2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Olur canım olur sonuçta çocuk bu sevınecek

Aaa hiç para alır mı çok ayıp yalnız abisinin cici annesi olacaksın nasıl olur bilemedim
haha olsun sonuçta saglık o benım oglum sayılır

Haftasonu yapayım diyorum eşim salonu boyayacaktı güya tembel adam
canım haftasonu iyi sonuçta b mum uflenecek diskomıu yapcan bosverboyasız salon olsun klasın mı sarsılır

Antibiyotik kullanmamak için çok direndik ama atlatamadı doktorumuz bile vermemek için sürekli takip etti calpolle geçirmeye çalıştık bizde hasta olduğu zamanlar ama mecbur kalip verdi her defasında. Şimdi guçlendirmeye çalışıyorum bağışıklığını. Inşallah bidaha mecbur kalmam. Insallah antibiyotiktendir. Allah kızımı da sizlerin çocuklarınızıda korusun. @Lokumcukk hihami teşekkürler kızlar.

Nego canım yanlış yazmışım 87 değil 84 kızım kafa birakmadi ki

Anlıyorum canım mecbur kalınca kullanıyoruz ondandr üzülme

Benim eşimin de öyle.. (( benden dhaa hamile lohusa ve yorgun oldu hep.. Tribin alasıyla üstüme geldi bir de. Benim yeğenlerime bile çıldıran adam korkudan eve gelemedi( hem de kızım zor bebekti ve yardımcım yoktu.. Şimdi ikincisi gözümde büyüyor nasıl olacak ne yapacağım doğurunca allahım yrdımcı olavak inş

Bedenin beynim ruhum sinirlerim evliliğim kişiliğim hiç kaldırmıyor:)))

bnmde birsury beklentilerim var
plastik cerrahiligi sonra dunyayi gezdiren bir pilot 5 yildizli oteller zincirinin anasi olmak ayy hepsi kulaga pek bi guzel geldi

nasallah cnm
84 cm de cok cok iyi bence epey uzunmus

Gerekeni yapmışsın ağzına sağlık

Hosgeldin canım
Hoşbuldum tatlım

Başınız sağ olsun eflalcim

Ahh hamilelik ölüp bitiyorum yeminle hiç korunmuyorum ama tık yok 1.5 yıldır

İkinci bir bebeğe aslında hazır değilim ama o hamilelik varya

1 yıl bekliyim olmazsa aşılama yaptırayım diyorum

D.gunu de olur bencede ama onlar gelir mi acaba
Onceden planlıydo falan mı desen

Hayırlı sağlıklı yaşları olsn Emir kuzumun

Amin canım bakalım bunda da kalp atışıni duyana kadar geçmeyecek gibi zaman.
Dediğin yere bi bakayım sağol bu arada ben de hep ikinci iştahlı olsun diye dua ediyordum :)
ben de tekim canım.
memnun musun canım ben değilim :))

Amin canım inşallah :)

Canim hayirli olsun cok sevindim

Benimki tıfıl sanırım 81 cm sanırım bence benim oğlum demirci olacak bıçak yapacak bıçaklara ilgisi var
bugün ölçüyüm bende :) benim tıfıl kaç cm:) benimki de tencere tavaya aşçı mı olacak:)

Allah gönlüne göre versin canım hamileliği

Haftaya kaldı doğum günü hazırlık yapamadım hep aksilik çıkıyor ablamın kv si felç geçirmiş yardıma gelecekti bana gelemiyor

Canım kefir içirmeyi denedin mi bağışıklığı güçlwndirmede çok etkili olduğunu düşünüyorum istersen bir araştır

Uzun zamandır giremiyordum ama arada bir bakıp çıkıyorum benim oğlan pek kurtlu yerinde duramayanlardan doğdu doğalı 3 saat uyumadı ne gece ne gündüz geçen hafta canıma tak etti hem gece emzirmesini hem sallamayı kestim ilk gece 1 buçuk saat ağladı sevdim onşadım anlattım uyudu sabah 9 da uyandı ben şoktayım tabi normalde 11 de bile uyusa 6 yada 6 buçukta uyanırdı gündüz yarım saat uyur birdaha da ne kadar sallasam yatmazdı hep huysuz hareketli şimdi sakin huzurlu meğer çocuk böyle birşey bekliyormuş çok pişmanım daha önceden yapmadığıma halbuki tüm kitapları okumuştum bu kpnuda aranızda bu durumda olanlar varsa tavsiye ederim bir haftadır yaşadığımı hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…