2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

Amandaaaa napıyosun arkadaşım nasıl gidiyor hamilelik???

Canım benim bugün çok daha iyim sanki... Sabahtan bu yana lekelenmem olmadı Allaha Şükür... Hamilelikle ilgili herhangi bir belirti yaşamıyorum sadece akşam eve gidince bir üşüme krizine giriyorum nedense :))) Birde ara ara bir uyku bastırıyor yüzümün şekli değişiyor mücadele ederken :))) 4+6 haftalık görünüyorum, Şu iki haftayı da atlatıp kese görmeyi kalp atışı duymayı arzu ediyorum şuanki en büyük arzum bu... Sen nasılsın bakalım Kalp atışı için gitmiş miydin sen ?

Maşallah size Allah onlarıda gösterir mera etme canım. Ben çok şükür gördüm canım ama bizim biraz sıkıntımız var yolk kesemiz büyükmüş o küçülmeliymiş şuan dr takip ediyor hatta 14:00 de kontrolüm var yine iki günde bir drdayız canım dua ediyorum bende yolunda gitsin diye...bizde bugün 6+ 7 yani 7 haftalık olcaz bakalım dr ne dicek bize???bende sürekli mide bulantısı var ve istifra ediyorum ama sonucu düşününcede şükrediyorum bugünleri bize göstediği için Allah a....

Ayyy o mide bulantılarını çok iyi bilirim kızımda 9 ay kustum desem yalan olmaz toplamda 7,5 kilo almıştım düşün...
İnşallah hayırlısı ile tüm olumsuzluk biran önce geçer ve sağlıkla kavuşursun yavruna...

Kızlaar bugün birinci günüm dünden beri yatıyorum tuvalete ve yemeğe kalkıyorum,ama evim 3.kat dun yavaşça çıktım merdivenleri bişey olmaz dimi doktorum olmaz sadece dikkat et normal hayatına don dedi,ama ben korkuyorum

Canim hayirli ugurlu olsun ins. Allah gonlune gore versin. Canim bende 5.gunundeyim. Nerak etme merdivenleri cikman sorun olmaz Allahin izniyle. Bende yatarken saga sola donerken bile korkuyirum. Her haraketimde bisey olmus mudur diye vesvese yapiyorum. Sende sikma canini. ALLAH nasip ederse siki siki tutunacaklar bize. Ananas kabak cekirdegi yemeni tavsiye ederim. Mumkunsu et balik tuketmeye calis. Hemsirem sabah yumurta peynir ye ama yaninda cayi icme dedi. biraz dikkat ediyorum. Ananas onemLi

çok sağ ol canım benim inşallah hayırlısı ile hepimiz kavuşuruz bebeklerimize:):)evet bende vesvese yapıp korkuyorum ama oyle sıkıntılı Bi hareket yapmıyorum da yine da acaba bişey oldu mu diye endişeleniyorum,ananas yiyorum canım transferden önce başladım,çiğ fındık badem yiyorum kabak çekirdeği de aldırayım hemen eşime:)çay çok severim aslında ama bende bıraktım içmeyi napalım:)

Bu topikte ilk dondurulmuş negatifini alan benim ve sonunda adetim gelecek gelmedi derken geldi ve 2. tüpe başladık dondurulmuşum hala bekliyor tabi onu beklemeye alıp kardeşlerine başladım )) dün doktor istemeden meraktan progestonuma baktırdım yine yüksek çıkınca ertelenir embriyolar dondurulur diye çok korkuyordum ve progestoronum yine yüksek çıktı ben yine çöktüm tabi :-((( doktor ise erken baktırdığımı bir gün sonra baktırmam gerektiğini söyledi progestoron hormonunun çatlatma iğnesinden önce gün aşırı değişebileceğini söyledi. hiç umudum yoktu Yükselen hormon bir günde nasıl düşebilir ki ama bugun 1.5 altında çıktı allahım ya aylardan beri bu kadar mutlu olmamıştım. taze transfer olacaktımm hayırlısı cuma günü yumurtalarım toplanıyor inşallah toplandıktan 3 gün sonra da transfer olacak rabbim inşallah embriyom çok olur bizim erkek faktörü var fazla embriyo olmuyor çok heyecanlıyım. Tek umudum artık fazla embriyo olması heyecanla beklemedeyim . Önceki tüpün tutmamasını embriyolarda genetik faktör olabileceğini söylüyor hayırlısı inşallah bu sefer yüzüm güler .

Pozitif sonucu alan arkadaşlar adet belirtilerinizi hep yaşadınız mi benim bugun 8. Gunum ara ara kasik ve diz agrilarim oluyor

Merhaba transferimin 11. Günü kahverengi az akıntım oldu bugünde çok az kırmızı geldi şuan yok idrar testi yaptım az önce belli baya silik çizgi yatın kan vericem resmi attım... Yardımm

Eklentiler

• image.jpg
    91,1 KB · Görüntüleme: 76
Merhabalar arkadaşlar bana 2 tane doldurulmuş embriyo transferi yapıldı.bugün 4.günümdeyim herkese bol şans.Rabbim yüzümüze gülsün inş.

Normal hamilelik beklerken her ay gecikince idrar testi yapardım illa ama kocaman tek çizgi olurdu saatler geçerdi gölgesi bile olmazdı şimdi 5 dk bile olmadan silik çizgi çıktı..

Normal hamilelik beklerken her ay gecikince idrar testi yapardım illa ama kocaman tek çizgi olurdu saatler geçerdi gölgesi bile olmazdı şimdi 5 dk bile olmadan silik çizgi çıktı..

Bence Tebrikleri almaya başla arkadaşım :) Rabbim tamamina erdirsin inşallah...

Gebelik görünüyor.kan testi yarın mı
Evet yarın testim ara ara az koyu akıntı gibi oluyor hayırlısı iNşAllah rabbin neylerse güzel eyler...

Benim kızım var 11 yaşında ona norma hamile kaldım 5 senedir korunmuyorum yumurta takibi 1 kez aşılama oldum ama negatif 35 yaşında olduğum için tüp bebeğe karar verdik 3. Gün embriyosu 2 adet hayırlsı inş

Umarım bebişin yada bebişlerin seninle olur annesine sımsıkı sarılırlar Allah yüzümüze bakar hayırlı evlat lar nasip eder inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…