2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Günaydın beybiler yagmurlu bir ankara günü:KK15: herkesi öpüyorum
Günaydın canım. Boll rüzgarlı, lodoslu bir bursa sabahı. Gece boyu rüzgarın sesi hiçç kesilmedi.

Ay yerim ben kuzuları, şarkıları, söylenmeleri maşallah barekallah. Benim cadıda bıdıbıdı bi söyleniyor çıldırıyorum onu yememek için :KK53: bu arada kizimin saçının ön tarafları dümdüz arka tarafı uzadıkça bukle bukle oluyor nasıl oluyorsa, parmağımı buklelerin içine sokup kime cektin kızım sen diyorum. Babasininda benimde dümdüz saçlarımız, oda bişeyler anlatip duruyor :KK45: ay uyuyo ama opesim geldi. Allahımm sen eksikliklerini verme yavrularımızın. Aminnnn:KK36:

Günaydın canım. Boll rüzgarlı, lodoslu bir bursa sabahı. Gece boyu rüzgarın sesi hiçç kesilmedi.

Ay yerim ben kuzuları, şarkıları, söylenmeleri maşallah barekallah. Benim cadıda bıdıbıdı bi söyleniyor çıldırıyorum onu yememek için :KK53: bu arada kizimin saçının ön tarafları dümdüz arka tarafı uzadıkça bukle bukle oluyor nasıl oluyorsa, parmağımı buklelerin içine sokup kime cektin kızım sen diyorum. Babasininda benimde dümdüz saçlarımız, oda bişeyler anlatip duruyor :KK45: ay uyuyo ama opesim geldi. Allahımm sen eksikliklerini verme yavrularımızın. Aminnnn:KK36:
op annesi op çok cabuk buyuyorlar ve opturmuyorlar sonra:KK51:

op annesi op çok cabuk buyuyorlar ve opturmuyorlar sonra:KK51:
Haklısın canım simdi opmemi çok seviyor degerlendireyim bari :)

Birde bazı arkadaşlar otizm ile ilgili konuşmuşlardı sanırım şimdi bulamadım alıntılamak için.

http://www.heeftmijnkindautisme.nl/lkh/?loc=tr&sst=

Şu linkte küçük bir test var bi bakın isterseniz. Inşallah yoktur ancak erken teşhiste çok önemli biliyorsunuz. Tv benim kiziminda dikkatini çekiyor reklamlara bayiliyor ve yemegini ne yazık ki reklam izleyerek yediriyorum yoksa aç kalıyor ahh ah neye yapmam dediysem yaptim ancak hemen her çocuğun dikkatini çeker tv güzel anneler. Uzmeyin kendinizi iciniz rahatlasin diye bir uzmana götürün isterseniz aklınıza takılıp kalmasın. Günümüz hayırlı ve bereketli olsun.

Bizimki de aynı canım. :) ben de ezberledim hepsini. Bi de kukili var tabi. Kakan geldi tut tut tut, çişin geldi tut tut tut, tut çişini kukili tuvaletin yolunu tut tut tut :)

Bir sağa bir sola çalkala çalkala yukarı aşağı gargara gargara :)
Gangam styleı da seviyor bizimki de. Poposunu sallıyor.
Bi de anneni seviyorsan alkışla var onda da alkış yapıyor. :)
ah kukuli vah kukuli:) sonunda bzodun mideyi büyük oğluma bolca dinletiyorum abur cubur yemek isteyince:)
canım biz kan için nutrigen kan tozu var yemeklerine serpiliyor ondan almıştık şase şeklinde

ahmet aslında sakindir ama ben izin vermeyip gerilince oda geriliyor :KK43: dış konusu canım okul yeni ortam ondan oldu benim ..sende biraz gerginsin haliyle dertler alan ondan ama plastik plak varmış en azından başımız ağrımaz sıkmak tan..babasi çok mu sakinmişte anası kılıklı oluyormus hih:63:

