Çok geç kalmışsın ama meyve püresı normal çorba falan yemedı mı hıc sebzelerden falan..mesela patates haslayıp versen yada muz falan mercımek corbasıyogurt olarak sütasın babymix yoğurdunu yiyor yeni yeni onunla sevmeye başladık yoğurdu.birde tarhana çorbası yiyor okadar geri kalan hazır kaşık mamaları.peynir hiç sevmiyor ben yediğimde elimle ağzına verirsem azcık yiyor iki üç defadan sonra onu da istemiyor.zaten hep iştahsız bir bebekti ama ben artık hazır tatlı mamalar yerine normal yemekler vermek istiyorum.yemek suyuna ekmek ufaladım onu bile yemedine yiycek bu bebek
Dişin çıkması kalsiyum alması vs ile ilgili değilmiş genetikmiş, bizde de dişin yarısı çıkmıştı doktora demiştim o da alakası yok rahat ol demişti. Takma canım kafana, zamanı gelince çıkar. Yemek yemeye gelince iştahlı bebek şans işi herhalde ben hiç görmedimkızlarrr10 buçuk aylık olduk ama halen kızımın dişleri yok acaba kemikleri mi zayıf .ve de hep kaşık mamaları veriyorum eşim bugun dedi normal seyler ver yesin yaşı geldi bende papates yemeğinin suyuna bebe ekmeği ufalayıp yedirmeye çalıştım yemedi dilinin altında biriktirip dışarı atıyor napmalıyım
Evet canım keşke yakın olsak :) o zaman günleri yaprdık gerçekten:)
Ben onları kullanmıyorum canım ya, eşim kapattırdı çünkü hep kötü haber vs görüp ağlıyordum:)) bence git tek başına olsan sıkılırsın ama oğlun da olacak bu yakınlaştırır oradaki annelerle.. Fırsat bu fırsat git bence..ben
bencede mesafeler cnm
cunku cogunluk farkli sehitlerdeyiz
iyiki kizlarin aklina geldide cogumuz birbirumizi facede instagramdan ekledikde doyadsiya resimlerimize bakiyoruz surekli gorusmus kdr oluyoruz,sende ekle tatlim
ben kendimede cok kiziyorum ,instagramda evimin oldugu semtin annwlerine uye oldum ve yrn yilbasi yemegi duzenlenecek 1,5 da,evime cok yakin şık bir mekanda,belki 50 den fazla bebekli anneler olarak gidilecek bu bulusms yemegine,hem kimsem yok diye uzuluyorum bir firsat aslinda ama hemde kimseyi tanimiylrum diye cesaret edemiyorum gitmeyee
yogurt olarak sütasın babymix yoğurdunu yiyor yeni yeni onunla sevmeye başladık yoğurdu.birde tarhana çorbası yiyor okadar geri kalan hazır kaşık mamaları.peynir hiç sevmiyor ben yediğimde elimle ağzına verirsem azcık yiyor iki üç defadan sonra onu da istemiyor.zaten hep iştahsız bir bebekti ama ben artık hazır tatlı mamalar yerine normal yemekler vermek istiyorum.yemek suyuna ekmek ufaladım onu bile yemedine yiycek bu bebek
aminn canım amin.benim kız sosis sucuk falan seviyor yani sağlıksız ne varsa onları seviyor zaten iki lokma sadece yiyor sonra ondan da bıkıyorDişin çıkması kalsiyum alması vs ile ilgili değilmiş genetikmiş, bizde de dişin yarısı çıkmıştı doktora demiştim o da alakası yok rahat ol demişti. Takma canım kafana, zamanı gelince çıkar. Yemek yemeye gelince iştahlı bebek şans işi herhalde ben hiç görmedim( ağzını boş kaşıklara açıp hamm yapıyor sonra her şeye kapıyor;((
Evet canım keşke yakın olsak :) o zaman günleri yaprdık gerçekten:)
Ben onları kullanmıyorum canım ya, eşim kapattırdı çünkü hep kötü haber vs görüp ağlıyordum:)) bence git tek başına olsan sıkılırsın ama oğlun da olacak bu yakınlaştırır oradaki annelerle.. Fırsat bu fırsat git bence..
