2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlarr iyi gecelerr. Kafam biraz rahatladı gibi bu seferde bi kitabım vardı ilk 50 sayfasını aylar önce okumuştum sonra bırakmıştım okumayı aylardır sürünüyodu dün azıcık okuyayım dedim kitap fena sardı dün gece bu gece okudum bitirdim rahatladım ama yine uykusuz kaldım :) kafamın rahatlamasının sebebide kafama göre bakıcı bulmam :) çarşamba günü 60 yaşında bi teyzeyle görüşmüştük. Teyze çok iyi sevecendi gerçekten çok sevdim ama en son kendi çocuklarına bakmışki biri 33 diğeri 30 yaşında çocukları. Uzun zamandır bakmamış olması kafamı kurcaladı. Eşimde çok sevdi tamam Emine teyze baksın diyodu ama benim kafama yatmamıştı işim aksi tarafı başka bakıcı adayıda yoktu. Bu sabah bi arkadaşımın tanıdığı aradı iş arayn biri varmış çocuk bakmak istiyomuş ve daha öncede bakmış. Geçen yıl ocak ayında babası vefat ettiği için bakmayı bırakmış bugün akşam davet ettik geldi sağolsun 42 yaşında bi abla. Onunda 3 çocuğu var 2si üniversiteye biride 8. Sınıfa gidiyomuş. Eşide emekliymiş. Kafama yattı bu abla. Konuşmaları davranışı iyi geldi. Çağlarda yanında gitmedi ama uzaktan şebeklik yaptı şımarıverdi ona :) karşıdan gülmeler, müzik kanalı açıktı ona bakarak oturduğu yerden oynamalar falan. Kadında Çağlarla iyi ilgilendi, eğer olursa onunla şarkılar söyleriz oyunlar oynarız dedi :) kafam baya bi rahatladı. Yarın yada pazar günü arayıp söylicem onun bakmasını istediğimi. Bide gelibolu merkeze tayinim yada görevlendirmem çıksa ohhh keyfimden dört köşe olurum :) umarım bakıcı ablamız hakkında yanılmıyoruzdur :) iyi geceler tatlı rğyalar herkese. Bu arada korku-gerilim-polisiye türünde kitap sevenlere eğer okumadıysanız trendeki kız kitabını öneririm ben çok beğendim. Başlarda biraz sıktı ondan devam etmemiştim zaten ama sonra sonra baya sardı :) 2 gecede 300 sayfasını okuyuverdim hiç sıkılmadan :) tavsiye edilir yani :) tekrardan iyi uykularr. Yarın doktora gitcez kan tahlili falan yapılcak inşallah normal çıkar kan değerleri...

Günaydın herkese...

Beynim kazan gibi serra ile sabahladık. Kv de misafirlerini alıp bana yatıya gelmiş.
Dün geceden beri kaldıracak gücüm yok. Eşim işe giderken kızımı annesine verdi eşim gititkten beş dk sonra bana getirdi, bakmayacaiını biliyordum zaten.

Bir de her geldiğinde istisnasız tük çekmecelerimi açarlar ne arıyorlar oraya ne koyacağımı düşünüyorlar merak ediyorum. Mutfak çekmeceleri salon büfesi portmanto... Her yere bakarlar.

Güleryüzle hamile halimle sofra kuruyorum, evimde ağırlıyorum, gene bana karşı görgüsüz herkese karşı görgülü tavırları devam..

Velhasıl kafam kazan gibi :) oturup ağlayasım var böhühühü:)

((( ne giciklarrr ne ahlaksizlar Allah sabir versin cnm ,ayni sehirde neden kalmaya gelinir bilmem ustelik hem hamile hem cocuklu bir kadinin evine ne hskla,madem kalicaksa alsin evinde agirlasin
kim bu kalan insanlar ne icin gelmisler,o gelenlerde ne kdr kaba saba insanlar,hadi kv kotuluk eziyet olsun sana diye yapiyot ya peki kskanlara ne demeli? gidin otelde kalin sehir disindan geldiyseniz
inanirmisin bazen memlekette dugun oluyo oz amcama gitmiyorux ya rahatsizlik vermemk icin heryer otel dolu valla, cok otoriter galiba kvalide,esinde anne ne isinizvar diyemiyo galiba ne diyim ki cnm,o kdr hastsyimki suan kendimede cok uzuluyorum sanada cokuzuldum uhuuuuu uhuuu ,,,,

Pinking Tree bendede var o kv deden gerçekten sinir bozucu benimki uiuip içmek için gelir rltide yanında kim var kim yoksa çağırmaya çalışırlar ben hamileykende yapıyorlardı minione eşler ne diyebilirki canım bazı kv ker var iki yüzlü mesala benimki eşimin önünde bana bi iyi davranırki görmeniz lszım hatta büyün akrabalarıma böyle gösterir kendini bizim rn ıfak kavgamızda herkes konışur aaaa x gelinine şöyle iyi böyle iyi gelini şunu yaptı bunu yaptı gibi konuşuyorlar arkamdan ve malesef bunlar kulağıma geliyor brn çok üzülüyorum hrle bunu insanın öz halası yapınca varya dahada ağır oluyor

Bizimkinin en son vakası eşimle ayrılmama sebep oluyordu ogün bugün dilini kısalttı biraz ama ykındur yine bişey yapsın..

