2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

Canım transfer sonrası nasıl davrandın nelere dikkat ettin. Benim 2 tüp bebek denemem 1.dış gebelik oldu ameliyat oldum sağ tüpüm alındı. Şimdi de dondurulmuş 2 embriyo transfer edildi 4. Günüm ama öyle yatma falan yok bende.geçende yatmadım onda çok gezdim sürekli. Bu sefer daha sakinim evde geçiriyorum günlerimi.

Doktorum ilk üç gün önemli dikkat et dedi sonra 1 hafta iznim vardı onu aldım evde hep yatmadım doktor ağır kaldırma itme dedi nar suyu. Kepek ekmeği ye dedi kabız olmamaya dikkat et dedi çok yatmayı önermedi ..

Teşekkür ederim canım...

çok kısa surdu zaten canım iyiye şükür,Bülent bey yaptı transferi,artık beklemedeyim nasip,sen naptın bugünmuydu kontrolün
merhaba
evet kont bugündü Bülent hoca yoktu ayşe hanım kont etti iyi dedi 9 mart transferim bugün iğneyi yedim kalçadan ama
çok tıkandım birde jel kulladıktan sonra dinleniyormusun yoksa hemen kalkıp yarım saat yürüyor musun. bu arada sen ne yaptın nasıl gidiyor :)

canım hadi hayırlı olsun,bendede hep Ayşe hanım yaptı transfere Bülent hoca girdi oda 5dk surmuyo zaten,dun oldu şükür transferim iyiyim ama bişey hissetmiyorum yatıyorum şimdilik çok kalkmıyorum,jelden sonra yürüyorum ben ama 15dk falan,Bi kez yürümedim uyuyakalmıştım ozaman hep geri geldi ama yürüyünce gelmiyor,bakalım nasip artık herşey hakkımızda hayırlısı

Selam arkadaşlar ben 24 yasinda pko hastasiyim 1kizim var 6 yasinda normal yolla gebe kaldim subatin 9unda ilk tüp bebek transferini oldum 3 adet 5.gün embiriyosu konuldu ve inanamadim hamileydim artik herşey iyidi değer düzenli artti pazartesi günü ilk muane gunumdu çok mutluyduk bebeğimi gorcektim 5 hafta 5 gunluktu doktora gitmeden duş almak istedim dusa girdim ciktim aniden kanamam başladı şok oldum hayatimda hic yasamadigim bi olaydi apar topar hastaneye gittik yolda kanama artti ulturasyonla vakti bebeğim ordaydi mutluluktan agladim sevincim kisa surdu serum iğne yedim kanama dursun diye serum bitince wcye gidip kanama devam ediyorum bakmak söylendi azalmisti ama devam ediyordu pedimi değiştirdin tam cikiordum ki koca birşey dusuverdi kan parcasi üstünde sefaf yuvarlak nohut kadar bir parca anladim bebeğim artik kopmuştu benden tekrar ulturasyonla vakti evet düşmüş dendi yikildim kizama sarilip agladim pes etmedim etmiycem 5.gün 2 adet dondurulmuş bebislerimle devam edecegim

Canim Allah yardimcin olsun,Rabbim emeklerini boşa cıkarmasin inşallah,dondurulmus embriyo tedavisi çok rahat,ins hersey yolunda gider

Canim Allah yardimcin olsun,Rabbim emeklerini boşa cıkarmasin inşallah,dondurulmus embriyo tedavisi çok rahat,ins hersey yolunda gider
Çok TSK ederim arkadasim çok zor Rabbim kimseye vermesin bu dondurulmuşlarla nasil oluyor tedavi sureci çözülürken kaybetme ihtimali neye gore oluyor

inş. canım dualarımız seninle.. bizde de erkek faktörü var yumurta çok ama embriyo fazla olmuyor.. seni çok iyi anlıyorum.. rabbim hepimize yardım etsin inş.

Çok Çokkk Çokkk ama Çokkkk sevindim canım... İnşallah Pazartesi günü bebişlerinle hasretin sona erecek canım :)))

Pozitif sonucu alan arkadaşlar adet belirtilerinizi hep yaşadınız mi benim bugun 8. Gunum ara ara kasik ve diz agrilarim oluyor

Evet canım ben ve bir çok arkadaş adet belirtilerini bire bir yaşadık bu seni umutsuzluğa sürüklemesin...
Sabret ve sonunda bizlere de müjdeli haberi ver inşallah...

