Haklısın canım, hassasiyetin çok güzel, sen konuların üstüne geldin bence:)Pinking Tree canim senin ozenli hazirliklarina bayiliyorum zaten, hepsi cok guzel olmus masallah :).. Bende anne olduktan sonra hassaslastim gercekten cok uzuluyotum dunyada sevgi gormeyen butun cocuklara kucak acmak istiyorum keske gucum yetse.. Gercekten kisisel bir durum sen mesela hamileyken alisverise gec baslamistin, ya birsey olursa hevesim kursagimda kalirsa diye yanlis hatirlamiyorum ddgil mi :) benimkide ona benzer, bebegim konusunda simarmak abartmak istemiyorum, kotu bisey olursa korkusu olusuyor, Allah benden boyle davranmami bekliyor sanki, ne bileyimm :))
Çok geçmiş olsuh allah korkutmasın..Bi saat once filan an be an deorem yasadik.5-6 saniye surdu Kırşehir'de olmus am biz burda da hissettik.ne zormus.kanepede yatiyrdum resmen sallandim
aksam plates mi olur ya
anam bizim ahmet ne baglayiyor ne duruyor arabaya ters ayağa kalkıp nana bakıyor eğer etrafı izler akilli durursa aman uyandırmayın ahmet yok gibi davranın diyorum gözgöze gelmiyozBiz geldik abdullah dışarıda beni gülmwkten öldürdü gelen geçen bu kadın manyakmı niye gülüyor demiştir
Bebek arabasına koydum onu kenerleri falan bağlamadım önündeki engelide farketmedn çıkardım şekwr hamuru almak için parti süsü dükkanına gitmiştik bi baktım abullah arabadan çıkaya çalışıyor yarıya kadarda çıkmış bitek kafası kalmış arabada
Dönüştede kardeşim bime girelim dedi bişeyler aldım bay kuyruk vardı kasada biz beklerken bi baktım yine aynı kendisini yere atmaya çalışıyor onu alıncada çoğlık atıyor beni bırak diye millete rezil olduk
Ablan da ablam gibiymis...cani sagolsun pekk rahattir bazen derim kesje oyle olsaydim....gecen gittim yeni evli kardesim de gelecekti hasnimiyla iki gun onceden soyledik.gittim hicbisey yok ne pisirsem diye bana soruyo aman siz yabanci degilsiniz ya diyo....aksam ezandan sonra yemek haxirlamaya basladik.ikizleri var guzel yiyorlar kismetlwrine elim hic bos olmaz hep pastayla giderim onu yediler bi de orda yaptim teyze pasta yap deyip duruyo....ablam hep rahattir...ben olsam temizkigine tatlisina yemegine haxir ederdim kardeslerim olsada dusunurum ne yapsam ne etsem hazir ederimEflalim belki haklısın ama burası paylaşım alanı, hiç puset alamayan da var ya da çocuğu olmayan da.. Herkes bebeğine aldığını paylaşıyor o anki duyguları sadece bebeğim doğsa da giydirsem gezdirsem:)) sen bileziğini paylaştığında vs bence burada bize mutlu olmak düşer, gerisi boş...
Bir de hassasiyeti ayrı tutarak şunu söyleyeyim ben güzel şeyleri izlemeyi bile seviyorum sanırım:) biri cicili bicili bir şey paylaştı mı bakmaya doyamıyorum hehe:)
Bir de kadınlara dırdırcı derler:) oysa erkeklerin çenesinden daha çok çekiniyorux valla:)
Ayıptır söylemesi ben de gurbette olsam bir pasta çay ile kutlardım çünkü insan sevdikler ile olmayınca abartamıyoe bile.. Hastane odamda da sıradan bir kapı süsü vardı e kimsemiz olmayınca o kadarı bile çok oluyor aslında:) bu biraz yapı meselesi, benim bir ablama kızımın kapı süsünü taktırdım, bu fırfırlarla uğraşacağıma tüm evini temizleseydim keşke diyor:)) o plastik örtü pasta kuru pasta hazır kek ile çocuklara doğumgünü yapıyor biz içli köftelerden girip nerden çıkacağımızı şaşırıyoruz:))
Ben seni anlıyor ve katılıyorım hihamicim. Sen kutlamayanlardan fikrini belirtenlerden rahatsız olmadın, sadece kutlamanın lüzumsuzluğu art arda dile getirilince insanın şevki kırılır hele bbir de insan bu kadar hazırlıkla vs ile ilgilenirken şevki kırılsın istemiyor..
Prensesin dediği başlık konusu bana da mantıklı geldi hem derli toplu bulunur fikirler fotoğraflar hem de kimse üzülmemiş olur gibi..
