sizleri takİp ediyorum ama ben çok kötü günler yaşadım pzartesi bebeğimi alma ihtimalleri vardı bende sizleri bunlarla üzmek istemedim o yüzden de yazamadım. İnşallah güzel sonuçlar alırsın Allah çabalarını karşılıksız bırakmasın canım...

Sağolun arkadaşlar, inşallah dualarımız karşılıklı. İnşallah her zaman Rabbim hayırlısı nasip etsin.
yumuklagli canım üzüldüm, ben takıldım sizlere, kesinlikle gönül koyma söz konusu olamaz. Herkesin bin bir türlü derdi var, Rabbim dermansız dert vermesin. Bebeğin seninledir inşallah. Sıkıntı neymiş, neden öyle söyledin. Derdini paylaş bizimle canım. Elimizden dua etmekten başka bir şey gelmez ama senin için rahatlar.

Canım çok ama çok üzüldüm inan insan negatifi görünce üzülüyor evet ama böyle bulup kaybetmek çok daha zor canım bilirim... Rabbim sabrını versin...

Bugün bende yeniden test yaptırdım başka bir hastanede artış devam edecek mi diye sonuç 318 çıktı çok endişelendim çünkü 380 gibi çıkması gerekiyordu çünkü... Hemen doktora mesaj yazdım farklı bir merkezde yaptırdığım için değerin fark edeceğini artışın iyi olduğunu söyledi...

Canım ben Semra Hanım'a olmaya çalıştım tüm muayenelerimi onun olmadığı zaman da Ayşe hanım baktı... Ben kızıma da bu merkez vesilesiyle kavuştum, Aralık'ta tekrar tedaviye gittim maalesef negatif sonuçlandı. Şubat'ta dondurulmuş transfer ile şuanda hamişim inşallah...

Canım inan film gibi benimkisi hani filmlerde tahliller karışır falan ya. Kan verdim bi gün kan mak yalnış ölçmüş bozukmuş ben 20.000 lerde beklerken hcgyi düşmüş 1000 dediler hemen kontrole gelin dediler ertesi gün için. Gittim ultrasona aldılar kan verdim bu arada bebeğin kalp atışları yok hiç belirti yok dediler kan sayımı 27.000 çıktı bu arada dediğim gibi hatalıymış ama ben o gece çok ağladım çok çok üzüldüm bebeğim gitti sandım. Daha sonra 2 gün sonra tekrar bakalım dediler yine gittim hala bebeğimde yaşam belirtisi yoktu. Pazartesi gel eğer yaşamıyorsa Alalım dediler tabi perşan oldum. Hemen gebelik takibi için gidiceğim dr a gitti ctesi bir mucize eseri yaşadığını gördük şimdide dua ediyorum hayırlısıyla bağışlasın diye sizleride olumsuz etkilemek istemwdim ama hep takip ettim. Allah hepimize anne olmayı nasip eder inşallah isteyen herkese versin...

Canım gerçekten çok zor bir durumla karşılaşmışsın. Rabbim dirayetini vermiş. İnşallah sağlıkla bebeğini doğurman nasip olsun. Rabbim korusun tüm anneleri ve bebeklerini.

Canım, çok zor şeyler atlatmışsın...Allah güç versin sana, bebeğini korusun inşallah...
Maalesef bu tedirginlik hali, bebeklerimizi kucağımıza alana kadar devam edicek herhalde...Benim de 2 dondurulmuşum kaldı, onlarla devam edicem, sen pıhtılaşma veya genetik test yaptırdın mı hiç?Yaptırmalı mıyım bilmiyorum..

Allah sabır versin arkadaşım çok üzüldüm
Çok teşekkürler arkafaşım, kimse yaşamasa keşke bunlar ama işte hayat;(

Merhaba bayanlar açtığınız konuyu okuyunca içim sızlıyor 2011 yılında ilktup denememle oğluna gebe kaldım pkoluyum 10 tane embriyom döndürdüm tabiki sonrasında oğlum dogdu ve aradan 2 yıl geçti hastaneyi aradıgımda sok oldum hepsini imha etmişler ve bana diyolarki her yıl imza vermeniz gerekiyordu bana ole bisey hic dememislerdi şuan oğlum 3 yaşinda ayni hastaneye gitsem 2.Kez tupbebek yaptiracahim için indirim alırmıyım lütfen banada cevap verin bilgisi olanlar

Merhabalar bu ay lucrin kullanınca kalınlaşma oldu şükür 9 Mart'ta transfer var kısmetse hayırlısı olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…