2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ben de geçen gün temizliğe kadın aldım diyor ki ben çocuğuma günde üç çeşit tencere ile yemek yapardım. Ben az yapıyormuşum da öyle diyor. E senin çocupun yiyor da ondan yapıyorsun. Ben artık döküledek günah diye düşünerek yapıyorum valla:) ve yemiyor da.. Yiyen çocupa her şey yapılır..
Bende yiyen bebekleri severim ahmet yerdi kUzuma nazar değdi hic bisey yemiyor suzuldu valla bu dişler mahvetti alama huysuz du istedigi olmasin atıyor kendini yere bende ağla yeter dedim eline çok hafif vurdum nasıl ağladı salya sümük babası çatladı gülmekten bu oğlan ilk kez böyle ağladı diye ama önceden kİZmistim memeyi ısırıyor diye bi duzleseler

Hoşgeldin canım, memeden kesince de hastalnıyor bebişler. Benimki ilk deda o zaman ciddi anlamda yüksek ateş (39.5 üstü) yaşamıştı.

Çok şükür canım bebişle zor geçiyor ama hızlı geçiyor. Kızımda günler geçmek bilmezdi ve çok zordu, buna şükrediyorum ben de:)) canım ilk hafta olacak sıkıca darıp aynı şeylere devam et.. Ben hiç sağmadım duş aldıkça çözüldü bezeler..

Canım hamiellikte doktor kontrolleri rahatlatmak yerne geriyor: inş temiz çıkar sonuçların.. Ense basen genetik de oluuor, burnunvarmış çok şükğr, test sonuçların da güzel çılacak, kendini üzdüğüne değmeyecek, hepimiz aynı şeyleri yaşadık hemen hemen ve boşuna ğzüldük. Seninki de öyle olacak..
allah razı olsun canlarım hepınızden.hamılelıgmden bu yana cok sey ogrendım sızden.cok sevıyorum sızlerı.

Bugun 3.gun.tamam bende sıkmıyım.zaten sıkarsam yenı sut gelır dıe dusundum.sımdıde nane sardım ve bagladm

IMG-20160107-WA0004.jpg

Eflalim diğer mesajı alintilayamadim seni o kadar anliyorum ki çok zor bi hayat iki.çocuk geçen hafta ameliyat insan hele.haya olunca çok umutsuzlasiyor..Allahim sabir sağlık güzellik versin çok güzel bir soz var o_OAYakta duracak halim yokken Hayatta duracak neenlerim var benim anneyim beno_O canım tükenmeye hakkimiz bile yok anne olunca sen kendine yetersin

Pinking Tree Pinking Tree bence canım yapabiliyorsan ve eğer serraya da iste ablan gelebilirse doğur benim arkadaşım amerikada büyük kızınıda pdasina almıştı ama sezeryandi o
Benim doğuracağım hastane doğum katına çocuk almıyor, eğer hastane kabul etse ben doğuma da götürürdüm sanırım, evde ayrı kalmasındansa bizimle olur bebeğin geldiğini birlikte karşıladığımızı görürdü. Öbür türlü kapıdan bebekle giricez bir gece önce anne baba yoktu, sanki daha çok üzülür gibi geliyor.. Bir de ablam gelse de doğuma kalamaz, ama zaman gösterir her şeyi.. Bakalım ne olacak:)

Bende yiyen bebekleri severim ahmet yerdi kUzuma nazar değdi hic bisey yemiyor suzuldu valla bu dişler mahvetti alama huysuz du istedigi olmasin atıyor kendini yere bende ağla yeter dedim eline çok hafif vurdum nasıl ağladı salya sümük babası çatladı gülmekten bu oğlan ilk kez böyle ağladı diye ama önceden kİZmistim memeyi ısırıyor diye bi duzleseler
Yiyen bebeği yedirdikçe insan kendi doyuyor tesmen:)) evet artık numaradan ağlama dönemi başladı, sinirle ağlayarak bir şeyler yaptırmaya çalılıyorşar:KK43: bir haftadır özellikle huyu acayip..

allah razı olsun canlarım hepınızden.hamılelıgmden bu yana cok sey ogrendım sızden.cok sevıyorum sızlerı.

Bugun 3.gun.tamam bende sıkmıyım.zaten sıkarsam yenı sut gelır dıe dusundum.sımdıde nane sardım ve bagladm
İnş gelmez kolayca atlatırsın bir günde süt geldi bir günde de gider canım. Böyle düşün... Lahana bezeler rahatlatıyor olması lazım? Acın var mı?

X