- 26 Ağustos 2014
- 511
- 2.012
- 39
Günaydın herkese...
Beynim kazan gibiserra ile sabahladık. Kv de misafirlerini alıp bana yatıya gelmiş.
Dün geceden beri kaldıracak gücüm yok. Eşim işe giderken kızımı annesine verdi eşim gititkten beş dk sonra bana getirdi, bakmayacaiını biliyordum zaten.
Bir de her geldiğinde istisnasız tük çekmecelerimi açarlar ne arıyorlar oraya ne koyacağımı düşünüyorlar merak ediyorum. Mutfak çekmeceleri salon büfesi portmanto... Her yere bakarlar.
Güleryüzle hamile halimle sofra kuruyorum, evimde ağırlıyorum, gene bana karşı görgüsüz herkese karşı görgülü tavırları devam..
Velhasıl kafam kazan gibi :) oturup ağlayasım var böhühühü:)
Gecmus olsun canim.yazik olmus abdullahimaBerbat bi gece geçirdik diğer gecelerdende berbat oğlum dün gece yine uyandı pek uyumaya niyeti
Yoktu bende oturma odasına geçtim laptopu koltukta unutmuşum ayağına düşürdübaş parmağıba gelmiş bayaa bi kızardı omu ağrıyordu gazımı vardı snlamadım sabahı sabah ettik şimdi yatıyor bende biraz uyuyayım kalkmaya takatim yok
E bende yemek çay kahve meyve sınırsız hizmet var, niye gelip de kalmasınlar böhühühü:)Hey Allahim ya kendi geliyo kv nin birde arkasından ordu ne alaka sanki baska sehirde mi yasiyorsunuz niye yatiya kaliyolarPinking Tree
Kendi akrabalarını takıyor orşine canım.. Eşim anneme ver bebeği sen rahat et diyor, o işe giderken kalktı aldı bebeği iki dk sonra eşim çıktı hop getirdi. Eşim annem yardıma geliyor diye düşünüyor, eşim genelde işteyken de canıma okuyorlar:) otoriter değil aslında gücü bana yetiyor. Eltim evine almamış dün akşam çocuklarla aktivitemiz var demiş o hınçla bana sülalesini toplayop geldi işte.. Bende uykusuzluktan çökmüş durumdayım allaha havalr ediyorum.((( ne giciklarrr ne ahlaksizlar Allah sabir versin cnm ,ayni sehirde neden kalmaya gelinir bilmem ustelik hem hamile hem cocuklu bir kadinin evine ne hskla,madem kalicaksa alsin evinde agirlasin
kim bu kalan insanlar ne icin gelmisler,o gelenlerde ne kdr kaba saba insanlar,hadi kv kotuluk eziyet olsun sana diye yapiyot ya peki kskanlara ne demeli? gidin otelde kalin sehir disindan geldiyseniz
inanirmisin bazen memlekette dugun oluyo oz amcama gitmiyorux ya rahatsizlik vermemk icin heryer otel dolu valla, cok otoriter galiba kvalide,esinde anne ne isinizvar diyemiyo galibane diyim ki cnm,o kdr hastsyimki suan kendimede cok uzuluyorum sanada cokuzuldum uhuuuuu uhuuu ,,,,
Berbat bi gece geçirdik diğer gecelerdende berbat oğlum dün gece yine uyandı pek uyumaya niyeti
Yoktu bende oturma odasına geçtim laptopu koltukta unutmuşum ayağına düşürdübaş parmağıba gelmiş bayaa bi kızardı omu ağrıyordu gazımı vardı snlamadım sabahı sabah ettik şimdi yatıyor bende biraz uyuyayım kalkmaya takatim yok
Pinking Tree bendede var o kv deden gerçekten sinir bozucu benimki uiuip içmek için gelir rltide yanında kim var kim yoksa çağırmaya çalışırlar ben hamileykende yapıyorlardı minione eşler ne diyebilirki canım bazı kv ker var iki yüzlü mesala benimki eşimin önünde bana bi iyi davranırki görmeniz lszım hatta büyün akrabalarıma böyle gösterir kendini bizim rn ıfak kavgamızda herkes konışur aaaa x gelinine şöyle iyi böyle iyi gelini şunu yaptı bunu yaptı gibi konuşuyorlar arkamdan ve malesef bunlar kulağıma geliyor brn çok üzülüyorum hrle bunu insanın öz halası yapınca varya dahada ağır oluyor
Bizimkinin en son vakası eşimle ayrılmama sebep oluyordu ogün bugün dilini kısalttı biraz ama ykındur yine bişey yapsın..
Pinking Tree bendede var o kv deden gerçekten sinir bozucu benimki uiuip içmek için gelir rltide yanında kim var kim yoksa çağırmaya çalışırlar ben hamileykende yapıyorlardı minione eşler ne diyebilirki canım bazı kv ker var iki yüzlü mesala benimki eşimin önünde bana bi iyi davranırki görmeniz lszım hatta büyün akrabalarıma böyle gösterir kendini bizim rn ıfak kavgamızda herkes konışur aaaa x gelinine şöyle iyi böyle iyi gelini şunu yaptı bunu yaptı gibi konuşuyorlar arkamdan ve malesef bunlar kulağıma geliyor brn çok üzülüyorum hrle bunu insanın öz halası yapınca varya dahada ağır oluyor
Bizimkinin en son vakası eşimle ayrılmama sebep oluyordu ogün bugün dilini kısalttı biraz ama ykındur yine bişey yapsın..