Burdada hissedilmis biz anlamadık eltimlere gitmistik kuzenden sonra çocuk sesinden anlamadık sanırım hepimize geçmiş olsunBi saat once filan an be an deorem yasadik.5-6 saniye surdu Kırşehir'de olmus am biz burda da hissettik.ne zormus.kanepede yatiyrdum resmen sallandim
Icli kofteaksam plates mi olur yaneyse sayalı kelepcemle yarın basliyorum bende çok güldüm dun gece bu minione çok alem kız Allah onuda güldürsün
anam bizim ahmet ne baglayiyor ne duruyor arabaya ters ayağa kalkıp nana bakıyor eğer etrafı izler akilli durursa aman uyandırmayın ahmet yok gibi davranın diyorum gözgöze gelmiyoz
Yorucu bigundu icli köftelerin divine vurdukama yarin basliyorum
ahmet çok şımarık çok herkes ne bu hareket dedi
Allahim beterinden esirgesin insaallah.Burdada hissedilmis biz anlamadık eltimlere gitmistik kuzenden sonra çocuk sesinden anlamadık sanırım hepimize geçmiş olsun
saol canım,küçük prens çok çok gzl bir fikirCook güzel olmuş çok beğendim.Konsept olarak küçük prens düşündüm.
Sevsinler siziii.yerim seni arda saclar duzelmis buyumus arda taha..[/QUOTE][QUOTE="minione, post: 44552936, member: 602088"fil]saol hayatim Allah razi olsun
buda dunden bir kareEki Görüntüle 1740203
saol hayatımmm ,evett gamze bu takımlardan cok memnunum ben pazardan aldım,yıka yıka kullan hem fıyatı uygun hemde kalıtesı çok gzl bırde gercekten çok yakışıyorsenin kocan çalışkan anambu arada napiyim velileri goruyon benden susluler sırf vakit gecirmeye gelenler eve gitmeyenler
emzirmek ahh aslında doyma hissini unutturan o ben emzirmesem daha az yerim yeşil cay içerim simdi içemiyorum neyse zayiflicaz fıstık gibiyiz fıstık olucaz
ayy maşallah yesinler sizi yaaa çok seker bu arada ardanin ustundekini bugun kuzenimin çocuğa hediye almistim nasıl durur diyordum cook yakisacakmis çok mutlu oldum yerim onu
sorma valla canım gece gece benı bu gamze imrendırdı,ama neee gezerrr tam takır kuru bakır bır mutfak kg almıyım diye hiç yıcek almıyorum artık eve,fare gibi arandım sonunda dedım kalmış ayva vardı hem tıkar tok tutar ama nerdeee karnımın gurultusundan aç aç yattım geneGünaydınlarr. İyi pazarlar herkesleree :) eşinizle çocuklarınızla güzel bi pazar olur inşallahh.
minione I imspecial iyiki gece girip okumamışım yazdıklarınızı. Yatarken aç gibiydim biraZ. Yazdıklarınızı okuyunca kesin daha çok acıkır kalkıp yerdim bişeyler :) yapmayın gözünüzü seveyim gece gece yahu
yok canım eşimde vardı ama o fazla resimlere katılmak istemez o resim çekti sadeceEvet canım oldu ameliyat, özletme gel arada
haklısın canım istersem yaparım:) hsngi bölüm okuycağıma karar vereyim önce:)
Tebrik ediyorum
süpet:)
oo her şey hazır
canım maşallah tebrik ve taktir ediyorum seni
neden rahatsız oluyorsun ki canım sen nasıl yapmakta özgürsen istemeyen yapmamakta bunu dile getirmekte özgür ben büyük ihtimal yapmıycsm ama hazırlıklara bakıyorum
kızlar kimse paylaşmayın demiyor ki kutlamak istemeyenler yazıyor
migrosta var mı acaba:) belki pasta işine girerim:)
sevindim canım inşaallah memnun kalırsın, sevmem mi severimde a101 in kitaplarına talim ediyorum:) maalesef
ah canım geçmiş olsun
canım aynıyız ya güc bela ön tarafları sildim mecburum yerde emekleyen bebek okunca anlıyorum srni
ben rahatsız olmadım canım aynı duyguları paylaşıyorum
ay çok tatlısınız anne oğul mu kutladınız yoksa:)