Allah yardımcın olsun canım. Krnfi yrmesine izin ver mesela ve çorbalar tarhana mıhlama krep omlet va her şeyi dene. Belki sevdiği çıkar ki benim kızın hala daha çıkmadı:)
Ooo hakikaten ne beceriklisiniz yahuu pel güzel olmuşş. Doğum gününde kutlu olsun. Ailenle sağlıklı mutlu yıllar geçirirsiniz inşallah hepKizimin dogum gunu icin seker hamuru alirken biraz fazla almistim. Bugun benim dogum gunum once kendimi pastami yapip deneyeyim diye.
Kizim hic drmadi ancak boylr birsey yapabildim Eki Görüntüle 1727778
Canım dul ama eşiyle ayrı mı yoksa vefat mı etmiş bilmiyoruz. Ama ayrıldıysa iyiki söyledin sorarım. Bu benim hiç aklıma gelmezdiSüt yerine meyveli süt yoğurt peynir yese o da kar. Bakıcı için de yazamadım ama dşle dostla olmuyor. Evin hali bazen kötü bırkaop gidiyorsun bazen suratın asık oluyor bazen vir şey istemek zorunda kalıyorsun. Arkadaşındansa sadecd paranla rica edebilirsin. Bakıcu bulmak en güzeli. Dul olanların da kocasının rahatsız edip etmediğini sor mutlaka.
Ahhh ahh keşke aynı yerlerde olsaydıkds görüşseydik. Komşularımlada eskisi kadsr götüşmüyorum artık. Çok dedikoducularmış ya. Benim söylemediğim şeyleri söyledi diye anlatıyolarmış daha neler neler. Yine tamamende kesmedim ilişkiyi aynı kattayız hoş olmaz hiç görüşmezsekte o yüzden mesafe koydumYa kızlar şimdi başka annelerin grubuna göz atıyorum arasa malum yeni bebek içib:)
Hepsi buluşuyor. Ortak hastaneye gidenler, brilikte kahvaltı edenler. Eminönüne birlikte alışverişe çıkanlar, ortak babyshower partisi düzenleyenler, neler neler..
Ablamların grubu da birlikte gün yapıyor, birbirine çocuk bırakıyor(ben asla bırakamazdım o ayrı:)) birlikte oyun gruplarına pazarlara vs gidiyorlar..
Bir bizim grup böyle çekingen kalmış herhalde face e ayrılanlar alıp başını gitmiş görüşmüşlerdir.. Bizimki fe sanırım mesafelerden ötürü diyecem ama üç günlük gruplar bile on kez buluştu:) bir biz kaldık:)
Kız gitsene işte ne güzel bi fırsat sana. Bence hiç düşünmeden gitmelisiniz. Bide siz Denizliye ne zaman geliyodunuz? Benim eşim temmuza almış izni ramszan bayramıyla birleştirmişben
bencede mesafeler cnm
cunku cogunluk farkli sehitlerdeyiz
iyiki kizlarin aklina geldide cogumuz birbirumizi facede instagramdan ekledikde doyadsiya resimlerimize bakiyoruz surekli gorusmus kdr oluyoruz,sende ekle tatlim
ben kendimede cok kiziyorum ,instagramda evimin oldugu semtin annwlerine uye oldum ve yrn yilbasi yemegi duzenlenecek 1,5 da,evime cok yakin şık bir mekanda,belki 50 den fazla bebekli anneler olarak gidilecek bu bulusms yemegine,hem kimsem yok diye uzuluyorum bir firsat aslinda ama hemde kimseyi tanimiylrum diye cesaret edemiyorum gitmeyee
Normal peynir yemiyosa labne falan dene. Benim oğlan normal beysz peynirden sıkıldı labne veriyorum şuanda ve severek yiyor. Bundan sıkıkınca beyaz peynire döncem geri. Bide krep falan dene. Herşeyi dene illaki seveceği bişey çıkaryogurt olarak sütasın babymix yoğurdunu yiyor yeni yeni onunla sevmeye başladık yoğurdu.birde tarhana çorbası yiyor okadar geri kalan hazır kaşık mamaları.peynir hiç sevmiyor ben yediğimde elimle ağzına verirsem azcık yiyor iki üç defadan sonra onu da istemiyor.zaten hep iştahsız bir bebekti ama ben artık hazır tatlı mamalar yerine normal yemekler vermek istiyorum.yemek suyuna ekmek ufaladım onu bile yemedine yiycek bu bebek
Ya canim buraya fazla takilanlar cok baska sehirde sanirim o yuzden boyle yuz yuze iletisimimiz olamadiYa kızlar şimdi başka annelerin grubuna göz atıyorum arasa malum yeni bebek içib:)
Hepsi buluşuyor. Ortak hastaneye gidenler, brilikte kahvaltı edenler. Eminönüne birlikte alışverişe çıkanlar, ortak babyshower partisi düzenleyenler, neler neler..
