Sen bu kadar saydıktan sonra hala gelip aynısını yapıyorlarsa biz böyleyiz sen de bize hizmet edicdn demek istiyorlar herhalde..
Bence eşine kavg şeklinde söyleme ama bir dahaki geldiklerinde kesinliklee paşa ağırlarmış gibi ağırlama. Sonra kendilerini paşa zannediyorlar..meyvesinden çayından kuruyemişine kadar hizmet ettikçe de ayaklarını kesmiyorlar
((
Ablamın hastalığını öğrendiğim gün eşimin akrabası çocuklarıyla habersiz geldi. Bendeki de ne kafa
( çay koydum kek yaptım buzluktakileri çıkardım vs gün sofrası gibi sofra kurdum..
Bu sırada evi gezip kızlarıyla lak lak yapıyor:) neyse geldiler oyurdular böyle böyle dedim haber aldık vs konuştuk ettik. Ama benim beynim durmuş gibiysi üzüntümü bile yaşayamadkm bebeğe bir eşy olur korkusuyla..
Neyse yediler içtiler laf soktular eşi geldi yedi içti gittiler en son karısı eşime "x in suratını beğenmedim. Bebek olmasa daha gelmezdim" dedi eşim ve ben şok.... Bir geçmiş olsun vs de demediler.. Ee allah vermiş ne yapalım diye diyr memnun oldular..
Gelmek isterlerse ve kabul etmek zorunda kalırsan buyrun gelin de. Sonra kvne abdullahı yıkıcan gece uyumadı uyuyucam yedircem diyip hiç onlara hizmet etme.. Olan şeyler çıkar Mak. Mantı haşla o da onların yanında:)))