Merhaba transferimin 11. Günü kahverengi az akıntım oldu bugünde çok az kırmızı geldi şuan yok idrar testi yaptım az önce belli baya silik çizgi yatın kan vericem resmi attım... Yardımm

Canım test günüme iki gün kala bende de pembe akıntı oldu doktoru aradım crinone jel kullanıyordum onun yerine her gün 2 adet progesteron 50ml iğneyi tek seferde vurulmamı söyledi... Sonrasında pembe olan lekelenmem kahverengine döndü ve 10 gün sürdü bu sabah itibari ile henüz leke gelmedi ama ben iğneye 3 gün daha devam edeceğim ve eğer leke gelmezse Crinone Jele geri döneceğim...
Ben idrar testi yaptırmamıştır canım iki gün o lekelenmeye sabredip test günümde kan testi yaptırdım ve Allaha şükür 85 çıktı şimdi hamileyim ve inşallah herşey yolunda giderse ikici kez anne olma şerefine nail olacağım...
Bence sende hamilesin ve gelen şey tam anlamı ile kan değildir yerleşme kanaması olabilir... Hemen doktorunla konuş ve onun yönlendirmesi ile gereken birşey varsa uygula canım... Şimdiden hayırlı olsun...

Çok TSK ederim arkadasim çok zor Rabbim kimseye vermesin bu dondurulmuşlarla nasil oluyor tedavi sureci çözülürken kaybetme ihtimali neye gore oluyor
embriyolarımı çözünürken kaybetmiş biri olarak söylüyorum bana söylenen embriyoların güçsüzdü bu yüzden çözündü fakat yaşamadı.. rabbim kimseye yaşatmasın bu hayal kırıklığını inş.

Şuan ve dün akşamdan beri lekelenme yok inşallah iyi haber alırım alırız hepimiz )çok iyi moral oldun ....

Geçmiş olsun canım hırslı olmana vazgeçmemene çok sevindim Rabbim sana sabır ve en kısa zamanda kızına kardeş nasip etsin...

Şuan ve dün akşamdan beri lekelenme yok inşallah iyi haber alırım alırız hepimiz )çok iyi moral oldun ....
Canım bendede kahverengi lekelenmeler olmuştu hatta acile gitçek kadardı banada yerleşme kanamasından bahsettiler olabiliyor içini ferah tut dinlenme öneriyorlar bu durumda şimdiden hayırlısı olsun canım Allah tamamnına erdirsin kucağına almayı nasip etsin

Canım dondurulmuş tedavi çok daha rahat . Dondurulmuşların çözülürken sorun olması ihtimali çok düşük bir oranmış bende hep dr sormuştum %90 sağlıklı çözünüyorlar demişti. Sen şimdiden takma kafana bence iyi düşün iyiolsun . Ben 15 gün iğne 15 gün ilaç kullandım ve sonra transferim yapıldı. Şimdiden hayırlısı olsun inşallah herşey yolunda gidecek canım.

ilgin icin cok saol bana cok iyi kalitede 5.gun embiriyosu kondugu halde dusukle sonuclanmasi doktoru şoka soktu kanamanin nedenini bile anlayamadi

Merhaba arkadaşlar
hergün girip okuyorum sizlerin paylaşımlarını.
Bugün transferin 9. günü. Ve diğer 4 denememde olduğu gibi bunda da kasık ağrılarım var. Kasılmalarım var. Ama ümitlenemiyorum.
3 gündür inanılmaz bir elekriklenme var. Hİç bir kapıyı açamıyor kimseye dokunamıyorum sürekli çarpıyorum. NAsıl bir elektriklenmedir anlamadım. Pencere, kapı kulbu, telefon, eşim neye elimi sürsem çıt çıt elektrikleniyorum.
Saksının dibindeki toprakla biraz oynadım inşallah geçer.

Evde genelde dinleniyorum. Yemek yapmıyorum çorba yapıyorum arada. Ufak tefek işlere bakıyorum. BOl bol uyuyorum. Uyku sevmeyen ben progesteronun etkisiyle uyuyakalıyorum.
Hergün kabak çekirdeği yiyorum. Su çok içemeyen biri olarak içmeye çalışıyorum. 2 gündür erken test için rüyalar görüp sabaha kadar 10 defa kan vermeye gidip geliyorum. Ama direniyorum. C.tesi ye bişey kalmadı. C.tesi gidip vericem sabırlı olucam. İşte böyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…