Berbat bi gece geçirdik diğer gecelerdende berbat oğlum dün gece yine uyandı pek uyumaya niyeti
Yoktu bende oturma odasına geçtim laptopu koltukta unutmuşum ayağına düşürdü baş parmağıba gelmiş bayaa bi kızardı omu ağrıyordu gazımı vardı snlamadım sabahı sabah ettik şimdi yatıyor bende biraz uyuyayım kalkmaya takatim yok

Gecmus olsun canim.yazik olmus abdullahima

Ben de Hala hastayım ev gocuyo iyi bi temizlik istiyo bi haftadir dipkose süpürmuyo gozume batti..kucuk supurgeyle süpüruyrm sadece kirinti döküntü icin....camasir hic bitmiyo zaten.yemek yapmasan olmuyo ve en kötüsü bunlari hasta Hasta yapmak.....hastayken yatmak oncedenmis peh cocuk olunca unutuyrmussun
eltim lohusa oldugu halde hep ayaktaydi dort cocukla yatmak nerdee simdi iyi anliyrum.Allah beterinden esirgesin....

Hey Allahim ya kendi geliyo kv nin birde arkasından ordu ne alaka sanki baska sehirde mi yasiyorsunuz niye yatiya kaliyolar Pinking Tree
E bende yemek çay kahve meyve sınırsız hizmet var, niye gelip de kalmasınlar böhühühü:)

Kendi akrabalarını takıyor orşine canım.. Eşim anneme ver bebeği sen rahat et diyor, o işe giderken kalktı aldı bebeği iki dk sonra eşim çıktı hop getirdi. Eşim annem yardıma geliyor diye düşünüyor, eşim genelde işteyken de canıma okuyorlar:) otoriter değil aslında gücü bana yetiyor. Eltim evine almamış dün akşam çocuklarla aktivitemiz var demiş o hınçla bana sülalesini toplayop geldi işte.. Bende uykusuzluktan çökmüş durumdayım allaha havalr ediyorum.
Sana da çok geçmiş olsun canım... Arda nın dişlernden çekiyorsan eline çiğ ıspanak ver tutar mı bilmiyorum ama iyi geliyor gibi..

Geçmiş olsun canım kuzuma ne sızlamıştır, buz koydaydın hemen..
Ben de gece terörünü araştırıyorım benim kızım iyice çıldırdı dün resmen sabahladı

Öz halan mı canım? Onu kaçırmışım babandan da mı çekinmiyor???
Benimki de eşimin yanında "patates salatası yapıyım da onu yiyebiliyorsun" diyor eşim yokkeb tam sarma yiyecektim kıza bakmaya kalktım geldim tabağımı kaldırmış, yeter yediğin misafir varken ev sahibi yemez diyor. Bütün sarmalar da bitmişti annem gelecek de yapcak da yiycem:)) bir de annemyapıyır bunlar yiyor..

Birazcık da uykusuzluktan katıla katıla ağlayasım var:)) iyice kafayı yedim:)

haklisin cnm
kizarim ederim ama bu gibi konulara gelince esim cok tutar beni,kim olsa yemege bile ben hamileyken kimseyi kabul etmemistir ,dogurdum karim yeni dogum yapti diye eve kimse gelsin istemedi,tabi buda aslinda kv ile alakali,ne kdr zamn zamn kizsamda bnm kv de zaten bana sormadan cay icmeye dahi bir yakini Allah icin evime cagirmamistir once sorar sonra getirir o yuzden haklisin sanirim canim

ayyy nolur saka dee yaaa
bn burda dinlerken kaldiramadimm nasil tabagini alir,
iste demin demk istedigim buydu tane tane bunlari esine anlatinca tepkisi noluyoo
yardima degil eziyete geliyo bunlari yapiyo desen yada diyormusun ?
bu arada ispanak demissin o kdr tuhaf huylari varki igrenme huyu var eline hicnir sebze meyva veremiyorum dokununca tiksinip hemn atiyorhele ispanak yapragina sanmam eline alsin

