2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Merhaba kızlar...
Oğlum da 1 haftadır uyumuyor gece. EmZirip yatırıyorum 15 dk Sonra Ağlıyor. Niye böyle oldu bilmiyorum. Ama çok zor gercekten.
benimki hep öyle canımm artık uyur gezer gibiyim meme meme derdi meme benimkinin bu aralar daha düştü, abisi ağlıyor diye okula ben götürüyorum yine, bu sefer küçük ağlamaya yakama yapışmaya başladı alacaklı gibi yakamdan tutuyor sıkı sıkı, gece eşime yalvarıyorum ne olur bir çare bul artık dayanamıyorum bu uykusuzluğa diye

Hanımlar hastaneye götürmek istemedim malum grip var ve ben bir daha hastalık istemiyorum, biraz daha iyi bugün, 9 gün sonra olunca korktum haliyle, aynı gün olsa paniklemezdim de

Slayt işinide yaptım heyt be elimden de her iş gelir:KK45::KK45:

Aaa sende mi bursadasın canım bende tek olduğumu sanıyordum. :) Evet büyüdükçe kalmayabilir bende şimdilik egleniyorum bukleleriyle :)
Çocuk konusuna gelince 2 gün sonra 30 oluyorum bende ve 31e kadar ikinci hayırlısıyla olsun istiyorum ve ben henüz isime geride donmedim hazir evdeyken nasip olursa ikisinide büyütür öyle başlarım diyorum ve ikinciyi en çok kızım tek kalmasın diye istiyorum.
Şuanki zorluklar ×2 olacak biliyorum ama olsun bi şekilde atlatirim yetebildigim kadarıyla üstesinden gelirim diyorum ancak bişeyleri göze alabilmek lazım. Sende kendinde o gücü görüyorsan bence hiç bekleme. Ama yapamayacaģına inaniyorsan vazgeç çünkü sonrasında pişman da olabilisin. Allah hakkımızda hayirlisini versin. Bu arada ne iş yapiyodun canım?[/QUOT

ben işe ara vermeyi düşünmedim nedense izin süremin sonunda başladım.Herhalde bırakırsam bir daha başlayamam, zor gelir mantığıyla ama başlamasam ne olurdu ki çalışmamak hayatın sonu mu sanki ?
aslında her gün bunları düşünüyorum ama bıraksaydım da acaba çalışsa mıydım diyeceğime eminim, evde çoook sıkılacağıma eminim, 5 sene ara verip 37-38 yaşında tekrar işe dönüp sıfırdan kendimden 10 yaş küçüğün altında çalışabilecek miyim? Şu anda yönetici pozisyonunda çalışan bir insanım.o kadar sene ev hayatından sonra o yaşta tekrar iş hayatı nasıl olur?
Bu arada doğumgünün kutlu olsun nice senelere mutlulukla inşallah. Bu arada benimde doğumgünüm bu ara demekki aynı burçtayız tabi çocuklarda öyle. Epey ortak noktamız varmış. 2.için Allah hayırlısını versin. Kızına sevgiler selamlar. Allah a emanet minikler.

Canım hepsini tek tek jelatinle me sakin çok yorar sonra seni bence yapınca üstüne seffaf poşet geçir :KK66: alttaki plastik saksi plastikcilerde zuxxaciyexilerde var 3tl oluyor genelde icine köpük oturt çubuklar bakkallarda oluyor a101 marsmolow bide buyuk cokolatayi erit benmari usulü sonra çubuğa batir cikolataya batir köpüğe batır beş do sonra donuyor zaten salona masanın ustune koy üstüne poşet gecir :KK66: emir icin ben yaparım sene sonunda keçeyi inşallah o zamana vakit var:KK66:
saksı var canım evde:) doğumgününde yapayım 100 kişilik zor olacak:) sınıf arkadaşlarına senin kardan adamdan yapıyım diyorum
Merhaba kızlar;
Ben sizin kadar foruma giremiyorum ama konuları takip ediyorum. Artık herkes 2.yi hatta 3. yü ne zaman yaparım onu planlıyor. Bende geçten geçe çocuk sahibi olmuş biri olarak 2. yi ne ara yaparım onu düşünüyorum ama işin içinden çıkamayınca boşveeer 1 iyidir diyorum.
Şimdi kızlar yaş an itibariyle 34 oldu artık, bebem 1 yaşında ve çalışıyorum. Bazen gündüz düşünüyorum yapayım bu yıl 1 tane daha sonra Allah kerim diyorum sonra akşam bakıyorum nasıl olur acaba diyorum bunun altı değişecek onun altı değişecek, buna çorba yapılacak ona mama yapılacak, bunun eşofmanı, onun çorabı ,bunun ayakkabısı onun çamaşırları yıkanacak bununki asılacak, onu yedir bunu yedir, onu uyut bu uyansın,o hasta bu hasta, onun aşısı bunun doktoru.........:mad:. Hadi be deli misin diyorum:rolleyes:.
Yaşım müsait olsa 3-4 yaşına geldiğinde düşüneyim ama yaş zaten var bide hepten yaşlı anne olmayayım diyorum.

