- 26 Ağustos 2014
- 511
- 2.012
- 39
Kızlarr iyi gecelerr. Kafam biraz rahatladı gibi bu seferde bi kitabım vardı ilk 50 sayfasını aylar önce okumuştum sonra bırakmıştım okumayı aylardır sürünüyodu dün azıcık okuyayım dedim kitap fena sardı dün gece bu gece okudum bitirdim rahatladım ama yine uykusuz kaldım :) kafamın rahatlamasının sebebide kafama göre bakıcı bulmam :) çarşamba günü 60 yaşında bi teyzeyle görüşmüştük. Teyze çok iyi sevecendi gerçekten çok sevdim ama en son kendi çocuklarına bakmışki biri 33 diğeri 30 yaşında çocukları. Uzun zamandır bakmamış olması kafamı kurcaladı. Eşimde çok sevdi tamam Emine teyze baksın diyodu ama benim kafama yatmamıştı işim aksi tarafı başka bakıcı adayıda yoktu. Bu sabah bi arkadaşımın tanıdığı aradı iş arayn biri varmış çocuk bakmak istiyomuş ve daha öncede bakmış. Geçen yıl ocak ayında babası vefat ettiği için bakmayı bırakmış bugün akşam davet ettik geldi sağolsun 42 yaşında bi abla. Onunda 3 çocuğu var 2si üniversiteye biride 8. Sınıfa gidiyomuş. Eşide emekliymiş. Kafama yattı bu abla. Konuşmaları davranışı iyi geldi. Çağlarda yanında gitmedi ama uzaktan şebeklik yaptı şımarıverdi ona :) karşıdan gülmeler, müzik kanalı açıktı ona bakarak oturduğu yerden oynamalar falan. Kadında Çağlarla iyi ilgilendi, eğer olursa onunla şarkılar söyleriz oyunlar oynarız dedi :) kafam baya bi rahatladı. Yarın yada pazar günü arayıp söylicem onun bakmasını istediğimi. Bide gelibolu merkeze tayinim yada görevlendirmem çıksa ohhh keyfimden dört köşe olurum :) umarım bakıcı ablamız hakkında yanılmıyoruzdur :) iyi geceler tatlı rğyalar herkese. Bu arada korku-gerilim-polisiye türünde kitap sevenlere eğer okumadıysanız trendeki kız kitabını öneririm ben çok beğendim. Başlarda biraz sıktı ondan devam etmemiştim zaten ama sonra sonra baya sardı :) 2 gecede 300 sayfasını okuyuverdim hiç sıkılmadan :) tavsiye edilir yani :) tekrardan iyi uykularr. Yarın doktora gitcez kan tahlili falan yapılcak inşallah normal çıkar kan değerleri...