Bendede ayni endise var, benim kizim elimi tutup dudagini emerek uyumak istiyor, kesinlikle sadece uykusu varsa yada acikirsa yani ihtoyac durumunda yapiyor bunu, bazen korkiyorum birakmazsa diye bazende ona guvenip vakti geldiginde olgunlasinca birakacagini dusunuyorumNormal olduğuna emin misin? Doktora falan danıştın mı yani? Benim ikinci bebeğime emzik kullanıyordum 2 aylıkta bıraktırdım tekrar. Şimdi her şeyi emmeye çalışıyor. Hele de uykusu gelince dilini biryerlere değdirerek emmeye çalışıyor. Dilini emmeye alışırsa diye endişeleniyorum. 2 yaşından sonra iyice alışmış olmaz mı nasıl bırakacak? Ağzının içinde bişey yani alamazsın edemezsin?? Bi akrabanın eşi dilini emiyor...Endişemin kaynagı da o... yaz geçmezse hiç...
canım bugün yenilendi birde evde yoktuk hic bakamadim..sabah ta kızıma gideceğiz yakin bir ilçeye inş güzel ge cer
kız kacta başlıyor bende yeni duydum sayaccli ipler çıkmış indan aldırdık arka dasa çok sıklaştıriyirmus ona başlıycam inş ise yarra nisana doğru gorumcemin kızının nişanı olacak fit olmaliyimTv 8 de ebru şallı program yapıyor pilates programı zayıflamak isteyenlerr duyurulur:)
hahahaaa bnmde nisan sonuna fit olmam lazimm dugunumuz var ve 42 beden bir elbise almistim 76 kg iken 71, oldum o zmm sirti kapanmiyordu rlbisenin olsun zayiflarim dmistim almistim ve halen kapanmiyorcanım bugün yenilendi birde evde yoktuk hic bakamadim..sabah ta kızıma gideceğiz yakin bir ilçeye inş güzel ge cerGeçm us olsun canım iyilesin inş bizde hasta olacaz diye ödüm patlıyor özellikle ipek olmasın nolur ya
kız kacta başlıyor bende yeni duydum sayaccli ipler çıkmış indan aldırdık arka dasa çok sıklaştıriyirmus ona başlıycam inş ise yarra nisana doğru gorumcemin kızının nişanı olacak fit olmaliyim
Buda güzel fikir ama yapıya bağlı ..@Mrssuperfine Allah yardımcın olsun canım içim daraldı okurken belki moral bulmak için yazdın iyice üzer gibi mi oluyorum bilmiyorum ama bi yolu olmalı sen umursamıyorsun ya o yüzden patlatma amaçlı mi yapıyo acaba bi de hiç cemkirmeyi denedin mi :)
Kız Allah seni gece gece poaca yiyodum boğazımda kaldı gulcem diye
hahahaaa bnmde nisan sonuna fit olmam lazimm dugunumuz var ve 42 beden bir elbise almistim 76 kg iken 71, oldum o zmm sirti kapanmiyordu rlbisenin olsun zayiflarim dmistim almistim ve halen kapanmiyor((((
o dedigun sayacli ip lezzetlimi bari ben onuda yerimm oglumla
hahahaaaa oturmus gece gece hemdevpogca yiyorrrKız Allah seni gece gece poaca yiyodum boğazımda kaldı gulcem diyedüşün midemi naptım bi haftada ..pazartesi arkadasla 5günde 5 kilo diyetine başlıyorum sanırım ondan ne yersem kar modundayim 5000 ip arka yavaş nasıl olacaksa
Kalk cikolatali ekmek ye diycem olmayacakhahahaaaa oturmus gece gece hemdevpogca yiyorrrbizim gbi pis bogazlar degil sayacli ip,o sayac i midemize taktirmamis lazim
mesala simdi sende olsaydi ditttttt ditttt dittt diye uyari verseydi ordan bir ses anons