Acaba işi bırakıp 2. yi yapsam diyorum ama çalışmak zorda evde kolay değil. Evde bakıcımız var Allah razı olsun iyi bakıyor bebeğin ütülerini yapıyor, temizliğe yardımcım var. Akşam ben yemek ve fındığın yiyecekleri yoğurdu falan yapıyorum çamaşır yıkayıp asıyorum v.s haa oturuyor muyum aslaaa kendimi yatağa zor atıyorum. İşi bıraksam böyle imkanım olmaz paşa paşa yapmam beklenir hepsini :KK16:. Napsam ki yaa siz olsanız ???
canım bu sana bağlı sabrın nasıl altından kalkabilirmisin en iyi sen bilirsin, kardeş en güzel hediye evlada, ben kendime güveniyormuydum hayır:) ama oğlum tek kalmasın diye istedim bir tane daha
kızlar bir sorumda bebişlere neler yediriyorsunuz? daha doğrusu geçtiniz mi artık kendi yemeklerinize. Benimki zaten isyankar bir çocuk, inat 6-7 dişi var ve aslında istediği şeyi bir güzel çiğniyor ama istemeyince bir öööğğğğğğ diyor ev çınlıyor. Olmadı cort der kusar hiç sıkıntı yok .
Durum böyle olunca bende hep çorba tarzına kaçıyorum ama bıktım yani canım bazen hiç istemiyor. Şu yemeklerden ezsem versem nolur sanki. Gece sütlü tahıllı meyveli muhallebi yapıyordum(ama hazır değil kendim) envai çeşit tahıl kavanoz kavanoz ayırdım onları 1 yaşına kadar her gece yaptım 30 dakikamı falan alıyor kısık ateşte karıştır kaşrıştır topak olmasın meyve rendele bilmem ne derken bıraktım artık 3 gecedir çorba yediriyorum oh ne rahatmış.
Ama çorbalarda yok kuzu paçası al onu tütsüle kaynat leş gibi koksun sonra ayıkla süz bardaklara ayır difrize kaldırcam difrizde paşanın ıvır zıvırından yer kalmadı oraya sıkıştır buraya koy gecenin kaçında bu halde oluyorum:KK8:.

Çalışmama rağmen yemeksiz günüm geçmez her şeyi yaparım kendimize. diyorum ki gece için zaten çorba hep bulundurucam ama öğle falan bari bi yemek yesin diye düşünüyorum tabi uygun yemekler için söylüyorum her pişirdiğimi yesin demiyorum. Sizin fikriniz ne, neler yapıyorsunuz.
ilk ek gıdqya gectiğimizden beri bizim yemeklerden veriyorum çünkü yemiyordu, elimle bölüp vererek taneliye alıştırdım o zamandan, sende ver artık bir yaşından sonra veriliyor zaten

100 kişilik mi :KK57: . İlk fikrimi vereyim. Yapmasan olmaz mııı :KK8:
olur:) vazgeçtim şeker alıcaz diğer velilerle

Selamlar
temizlik yapiyrum ev perisan halde de azcik...minisi uyutuyorken yazayim dedim

Nego Nego seni boyle mutlu gormek ne guzel cok sevindim ne demek kahrimi cektiniz ben seve seve yazdim sana ve yazdıklarını okudum hep...masallahh emir e kuran a gecmis akilli bidik...kolay gelsin tatlı telaslarin icin

aysimason aysimason masallah abdullah a....inan bizim abdullah da ayni harfiyyen:))

@minione AngelHeart AngelHeart cok guldum ne guzel ezberlemissiniz...bizim bidik tv dir reklamdir sarkilardir hicc orali degil yuzune bakmiyo gecen kp in laptop i bizdeydi allahimm delirdi vura kira oynamak istiyo tuslariyla sadece izlemiyor ama....
kolay gelsin canım, sağolasın:)

Canım japon pazarlarında satılıyor bide süs yerindede satılıyori
sağol canım

teşekkür ederiz teyzesi:)) koyarım canım bizde ahmedi özledik ama izin baba kızmıştı sanırım:KK43:

Maşallah kyzuna canım sanada kolay gelsin:KK66:
o sizin tatlılığınız:))

oy oy yerim ben o sarışıın kuzuyu gün gün tatlı oluyoelar:))
sağol canım

Teşekkür ederiz teyzesi...