Ablamların grubu da birlikte gün yapıyor, birbirine çocuk bırakıyor(ben asla bırakamazdım o ayrı:)) birlikte oyun gruplarına pazarlara vs gidiyorlar..
Bir bizim grup böyle çekingen kalmış herhalde face e ayrılanlar alıp başını gitmiş görüşmüşlerdir.. Bizimki fe sanırım mesafelerden ötürü diyecem ama üç günlük gruplar bile on kez buluştu:) bir biz kaldık:)
Ay kolay gelsin canım ya halıyı neyle siliyorsun bende kanepeleri yikayacagim haftasonu halo yikamayla gözüm yemiyoIyi akşamlar canlar
dun gece abdullah o kadar agladi ki gece 3 te filan zor güç yatabildik.4 te de elektirik gitmis esim dedi sabah 10 da uyandik gece uyumayınca ev buz gibi kv lere gittik az evvel geldik cokk yorgunum sali misafirler geliyo stres i sardi bi atlatsaydim hayirlisiyla...simdi hali silip yaticam.
@eflalim gecmis olsun canim Allah kolaylik versin ikinize de ins.
okudum yazamiyrum şu misafirleri atlatayim gelicem araniza ins.
iyi geceler guzel anneler ve guzel bebisleri
Bilmiyorum ama bende deneyecegim eminim temiz olmustr becerikli hatunI imspecial canim makinam yok malesef orgu lif ile birsürü detetjani (aspirin pril camasir suyu beyaz sabun matik) kattim karistirdim sicak suyla sildim çok kuvvetli silemedim ins lekeler cikmistir oturma odasiyla antre nin halıları...bu kadar kimyasalla iyi mi ettim kotu mu bilmiyrum zararli zaten de aceba birbirlerinin etkisini öldüruyirlar mi....
Uyumayan anneler toplansın toplansınaysimason
Sorduk neden yıprandık yıprandıkToplansın biz çocoklardan yorulduk yorulduk yorulduk:))
Evime döndüm abdullah emiyor bende buraya bakayım dedim:)
Zaten yataktauim kuzularım ve ben
Olmazmı tv izliyo görse yolar ben yatak odasındayımSorduk neden yıprandık yıprandık
1 i kadar tatlılar ki elleri
2 o kadar yaramazlar bebek işi
Hoşgeldin kocisin yok mu bu saatte telle ugrasmana bisey demez mibenimki olsa kafami yrr
bende yataktayım benimki emiyor:)Zaten yataktauim kuzularım ve ben
Olmazmı tv izliyo görse yolar ben yatak odasındayım
totosu dönük benimkinin arada sesler geliyorbende yataktayım benimki emiyor:)
Tamam yarin hemen alıyorum hali yıkama makinesi ile yıkayacağım makineye koysam kafayı yemez dimi