E bende yemek çay kahve meyve sınırsız hizmet var, niye gelip de kalmasınlar böhühühü:)
Kendi akrabalarını takıyor orşine canım.. Eşim anneme ver bebeği sen rahat et diyor, o işe giderken kalktı aldı bebeği iki dk sonra eşim çıktı hop getirdi. Eşim annem yardıma geliyor diye düşünüyor, eşim genelde işteyken de canıma okuyorlar:) otoriter değil aslında gücü bana yetiyor. Eltim evine almamış dün akşam çocuklarla aktivitemiz var demiş o hınçla bana sülalesini toplayop geldi işte.. Bende uykusuzluktan çökmüş durumdayım allaha havalr ediyorum.
Sana da çok geçmiş olsun canım... Arda nın dişlernden çekiyorsan eline çiğ ıspanak ver tutar mı bilmiyorum ama iyi geliyor gibi..
ayyy nolur saka dee yaaaÖz halan mı canım? Onu kaçırmışım babandan da mı çekinmiyor???
Benimki de eşimin yanında "patates salatası yapıyım da onu yiyebiliyorsun" diyor eşim yokkeb tam sarma yiyecektim kıza bakmaya kalktım geldim tabağımı kaldırmış, yeter yediğin misafir varken ev sahibi yemez diyor. Bütün sarmalar da bitmiştiannem gelecek de yapcak da yiycem:)) bir de annemyapıyır bunlar yiyor..
Birazcık da uykusuzluktan katıla katıla ağlayasım var:)) iyice kafayı yedim:)
ayyy nolur saka dee yaaa
bn burda dinlerken kaldiramadimmnasil tabagini alir,
iste demin demk istedigim buydu tane tane bunlari esine anlatinca tepkisi noluyoo
yardima degil eziyete geliyo bunlari yapiyo desen yada diyormusun ?
bu arada ispanak demissin o kdr tuhaf huylari varki igrenme huyu var eline hicnir sebze meyva veremiyorum dokununca tiksinip hemn atiyorhele ispanak yapragina sanmam eline alsin
Normal olduğuna emin misin? Doktora falan danıştın mı yani? Benim ikinci bebeğime emzik kullanıyordum 2 aylıkta bıraktırdım tekrar. Şimdi her şeyi emmeye çalışıyor. Hele de uykusu gelince dilini biryerlere değdirerek emmeye çalışıyor. Dilini emmeye alışırsa diye endişeleniyorum. 2 yaşından sonra iyice alışmış olmaz mı nasıl bırakacak? Ağzının içinde bişey yani alamazsın edemezsin?? Bi akrabanın eşi dilini emiyor...Endişemin kaynagı da o... yaz geçmezse hiç...Canim benim kizim dilini yaa alt dudagini emiyor, dikkat ettim ya uykusu gelince yada uykuya dalarken emiyor, arastirdigim kadariyla 2 yasa kadat normal emmesi, 1bucuk 2 yasinda cogunlukla kendi kendine birakiyormus bebekler, o yastan sonra emmeye devam ederse bir sorun var demektir canim, simdi emmesi sorub oldugu anlamina gelmiyor.. Hatta 2 yasa kadar mudahele etmek iyi ddgilmis ozguven duygusu zedeleniyormus. Benim kizim bazen emzirirken meme ucumla oynayip dudagini emiyor mesela.
teşekkür ederim canım..Gecmus olsun canim.yazik olmus abdullahima
Teşekkür ederim canım ellememe bile müsade etmedi ..Geçmiş olsun canım kuzuma ne sızlamıştır, buz koydaydın hemen..
Ben de gece terörünü araştırıyorım benim kızım iyice çıldırdı dün resmen sabahladı
yok canım hiç çekinmez halam örnek en yakınlarım hariç hepsi beni suçlar annemi sevmiyorlar benide sevmiyorlar benim kv babamın amcasının kızı evlendiği köyden kp deri almış bizim ailenin içine gelmiş gelmez olaydı..Öz halan mı canım? Onu kaçırmışım babandan da mı çekinmiyor???
Benimki de eşimin yanında "patates salatası yapıyım da onu yiyebiliyorsun" diyor eşim yokkeb tam sarma yiyecektim kıza bakmaya kalktım geldim tabağımı kaldırmış, yeter yediğin misafir varken ev sahibi yemez diyor. Bütün sarmalar da bitmiştiannem gelecek de yapcak da yiycem:)) bir de annemyapıyır bunlar yiyor..
Birazcık da uykusuzluktan katıla katıla ağlayasım var:)) iyice kafayı yedim:)
benim eşiminde herşeyi iyi hoş bu konuda beni anlamaz ben doğum yapınca kv deden rica ettim ben iuikeşince gel dedim senin şekerşn, kolestrolun, tansiyonun var dedim sen kendine bakamıyorsun bende hasta olunca hepten perişan oluyoruz dedim eşim inat yaptı gitti annesini getirdi 1 hafta yanımda kaldı bana hiç bi gaydasıda olmadı ameliyatlı halimle kalkıp ona yemek yapıyordum akşam süt olsun diye pilav yapmıştım kendime sabah uyanır uyanmaz kahvaltıda eşime akşam pilav yedim şekerim çıktı demezmi ana kuzusu eşimde niye ona bulgur yapmadınz dedi hemenhaklisin cnm
kizarim ederim ama bu gibi konulara gelince esim cok tutar beni,kim olsa yemege bile ben hamileyken kimseyi kabul etmemistir ,dogurdum karim yeni dogum yapti diye eve kimse gelsin istemedi,tabi buda aslinda kv ile alakali,ne kdr zamn zamn kizsamda bnm kv de zaten bana sormadan cay icmeye dahi bir yakini Allah icin evime cagirmamistir once sorar sonra getirir o yuzden haklisin sanirim canim