Sevgi pıtırcıkları uyuyun hadi:)
Duşumu aldımregl oldum gece gece bi ağrı kesici içtim inş fazla sancım olmaz eşimde ne hevesle bizi eve getirmişti
Hadi iii geceleer tatlı rüyalar girlboymom sende ahmet ve ipeği öp benim yerime
İnsanın evi gibisi yok evim evim güzel evim yatağımı özlemişim:)
Benimki kesilöiyor canım benim ağrılar dayanabilecek surumda değil abdullahtan olmasa bende içmem bidahaki ay daha çok sancı olduğunu biliyorum ama benim uyuyup dinlenmem lazım yoksa abdullaha bakmamamCanim regliyken agri kesici icmek reglini keser getrmez buda daha sancili olur senin icin aklinda olsun
Ben tam kabadım benimki yine meme istedi emzik oldum emzik gibi kullanıyor beni sıpa iyi geceler kuzumDükkanı kapatıyorum iyi geceler
Uykum geliyor zaten film izleyelim diyo şimdi de eşim kizimda uyumuyo zaten delircem sanırımŞu klavye neler yazıyor git olsana sevgi ptırcıgı Daha ne istyon ah benmkı sabah gelir ne mamalar hazırlar beklerim ozledım sanırımmelis memeyi ağzına tıkayıp yanına yatınca uyumaz mı
okullar tatil olmadan 1 hafta once cnmOoo hakikaten ne beceriklisiniz yahuu pel güzel olmuşş. Doğum gününde kutlu olsun. Ailenle sağlıklı mutlu yıllar geçirirsiniz inşallah hep
Canım dul ama eşiyle ayrı mı yoksa vefat mı etmiş bilmiyoruz. Ama ayrıldıysa iyiki söyledin sorarım. Bu benim hiç aklıma gelmezdi
Ahhh ahh keşke aynı yerlerde olsaydıkds görüşseydik. Komşularımlada eskisi kadsr götüşmüyorum artık. Çok dedikoducularmış ya. Benim söylemediğim şeyleri söyledi diye anlatıyolarmış daha neler neler. Yine tamamende kesmedim ilişkiyi aynı kattayız hoş olmaz hiç görüşmezsekte o yüzden mesafe koydum
Kız gitsene işte ne güzel bi fırsat sana. Bence hiç düşünmeden gitmelisiniz. Bide siz Denizliye ne zaman geliyodunuz? Benim eşim temmuza almış izni ramszan bayramıyla birleştirmiş
Normal peynir yemiyosa labne falan dene. Benim oğlan normal beysz peynirden sıkıldı labne veriyorum şuanda ve severek yiyor. Bundan sıkıkınca beyaz peynire döncem geri. Bide krep falan dene. Herşeyi dene illaki seveceği bişey çıkar
pes etme gerekiyorsa yemesin ama hep hergun bir umutla dene,sebzeler puturlu diye istemeyebilir blendirdan gecir yok yenedimi yogurt kat yok yinemi yemiyor reklam ac,inss alisacaktiryogurt olarak sütasın babymix yoğurdunu yiyor yeni yeni onunla sevmeye başladık yoğurdu.birde tarhana çorbası yiyor okadar geri kalan hazır kaşık mamaları.peynir hiç sevmiyor ben yediğimde elimle ağzına verirsem azcık yiyor iki üç defadan sonra onu da istemiyor.zaten hep iştahsız bir bebekti ama ben artık hazır tatlı mamalar yerine normal yemekler vermek istiyorum.yemek suyuna ekmek ufaladım onu bile yemedine yiycek bu bebek
Tesekkur ederim canim baska sehire goturup getrmek sikinti dedigin gibi hani en iyisinin yapacaklarini bilsem yine mesele degil ama ben bi yandan babam kp bi yandan arastirmislar doktorlar idrar yolundan girilerek yapilan operasyonunun riskli olabilecegini idrar kanalini tahrip edip genisleme yapabilecegini soylemisler . Bizde vazgectik . Ocagin 15 inde tahlilleri yapilacak temiz gelirse 20 sinde de ameliyat olacak malesef bakalim hayirlisi . Ilaclarini kullaniyorum arti limonata iciriyorum eritmede faydaliymis bebeklerin tasi yumusak oldugu icin belki ameliyat gunune kadar eriyebilr belli olmaz umudum var daha . Bide bu doktor ilacin eritmeyecegini soyledi ama oraya gelen bazi cocuklarin taslarimi eritmis eczaci dayima sordum oda eritir dedi . Burdaki salak eczaci dozunu az yazmis doktorun recetesine baktim 10 cc yaziyor eczaci 7 cc yazmis bide 10 cc olarak denicem ins erir son careOy maşallah kuzuya :) Canim birer çay kaşığı kadar verdim 3 gün kuraliyla, şimdi de kahvalti tabagina hergün biraz ekleyip yedirmeye devam ediyorum, az tereyağı ve üstüne az bal sürüp lokmalik ekmekleri agzina veriyorum. :)
