- 1 Ağustos 2014
- 1.442
- 4.333
Safransari teşekkür ederim canım :)
Nego Allah rahmet eylesin canım 1 hafta daha atman iyi olmuş bence kırılabilirdi eltin
Nego Allah rahmet eylesin canım 1 hafta daha atman iyi olmuş bence kırılabilirdi eltin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim cok zor zamanlar gecirmissin uzuldum. İnsallah bundan sonrasi kolay olur.Uzun zamandır giremiyordum ama arada bir bakıp çıkıyorum benim oğlan pek kurtlu yerinde duramayanlardan doğdu doğalı 3 saat uyumadı ne gece ne gündüz geçen hafta canıma tak etti hem gece emzirmesini hem sallamayı kestim ilk gece 1 buçuk saat ağladı sevdim onşadım anlattım uyudu sabah 9 da uyandı ben şoktayım tabi normalde 11 de bile uyusa 6 yada 6 buçukta uyanırdı gündüz yarım saat uyur birdaha da ne kadar sallasam yatmazdı hep huysuz hareketli şimdi sakin huzurlu meğer çocuk böyle birşey bekliyormuş çok pişmanım daha önceden yapmadığıma halbuki tüm kitapları okumuştum bu kpnuda aranızda bu durumda olanlar varsa tavsiye ederim bir haftadır yaşadığımı hissediyorum
Hoşgeldin canımUzun zamandır giremiyordum ama arada bir bakıp çıkıyorum benim oğlan pek kurtlu yerinde duramayanlardan doğdu doğalı 3 saat uyumadı ne gece ne gündüz geçen hafta canıma tak etti hem gece emzirmesini hem sallamayı kestim ilk gece 1 buçuk saat ağladı sevdim onşadım anlattım uyudu sabah 9 da uyandı ben şoktayım tabi normalde 11 de bile uyusa 6 yada 6 buçukta uyanırdı gündüz yarım saat uyur birdaha da ne kadar sallasam yatmazdı hep huysuz hareketli şimdi sakin huzurlu meğer çocuk böyle birşey bekliyormuş çok pişmanım daha önceden yapmadığıma halbuki tüm kitapları okumuştum bu kpnuda aranızda bu durumda olanlar varsa tavsiye ederim bir haftadır yaşadığımı hissediyorum
Ben bilmiyorum tatlimSize arhan ın son halini atacaktım ama fotoları kuçultmeme rağmen kabul etmedi
Nasıl yapıcam bilen varmı
çok haklisin tatlım boşver eşinde hem yardim yok hem 2.aman salla kimse seni bilemez istemiyorsan yapmahihami I imspecial @Mrssuperfine
Gercekten iki cocuk buyutecek sabri görmüyorum kendimde allah hakkimda hayirlisini versin her cocuk muhabbetinde esime de diyorum ilkine ne yaptinda 2.sine yapacaksin ben istemiyorum 2.yi diyince susup kaliyor cunku gercekten ogluma hic bir faydasi olmadi
olsun canım geç olsun güç olmasınbugün ölçüyüm bende :) benim tıfıl kaç cm:) benimki de tencere tavaya aşçı mı olacak:)
Allah gönlüne göre versin canım hamileliği
Haftaya kaldı doğum günü hazırlık yapamadım hep aksilik çıkıyor ablamın kv si felç geçirmiş yardıma gelecekti bana gelemiyor
Hoşgeldin canım kefiri araştırdımda bir çık şeye iyi geliyormuş özellikle uykuya iyi gelmesi ilgimi çekti ben daha önce hiç yapmadım yemedimde benim oğlum süt içmiyor süt içmeyen bebeklere önerenler var sana sorum nasıl yapıyorsun acaba?Canım kefir içirmeyi denedin mi bağışıklığı güçlwndirmede çok etkili olduğunu düşünüyorum istersen bir araştır
Teşekkürler canım inşallah sagligida iyi olsunda en büyük isteğim o.nasallah cnm
84 cm de cok cok iyi bence epey uzunmus
Ben göremiyoruum prensesiBu arada kızımın fotoğraflarını yüklemek istedim ama sadece bir tane yükleyebildim hataveriyor nedense.
