kk yi gİzli sevgilim gibi hissediyorum bazen kacak yazmalar falan nicki biliyor ama hic okumadi sadece forta baktı hain kofte erkek milleti
totosu dönük benimkinin arada sesler geliyor
Bön öyle kullanmadım canım ama yazıyor nasıl kullanacağını ben duhanın dediği gibi suya katıp lifle siliyorum çekip bidaha duru su ile siliyorum tekrar çekiyorum..Tamam yarin hemen alıyorum hali yıkama makinesi ile yıkayacağım makineye koysam kafayı yemez dimi
Yok be takmam ben öyle kim ne dersin sadece hoş bi durum olmadığı için mesafemi koydum bende. Ya cidden çok cahil insanlar ya. Ya iyi olsun hoş olsun çat kapı gelsin sorun değil benim içinde böyle oldu işte.. Mahalle mahalle değilmi dedikodu kazanıymış valla. Çalışırken kimseyi görmüyodum duymuyodum ne iyiymiş valla. Çok fenalar çooook...nnightsaill ne deeikidunu yapmışlar komsular ben zaten senin depresyona girmeden anlamıştım arkasinda kadın parmağı olmasını ben komşularla iyiyim ama asla cat kapı gelemezler bende gitmem boşver en iyisi mesafeli olmak
Zaten yataktauim kuzularım ve ben
Bende yatağımdayımm :) herkes yatağındaysa e ne duruyosunuzzz haydi uyusanıza haydi uyusanızaaa :)bende yataktayım benimki emiyor:)
yazık bızımkının de benum de ne face var ne ınstagram benimki bol bol kulucka makınesı fiyatları ceviz ağaçları ve haberler bakar emekli oluncada marangoz hane acacakmısBenimkide hep beni face ile aldattı şimdi bende onu kk ile aldatıyorum
Eşim çağırıyo bi tb açmayı bile beceremiyor mesajla nasıl açacağını anlattım biz evin içinde bile mesajlaşıyoruz
İyi uykular iyi yolculuklar kuzum azar en takma aman heryer öyle özellıkle çalışırken hıc haberın olmuyo ıyı oluyor o İyi insanlr çıkar ınşaallh karşınaYok be takmam ben öyle kim ne dersin sadece hoş bi durum olmadığı için mesafemi koydum bende. Ya cidden çok cahil insanlar ya. Ya iyi olsun hoş olsun çat kapı gelsin sorun değil benim içinde böyle oldu işte.. Mahalle mahalle değilmi dedikodu kazanıymış valla. Çalışırken kimseyi görmüyodum duymuyodum ne iyiymiş valla. Çok fenalar çooook...
Bende yatağımdayımm :) herkes yatağındaysa e ne duruyosunuzzz haydi uyusanıza haydi uyusanızaaa :)
Bu şarkı geldi aklıma gece gece ya
Tabi kuzularınız uyuduğu için yarın dinlersiniz artıkk. Benden tüm ocak 2015 anneler grubuna gelsinnn
Biz gidemedik buarada eşimin haftasonu mesaisi çıktı son dakikadasabah 9da mesaisi ama amiri sabah 8de ara beni demiş. Sabah izin vercek heralde. Boşu boşuna bu gece tutmuş olcak bizi.
Haydi Allah rahatlık verdin iyi geceler iyi uykular tatlı rüyalarrrr
Bazende bizde mesajlaşıyoruz :) tb ne?Eşim çağırıyo bi tb açmayı bile beceremiyor mesajla nasıl açacağını anlattım biz evin içinde bile mesajlaşıyoruz
İyi gwceler kuzum sıkma canını herşeyde bi hayır vardır ben bi duş alıp öyle yatacam benim kuzuda bıraktı emmeyi koydum beşiğine..Yok be takmam ben öyle kim ne dersin sadece hoş bi durum olmadığı için mesafemi koydum bende. Ya cidden çok cahil insanlar ya. Ya iyi olsun hoş olsun çat kapı gelsin sorun değil benim içinde böyle oldu işte.. Mahalle mahalle değilmi dedikodu kazanıymış valla. Çalışırken kimseyi görmüyodum duymuyodum ne iyiymiş valla. Çok fenalar çooook...
Bende yatağımdayımm :) herkes yatağındaysa e ne duruyosunuzzz haydi uyusanıza haydi uyusanızaaa :)
Bu şarkı geldi aklıma gece gece ya
Tabi kuzularınız uyuduğu için yarın dinlersiniz artıkk. Benden tüm ocak 2015 anneler grubuna gelsinnn
Biz gidemedik buarada eşimin haftasonu mesaisi çıktı son dakikadasabah 9da mesaisi ama amiri sabah 8de ara beni demiş. Sabah izin vercek heralde. Boşu boşuna bu gece tutmuş olcak bizi.
