2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Oy maşallah kuzuya :) Canim birer çay kaşığı kadar verdim 3 gün kuraliyla, şimdi de kahvalti tabagina hergün biraz ekleyip yedirmeye devam ediyorum, az tereyağı ve üstüne az bal sürüp lokmalik ekmekleri agzina veriyorum. :)
Valla biz bile imrendik:) afiyet olsun prensesine maşallah.. Ben korkumdan veremiyorım bebeklen vermişler alerji olmuştu diye şimdi vermiyorum evimde kv annem oluyor, ben bir kere versem onlar şişeyi verirşer cesaret alıp:)) onlar olmadığında deneyebilirim ama:))

Bende 15 gündür ara ara veriyorum. Ben labne üstüne bi damlacık damlatıyorum üç beş lokmaya. Çok şükür bişey olmadı :) sırada süt var. Sever inşallah. Ben hiç sevmem eşimde sevmez. Hamileyken zar zor içiyodum
Süt yerine meyveli süt yoğurt peynir yese o da kar. Bakıcı için de yazamadım ama dşle dostla olmuyor. Evin hali bazen kötü bırkaop gidiyorsun bazen suratın asık oluyor bazen vir şey istemek zorunda kalıyorsun. Arkadaşındansa sadecd paranla rica edebilirsin. Bakıcu bulmak en güzeli. Dul olanların da kocasının rahatsız edip etmediğini sor mutlaka..

Kizimin dogum gunu icin seker hamuru alirken biraz fazla almistim. Bugun benim dogum gunum once kendimi pastami yapip deneyeyim diye.
Kizim hic drmadi ancak boylr birsey yapabildim Eki Görüntüle 1727778
Yahu sizler ne yetenekli annelersinizz ilk deneme olduğuna inanmıyorum:) maşallah ve nice güzsl senelern olsun yavruşunlw eşinle ailenle. Kolaycack en güzel yerlere atanasın yeni yaşınla, doğumgünün kutlu olsun..

Ya kızlar şimdi başka annelerin grubuna göz atıyorum arasa malum yeni bebek içib:)

Hepsi buluşuyor. Ortak hastaneye gidenler, brilikte kahvaltı edenler. Eminönüne birlikte alışverişe çıkanlar, ortak babyshower partisi düzenleyenler, neler neler..

Ablamların grubu da birlikte gün yapıyor, birbirine çocuk bırakıyor(ben asla bırakamazdım o ayrı:)) birlikte oyun gruplarına pazarlara vs gidiyorlar..

Bir bizim grup böyle çekingen kalmış herhalde face e ayrılanlar alıp başını gitmiş görüşmüşlerdir.. Bizimki fe sanırım mesafelerden ötürü diyecem ama üç günlük gruplar bile on kez buluştu:) bir biz kaldık:)

kızlarrr :KK43: 10 buçuk aylık olduk ama halen kızımın dişleri yok acaba kemikleri mi zayıf .ve de hep kaşık mamaları veriyorum eşim bugun dedi normal seyler ver yesin yaşı geldi bende papates yemeğinin suyuna bebe ekmeği ufalayıp yedirmeye çalıştım yemedi dilinin altında biriktirip dışarı atıyor napmalıyım

Oy maşallah kuzuya :) Canim birer çay kaşığı kadar verdim 3 gün kuraliyla, şimdi de kahvalti tabagina hergün biraz ekleyip yedirmeye devam ediyorum, az tereyağı ve üstüne az bal sürüp lokmalik ekmekleri agzina veriyorum. :)
yarasınnnn kuzuya,denicem bende

Kizimin dogum gunu icin seker hamuru alirken biraz fazla almistim. Bugun benim dogum gunum once kendimi pastami yapip deneyeyim diye.
Kizim hic drmadi ancak boylr birsey yapabildim Eki Görüntüle 1727778
eline sağlık canım güzel görünüyor süslemeyi nasıl yaptın

Ya kızlar şimdi başka annelerin grubuna göz atıyorum arasa malum yeni bebek içib:)

Hepsi buluşuyor. Ortak hastaneye gidenler, brilikte kahvaltı edenler. Eminönüne birlikte alışverişe çıkanlar, ortak babyshower partisi düzenleyenler, neler neler..

Ablamların grubu da birlikte gün yapıyor, birbirine çocuk bırakıyor(ben asla bırakamazdım o ayrı:)) birlikte oyun gruplarına pazarlara vs gidiyorlar..

