Merhaba kızlar;
Ben sizin kadar foruma giremiyorum ama konuları takip ediyorum. Artık herkes 2.yi hatta 3. yü ne zaman yaparım onu planlıyor. Bende geçten geçe çocuk sahibi olmuş biri olarak 2. yi ne ara yaparım onu düşünüyorum ama işin içinden çıkamayınca boşveeer 1 iyidir diyorum.
Şimdi kızlar yaş an itibariyle 34 oldu artık, bebem 1 yaşında ve çalışıyorum. Bazen gündüz düşünüyorum yapayım bu yıl 1 tane daha sonra Allah kerim diyorum sonra akşam bakıyorum nasıl olur acaba diyorum bunun altı değişecek onun altı değişecek, buna çorba yapılacak ona mama yapılacak, bunun eşofmanı, onun çorabı ,bunun ayakkabısı onun çamaşırları yıkanacak bununki asılacak, onu yedir bunu yedir, onu uyut bu uyansın,o hasta bu hasta, onun aşısı bunun doktoru.........
. Hadi be deli misin diyorum
.
Yaşım müsait olsa 3-4 yaşına geldiğinde düşüneyim ama yaş zaten var bide hepten yaşlı anne olmayayım diyorum.
Acaba işi bırakıp 2. yi yapsam diyorum ama çalışmak zorda evde kolay değil. Evde bakıcımız var Allah razı olsun iyi bakıyor bebeğin ütülerini yapıyor, temizliğe yardımcım var. Akşam ben yemek ve fındığın yiyecekleri yoğurdu falan yapıyorum çamaşır yıkayıp asıyorum v.s haa oturuyor muyum aslaaa kendimi yatağa zor atıyorum. İşi bıraksam böyle imkanım olmaz paşa paşa yapmam beklenir hepsini
. Napsam ki yaa siz olsanız ???