Şimdi görebilirsin canımBen göremiyoruum prensesi
Ahmet memede debeleniyor 12de yattı yanımda üstüne 4 kere emdi .. benide uyku tutmuyor son 1aydr boyle malesef sabaha karşı uyuyup 10da kalkıyorum
Uff çok kötü olmuş benimkide hasta sanki bi türlü iyileşemiyoruz ben doktora bu kadar suk hastalanmasının sebebini soruyorum o antibiyotik yazıyor ne yapıcam bilmiyorum yine grip oldu sanırım hastaneye gitmeye utanır oldumAhmet memede debeleniyor 12de yattı yanımda üstüne 4 kere emdi .. benide uyku tutmuyor son 1aydr boyle malesef sabaha karşı uyuyup 10da kalkıyorum
og maşallah bende bezdim hem de çok ama sanmıyorum işe yarasın çok yaygaracı maalesefUzun zamandır giremiyordum ama arada bir bakıp çıkıyorum benim oğlan pek kurtlu yerinde duramayanlardan doğdu doğalı 3 saat uyumadı ne gece ne gündüz geçen hafta canıma tak etti hem gece emzirmesini hem sallamayı kestim ilk gece 1 buçuk saat ağladı sevdim onşadım anlattım uyudu sabah 9 da uyandı ben şoktayım tabi normalde 11 de bile uyusa 6 yada 6 buçukta uyanırdı gündüz yarım saat uyur birdaha da ne kadar sallasam yatmazdı hep huysuz hareketli şimdi sakin huzurlu meğer çocuk böyle birşey bekliyormuş çok pişmanım daha önceden yapmadığıma halbuki tüm kitapları okumuştum bu kpnuda aranızda bu durumda olanlar varsa tavsiye ederim bir haftadır yaşadığımı hissediyorum
Evet canım haklısınSafransari teşekkür ederim canım :)
amin canım sagolCanim cok zor zamanlar gecirmissin uzuldum. İnsallah bundan sonrasi kolay olur.
Nego basiniz sagolsun canim
Ohh iyi yapıyorsun canım keyfin daim olsunçok haklisin tatlım boşver eşinde hem yardim yok hem 2.aman salla kimse seni bilemez istemiyorsan yapma
olsun canım geç olsun güç olmasın
Seker kızlar çok güzel di bugün lise arkadaşları ile buluştuk sonrasında ise universiteden sınıf arkadaşım memleketlim düğününe gidememistim ona uğradım bi kahve içtim eşiyle tanıştım abimin arabası bendeydi eve 21.00 de girdim arkadslarimin hediyelerini verdim çok güzel bigundu yarında teyzeme gidicez cuma kuzene oyy bol gezmeli bi hafta arkadaslarim tığ gibiydi diyeetisyene bi yıl gittim diyor arkadaşım biri ben de tombis degilim iyiisin dediler ama yinede bi dahakine zayiflarsin dediler inşallah bakalim mekik programı uyguluycam arkadaş söyledi bakalim eflalim de soylemisti inşallah gidene kadar vermesemde almayim inşallah ahmet.çok mutlu herkes ne hareketli diyor herkesin evinde mutlu mutlu etrafı dağıtıyor
işte antibiyotik kısır döngü yapıyor, hastalandıkça antibiyotik o verildikce tekrar hastalık, çok zorunlu olmadıkça kullanmamak lazım , idrar yolu enfeksiyonu olur mecbur kalınır, kulak enfeksiyonuna bile gerek yok iliadin damla üç gün kullan tamam , onun dışında soğuk algınlığında ağızda koku varsa dil tamamen beyazsa antibiyotik gerekiyor onun dışında tam tersi zarar veriyor , kadir tuğcu öyle diyor.Uff çok kötü olmuş benimkide hasta sanki bi türlü iyileşemiyoruz ben doktora bu kadar suk hastalanmasının sebebini soruyorum o antibiyotik yazıyor ne yapıcam bilmiyorum yine grip oldu sanırım hastaneye gitmeye utanır oldum
Geçmis olsun aslında iyide emziriyorsun kilosuda iyi biraz çocukla alakalı galiba direnci az benim kizda boyleydi maşallah ahmet daha iyi ikinci de rahat edersin inşallahŞimdi uyandı onu demeyi atladım ben tam uyudum o uyandı hafifte ateşi var yine iş çıktı bana
Kefir mayası vermişti arkadaşım minik bir karnabahar parçası gibi ama yapışkan yaklaşık 300 ml sütü bir cam kavanoza koyuyorum mayayı da içine atıyorum birgün bekliyor karanlık bir ortamda ben mutfak dolabına kpyuyorum ertesi gün plastik süzgeçten süzüp tekrar cam kavanoza üstüne yine süt yoğurttan biraz yumuşak ayrandan biraz daha kıvamlı bir hali var ben ilk zamanlar meyve ile karıştırp verirdim şimdi ekmek doğrayıp yediriyorum sanırım alıştı ilk zamanlar reddetmişti ama ben meyvelerle cicibebeyle alıştırdımHoşgeldin canım kefiri araştırdımda bir çık şeye iyi geliyormuş özellikle uykuya iyi gelmesi ilgimi çekti ben daha önce hiç yapmadım yemedimde benim oğlum süt içmiyor süt içmeyen bebeklere önerenler var sana sorum nasıl yapıyorsun acaba?
Bende yukleyemedimBu arada kızımın fotoğraflarını yüklemek istedim ama sadece bir tane yükleyebildim hataveriyor nedense.
Canım orada Max boyut öneriyor belki küçültsen de istenen Max boyuttan büyüktür hala fotonun özelliklerinden bi bak istersen geçen bana da olmuştu iyice kucultunce yukleyebildimBende yukleyemedim