Bir bizim grup böyle çekingen kalmış herhalde face e ayrılanlar alıp başını gitmiş görüşmüşlerdir.. Bizimki fe sanırım mesafelerden ötürü diyecem ama üç günlük gruplar bile on kez buluştu:) bir biz kaldık:)
ya doğru diyorsun ama Konya da kimse yok,yoksa görüşürüm ilk fırsat bulduğumuzda görüştük I imspecial la keşke fırsat olsa

@PINAR45 saol canım rahatlamana bi karar vermene sevindim yiğit için hayırlısı olsun

@hihami al al pek güzel bitirdik biZ:kk77: bu aralar zaten kilo almayım vermeyi geçtim:eek:

minione minione nirdesin hazirliklarin içinde kayboldun dimi:KK45:

yok cnm yaa bu kirpi sacli ricky canima okuyor
ne uykum kaldi ne biseyim simdilik hazirliklar duruyor ama bu hafta ilgilencem insallah

Selam merak edersiniz diye yazıyorum girecek zamanım hiç yok, dün ameliyat oldu bir saat sürdü neden uzun sürdü bilmiyorum, beklerken ömrümden ömür gitti, ağla ağla mahvoldum aklimdan kötü şeyler geçti hep:KK43: ameliyat sonrası zorlu bir süreç anestezi etkisi açlık derken iki saat ağladı biliyordum ağlayacak denilmişti ama onu susturamamak susturacak şeyin memem olduğunu bilip verememek beni çıldırtti mahvetti:KK43: sade sünnet bu kadar zor olmuyormuş testis yüzünden zor oldu:KK43: gece üçten sonra beslemedim zor zapdettim çünkü saat başı emiyor malum, annem eşim kp babam herkes uğraştı, ilk çıkınca kucağımda uyudu aslında ama kalp atışı dinlemek için steteskop degdikce 15 dk da bir uyandı ve sonrası ağlamayla geçti, emzirmeye başlayınca sakinleşti, derdi emmekmiş:) aslında zor değildi ama ben sanırım hassas davrandım, hastaneden çıkana kadar emdi kucağımda uyudu, anestezinin tek güzel yanı uyumayan oğlumu uyuttu:)

Dün bir dk durmayan oğlum yerde yattı oyuncaklarla öyle oynadı can tatlı tabi:) bugün hareketlendi:) emeklemeye çalışıyor ama dizlerinin üstüne tam çökemiyor, bir diz yerde bir dizi havada yamuk yamuk emekliyor, ayaga kalkıyor ama birden oturunca canı yandiğı için ağladı dün akşam, mümkün mertebe hareket ettirmemeye çalışıyorum dr bir şey olmaz dedi ama canı yanar diye korkuyorum, birde sürekli emiyor yapışığız yeni doğum yapmış gibi hissediyorum kendimi:)

Annem iyi ki gelmiş gelme anne demiştim hastanede elim ayağım oldu resmen

Dua edin çabuk iyileşsin kuzum, aslında o iyide benim snne yüreğim sakinleşdin:)

Bu arada öksürüğüm için dr a gittim antibiyotik verdi 3 hafta oldu gecmeyince verdi, hala deli gibi öksürüyorum

canim benim cok cok gecmiss olsunn masallah eymeneee acil sifalar diliyorum
sanada cok gecmis olsun,c vitaminini almayi ihlamur icmeyi ihmal etme,anne ogul bol
bol dinlenin uzun uzun deliksiz uyuyun insallah :KK66:

@eflalim geçmiş olsun canım..

İyi akşamlar şekerler dün eşimle alışverişe çıktık birazda gezdik ordan büyük eltime geldim hala ordayım:)

Safransari Safransari eline sağlık canım çok güzel gözüküyor:)

I imspecial evet canım tamda o çatlaktan bahsediyorum oğlu olsa ağzı kapanır dedim ama dedikoduda tam gaz devam ediyor allah islah etsin hep bizimle rekabet içinde eşim bana seni çok kıskanıyor demişti neyimi kıskanıyorsa..

