aman kıskanacaksa hicbisey durdurmuyor ne mutfaklar be bebekler aldık kızıma yine kıskandı buyudukcede farklı şekilde gösteriyorlar kıskançlığı çok seviyorlar Allah tan kiskanclikarini gözüm gormemeye çalışıyor artik uykudan uyanınca ilk isi ahmetin abba nok(ablam yok nerde ) demek oluyorOff offf en korktuğum şey... Kızımın incinecek olması.. Benim de nirkaç güne doğumjm olacak inş seninki gibi kolay hızlı ve sağlıklı olur:)
Kızıma oyuncak bebek alayım o da ona baksın alışsın diye düşünüyordum hep böyle tavsiye ediyor pedagoglar ama fırsat bulamadım hiç (
Alışacaklar annesi inş. Sağlıkla huzurla afiyetle büyüt evlatlarını...
senin eşinin kalbi saf diycem ama yaptığım tüm karakter analizleri fossaslinda hepimizin esleri karsidir,nerdeyse burda en fazla esinin ve ailesinin dedikodusunu yapanlarin basinda ben varimdir heralde kesinlikle okumus olsa bnmkide beni bosardi ama ne bu siteden haberi var nede en son nereye gordigimi bilse bile eline telefonumu alinca tek isi sahibinden e girip arabs bakmak oldugu icin gonul rahatligiyla dedikodumu yapabiliyorum
o kadar sana bakıyorsa sen bakıyor musun peki onun geçmişi ne genelde güvenmeme yada etrafında görmesi lazim bu tarz şeyle it yani arkadaslarinin falan eşlerinde mi duyuyor ..Genelde erkekler gecmisle değil cin fikirli kadın milleti bkarda seni çok mu kiskaniyorAynen canim takdir etmezler şahane elestirirler ama
Tek buraya uye degilim canim bircok egitimle alakali siteye de uyeyim oda sinir oluyor saga sola yorum yazip duruyorsun diye buraya yaziyorum sadece anasi ve kendisi ile ilgili dedikodularimi rahatliyorum valla anneme bile anlatamadigim seyleri yeri geldi buraya yazdim eline alinca senin esin iyiymis valla benimki google gecmisine kadar aratir bakar
dafiduck proffilinde ördek varyaGuzel bi nick bulamadim ya bi türlü