Tahlillerimiz yine temiz çıkmadı kandaki mikrop hiç düşmemiş nerdeyse:KK43:
Moralim sıfır oldu yine gerizekalı doktor yine antibiyotik yazdı ama almadım yarın eğitim ve araştırmaya götürecem oğlumu çok kötüymüş bu enfeksiyon dikkat edin kuzulara ufak bi gripten bu hala geldi kuzum:KK43:
gecmiş olsun canım inşaallah düzelir:KK43:
Kardeşim supriz yaptı geldi saolsun çocuklarla ilgileniyor elden öpücük yollamayı öğretti Ahme te..dayinin pesinde hep...bende hasta oldum boğazım şiş yarin veli toplantım var bakalım napcam :KK14:
oo gözün aydın, gecmiş olsun canım umarım iyisindir

Nego Nego geçmiş olsun bi sağlık ocaginagotur dr a göster canım
sağol canım
Valla benim oğlumun da bacağındaaşı yeri kızardı ve şişti. Kocaman oldu. 3 gün sürüp gecti. Kabakulak kızamık aşısıydı. Doktorunu aradım bi sorun yok geçer endişelenmeyin dedi canım.
inşaallah gecer
I imspecial canim aof sonuclari aciklanmis. Gecmisim cok sukur hepsinden. Bir dersim dd dusmus, onu da ortalamayi gecerek gecmisim
tebrik ediyorum:)

Nego Nego anca yazabiliyorum canım benim kardan adamları diyorsun sanırım aslında kolay ama malzemesi de sadece marsmallow degil bi de yine de vakit alıyor. Şeker hamuruyla atkı ve şapka yapmıştım. Sonra gıda boyası kalemiyle kaş göz çıkmıştım. 100 tane olunca zorlayabilir

Nego Nego teşekürler canım daha iyiyim şükür kolay atlatiyorum boğaz kuvvetli olunca:KK53:

AngelHeart AngelHeart saol tatlim:KK15: bizimki hic yatağında yatmıyor düşün işe basladiimdan beri yani 9 ayliktan beri memeye yapışık yanında sülük gibi sabaha karşı uzaklastiriyorum biraz yatağın öbur tarafina kocayi zaten cocuklarin yatagina saldım gitti:KK48:

Pmetre Pmetre Ben en son çalıştığım kurumdan istifa edip ayrılmıştım canım o yüzden tekrar iş arama süreci falan bana ugrastirici geldi ev hanimı oldum iki senedir :) ama çalışmayı çok özledim bende sanırım sen önceden çalıştığın işine geri döndün canım iyi yapmışsın aslinda calismaya alisinca evde oturmakta zor. Bi tarafım çalış hatta kariyer yap yüksek lisans yap diyor diğer tarafim ikinciyi yap diyor. Aradayim biraz ama ikinci daha agir basıyor evlat sevgisini ogrenince. Sanırım bedelsiz olmayacak ikinci sen belki şuan ki pozisyonunu işe dönüste bulamayabilirsin bende işe donmemi ve kariyerimi çok erteleyebilirim. Kafamda deli sorular..

Inşallah ikimizinde hakkinda hayirlisi olsun.

Ayrica tesekkur ederim canım güzel dileklerin için bayagi ortak noktamiz varmış birde ben nilüfer de oturuyorum sende niluferdeysen tam olur yani :)

benimki hep öyle canımm artık uyur gezer gibiyim meme meme derdi meme benimkinin bu aralar daha düştü, abisi ağlıyor diye okula ben götürüyorum yine, bu sefer küçük ağlamaya yakama yapışmaya başladı alacaklı gibi yakamdan tutuyor sıkı sıkı, gece eşime yalvarıyorum ne olur bir çare bul artık dayanamıyorum bu uykusuzluğa diye
Allah yardım etsin canım sana da ama insan çok bitkin hissediyor kendini.

Nego Nego teşekürler canım daha iyiyim şükür kolay atlatiyorum boğaz kuvvetli olunca:KK53:

AngelHeart AngelHeart saol tatlim:KK15: bizimki hic yatağında yatmıyor düşün işe basladiimdan beri yani 9 ayliktan beri memeye yapışık yanında sülük gibi sabaha karşı uzaklastiriyorum biraz yatağın öbur tarafina kocayi zaten cocuklarin yatagina saldım gitti:KK48:
Ben de oğlumla yatıyorum canım. Sülük gibi :))) çok komik. Memekolik bebeler :)

Bugun itibariyle ucretsiz izne ayrildim allah hayir etsin bakalim ogluma faydali olurum inşallah aklim karmakarisik onu asosyallikten nasil kurtarabilirim tv bagimliligini nasil atlatirim bilmiyorum
Kizlar eminim daha once konusulmustur ama tecrubelerinize ihtiyacim var biz bugun asi olduk esim goturmustu sormamis banyoyu... kac gune kadar banyo yaptirmicaz bi de oglana kivi ve mandalina yedirdigim zaman poposu o kadar pisik oluyorki abartmiyorum resmen karpuz ici gibi kipkirmizi oluyor sizinkilerdede oluyor mu ne zaman gecerki yoksa hic kivi ve mandalina yedirmemelimiyim

X