2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Valla biz bile imrendik:) afiyet olsun prensesine maşallah.. Ben korkumdan veremiyorım bebeklen vermişler alerji olmuştu diye şimdi vermiyorum evimde kv annem oluyor, ben bir kere versem onlar şişeyi verirşer cesaret alıp:)) onlar olmadığında deneyebilirim ama:))

Süt yerine meyveli süt yoğurt peynir yese o da kar. Bakıcı için de yazamadım ama dşle dostla olmuyor. Evin hali bazen kötü bırkaop gidiyorsun bazen suratın asık oluyor bazen vir şey istemek zorunda kalıyorsun. Arkadaşındansa sadecd paranla rica edebilirsin. Bakıcu bulmak en güzeli. Dul olanların da kocasının rahatsız edip etmediğini sor mutlaka..

Kizimin dogum gunu icin seker hamuru alirken biraz fazla almistim. Bugun benim dogum gunum once kendimi pastami yapip deneyeyim diye.
Kizim hic drmadi ancak boylr birsey yapabildim Eki Görüntüle 1727778
Yahu sizler ne yetenekli annelersinizz ilk deneme olduğuna inanmıyorum:) maşallah ve nice güzsl senelern olsun yavruşunlw eşinle ailenle. Kolaycack en güzel yerlere atanasın yeni yaşınla, doğumgünün kutlu olsun..

Ya kızlar şimdi başka annelerin grubuna göz atıyorum arasa malum yeni bebek içib:)

Hepsi buluşuyor. Ortak hastaneye gidenler, brilikte kahvaltı edenler. Eminönüne birlikte alışverişe çıkanlar, ortak babyshower partisi düzenleyenler, neler neler..

Ablamların grubu da birlikte gün yapıyor, birbirine çocuk bırakıyor(ben asla bırakamazdım o ayrı:)) birlikte oyun gruplarına pazarlara vs gidiyorlar..

Bir bizim grup böyle çekingen kalmış herhalde face e ayrılanlar alıp başını gitmiş görüşmüşlerdir.. Bizimki fe sanırım mesafelerden ötürü diyecem ama üç günlük gruplar bile on kez buluştu:) bir biz kaldık:)

kızlarrr 10 buçuk aylık olduk ama halen kızımın dişleri yok acaba kemikleri mi zayıf .ve de hep kaşık mamaları veriyorum eşim bugun dedi normal seyler ver yesin yaşı geldi bende papates yemeğinin suyuna bebe ekmeği ufalayıp yedirmeye çalıştım yemedi dilinin altında biriktirip dışarı atıyor napmalıyım

yarasınnnn kuzuya,denicem bende

Kizimin dogum gunu icin seker hamuru alirken biraz fazla almistim. Bugun benim dogum gunum once kendimi pastami yapip deneyeyim diye.
Kizim hic drmadi ancak boylr birsey yapabildim Eki Görüntüle 1727778
eline sağlık canım güzel görünüyor süslemeyi nasıl yaptın

ya doğru diyorsun ama Konya da kimse yok,yoksa görüşürüm ilk fırsat bulduğumuzda görüştük I imspecial la keşke fırsat olsa

@eflalim geçmiş olsun canım..

İyi akşamlar şekerler dün eşimle alışverişe çıktık birazda gezdik ordan büyük eltime geldim hala ordayım:)

Safransari eline sağlık canım çok güzel gözüküyor:)

I imspecial evet canım tamda o çatlaktan bahsediyorum oğlu olsa ağzı kapanır dedim ama dedikoduda tam gaz devam ediyor allah islah etsin hep bizimle rekabet içinde eşim bana seni çok kıskanıyor demişti neyimi kıskanıyorsa..