gamze hnm gecenin 5 inde pogca yiyorsunuz hmn birakin o elinizdekini desebiz off tusuna basariz yine yemege devam ederiz
ahahaha yemin ederim karnim gurulduyoo ne yesem acaba
Kalk cikolatali ekmek ye diycem olmayacakhahaha napiyim ya çok canım istedi buzluktan yatmadan çıkarttım kocam çocuk odasına kaçınca uyuya kalmışım simdi uyandım yedim suçsuzum baEn aslı zeni görünce mideme demiyom mu sana bi kelepçe lazim diye saniyon
yok haywtjm ben hicccc zap zayif bi kiz olmadim ama bu kadar da ayi gibide olmadim hep 62 kg ydu bnm idealim ustum 38-40 altim 36-38 olurdu o kiloda hele 60 olunca ufff ck begenirdim kendimj ama hep istahim vardi hep pisbogazdim iste cok calisiyormusuumda ondan kilomu koruyormusumAyrıca nen boyle mıydımminione sistem beni bu hale getirdi bi zamanlar incecik kızdım doğur emzir hormon diyet hem eşimin dediği nasılsa veriyon hayat boyu diyetle ac gezeceği ne arada ye de hayat boyu ac kalma ben yemek için diyet yapanlardanım yer açılsın diye
saol hayatim Allah razi olsunBu arada unutmuşum zeynebim o pastanı görünce esas olayı unuttumiyiki doğdun arda tahanın annesi iyiki doğurmuşun doğmuşun minione
Cook güzel olmuş çok beğendim.bunlarda parti hazirliklarimizprenses1805 sizin konseptiniz neydi ?
Eki Görüntüle 1739090 Eki Görüntüle 1739092 Eki Görüntüle 1739095 Eki Görüntüle 1739096 Eki Görüntüle 1739097
senin kocan çalışkan anamHa hay kiz aşk olsun niye bık bık diyorsun velilere:) bizim öğretmenle kısa konuşurum ben dediğin velileri görüyorum benim içim şisiyor onları beklerken:)
Benim eşim masa başı güya ama akşama kadar ben telefonla ulaşamıyorum sürekli telefonla görüşüyor herkes mesaisi bitip çıkıyor benimki bu sefer evrak yazı işlerini hallediyor beşte çıktığını görmedim hiç en erken yedi.
emzirmek ahh aslında doyma hissini unutturan o ben emzirmesem daha az yerim yeşil cay içerim simdi içemiyorum neyse zayiflicaz fıstık gibiyiz fıstık olucazyok haywtjm ben hicccc zap zayif bi kiz olmadim ama bu kadar da ayi gibide olmadim hep 62 kg ydu bnm idealim ustum 38-40 altim 36-38 olurdu o kiloda hele 60 olunca ufff ck begenirdim kendimj ama hep istahim vardi hep pisbogazdim iste cok calisiyormusuumda ondan kilomu koruyormusum
simdi de emzirmeseymisim vayy halimee
ayy maşallah yesinler sizi yaaa çok seker bu arada ardanin ustundekini bugun kuzenimin çocuğa hediye almistim nasıl durur diyordum cook yakisacakmis çok mutlu oldum yerim onu
Sanırım bu aralar bütün bebekler aynı bizimkide uyumuyor dün artık uykusuzluğa dayanamadım bi ftil taktım biraz uyudu ama yine ara ara uyandı ben hala uykusuzumkızlarr sizin bebelerin uykusu nasıl ? benimki bu aralar iyice azıttı sabaha kadar ayagımda sallıyorum kucağıma alıyorum beşiğine koymak için hemen uyanıp ağlamaya başlıyor.uyumayı unuttum resmen sinir krizlerine giriyorum sürekli.resmen sabaha kadar oturmaktan yeere yapışıyorum heryerim ağrıyor yasayan var mı böyle bi durum umarım geçicidir