kızlar anasınıfı öğretmeni olma yolunda ilerliyorsunuz:KK45::KK45:
alışırsın canım yeni okulunada sen uyumlu hatunsun:) evet varmış dişlikde kim gidecek doktora:) eymende istediği olmayınca asabi yoksa pek güleç miniğim ama hayır dediysem resmen kendini ordan oraya atıyor söylene söylene, işte gıcık adam ne yapıcan:)
Kizlar bende 30 yasindayim
Kizim 2 yasina girdiginde yani 31 yasindayken 2. İcin calismalara baslamak istiyorum :KK48:
Ama biraz atanma durumumla ilgili. Atanirsam hazirranda 2. Yi hemen patlatirim insallah. Olmazsa 2 sene daha bekliyecem diye sinavi :KK43:
inşallah olur canım ataman ikinci nasibiyle gelir annesi, yaş aralığını iyi düşünmüşsün ya okula başlamadan olmalı ya da şöyle ikinci sınıfa falan geçince:)
İyi geceler ocak anneleri:))
Ben geldim bugün oğlumun saçını kestirdik:)
Şimdiye kadar bebekti şimdi erkek oldu:))

Yaramazların neler yaptıjlarını yazmışsınız zevkle okudum özellikle AngelHeart AngelHeart ın oğluna çok güldüm:)

Benim yaramazda evde ne bulsa araba yapıyor bazen telefon baxen gırgı hatts sehpayı bile yan yatırıp hın hııınnn dit diiit yapıyor bultakı çok seviyor, çekiçli oyuncağınada bayılıyor hele bide çekici elinden düşürmüyor:))
Banyoda suyla kavga ediyor ayağını elini çırparak suyu dövüyor sudan çıkmak istemiyor:)
Konuşmaya gelince tam bi dilli:KK76: aynı bu smile gibi hem söyleniyor hemde hareket ediyor bizimle tartışıyor ğılağılağıla abuluwulu wulu diye söyleniyor bana ile babasına:KK70:

daha çok şey var bukadrı aklıma geliyor he bide telefon çalınca elini kulağına götürüp ayoo aayoo diyo:)
sıhhatler olsun abdullaha yeni saçı düz gelsin:)

bende diyordum tv izleterek yedirmekte ne var marifet izletmeden yedirmekte:) gördüm günümü:)

Günaydın anneler bebekler:) burda da hava kapalı kasvetli ama ben artık kapalı havadan etkilenmiyorum bir relaksım sakinim sormayın saldım gari:) maşallah bana

Oğlumun haftaya kutlaması var onun koşturmacası başladı, pasta yaptırılacak süs alınacak öğretmenden rica ettik süsü de pastayı da o halledecek çünkü hepimizin bebesi var üç velininde:) biri 20 günlük, diğer veli çalışıyor, pastayı eşime dedim o halledecek inşallah, Kuran ı Kerime geçti kuzum onun kutlaması, fotolarını yüklüycem inşallah olsun da, sonra da doğum günü hazırlığına başlamak istiyorum inşallah, süs satan yer varmış pek uygunmuş netten uğraşmıyım diyorum, şeker hamuru satan yerde açılmış orada uygunmuş, benim adam gıcıklık ederse üstelemiycem süs yapmam napıyım:) ya da kendim evde yaparım fon kartondan ne olacak:)

Oğlumun kutlaması için hediyelik yapsam mı ki, aslında ikramlık çocukların seveceği hoş bir şey istiyorum, I imspecial un yaptığı gibi eti puftan kardan adam gibi, marshmallowdan da oluyor hihami hihami de gördüm sanki, yani o taraz farklı koay bir şey fikirleriniz bekliyorum, 100 kişilik pasta olacak, 100 tane yapmam gerekir bu durumda, şeker hamurundan krabiye mi denesem fikrinize ihtiyacım var:)

Günaydın anneler bebekler:) burda da hava kapalı kasvetli ama ben artık kapalı havadan etkilenmiyorum bir relaksım sakinim sormayın saldım gari:) maşallah bana

Oğlumun haftaya kutlaması var onun koşturmacası başladı, pasta yaptırılacak süs alınacak öğretmenden rica ettik süsü de pastayı da o halledecek çünkü hepimizin bebesi var üç velininde:) biri 20 günlük, diğer veli çalışıyor, pastayı eşime dedim o halledecek inşallah, Kuran ı Kerime geçti kuzum onun kutlaması, fotolarını yüklüycem inşallah olsun da, sonra da doğum günü hazırlığına başlamak istiyorum inşallah, süs satan yer varmış pek uygunmuş netten uğraşmıyım diyorum, şeker hamuru satan yerde açılmış orada uygunmuş, benim adam gıcıklık ederse üstelemiycem süs yapmam napıyım:) ya da kendim evde yaparım fon kartondan ne olacak:)