Ya kızlar benim oğlum emziği bıraktı uyutmakta çok zorlanıyorum normalde hemen uyurdu uyansada emZiği verince tekrar yatıyordu şimdi artık öyle değil pış pışlamaklada yatmıyor siz ne yapıyorsunuz bide tam bir meme manyağı olmuş..

hicmi sebze yemiyor ,yogurt peynir falandami yemiyor ?

bn
bbnmkide oyleee
kafayi yicem zirt pirt uyaniyor kolsy kolay dalamiyor
eskiden memede uyurdu simdi emiyo gozler fal tasi gibi acik
birde yeri gelirdi 8,5 a kdr uyurdu simdi 6 da uyaniyo zorla salla salla ninni yarim saat sonunda uyuto sevinuyorum yatayim diye hoppppp 7 de uyaniyor yine salliyorummmm hoppp 7,5 yine kalkio pes ediyorum artik

ben
bencede mesafeler cnm
cunku cogunluk farkli sehitlerdeyiz
iyiki kizlarin aklina geldide cogumuz birbirumizi facede instagramdan ekledikde doyadsiya resimlerimize bakiyoruz surekli gorusmus kdr oluyoruz,sende ekle tatlim
ben kendimede cok kiziyorum ,instagramda evimin oldugu semtin annwlerine uye oldum ve yrn yilbasi yemegi duzenlenecek 1,5 da,evime cok yakin şık bir mekanda,belki 50 den fazla bebekli anneler olarak gidilecek bu bulusms yemegine,hem kimsem yok diye uzuluyorum bir firsat aslinda ama hemde kimseyi tanimiylrum diye cesaret edemiyorum gitmeyee

canım benimki geceleri uyuyor uyanınca 2 dakika emiyor tekrar uyuyor gündüz uyumuyor bide uyutamıyorum saatler sürüyor
Emziğide kendisi bıraktı bende zorlamadım fırsat bu fırsat dedim.

canım benimki hEp meme düşkünüydü hala gece sabaha kadar ağzında gündüz gorememenin acisini çıkarıyor sanırım emziği kendisi mi bıraktı valla ben sabaha kadar ederle uyduruyorum

canım git ya niye gitmeuesin bence değişik güzel olur senin içinde mesafeler olmasa bizde yemek duzenlerdik o rickiyi yerim dişler mahvetti yavruyu

Safransari cnm pastan cok gzl olmus nice gzl senelere insallahhh
aklinda olsun bime degisik degisik kaliplar sekiller gelmis hem pasta suslenede hemde kurabiye suslenk icin hemde paket i 3 lira cokta uygun
saol canım bilgi için bende bakayım

Benimki 11 bucuk benimkinde de yok canim ama hic kaygi etmiyorum. 14 aylik olduktan sonra cikmazsa kaygi ederim

Safransari cnm pastan cok gzl olmus nice gzl senelere insallahhh
aklinda olsun bime degisik degisik kaliplar sekiller gelmis hem pasta suslenede hemde kurabiye suslenk icin hemde paket i 3 lira cokta uygun

Cok tesekkur edeeim kizlar
minione destegin ve fikir verdigin icin cok tesekkur ederim canim
Seker hamurunu internetten aldim ve cok sertti yapamicam diye cok korktum ama biraz suyla yogurdum nisastayla toparladim. Kizima daha guzel yaparim insallah

rica ederim cnm
bulabilirsen seker&sugar yada aybil hamuru yumusak oluyor
ayrica oda sicakliginda yapmadan evvel birak bikac saatte yumusar oda sicak biyer olsun

Evet canım kendisi bıraktı diş çıkarınca istemiyor bende vermedim zaten pek tutmuyordu bi geceleri bide uyurken..

Evet canım kendisi bıraktı diş çıkarınca istemiyor bende vermedim zaten pek tutmuyordu bi geceleri bide uyurken..
Bencede en ıyısı bır yıl emzık ıcın ıdeeal diyorlar ama sonrası gerek yok sonuçta dış yapısı dudak yapısı etkılenebılır ..denon kaplumbagaya yıne pıl aldık ahmet her mızırdandıgında elınde onla dans edıyor ne eglencelı bisey

Kocam nöbetçi bugün şimdi en büyük hayalim onları uyutup tv izlemek

hicmi sebze yemiyor ,yogurt peynir falandami yemiyor ?
yogurt olarak sütasın babymix yoğurdunu yiyor yeni yeni onunla sevmeye başladık yoğurdu.birde tarhana çorbası yiyor okadar geri kalan hazır kaşık mamaları.peynir hiç sevmiyor ben yediğimde elimle ağzına verirsem azcık yiyor iki üç defadan sonra onu da istemiyor.zaten hep iştahsız bir bebekti ama ben artık hazır tatlı mamalar yerine normal yemekler vermek istiyorum.yemek suyuna ekmek ufaladım onu bile yemedi ne yiycek bu bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…