Ben hep oyle yapiyorum igneyle :) bide yeni ogrendim bu biberonlarin numaralari oluyomus deliklerinin . Bu arada ameliyat gerekmiyecekmis cok sevindim canim gozun aydinBir zamanlar çok değerli olan avent biberonun emziğini bıçakla genişletmiş bulunmaktayım :))
sağol canım,aynen numaraları var şimdilik delik yaptık alınca değiştiririz :)Ben hep oyle yapiyorum igneyle :) bide yeni ogrendim bu biberonlarin numaralari oluyomus deliklerinin . Bu arada ameliyat gerekmiyecekmis cok sevindim canim gozun aydin
pınarcım bır yazamadım cnm şimdiden çok geçmiş olsun,tez zamanda hayırlısıyla atlatın inşallah cnmTesekkur ederim canim baska sehire goturup getrmek sikinti dedigin gibi hani en iyisinin yapacaklarini bilsem yine mesele degil ama ben bi yandan babam kp bi yandan arastirmislar doktorlar idrar yolundan girilerek yapilan operasyonunun riskli olabilecegini idrar kanalini tahrip edip genisleme yapabilecegini soylemisler . Bizde vazgectik . Ocagin 15 inde tahlilleri yapilacak temiz gelirse 20 sinde de ameliyat olacak malesef bakalim hayirlisi . Ilaclarini kullaniyorum arti limonata iciriyorum eritmede faydaliymis bebeklerin tasi yumusak oldugu icin belki ameliyat gunune kadar eriyebilr belli olmaz umudum var daha . Bide bu doktor ilacin eritmeyecegini soyledi ama oraya gelen bazi cocuklarin taslarimi eritmis eczaci dayima sordum oda eritir dedi . Burdaki salak eczaci dozunu az yazmis doktorun recetesine baktim 10 cc yaziyor eczaci 7 cc yazmis bide 10 cc olarak denicem ins erir son care
hahahha aylar önce yapmıştım sen fazla kaçırmışım çocuk boğuluyorduBir zamanlar çok değerli olan avent biberonun emziğini bıçakla genişletmiş bulunmaktayım :))
canım bende gece maması veriyorum ama ondan rahatsız olmuyor yatmadan önce 6 ölçek devam sütü ondan sonrada emiyor öyle olmasa gece sık uyanıyor dişten huzursuz olanilir bizimda salyalar akıyor bir diş daha geliyor galiba..pınarcım bır yazamadım cnm şimdiden çok geçmiş olsun,tez zamanda hayırlısıyla atlatın inşallah cnm
hahahha aylar önce yapmıştım sen fazla kaçırmışım çocuk boğuluyordu
ama şuan biz h,ççç biberon kullanmıyoruzasla istemıyor içmiyor
meyva yemıyor suyu nu içmiyorr pöff çk sıkıldım bu durumdan
ayrıca kızlar ben günlük yemek saatlerinizi çok merak edıyorum
mesala yatmadan 1 saat yada yarım saat evvel gece doysun sık uyanmasın dıye muhallebı gece maması v.s. veriyormusunuz ?
bız sabah zar zor 7-8 kaşık kahvaltı
öğlen 1 sebze yada balık yada katı yemek
akşam yoğurtlu meyva püresi saat 6-7 gibi
sonr a bu çocuk 11 de uyuyo tabı o saate kdr acıkmıştır deyıp hipp in iyi geceler mamasını verıyorum gece daha çok kalkıyor,kafama takıldı sadece 1,5 yml kaşığı verıyorum azcık bırsey seve seve löp löp yutuyo ama gece sankı rahatsız gıbı uyanıyor halen dişlermi yaa
Canım bebeğin hayırlı olsun allah yardımcın olsun:)Merhaba arkadaşlar..
Çok zor bir süreç yaşıyorum..
Dün hamile olduğumu öğrendim bütün aile şoktayız..Nasıl yaparım bilmiyorum.eşim genelde yok olduğunda da 9-10da eve geliyor işten.bütün korunma yöntemlerine rağmen meleğim geldi.geçen ay sprialim düştü.sonra buay hamileyim..kızımı hala emziriyorum.ama emzirdikçe rahmimde sanki ağrılar oluyo gibi yada psikolojik bilmiyorum.dünden beri aptal gibiyim.3 çocukla Nasıl başa çıkarım acaba???
@Mrssuperfine bi sorum olcak canım??sen hala emziriyor musun??emzirmeyi baıraktıysan Nasıl yaptın??hamileliğin ilk 4-5ayına kadar emzirenler duydum acaba bunu yaparsam bebeklerime zarar verir miyim??