Oğlumun kutlaması için hediyelik yapsam mı ki, aslında ikramlık çocukların seveceği hoş bir şey istiyorum, I imspecial un yaptığı gibi eti puftan kardan adam gibi, marshmallowdan da oluyor hihami hihami de gördüm sanki, yani o taraz farklı koay bir şey fikirleriniz bekliyorum, 100 kişilik pasta olacak, 100 tane yapmam gerekir bu durumda, şeker hamurundan krabiye mi denesem fikrinize ihtiyacım var:)
Maşallah canım iste böyle relax öyle de geçiyor hayat boyle de en iyisi rahat geçirmek:KK39: yoksa herkesin hayatında sorunlar var ama kimse yoğurdum ekşi demiyor sanirsin prenses hayati ama yinede boyle sorunların içinde mutlu olmakHoppa

Eti puf aslında çok kolay yapılıyor biz arkadaşla 50 tane yapmistik bi paket etipuf 48 tane var içinde a101 de 10 tl tutuyor sana toplam 50 tl mal olur ama eğer pahalı dersen bi keçe al bi yerden birde sis çöp kızlara erkeklere odalarına süs oda en fazla 10 tl tutar ..kızlara kelebek erkeklere araba arkasına tül koyma:KK6:

Eklentiler

• P_20160211_095852.jpg
    P_20160211_095852.jpg
    28,6 KB · Görüntüleme: 79
Maşallah canım iste böyle relax öyle de geçiyor hayat boyle de en iyisi rahat geçirmek:KK39: yoksa herkesin hayatında sorunlar var ama kimse yoğurdum ekşi demiyor sanirsin prenses hayati ama yinede boyle sorunların içinde mutlu olmakHoppa

Eti puf aslında çok kolay yapılıyor biz arkadaşla 50 tane yapmistik bi paket etipuf 48 tane var içinde a101 de 10 tl tutuyor sana toplam 50 tl mal olur ama eğer pahalı dersen bi keçe al bi yerden birde sis çöp kızlara erkeklere odalarına süs oda en fazla 10 tl tutar ..kızlara kelebek erkeklere araba arkasına tül koyma:KK6:
Aynen canım kimse rahat değil şu fani dünya da ölüp gidicez gerçek dünya ya, ara ara dellensemde sakin diyorum hani değişecekti her şey hani artık öfke yoktu, inşallah böyle sürer, burdan sizler çok kahrımı çektiniz temizlik sayfasında benim çok eskinden de tanıdığım bir arkadaş var abla hatta:) o çok güzel yorumlar yapıyor o da çok etkiledi beni sonra en son okuduğum kitapta ki affetmekle ilgili bölüm, dedim ben napıyorum kör olmuş gibiyim görmüyorum olup biteni, sabitlenmişim bir kısır döngüde kafayı yemişim, kaynana kim görümce kim koca kim hepsi çıkacak bir gün hayatımdam bir çıkmayan değişmeyen Allah, herkes gidecek O benimle olacak her zaman, ben hesabımı ona vericem, yaptığım iyilikde onun rızası için fani insanoğlu için olmamalı öyle olursa sen çok kırılırsın, eşim hala aynı ama ben daha az takıyorum amaaan diyorum, seni kendim için affediyorum bunu bil dedim sadece kendi ruh sağlığım için, hatalarını göremiyor olman senin için büyük kayıp olgunlaşırsın umarım dedim.

Keçe fikrine gelince aslında bu daha iyi yapabilirmiyim ki:) ayyy eşim ne gerek var der kime aldırsam ki

Aynen canım kimse rahat değil şu fani dünya da ölüp gidicez gerçek dünya ya, ara ara dellensemde sakin diyorum hani değişecekti her şey hani artık öfke yoktu, inşallah böyle sürer, burdan sizler çok kahrımı çektiniz temizlik sayfasında benim çok eskinden de tanıdığım bir arkadaş var abla hatta:) o çok güzel yorumlar yapıyor o da çok etkiledi beni sonra en son okuduğum kitapta ki affetmekle ilgili bölüm, dedim ben napıyorum kör olmuş gibiyim görmüyorum olup biteni, sabitlenmişim bir kısır döngüde kafayı yemişim, kaynana kim görümce kim koca kim hepsi çıkacak bir gün hayatımdam bir çıkmayan değişmeyen Allah, herkes gidecek O benimle olacak her zaman, ben hesabımı ona vericem, yaptığım iyilikde onun rızası için fani insanoğlu için olmamalı öyle olursa sen çok kırılırsın, eşim hala aynı ama ben daha az takıyorum amaaan diyorum, seni kendim için affediyorum bunu bil dedim sadece kendi ruh sağlığım için, hatalarını göremiyor olman senin için büyük kayıp olgunlaşırsın umarım dedim.