Ya kızlar benim oğlum emziği bıraktı uyutmakta çok zorlanıyorum normalde hemen uyurdu uyansada emZiği verince tekrar yatıyordu şimdi artık öyle değil pış pışlamaklada yatmıyor siz ne yapıyorsunuz bide tam bir meme manyağı olmuş..

kızlarrr :KK43: 10 buçuk aylık olduk ama halen kızımın dişleri yok acaba kemikleri mi zayıf .ve de hep kaşık mamaları veriyorum eşim bugun dedi normal seyler ver yesin yaşı geldi bende papates yemeğinin suyuna bebe ekmeği ufalayıp yedirmeye çalıştım yemedi dilinin altında biriktirip dışarı atıyor napmalıyım
hicmi sebze yemiyor ,yogurt peynir falandami yemiyor ?

bn
Ya kızlar benim oğlum emziği bıraktı uyutmakta çok zorlanıyorum normalde hemen uyurdu uyansada emZiği verince tekrar yatıyordu şimdi artık öyle değil pış pışlamaklada yatmıyor siz ne yapıyorsunuz bide tam bir meme manyağı olmuş..
bbnmkide oyleee
kafayi yicem zirt pirt uyaniyor kolsy kolay dalamiyor
eskiden memede uyurdu simdi emiyo gozler fal tasi gibi acik
birde yeri gelirdi 8,5 a kdr uyurdu simdi 6 da uyaniyo zorla salla salla ninni yarim saat sonunda uyuto sevinuyorum yatayim diye hoppppp 7 de uyaniyor yine salliyorummmm hoppp 7,5 yine kalkio pes ediyorum artik :KK43:

ben

bencede mesafeler cnm
cunku cogunluk farkli sehitlerdeyiz
iyiki kizlarin aklina geldide cogumuz birbirumizi facede instagramdan ekledikde doyadsiya resimlerimize bakiyoruz surekli gorusmus kdr oluyoruz,sende ekle tatlim :KK66:
ben kendimede cok kiziyorum ,instagramda evimin oldugu semtin annwlerine uye oldum ve yrn yilbasi yemegi duzenlenecek 1,5 da,evime cok yakin şık bir mekanda,belki 50 den fazla bebekli anneler olarak gidilecek bu bulusms yemegine,hem kimsem yok diye uzuluyorum bir firsat aslinda ama hemde kimseyi tanimiylrum diye cesaret edemiyorum gitmeyee

bn

bbnmkide oyleee
kafayi yicem zirt pirt uyaniyor kolsy kolay dalamiyor
eskiden memede uyurdu simdi emiyo gozler fal tasi gibi acik
birde yeri gelirdi 8,5 a kdr uyurdu simdi 6 da uyaniyo zorla salla salla ninni yarim saat sonunda uyuto sevinuyorum yatayim diye hoppppp 7 de uyaniyor yine salliyorummmm hoppp 7,5 yine kalkio pes ediyorum artik :KK43:
canım benimki geceleri uyuyor uyanınca 2 dakika emiyor tekrar uyuyor gündüz uyumuyor bide uyutamıyorum saatler sürüyor:KK43:
Emziğide kendisi bıraktı bende zorlamadım fırsat bu fırsat dedim.

canım benimki hEp meme düşkünüydü hala gece sabaha kadar ağzında :KK43: gündüz gorememenin acisini çıkarıyor sanırım emziği kendisi mi bıraktı valla ben sabaha kadar ederle uyduruyorum:KK66:

ben

bencede mesafeler cnm
cunku cogunluk farkli sehitlerdeyiz
iyiki kizlarin aklina geldide cogumuz birbirumizi facede instagramdan ekledikde doyadsiya resimlerimize bakiyoruz surekli gorusmus kdr oluyoruz,sende ekle tatlim :KK66:
ben kendimede cok kiziyorum ,instagramda evimin oldugu semtin annwlerine uye oldum ve yrn yilbasi yemegi duzenlenecek 1,5 da,evime cok yakin şık bir mekanda,belki 50 den fazla bebekli anneler olarak gidilecek bu bulusms yemegine,hem kimsem yok diye uzuluyorum bir firsat aslinda ama hemde kimseyi tanimiylrum diye cesaret edemiyorum gitmeyee
canım git ya niye gitmeuesin bence değişik güzel olur senin içinde mesafeler olmasa bizde yemek duzenlerdik o rickiyi yerim dişler mahvetti yavruyu

Safransari Safransari cnm pastan cok gzl olmus nice gzl senelere insallahhh
aklinda olsun bime degisik degisik kaliplar sekiller gelmis hem pasta suslenede hemde kurabiye suslenk icin hemde paket i 3 lira cokta uygun
saol canım bilgi için bende bakayım :KK66:

Valla biz bile imrendik:) afiyet olsun prensesine maşallah.. Ben korkumdan veremiyorım bebeklen vermişler alerji olmuştu diye şimdi vermiyorum evimde kv annem oluyor, ben bir kere versem onlar şişeyi verirşer cesaret alıp:)) onlar olmadığında deneyebilirim ama:))

Süt yerine meyveli süt yoğurt peynir yese o da kar. Bakıcı için de yazamadım ama dşle dostla olmuyor. Evin hali bazen kötü bırkaop gidiyorsun bazen suratın asık oluyor bazen vir şey istemek zorunda kalıyorsun. Arkadaşındansa sadecd paranla rica edebilirsin. Bakıcu bulmak en güzeli. Dul olanların da kocasının rahatsız edip etmediğini sor mutlaka..

