2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kk yi gİzli sevgilim gibi hissediyorum bazen kacak yazmalar falan nicki biliyor ama hic okumadi sadece forta baktı hain kofteerkek milleti

totosu dönük benimkinin arada sesler geliyor
Benimkide hep beni face ile aldattı şimdi bende onu kk ile aldatıyorum

Tamam yarin hemen alıyorum hali yıkama makinesi ile yıkayacağım makineye koysam kafayı yemez dimi
Bön öyle kullanmadım canım ama yazıyor nasıl kullanacağını ben duhanın dediği gibi suya katıp lifle siliyorum çekip bidaha duru su ile siliyorum tekrar çekiyorum..

Yok be takmam ben öyle kim ne dersin sadece hoş bi durum olmadığı için mesafemi koydum bende. Ya cidden çok cahil insanlar ya. Ya iyi olsun hoş olsun çat kapı gelsin sorun değil benim içinde böyle oldu işte.. Mahalle mahalle değilmi dedikodu kazanıymış valla. Çalışırken kimseyi görmüyodum duymuyodum ne iyiymiş valla. Çok fenalar çooook...

Zaten yataktauim kuzularım ve ben

bende yataktayım benimki emiyor:)
Bende yatağımdayımm :) herkes yatağındaysa e ne duruyosunuzzz haydi uyusanıza haydi uyusanızaaa :)
Bu şarkı geldi aklıma gece gece ya
Tabi kuzularınız uyuduğu için yarın dinlersiniz artıkk. Benden tüm ocak 2015 anneler grubuna gelsinnn

Biz gidemedik buarada eşimin haftasonu mesaisi çıktı son dakikada sabah 9da mesaisi ama amiri sabah 8de ara beni demiş. Sabah izin vercek heralde. Boşu boşuna bu gece tutmuş olcak bizi.

Haydi Allah rahatlık verdin iyi geceler iyi uykular tatlı rüyalarrrr

İyi uykular iyi yolculuklar kuzum azar en takma aman heryer öyle özellıkle çalışırken hıc haberın olmuyo ıyı oluyor o İyi insanlr çıkar ınşaallh karşına

İyi gwceler kuzum sıkma canını herşeyde bi hayır vardır ben bi duş alıp öyle yatacam benim kuzuda bıraktı emmeyi koydum beşiğine..

Bende sevmezdim sütü ama hamileyken bir alıştım şimdi birakamiyorum, kizimda sevdi çok şükür inşallah senin kuzunda sever canım.
Afiyet olsun benim bile canım çekti hahah
Ay böyle okuyunca benim de canım çekti

@Mrssuperfine yok canım sen onların yaninda verme Allah korusun, onlar yokken denrrsin canım

@t_ugba teşekkürler canım senin kuzuyada yarasinn

Oyyy siz kaynatiyomusunuz bakimm

Esimde şimdi kiziyo bana su ergenler gibi ne bu telefon elinde birak diyo

Ay sanki kendisi elinden birakiyo

Kizimda koydu ayisini önüme hadi oynayalim diyor bu saatte
Aynen benimkide öyle dr o eve görünce telefonlar malınınım üstüne hepımız sevgi pıtıecıgı oluruz melis hanım bu saatte ne ayısı uyuşama yavru

Benimkide sevgi pitircigi olalim istiyor zaten bi anlasam hiccc uykusu yok cadimin cik cik yapıyor simdide koltugum arkasindan
Şu klavye neler yazıyor git olsana sevgi ptırcıgı Daha ne istyon ah benmkı sabah gelir ne mamalar hazırlar beklerim ozledım sanırımmelis memeyi ağzına tıkayıp yanına yatınca uyumaz mı

Sevgi pıtırcıkları uyuyun hadi:)
Duşumu aldımregl oldum gece gece bi ağrı kesici içtim inş fazla sancım olmaz eşimde ne hevesle bizi eve getirmişti

Hadi iii geceleer tatlı rüyalar girlboymom sende ahmet ve ipeği öp benim yerime

İnsanın evi gibisi yok evim evim güzel evim yatağımı özlemişim:)

Canim cok gecmis olsun atlatmissiniz cabucak iyilesir pasa . Canim sunnettede oyle agliyor yigiti sunnet ettirdik deli gibi agladi ordan biliyorum ama normal bi durum bi kac gun cani yanabilir stres yapma duzelecek tekrar gecmis olsun opuyorum.

Canim regliyken agri kesici icmek reglini keser getrmez buda daha sancili olur senin icin aklinda olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…