Keçe fikrine gelince aslında bu daha iyi yapabilirmiyim ki:) ayyy eşim ne gerek var der kime aldırsam ki
katılıyorum canım herşey geçip bitecek iyilikler kâr kalacak ...
Okulda vardır hocadan iste parasını vereyim de cocuklar için yapacagini soylesen hemen verir:KK66: hem çok gÜZel bi uğraş olur iki gün senin için yalniz silikon tabancası laızm oda vardır hocada :KK66:

katılıyorum canım herşey geçip bitecek iyilikler kâr kalacak ...
Okulda vardır hocadan iste parasını vereyim de cocuklar için yapacagini soylesen hemen verir:KK66: hem çok gÜZel bi uğraş olur iki gün senin için yalniz silikon tabancası laızm oda vardır hocada :KK66:
kardeşimin karısından isteyebilirim gerçi o da laf edebilir, hocada sanmam keçe olduğunu

kardeşimin karısından isteyebilirim gerçi o da laf edebilir, hocada sanmam keçe olduğunu
Anaokullarında oluyor ama şöyle bu ikramlukta olur çok kolay hem ortadaki marsmolow bi kalıp çikolata erit batur her çocuğa 5tl ye gelir:KK66:

Eklentiler

• P_20151205_170828.jpg
    P_20151205_170828.jpg
    65,4 KB · Görüntüleme: 72
Anaokullarında oluyor ama şöyle bu ikramlukta olur çok kolay hem ortadaki marsmolow bi kalıp çikolata erit batur her çocuğa 5tl ye gelir:KK66:
aaa bu daha hesaplı ve kolay:) sadece kendi sınıfı olsa 19 çocuk güzelce özenirim ama 100 kişi dedi iki sınıf daha inecekmiş falan gösteriye, canım peki içine koymak için jelatini nerden alıyorsun ve o çubukları, keçeyide inşallah sene sonunda kendi arkadaşlarına yapayım o zamanda gösteri olacakmış:)

şeker hamurundan kurabiye yapıp üstüne ismini yazayım diye düşündüm ama becerebilirmiyim bilemedim onun için harf kaşesi lazım, kendim çıkabilsem alırım her şeyi

okulda vardır muhakkak haklısın ama ben isteyemem:oops:

Canim bende insallah bugun kutalayacagim
Simli karton aldim, birseyler yapmaya calisacagim
Seker hamuruyla pasta kurabiye yapacagim.
Reaimlerini aksam paylasirim insallah

İyi geceler ocak anneleri:))
Ben geldim bugün oğlumun saçını kestirdik:)
Şimdiye kadar bebekti şimdi erkek oldu:))

Yaramazların neler yaptıjlarını yazmışsınız zevkle okudum özellikle AngelHeart AngelHeart ın oğluna çok güldüm:)

Benim yaramazda evde ne bulsa araba yapıyor bazen telefon baxen gırgı hatts sehpayı bile yan yatırıp hın hııınnn dit diiit yapıyor bultakı çok seviyor, çekiçli oyuncağınada bayılıyor hele bide çekici elinden düşürmüyor:))
Banyoda suyla kavga ediyor ayağını elini çırparak suyu dövüyor sudan çıkmak istemiyor:)
Konuşmaya gelince tam bi dilli:KK76: aynı bu smile gibi hem söyleniyor hemde hareket ediyor bizimle tartışıyor ğılağılağıla abuluwulu wulu diye söyleniyor bana ile babasına:KK70:

daha çok şey var bukadrı aklıma geliyor he bide telefon çalınca elini kulağına götürüp ayoo aayoo diyo:)
Ay çok tatlı canım maşallah :)

tamam canım iyi olur merakla bekliyorum:) iyi eğlenceler şimdiden:)
Canım hepsini tek tek jelatinle me sakin çok yorar sonra seni bence yapınca üstüne seffaf poşet geçir :KK66: alttaki plastik saksi plastikcilerde zuxxaciyexilerde var 3tl oluyor genelde icine köpük oturt çubuklar bakkallarda oluyor a101 marsmolow bide buyuk cokolatayi erit benmari usulü sonra çubuğa batir cikolataya batir köpüğe batır beş do sonra donuyor zaten salona masanın ustune koy üstüne poşet gecir :KK66: emir icin ben yaparım sene sonunda keçeyi inşallah o zamana vakit var:KK66:

