2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Donemsel oluyo.mutlaka bi sikintisu vardir dis cikariyo olabilir cunku biz dis cikarirken mahvoluyruz uyku duzen kalmiyo

Donemsel oluyo.mutlaka bi sikintisu vardir dis cikariyo olabilir cunku biz dis cikarirken mahvoluyruz uyku duzen kalmiyo
bizim daha hiç dişimiz yok yasımıza giricez ay sonunda.bilmiyorum sadece ayağımda sallanarak uyumak istiyor yoksa anında uyanıyor.inşallah diş tir yavrum yasına geldi tek dişi bile yok

B
Sanırım bu aralar bütün bebekler aynı bizimkide uyumuyor dün artık uykusuzluğa dayanamadım bi ftil taktım biraz uyudu ama yine ara ara uyandı ben hala uykusuzum
benimki ara ara bile uyumuyor sadece ayağımda sallıycam öyle kıpırdattığım an uyanıyor napıcagımı sırmış durumdayım deliksiz uyumayı özlemek bi yana 1 saat deliksiz uyusam yeter bana . gündüz çocukla ilgilen ev işi yemek vs.gece sabaha kadar ya kucağımda odada gezdiriyorum ya ayağımda sallıyorum valla yoruldum artık

Evet canım oldu ameliyat, özletme gel arada
haklısın canım istersem yaparım:) hsngi bölüm okuycağıma karar vereyim önce:)

Bu arada uzuun zamandir tartilmiyrdum iki gundur gelip gidip tartiliyrum 70 kiloya düşmüşum cok sevindim.73 tüm
Dogum sonrasi aldigim yeni eteklerim bol geliyordu farketmistim daralttiricam inşallah.darisi 68 e
Tebrik ediyorum
süpet:)
oo her şey hazır
Canim bende 4 aydir dikkat ediyorum yediklerime
Dogum sonrasi kilom 72 idi
Kendiliginden 69 a dustum
4 aydir diyetle 60.5 oldum cok sukur.
Boyum 1.60 oldugu icin hala kilolu gorunuyorumm
Ama 55 olacak insallah
canım maşallah tebrik ve taktir ediyorum seni
neden rahatsız oluyorsun ki canım sen nasıl yapmakta özgürsen istemeyen yapmamakta bunu dile getirmekte özgür ben büyük ihtimal yapmıycsm ama hazırlıklara bakıyorum
kızlar kimse paylaşmayın demiyor ki kutlamak istemeyenler yazıyor
migrosta var mı acaba:) belki pasta işine girerim:)
sevindim canım inşaallah memnun kalırsın, sevmem mi severimde a101 in kitaplarına talim ediyorum:) maalesef
ah canım geçmiş olsun

canım aynıyız ya güc bela ön tarafları sildim mecburum yerde emekleyen bebek okunca anlıyorum srni
ben rahatsız olmadım canım aynı duyguları paylaşıyorum
saol hayatim Allah razi olsun
buda dunden bir kare Eki Görüntüle 1740203
ay çok tatlısınız anne oğul mu kutladınız yoksa:)

Canım çok ilaç verme taraftarı değilim ama senin bebeğin gibi üst üste geceleri uyumazsa oda bende bi gece rahat uyuyayom diye yatmadan önce ağrı kesici içiriyorum bütün gece olmasada bikaç saat idare ediyor. Ozaman o uyuyunca bende yatıyorum hemen. Bizimkide bugünlerde ben yatana kadar güzel uyuyo ben yatınca dönmeye başlıyo ara arada inliyo. Ben yatınca kokumumu duyuyo anlamıyorum 4-5 gecedir bçyle. Ben yAttığım an başlıyo dönmeye sürekli bi o tarafa bi bu tarafa dönüyo gözü kapalı. O dalgın uyuyamadığı için bende uyuyamıyorum maalesef yanına yatsamda emzirsemde dönmeler baya 1-2 saat devam ediyo. valla böyle giderse odayı ayırmayı düşünüyorum. Hem bende yatağıma kavuşurum :)

Hanımlar doğum günü mevzusu sadece savastı vs için değil bende başka bir bakıs açısıyla yazayım, hamilelikten beri aldıklarımızi paylaştık sonra hazırlıkları, misal bin lira bebek arabasına verenler oldu herkes parasını istediği gibi harcar kimseyi ilgilendirmez de, benim gibi bırakın bin lirayı 200 liraya bile bebek arabası alamayanlar ne hisseder düşündüz mü, doğum gününe mesela bende hevesleniyorum ama biliyorum ki eşim pasta dışında bir şey yaptırmayacak ona bile karşı, o yüzden heveslensemde yapmaya kalkışmam benim için hayal kırıklığı olacak
Süsler bir milyoncuda bile var diyebilirsiniz mevzu o değil markette de var bütçeme uygun alırım ama eşim sorun çıkarır bu durumda doğum gününun kötü hatıradan başka bir şeyi kalmaz bana.
Anlatabildim mi bilmiyorum alan var alamayan varr yapan var yapamayan var
Bu demek değil ki yaptıklarınızı beğenmiyorum bakmıyorum tam tersi çok hoşuma gidiyor, süsü şatafatı severim.
Kimse rahatsız olmamalı bence.

