2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Haklısın canım, hassasiyetin çok güzel, sen konuların üstüne geldin bence:)
Bu bebişe de hala bir şey alamadım, doğru hatırlıyorsun. Kızım doğduğundan iki gün sonra babası ortadan kayboldu:) kızıma alışverieş gitmiş ben bir şey almamıştım ona demişti:)
Eşimin ananesi hatim hediye eder torunlarına, bir arkadaşımın çocuğu baydamlarda kendine bayramlık almaz ihtiyacı olaan bayramlar verir.. Bunlar da çok güzel..
Evet kucak açmak istiyorum o his bende de var.. Artık dayanamıyorum haberlere, eşim facebook instagramımı kapattı sırf hergün ağlayıp durduğum için.. Herneyse duyarlılığın vicdanı olan her annede var sanırım, seninkinde biraz mantığın da ağır basıyor gibi. Uzatıyorum uzatıyorum:) bağlayamıyorum:) rabbim evlatlarımızdan yüzümüzü kara çıkartmasın her bebeğe de sağlıklı mutlu huzurlu bir yuva nasip etsin inş

aksam plates mi olur ya neyse sayalı kelepcemle yarın basliyorum bende çok güldüm dun gece bu minione çok alem kız Allah onuda güldürsün

anam bizim ahmet ne baglayiyor ne duruyor arabaya ters ayağa kalkıp nana bakıyor eğer etrafı izler akilli durursa aman uyandırmayın ahmet yok gibi davranın diyorum gözgöze gelmiyoz

Yorucu bigundu icli köftelerin divine vurduk ama yarin basliyorum
ahmet çok şımarık çok herkes ne bu hareket dedi

Ablan da ablam gibiymis...cani sagolsun pekk rahattir bazen derim kesje oyle olsaydim....gecen gittim yeni evli kardesim de gelecekti hasnimiyla iki gun onceden soyledik.gittim hicbisey yok ne pisirsem diye bana soruyo aman siz yabanci degilsiniz ya diyo....aksam ezandan sonra yemek haxirlamaya basladik.ikizleri var guzel yiyorlar kismetlwrine elim hic bos olmaz hep pastayla giderim onu yediler bi de orda yaptim teyze pasta yap deyip duruyo....ablam hep rahattir...ben olsam temizkigine tatlisina yemegine haxir ederdim kardeslerim olsada dusunurum ne yapsam ne etsem hazir ederim((

Bi saat once filan an be an deorem yasadik.5-6 saniye surdu Kırşehir'de olmus am biz burda da hissettik.ne zormus.kanepede yatiyrdum resmen sallandim
Burdada hissedilmis biz anlamadık eltimlere gitmistik kuzenden sonra çocuk sesinden anlamadık sanırım hepimize geçmiş olsun

Icli kofte severim kendilerini...afiyet olsun

ahmet aşmiş anacim

[QUOTE="minione, post: 44552936, member: 602088"fil]saol hayatim Allah razi olsun
buda dunden bir kare Eki Görüntüle 1740203
Sevsinler siziii.yerim seni arda saclar duzelmis buyumus arda taha..[/QUOTE]
hehheheh kesinkilkle,halası slaka ile avanak gibi yapmışız dıye kızdırıyordu şimdi çok şükür saçlar düzeldi,bugun onada dedim,ister kızın olsun ıster oğlun bende seninkını kescem dedim

saol hayatımmm ,evett gamze bu takımlardan cok memnunum ben pazardan aldım,yıka yıka kullan hem fıyatı uygun hemde kalıtesı çok gzl bırde gercekten çok yakışıyor

sorma valla canım gece gece benı bu gamze imrendırdı,ama neee gezerrr tam takır kuru bakır bır mutfak kg almıyım diye hiç yıcek almıyorum artık eve,fare gibi arandım sonunda dedım kalmış ayva vardı hem tıkar tok tutar ama nerdeee karnımın gurultusundan aç aç yattım gene

yok canım eşimde vardı ama o fazla resimlere katılmak istemez o resim çekti sadece

işte aslında tam olarakta güzel bir konuya değinmişsin farkında olmadan,burası bebeklerimiz için ortak paylaşım alanı,aylardır burda bırşeyler paylaştık,hastane çıkışını,odalarımızı,hedıyelıklerımızı,ne kılotu kaltı koymadığımız ne geceleliğimiz,yeri geldi sende oğluşuna ne ciciler paylaştın papyonu ceketını yada kendıne ne feraceler elbıseler,bileziğini v.s. hepsini ilgiyle yorumladık beğendik,kendim almış kadar mutlu oldum sonunda eşi nıhayet eflalım için gzl birşey yapmış dedim,ben cevrem yok diye evımde kutlama kararı aldım,imkanım yok dıye değil becerim var dıye herşeyımı kendım yaptım,ama dışarda organizasyoncuda mılyarlar harcayıp kutlayanı hayranlığım var saygım var kutlamayanada sonsuz saygım var
Burda yaptığınm pastayı bile deli gibi 3 lıra kek,5 lira hamur yok ucuzu boyle bu kdr deyınmemın sebei kesinlikle Alan var alamayan var ,,herkese katkım olsun,ufak bütçelerle de çok gzl şeyler yapılabıleceğini savunmaktı,istedimki senınde hevesin var şeker hamurunu yapmayı öğrenmeni bile istedım yeterkı evınde hazırlayabılmen için,ayrıca o bir mılyoncu yu bıle demişsiniz dediğin yıne benım,evet çunku aysımason yapmak ıstemedığını ama benı gördükçe heveslendiği söylemiş inan ona yardımcı olmak amaç partı organızasyonuna mılyarlarca lıra harcayıpta eşleri dellendirmemek adına tavsıyemdi sadece 2 balon bır ıyıkı doğdun yazısı bırde pasta ucuz paralara mal etmek,mesala gamzecık 1 günde karar verdi ne kdr mütevazı bir şekılde kutladı bakmaya doyamadım herşeyı çok gzldi,işte uzun lafın kısası herşeyler paylaşıldı edildi,aramızda hedıyeleştik ettik,hiçbir konuda alan var alamayan var olmadı yada başka sebepler ortaya sunulmadı ,burda yuzde 80 parti hazırlığı yaparken çoğunlukta yapmışken bu duyumlar açıkçası bizi rahatsız etti canım,ki ben inanıyorum ki eşin kızmamış olsa imkan sağlasa azcık ta olsa sen çok çok daha şıkırtıyı süsü püsü sevdiğini seve seve hazırlıklar yapıp kutlayacağını zaten biliyorum

artık içime şüphe girdi domuz gribimiyim acaba bu kdr aileyı vurması annem babam ablam eniştem ben ardından eşim
inşallah mınık oğluma birşey olmazz tek korkum o
Dilini ısır kız felaket felaket konuşma allah korusun haberleri izlerken gördüm hastanelerde maske falan dağıtıyorlarmış evlerden uzak olsun...

ne kadar güzel özetlemişsin yaa
kesinliklede aynen dediğin gibi düşünüyorum

artık içime şüphe girdi domuz gribimiyim acaba bu kdr aileyı vurması annem babam ablam eniştem ben ardından eşim
inşallah mınık oğluma birşey olmazz tek korkum o

Dilini ısır kız felaket felaket konuşma allah korusun haberleri izlerken gördüm hastanelerde maske falan dağıtıyorlarmış evlerden uzak olsun...
Allah korusun canlar..iyi dusunelim hayir olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…