Merhaba kızlar;
Ben sizin kadar foruma giremiyorum ama konuları takip ediyorum. Artık herkes 2.yi hatta 3. yü ne zaman yaparım onu planlıyor. Bende geçten geçe çocuk sahibi olmuş biri olarak 2. yi ne ara yaparım onu düşünüyorum ama işin içinden çıkamayınca boşveeer 1 iyidir diyorum.
Şimdi kızlar yaş an itibariyle 34 oldu artık, bebem 1 yaşında ve çalışıyorum. Bazen gündüz düşünüyorum yapayım bu yıl 1 tane daha sonra Allah kerim diyorum sonra akşam bakıyorum nasıl olur acaba diyorum bunun altı değişecek onun altı değişecek, buna çorba yapılacak ona mama yapılacak, bunun eşofmanı, onun çorabı ,bunun ayakkabısı onun çamaşırları yıkanacak bununki asılacak, onu yedir bunu yedir, onu uyut bu uyansın,o hasta bu hasta, onun aşısı bunun doktoru.........:mad:. Hadi be deli misin diyorum:rolleyes:.
Yaşım müsait olsa 3-4 yaşına geldiğinde düşüneyim ama yaş zaten var bide hepten yaşlı anne olmayayım diyorum.

Acaba işi bırakıp 2. yi yapsam diyorum ama çalışmak zorda evde kolay değil. Evde bakıcımız var Allah razı olsun iyi bakıyor bebeğin ütülerini yapıyor, temizliğe yardımcım var. Akşam ben yemek ve fındığın yiyecekleri yoğurdu falan yapıyorum çamaşır yıkayıp asıyorum v.s haa oturuyor muyum aslaaa kendimi yatağa zor atıyorum. İşi bıraksam böyle imkanım olmaz paşa paşa yapmam beklenir hepsini :KK16:. Napsam ki yaa siz olsanız ???

kızlar bir sorumda bebişlere neler yediriyorsunuz? daha doğrusu geçtiniz mi artık kendi yemeklerinize. Benimki zaten isyankar bir çocuk, inat 6-7 dişi var ve aslında istediği şeyi bir güzel çiğniyor ama istemeyince bir öööğğğğğğ diyor ev çınlıyor. Olmadı cort der kusar hiç sıkıntı yok .
Durum böyle olunca bende hep çorba tarzına kaçıyorum ama bıktım yani canım bazen hiç istemiyor. Şu yemeklerden ezsem versem nolur sanki. Gece sütlü tahıllı meyveli muhallebi yapıyordum(ama hazır değil kendim) envai çeşit tahıl kavanoz kavanoz ayırdım onları 1 yaşına kadar her gece yaptım 30 dakikamı falan alıyor kısık ateşte karıştır kaşrıştır topak olmasın meyve rendele bilmem ne derken bıraktım artık 3 gecedir çorba yediriyorum oh ne rahatmış.
Ama çorbalarda yok kuzu paçası al onu tütsüle kaynat leş gibi koksun sonra ayıkla süz bardaklara ayır difrize kaldırcam difrizde paşanın ıvır zıvırından yer kalmadı oraya sıkıştır buraya koy gecenin kaçında bu halde oluyorum:KK8:.

Çalışmama rağmen yemeksiz günüm geçmez her şeyi yaparım kendimize. diyorum ki gece için zaten çorba hep bulundurucam ama öğle falan bari bi yemek yesin diye düşünüyorum tabi uygun yemekler için söylüyorum her pişirdiğimi yesin demiyorum. Sizin fikriniz ne, neler yapıyorsunuz.

Günaydın
evet bol lodoslu bir geceydi şükür yağmur başladı. Bursa dan tek olduğumu zannediyordum sevindim. Bebekken o bukleler hep oluyor büyüdükçe farklı olabiliyor.

100 kişilik mi :KK57: . İlk fikrimi vereyim. Yapmasan olmaz mııı :KK8:

X