Yahu sizler ne yetenekli annelersinizz ilk deneme olduğuna inanmıyorum:) maşallah ve nice güzsl senelern olsun yavruşunlw eşinle ailenle. Kolaycack en güzel yerlere atanasın yeni yaşınla, doğumgünün kutlu olsun..

Benimki 11 bucuk benimkinde de yok canim ama hic kaygi etmiyorum. 14 aylik olduktan sonra cikmazsa kaygi ederim

@eflalim geçmiş olsun canım..

İyi akşamlar şekerler dün eşimle alışverişe çıktık birazda gezdik ordan büyük eltime geldim hala ordayım:)

Safransari Safransari eline sağlık canım çok güzel gözüküyor:)

I imspecial evet canım tamda o çatlaktan bahsediyorum oğlu olsa ağzı kapanır dedim ama dedikoduda tam gaz devam ediyor allah islah etsin hep bizimle rekabet içinde eşim bana seni çok kıskanıyor demişti neyimi kıskanıyorsa..

Safransari Safransari cnm pastan cok gzl olmus nice gzl senelere insallahhh
aklinda olsun bime degisik degisik kaliplar sekiller gelmis hem pasta suslenede hemde kurabiye suslenk icin hemde paket i 3 lira cokta uygun

Cok tesekkur edeeim kizlar
minione minione destegin ve fikir verdigin icin cok tesekkur ederim canim
Seker hamurunu internetten aldim ve cok sertti yapamicam diye cok korktum ama biraz suyla yogurdum nisastayla toparladim. Kizima daha guzel yaparim insallah

Benimki 11 bucuk benimkinde de yok canim ama hic kaygi etmiyorum. 14 aylik olduktan sonra cikmazsa kaygi ederim

Seker hamurunu internetten aldim ve cok sertti yapamicam diye cok korktum ama biraz suyla yogurdum nisastayla toparladim. Kizima daha guzel yaparim insallah
rica ederim cnm
bulabilirsen seker&sugar yada aybil hamuru yumusak oluyor
ayrica oda sicakliginda yapmadan evvel birak bikac saatte yumusar oda sicak biyer olsun :KK66:

canım benimki hEp meme düşkünüydü hala gece sabaha kadar ağzında :KK43: gündüz gorememenin acisini çıkarıyor sanırım emziği kendisi mi bıraktı valla ben sabaha kadar ederle uyduruyorum:KK66:

canım git ya niye gitmeuesin bence değişik güzel olur senin içinde mesafeler olmasa bizde yemek duzenlerdik o rickiyi yerim dişler mahvetti yavruyu

saol canım bilgi için bende bakayım :KK66:
Evet canım kendisi bıraktı diş çıkarınca istemiyor bende vermedim zaten pek tutmuyordu bi geceleri bide uyurken..

Benimki 11 bucuk benimkinde de yok canim ama hic kaygi etmiyorum. 14 aylik olduktan sonra cikmazsa kaygi ederi
peki sen neler yediriyorsun bebeğine

Evet canım kendisi bıraktı diş çıkarınca istemiyor bende vermedim zaten pek tutmuyordu bi geceleri bide uyurken..
Bencede en ıyısı bır yıl emzık ıcın ıdeeal diyorlar ama sonrası gerek yok sonuçta dış yapısı dudak yapısı etkılenebılır ..denon kaplumbagaya yıne pıl aldık ahmet her mızırdandıgında elınde onla dans edıyor ne eglencelı bisey:-)

Kocam nöbetçi bugün şimdi en büyük hayalim onları uyutup tv izlemek

hicmi sebze yemiyor ,yogurt peynir falandami yemiyor ?
yogurt olarak sütasın babymix yoğurdunu yiyor yeni yeni onunla sevmeye başladık yoğurdu.birde tarhana çorbası yiyor okadar geri kalan hazır kaşık mamaları.peynir hiç sevmiyor ben yediğimde elimle ağzına verirsem azcık yiyor iki üç defadan sonra onu da istemiyor.zaten hep iştahsız bir bebekti ama ben artık hazır tatlı mamalar yerine normal yemekler vermek istiyorum.yemek suyuna ekmek ufaladım onu bile yemedi :KK43: ne yiycek bu bebek

X