Cok abartnadan bende cok isterim ama esimle ugrasamam dedigin gibi....neyse sen konus dur diyirum esime oglum buyunce isteyecek biz kutlariz diyorum.
kv adagim var pilav kavurma yapalim mevlit yapalim dedi karsi cikti dogum gunu yok olmaz sunu yapalim yok Herseyi gosteris zannediyo(tamamen esimin fijri) biz kadinlardan anlamiyo.bi dis bugdayi yaotik en sadesinden o kadar

Canim haklisin herkesin maddi gucu farkli, burada ytiskin insanlariz kimse kimseyi kiskanacak degil,bende arkadaslarin hazirliklarini zevkle takip ettim mevlyttur hastane odasidir vs, ama ben ne dogum icin ne mevlut vs hic birini yapmadim, maddiyat yuzunden yda esim istemediginden degil, hamdolsun isteseydim yapardim bana gereksiz geliyor, yapanlari kinamam begenirim hatta ama kendim hoslanmiyorum, zaten gurbetteyim yapacak kimsede yok :)

Biz geldik abdullah dışarıda beni gülmwkten öldürdü gelen geçen bu kadın manyakmı niye gülüyor demiştir
Bebek arabasına koydum onu kenerleri falan bağlamadım önündeki engelide farketmedn çıkardım şekwr hamuru almak için parti süsü dükkanına gitmiştik bi baktım abullah arabadan çıkaya çalışıyor yarıya kadarda çıkmış bitek kafası kalmış arabada
Dönüştede kardeşim bime girelim dedi bişeyler aldım bay kuyruk vardı kasada biz beklerken bi baktım yine aynı kendisini yere atmaya çalışıyor onu alıncada çoğlık atıyor beni bırak diye millete rezil olduk

Anlıyorum seni canım benim oğlum ilk 6 7 ay öyleydi şimfide hasta olmasa geceleri bir ikikere uyanıyor hasta olunca hiç yatmıyor gündüzleri ise hala aynıyız çok az uyur
teşeklür ederim canım

Canım herkes özgür elbette ki ben illa herkes kutlasın kutlamayan sessizce takip etsin demiyorum. Burdaki 1-2 günlük muhabbet üzerine de yazmadım dediklerimi. Biliyorsun en az 2-3 aydır doğum günü muhabbeti donuyo sayfada o günden bugüne yazılanlardan sonra rahatsızlığımi belirtme gereği duydum. Kutlamaya karşı olan bazı arkadaşların ifade ediş şekli rahatsız etti beni. Ben mesela desem ki kutlamayı doğru buluyorum kutlamama gibi birşey asla düşünmem aaa öyle şey mi olur o zaman bu benim özgürlüğüm olmazdı yani eleştirel bakis açısıyla yazılınca bazı şeyler ben de soyleme gereği duydum.

Bu arada ben kimsenin tek bir yorumu üzerine söylemedim kimse şahsi olarak üzerine alınmasın kızlar. Prenses arkadaşımız farklı sayfa açalım deyince mantıklı geldi birde duyarlılık meselesi yorumları epeydir döndüğünden üzüldüm ayrı bir yerde konuşmak mantıklı geldi kimsenin üzülmemesi adına.

Benim eşim lohusayken iyi ki annenim yokmuş hadi yırttın diyordu:) o da farkında ama işte kimse ailesine bir şey diyemiyor, ne kadar kötü olsa da seviliyorlar..

Tv 8 de ebru şallı program yapıyor pilates programı zayıflamak isteyenlerr duyurulur:)
yapmayıp da izlesem yeterli olur mu? :)) o kadını da hiç sevmiyorum hıh:)

Ya canım ben çok utanıyorum kp kv yanyana sürekli, kocaman yaşlı başlı insanlar:)) bana ayıp geliyor:) eşim de senden yüz buluyorlar, bir kere terslesen çekidüzen verirler kendine diyor ama yapamıyorum:) aslında yapmak lazım..

İnsanın içi kan ağlıyor hele anne olduktan sonra ben daha hassas oldum. O aylan ın öldüğü zamanlar toparlanamadım.. Güzel kuzum... Kızımın bir sürü montu vardı o zaman hepsini suriye ye yolladım kıyafeti ile benim kızım sıcak evde onların ihtiyacı var diye.. Sen sadece soğumgünü için değil yemek için de belirtiyordun fikrini hani benim kızım diye şımarmasına gerek yok böyle çocuklar var diyordun yani nereye bağlauacağımı unuttum.. Rabbim tüm çocuklara aileler ile birlikte sağlıklı mutlu hayatlar nasip etsin inş..

Bizimkiler sınır tanımıyor biz mesafe koyunca eşime manevi işkence yapıyorlar, en iyisi takmamak.. Uykusuzluğun üstüne gelince kaldıramadım ben :))

Alalal beni de emzirmek mahvetti kanımı iliğimi çekiyordu doymak bilmiyordum resmen(

saol hayatim Allah razi olsun
buda dunden bir kare Eki Görüntüle 1740203
Çok çok güzel analı oğullu:) babalı nice seneler göresiniz..

