SELAMUN ALEYKUM dostlar :)) herhalde bı aydır yazamıyorum. sebebı var netım yok tu bııır ıkıncısı 1 hafta yılın son yolcuugu olarak memleketıme gıttım ucuncusu kayınababm geldı 1 haftada o kaldı bızde dorduncusu e mailimi onaylamamı ıstedı bende e maile gırmeye erınınce uyelıksız arada bı baktım ama gecmısı okuyamadım tabı :)))
nasılsınız ıyısınızdır ınsallah canlarım ben cok sukur ıyıyım kısın sogugu evımde ev işi bile zor yapıyorum.goruyorum kı dogum gunu hazırlıkları var ben yapmayacagım ınsanlar bebekler aclıktan olurken eglenmeyı bıle layık gormuyorum kendımde yanlıs anlamayn amacım sızınde keyfınızı kacırmak degıl duygularımdan dusuncelerımden bahsetmek...
surıye madayada kı yetıskınler sessızce bebekler ve cocuklar aglaya aglaya aclıktan oluyor... o bebekler cocuklar gozumde aklımda kalbımdeler hep... elımden bırsey gelmıyor dua edebılıyorum sadece.... allah tum zalımlerı kahru perısan etsın.... bu nımetlerımıze ne kadar sukretsek az..... lutfen dua edelım kıyamet yakındır...
gelıyım muhammed yusumdan haberlere
oglumun 6 dısı var artık 2 sı tam cıkmadı ama... baya zorladı su ıkı gundur mik mik sureklı vızırdanıyor.. bazen sabrım tasıyor bende bagıra bagıra aglayıp avazım cıktıgı kadar bagırmak ıstıyorum... sonar tabı sabret dıyorum :/ cok yaamaz masallahhhh heryere uzanabılıyor ne ara bu kadar buyudu bılmıyorum ınanın... ellerını bırakıyor ayakta duruyor bı adım atıyor hemen ya comelıyor ya oturuyor :) 1 yasına 20 gun var daha normal dımı :) allah tum yavrulara hayırlı omurler versın ınsallah...
Nego oglun amelıyat mı oldu tam anlayamadım soyle bı gordum sankı ???
@minione guzel olmus odan hayırlı ugurlu olsun gule gule kullan
aysimason ellerıne saglık ev mıs olmustur :)))
dahada okuyamadım haydı gorusuruz optum hayırlı aksamlar hepınıze :)