Haydi Allah rahatlık verdin iyi geceler iyi uykular tatlı rüyalarrrr
Oda iyiymş bizim mesaj hayatı nişanlılıkta kaldıEşim çağırıyo bi tb açmayı bile beceremiyor mesajla nasıl açacağını anlattım biz evin içinde bile mesajlaşıyoruz
Tv olacaktıBazende bizde mesajlaşıyoruz :) tb ne?
Gir duşunu al daha geç olmadan hadi iyi geceler abdullahı op yerımıze mis misTv olacaktı
Bende sevmezdim sütü ama hamileyken bir alıştım şimdi birakamiyorum,Bende 15 gündür ara ara veriyorum. Ben labne üstüne bi damlacık damlatıyorum üç beş lokmaya. Çok şükür bişey olmadı :) sırada süt var. Sever inşallah. Ben hiç sevmem eşimde sevmez. Hamileyken zar zor içiyodum
Ay böyle okuyunca benim de canım çektiAfiyet olsun benim bile canım çekti hahah
Aynen benimkide öyle dr o eve görünce telefonlar malınınım üstüne hepımız sevgi pıtıecıgı oluruz melis hanım bu saatte ne ayısı uyuşama yavruOyyy siz kaynatiyomusunuz bakimm
Esimde şimdi kiziyo bana su ergenler gibi ne bu telefon elinde birak diyo
Ay sanki kendisi elinden birakiyo
Kizimda koydu ayisini önüme hadi oynayalim diyor bu saatte
Benimkide sevgi pitircigi olalim istiyor zatenAynen benimkide öyle dr o eve görünce telefonlar malınınım üstüne hepımız sevgi pıtıecıgı oluruz melis hanım bu saatte ne ayısı uyuşama yavru
Şu klavye neler yazıyor git olsana sevgi ptırcıgı Daha ne istyon ah benmkı sabah gelir ne mamalar hazırlar beklerim ozledım sanırımBenimkide sevgi pitircigi olalim istiyor zatenbi anlasam hiccc uykusu yok cadimin cik cik yapıyor simdide koltugum arkasindan
Canim cok gecmis olsun atlatmissiniz cabucak iyilesir pasa . Canim sunnettede oyle agliyor yigiti sunnet ettirdik deli gibi agladi ordan biliyorum ama normal bi durum bi kac gun cani yanabilir stres yapma duzelecek tekrar gecmis olsun opuyorum.Selam merak edersiniz diye yazıyorum girecek zamanım hiç yok, dün ameliyat oldu bir saat sürdü neden uzun sürdü bilmiyorum, beklerken ömrümden ömür gitti, ağla ağla mahvoldum aklimdan kötü şeyler geçti hepameliyat sonrası zorlu bir süreç anestezi etkisi açlık derken iki saat ağladı biliyordum ağlayacak denilmişti ama onu susturamamak susturacak şeyin memem olduğunu bilip verememek beni çıldırtti mahvetti sade sünnet bu kadar zor olmuyormuş testis yüzünden zor oldu gece üçten sonra beslemedim zor zapdettim çünkü saat başı emiyor malum, annem eşim kp babam herkes uğraştı, ilk çıkınca kucağımda uyudu aslında ama kalp atışı dinlemek için steteskop degdikce 15 dk da bir uyandı ve sonrası ağlamayla geçti, emzirmeye başlayınca sakinleşti, derdi emmekmiş:) aslında zor değildi ama ben sanırım hassas davrandım, hastaneden çıkana kadar emdi kucağımda uyudu, anestezinin tek güzel yanı uyumayan oğlumu uyuttu:)
Dün bir dk durmayan oğlum yerde yattı oyuncaklarla öyle oynadı can tatlı tabi:) bugün hareketlendi:) emeklemeye çalışıyor ama dizlerinin üstüne tam çökemiyor, bir diz yerde bir dizi havada yamuk yamuk emekliyor, ayaga kalkıyor ama birden oturunca canı yandiğı için ağladı dün akşam, mümkün mertebe hareket ettirmemeye çalışıyorum dr bir şey olmaz dedi ama canı yanar diye korkuyorum, birde sürekli emiyor yapışığız yeni doğum yapmış gibi hissediyorum kendimi:)
Annem iyi ki gelmiş gelme anne demiştim hastanede elim ayağım oldu resmen
Dua edin çabuk iyileşsin kuzum, aslında o iyide benim snne yüreğim sakinleşdin:)
Canim regliyken agri kesici icmek reglini keser getrmez buda daha sancili olur senin icin aklinda olsunSevgi pıtırcıkları uyuyun hadi:)
Duşumu aldımregl oldum gece gece bi ağrı kesici içtim inş fazla sancım olmaz eşimde ne hevesle bizi eve getirmişti
Hadi iii geceleer tatlı rüyalar girlboymom sende ahmet ve ipeği öp benim yerime
İnsanın evi gibisi yok evim evim güzel evim yatağımı özlemişim:)