Ispanak değil canım pırasa olacak yanlış yazmışım. Pırasının üst kısmını alsa, doğal ağrı kesici diyorlar.. Ben de bugün pırasa alacağım faydası olur diye..
Eşim beni anlar hak verir ilk yıl inanamıyordu sadece.. Ama elinden bir şey gelmiyor. Konuşuyor kızıyor küsüyor yok iyi oluyor gene olmuyor:)) hele bana iyi davranınca kv daha çok kötü oluyor..
Eşime söylersem önceden ağlaya ağlaya söylüyordum eşim annesine "bu kıza eziyet etmeyin" diye söyleniyor kv ayılıp bayılıyor:) evine almayan eltinin kocası ayağa kaldırıyor herkesi ben kötü gelin, oğlu da kötü oğul oluyor ve tüm sülale eşimin üstüne gidiyor kaldıramıyor artık.. Ben de eşime acıyorum..
En son anam babam hakkında lad ediyorlar diye etmeyin diye konuşmuş, dün akşam kv kp konuşmuyor akrabaları konuşturtuyorlar, amaann..
Anlayacak insana izah edersin bunlar bilerek numaradan yapıyor işte.. Ben de oyuna geliyorum:)

Normal olduğuna emin misin? Doktora falan danıştın mı yani? Benim ikinci bebeğime emzik kullanıyordum 2 aylıkta bıraktırdım tekrar. Şimdi her şeyi emmeye çalışıyor. Hele de uykusu gelince dilini biryerlere değdirerek emmeye çalışıyor. Dilini emmeye alışırsa diye endişeleniyorum. 2 yaşından sonra iyice alışmış olmaz mı nasıl bırakacak? Ağzının içinde bişey yani alamazsın edemezsin?? Bi akrabanın eşi dilini emiyor...Endişemin kaynagı da o... yaz geçmezse hiç...

Gecmus olsun canim.yazik olmus abdullahima
teşekkür ederim canım..

Geçmiş olsun canım kuzuma ne sızlamıştır, buz koydaydın hemen..
Ben de gece terörünü araştırıyorım benim kızım iyice çıldırdı dün resmen sabahladı
Teşekkür ederim canım ellememe bile müsade etmedi ..
yok canım hiç çekinmez halam örnek en yakınlarım hariç hepsi beni suçlar annemi sevmiyorlar benide sevmiyorlar benim kv babamın amcasının kızı evlendiği köyden kp deri almış bizim ailenin içine gelmiş gelmez olaydı..

Ayyy allah pnu islah etsin hamilesin hiçmi düşünmüyor seni benimki hiç sevmez beni sma yemek konusunda çok cömerttir yapar eder ama ben yiyemem onun yrmeğini..

benim eşiminde herşeyi iyi hoş bu konuda beni anlamaz ben doğum yapınca kv deden rica ettim ben iuikeşince gel dedim senin şekerşn, kolestrolun, tansiyonun var dedim sen kendine bakamıyorsun bende hasta olunca hepten perişan oluyoruz dedim eşim inat yaptı gitti annesini getirdi 1 hafta yanımda kaldı bana hiç bi gaydasıda olmadı ameliyatlı halimle kalkıp ona yemek yapıyordum akşam süt olsun diye pilav yapmıştım kendime sabah uyanır uyanmaz kahvaltıda eşime akşam pilav yedim şekerim çıktı demezmi ana kuzusu eşimde niye ona bulgur yapmadınz dedi hemen
Eşim snnesini uyarır normalde bana karışmasın diye tembih eder ama sadece bunu söyler..

Bu sabahta eşime sinirlenmiştim laf arasında beni babsna değişmezsin sen dedi bana yokya dedim sen beni anana drğiliyormusunki dedim..

Arkadaslar sanirim en son yazdigimsan rahatsizlik duydunuz, benim kucukken dogumgunumu kutlarsi annemler arkadas akraba vs ccagirirdi, ben dogum gunu kutlayan kimseyi kinamiyorum bende es gecmedim pasta yaptim kizimla giyindik fotograflar cekildik, he esim bunun uzerine bir bebegin donarak oldugu haberini okumus dogal olarak suclu hissetti, sonucta orada bir bebek oluyorsa bunun sorumlusu hepimiziz malesef gunluk islere geri donuyoruz, guluyoruz egleniyoruz gezip tozuyoruz yani unutuyoruz, mesele sadece dogum gunu degil keske dogum gunu kutlamayarak problemler cozulseydi.., ben sadcve vicdan muhasebesi yaptim, her konuda sorgularim ben bunu yapabiliyorken dunyada su durumda olan insanlar var diye.. Buda onlardan biriydi, en azindan farkinda olmak adina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…