Selam merak edersiniz diye yazıyorum girecek zamanım hiç yok, dün ameliyat oldu bir saat sürdü neden uzun sürdü bilmiyorum, beklerken ömrümden ömür gitti, ağla ağla mahvoldum aklimdan kötü şeyler geçti hep
ameliyat sonrası zorlu bir süreç anestezi etkisi açlık derken iki saat ağladı biliyordum ağlayacak denilmişti ama onu susturamamak susturacak şeyin memem olduğunu bilip verememek beni çıldırtti mahvetti
sade sünnet bu kadar zor olmuyormuş testis yüzünden zor oldu
gece üçten sonra beslemedim zor zapdettim çünkü saat başı emiyor malum, annem eşim kp babam herkes uğraştı, ilk çıkınca kucağımda uyudu aslında ama kalp atışı dinlemek için steteskop degdikce 15 dk da bir uyandı ve sonrası ağlamayla geçti, emzirmeye başlayınca sakinleşti, derdi emmekmiş:) aslında zor değildi ama ben sanırım hassas davrandım, hastaneden çıkana kadar emdi kucağımda uyudu, anestezinin tek güzel yanı uyumayan oğlumu uyuttu:)
Dün bir dk durmayan oğlum yerde yattı oyuncaklarla öyle oynadı can tatlı tabi:) bugün hareketlendi:) emeklemeye çalışıyor ama dizlerinin üstüne tam çökemiyor, bir diz yerde bir dizi havada yamuk yamuk emekliyor, ayaga kalkıyor ama birden oturunca canı yandiğı için ağladı dün akşam, mümkün mertebe hareket ettirmemeye çalışıyorum dr bir şey olmaz dedi ama canı yanar diye korkuyorum, birde sürekli emiyor yapışığız yeni doğum yapmış gibi hissediyorum kendimi:)
Annem iyi ki gelmiş gelme anne demiştim hastanede elim ayağım oldu resmen
Dua edin çabuk iyileşsin kuzum, aslında o iyide benim snne yüreğim sakinleşdin:)