işte aslında tam olarakta güzel bir konuya değinmişsin farkında olmadan,burası bebeklerimiz için ortak paylaşım alanı,aylardır burda bırşeyler paylaştık,hastane çıkışını,odalarımızı,hedıyelıklerımızı,ne kılotu kaltı koymadığımız ne geceleliğimiz,yeri geldi sende oğluşuna ne ciciler paylaştın papyonu ceketını yada kendıne ne feraceler elbıseler,bileziğini v.s. hepsini ilgiyle yorumladık beğendik,kendim almış kadar mutlu oldum sonunda eşi nıhayet eflalım için gzl birşey yapmış dedim,ben cevrem yok diye evımde kutlama kararı aldım,imkanım yok dıye değil becerim var dıye herşeyımı kendım yaptım,ama dışarda organizasyoncuda mılyarlar harcayıp kutlayanı hayranlığım var saygım var kutlamayanada sonsuz saygım varHanımlar doğum günü mevzusu sadece savastı vs için değil bende başka bir bakıs açısıyla yazayım, hamilelikten beri aldıklarımızi paylaştık sonra hazırlıkları, misal bin lira bebek arabasına verenler oldu herkes parasını istediği gibi harcar kimseyi ilgilendirmez de, benim gibi bırakın bin lirayı 200 liraya bile bebek arabası alamayanlar ne hisseder düşündüz mü, doğum gününe mesela bende hevesleniyorum ama biliyorum ki eşim pasta dışında bir şey yaptırmayacak ona bile karşı, o yüzden heveslensemde yapmaya kalkışmam benim için hayal kırıklığı olacak
Süsler bir milyoncuda bile var diyebilirsiniz mevzu o değil markette de var bütçeme uygun alırım ama eşim sorun çıkarır bu durumda doğum gününun kötü hatıradan başka bir şeyi kalmaz bana.
Anlatabildim mi bilmiyorum alan var alamayan varr yapan var yapamayan var
Bu demek değil ki yaptıklarınızı beğenmiyorum bakmıyorum tam tersi çok hoşuma gidiyor, süsü şatafatı severim.
Kimse rahatsız olmamalı bence.
artık içime şüphe girdi domuz gribimiyim acabaKızlar bu aralar dikkatli olun domuz geibi hızla yayılıyormuş ben hastaneye gitmeye korkuyorum
Dilini ısır kız felaket felaket konuşma allah korusunartık içime şüphe girdi domuz gribimiyim acababu kdr aileyı vurması annem babam ablam eniştem ben ardından eşim
inşallah mınık oğluma birşey olmazz tek korkum o
ne kadar güzel özetlemişsin yaaEflalim belki haklısın ama burası paylaşım alanı, hiç puset alamayan da var ya da çocuğu olmayan da.. Herkes bebeğine aldığını paylaşıyor o anki duyguları sadece bebeğim doğsa da giydirsem gezdirsem:)) sen bileziğini paylaştığında vs bence burada bize mutlu olmak düşer, gerisi boş...
Bir de hassasiyeti ayrı tutarak şunu söyleyeyim ben güzel şeyleri izlemeyi bile seviyorum sanırım:) biri cicili bicili bir şey paylaştı mı bakmaya doyamıyorum hehe:)
Bir de kadınlara dırdırcı derler:) oysa erkeklerin çenesinden daha çok çekiniyorux valla:)
Ayıptır söylemesi ben de gurbette olsam bir pasta çay ile kutlardım çünkü insan sevdikler ile olmayınca abartamıyoe bile.. Hastane odamda da sıradan bir kapı süsü vardı e kimsemiz olmayınca o kadarı bile çok oluyor aslında:) bu biraz yapı meselesi, benim bir ablama kızımın kapı süsünü taktırdım, bu fırfırlarla uğraşacağıma tüm evini temizleseydim keşke diyor:)) o plastik örtü pasta kuru pasta hazır kek ile çocuklara doğumgünü yapıyor biz içli köftelerden girip nerden çıkacağımızı şaşırıyoruz:))
Ben seni anlıyor ve katılıyorım hihamicim. Sen kutlamayanlardan fikrini belirtenlerden rahatsız olmadın, sadece kutlamanın lüzumsuzluğu art arda dile getirilince insanın şevki kırılır hele bbir de insan bu kadar hazırlıkla vs ile ilgilenirken şevki kırılsın istemiyor..
Prensesin dediği başlık konusu bana da mantıklı geldi hem derli toplu bulunur fikirler fotoğraflar hem de kimse üzülmemiş olur gibi..
artık içime şüphe girdi domuz gribimiyim acababu kdr aileyı vurması annem babam ablam eniştem ben ardından eşim
inşallah mınık oğluma birşey olmazz tek korkum o
Allah korusun canlar..iyi dusunelim hayir olsun.Dilini ısır kız felaket felaket konuşma allah korusunhaberleri izlerken gördüm hastanelerde maske falan dağıtıyorlarmış evlerden uzak olsun...