Cook güzel olmuş çok beğendim. Konsept olarak küçük prens düşündüm.
Küçük prens bayılırımmm:) ben de seneye konsept belirledim çakıl bamban taşdevri ni yapıcam hehehe:)))

gunaydın kızlar ınternet paketım cok az gunumede cok var o yuzden gıremıorum.opuyorum hepınızı.bu arada daha sutler gıtmedı:)
Canım benim az sütüm vardı ona rağmen öyle kolayca gitmedi hele sıkınxa duşa girince vs geliyordu. O yüzden bir anda musluk kpanır gibi gitmesini bekleme. Allah yrdımcınız olsun inş..

Kimle konuşsam bebeği bir hafta on gündür böyle, bizimki de dahil... Yaşdönümü diye mi büyüme atağı mı diş mi artık bikmiyorum ama resmen sabahlıyoruz... Uyumuyor durmuyor.. Ama geçecek inş..
Dişe gelince olmaması daha iyi, ne kdar erken başlasa o kdar dert biz şimdi azılarla uğraşıyoruz canımız çıkıyor (

Bemikide farkında ama işte ailesi söz söylemez en son abisinin yaptığı şeyde benim hiç suçum olmadığını bildiği halde konuyu kapattı ama ben olsam ailemde olsa uyarırım..

Sen ixle canım izlerken canın yapmak isteyecek

Canim kimse uzerine alinmasin demissin ama ben benim sozum uzerine soyledin gibi hissrttim, gerci ben daha once dogum gunu hakkinda hic yorum yapmamistim, farkli sayafaya filan gerek yok canim ben kutlamadim ama sizin hazirliklarinizi takip ediyorum, herhangi bir rahatsizlik duymuyorum, benimkisi kisisel bir durum, ogun yazmamin sebebide bir olay uzerine uzuldugum icin o sekilde yazdim, kimse dogum gunu kutluyor diye duyarsiz olamaz, ben kutlamadim diye dunyanin en iyi insanida olmadim.. Siz rahat rahat paylasimlarinizi yapin :)

Pinking Tree canim senin ozenli hazirliklarina bayiliyorum zaten, hepsi cok guzel olmus masallah :).. Bende anne olduktan sonra hassaslastim gercekten cok uzuluyotum dunyada sevgi gormeyen butun cocuklara kucak acmak istiyorum keske gucum yetse.. Gercekten kisisel bir durum sen mesela hamileyken alisverise gec baslamistin, ya birsey olursa hevesim kursagimda kalirsa diye yanlis hatirlamiyorum ddgil mi :) benimkide ona benzer, bebegim konusunda simarmak abartmak istemiyorum, kotu bisey olursa korkusu olusuyor, Allah benden boyle davranmami bekliyor sanki, ne bileyimm :))

Canimsin yaaa.son cumlelerin cok hosuma gitti seni oyle anliyrum ki.bazi seyleri yapmak isterim soyle davrancam boyle olucam ama olamam, dedigin gibi rabbim boyle olmami istiyor

Eflalim belki haklısın ama burası paylaşım alanı, hiç puset alamayan da var ya da çocuğu olmayan da.. Herkes bebeğine aldığını paylaşıyor o anki duyguları sadece bebeğim doğsa da giydirsem gezdirsem:)) sen bileziğini paylaştığında vs bence burada bize mutlu olmak düşer, gerisi boş...

Bir de hassasiyeti ayrı tutarak şunu söyleyeyim ben güzel şeyleri izlemeyi bile seviyorum sanırım:) biri cicili bicili bir şey paylaştı mı bakmaya doyamıyorum hehe:)

Bir de kadınlara dırdırcı derler:) oysa erkeklerin çenesinden daha çok çekiniyorux valla:)

Ayıptır söylemesi ben de gurbette olsam bir pasta çay ile kutlardım çünkü insan sevdikler ile olmayınca abartamıyoe bile.. Hastane odamda da sıradan bir kapı süsü vardı e kimsemiz olmayınca o kadarı bile çok oluyor aslında:) bu biraz yapı meselesi, benim bir ablama kızımın kapı süsünü taktırdım, bu fırfırlarla uğraşacağıma tüm evini temizleseydim keşke diyor:)) o plastik örtü pasta kuru pasta hazır kek ile çocuklara doğumgünü yapıyor biz içli köftelerden girip nerden çıkacağımızı şaşırıyoruz:))

Ben seni anlıyor ve katılıyorım hihamicim. Sen kutlamayanlardan fikrini belirtenlerden rahatsız olmadın, sadece kutlamanın lüzumsuzluğu art arda dile getirilince insanın şevki kırılır hele bbir de insan bu kadar hazırlıkla vs ile ilgilenirken şevki kırılsın istemiyor..
Prensesin dediği başlık konusu bana da mantıklı geldi hem derli toplu bulunur fikirler fotoğraflar hem de kimse üzülmemiş olur gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…