2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Cok gecmis olsun canim iyiki erken farkedilmis benim teyzemin bes yasinda oglu var cocuk cok sik hastaliyodu doktr geniz etinden demis ama kucuk oldugu icin ameliyat etmediler o zaman uc yaslarindaydi . Tekrar gecmis olsun canin cabucak atlatir ins kuzun

Kırk yıllık ev hanımı modu mu hahahah :) Tanıdık geldi sanki bana da ne kadar haftada 1-2 gitsem de ofise şu Moddan çıkamadım bir türlü bu moda girince hep hayal yüksek lisans oluyo sanırım son 3 sınavdır da kaçırıyorum alesi :)
hihami doğumgünü hazırlıkları ne alemde diyecektim unuttum:) bizde her şey bitti şükür :) günü beklemek kaldı..
Canım benim daha var baya aklım çok dağınık adam akıllı otursam başına 1 saatte bitecek afiş etiket işleri filan onun haricinde hala kıyafetimiz yok süslerimiz tamam gibi çok da bitirmek istemiyorum erkenden başıma yeni işler çıkarırım çünkü :) Ne kadar kaldi sizin doğum gününe Ocak başıydı dimi

Ooo gidip alayım bari ben de çok sevdim geçen migrosta çakmasından buldum hiç güzel değildi ama onu da yedim :)))

Bende memlekete gidip gelince başlıcam süt vermeye. Altımızda kasap var sütte satıyo. Alan komşularda beğenmişler. Ondan alayım bari bende. Teşekkür ederim arkadaşlarr süt hakkında fikir verdiğiniz :)
valizler hazırr yarın akşama yolculuk var yarın gece bu saatlerde varmış oluruz inşallah :) 1 hafta rahatımmm oleyyy :)
Bakıcı işinide bi bayan varmış 45 yaşlarında Dul ve yalnızmış. daha öndece bakmış. Eğer kadını seversek tam benim istediğim gibi. Ev işlerinde falanda yardımcı oluyomuş. Akşsmları haftasonları falanda işleri olursa bakabilirim demiş :) memleketten dönümce görüşcez bakalım. Bide eşimin iş arkadaşının eşide bakabilirim demiş. Ailecekte görüştüğümüz insanlar ama ben öyle tanıdık istemiyorum ya. Ya yarın bigün bi anlaşmazlık olur tartışırız ya eşler hergün birlikteler o yüzden pek sıcak değiliz. Ama mecbur kalırsakta yapacak bişey yok...
Nego bi ses bi haber ver yahu merakta bıraktın bizi

İyi geceler arkadaşlar hepinize tatlı rüyalArr. Umarım uyuyabilirim

Selam merak edersiniz diye yazıyorum girecek zamanım hiç yok, dün ameliyat oldu bir saat sürdü neden uzun sürdü bilmiyorum, beklerken ömrümden ömür gitti, ağla ağla mahvoldum aklimdan kötü şeyler geçti hep ameliyat sonrası zorlu bir süreç anestezi etkisi açlık derken iki saat ağladı biliyordum ağlayacak denilmişti ama onu susturamamak susturacak şeyin memem olduğunu bilip verememek beni çıldırtti mahvetti sade sünnet bu kadar zor olmuyormuş testis yüzünden zor oldu gece üçten sonra beslemedim zor zapdettim çünkü saat başı emiyor malum, annem eşim kp babam herkes uğraştı, ilk çıkınca kucağımda uyudu aslında ama kalp atışı dinlemek için steteskop degdikce 15 dk da bir uyandı ve sonrası ağlamayla geçti, emzirmeye başlayınca sakinleşti, derdi emmekmiş:) aslında zor değildi ama ben sanırım hassas davrandım, hastaneden çıkana kadar emdi kucağımda uyudu, anestezinin tek güzel yanı uyumayan oğlumu uyuttu:)

Dün bir dk durmayan oğlum yerde yattı oyuncaklarla öyle oynadı can tatlı tabi:) bugün hareketlendi:) emeklemeye çalışıyor ama dizlerinin üstüne tam çökemiyor, bir diz yerde bir dizi havada yamuk yamuk emekliyor, ayaga kalkıyor ama birden oturunca canı yandiğı için ağladı dün akşam, mümkün mertebe hareket ettirmemeye çalışıyorum dr bir şey olmaz dedi ama canı yanar diye korkuyorum, birde sürekli emiyor yapışığız yeni doğum yapmış gibi hissediyorum kendimi:)

Annem iyi ki gelmiş gelme anne demiştim hastanede elim ayağım oldu resmen

Dua edin çabuk iyileşsin kuzum, aslında o iyide benim snne yüreğim sakinleşdin:)

Canım sana ve eymene çok geçmiş olsun atlattınız sağlıkla şükürler olsun bu zamanlarda ge cer bol bol emsin de iyilessin kuzum çok öpüyoruz kolay gelsin cnm

inşallah canım bana da iyi gibi geliyor çünkü ben gelişim olarak hiçbir gerilik farketmiyorm hatta çoğu zaman şaşırtıcı şeyler yapıyor :)
bal ne kadar verdin ilk başta 1yaş kontrolünden sonra başlamayı düşünüyorum
ohhh afiyet olsun

canım Allah dermansız dert vermesin önemli olan bu
ohh maşallah maşallah bebekler cidden çok güçlü ve iyileşme süreleri çok hızlı
bende sünnet düşünüyorum d gününden sonra

Zaten mesele başlamak başlayınca geliyor gerisi. Evde tamamen arkadaşlar mutfak temizlik çocuk odaklı olup boşluğa düşüyorsun çalışmıyorsan bir şey yapmak lazım. Ben böyle söylüyorum ama daha yeni fark ediyorum. Kitap okumadan telefon elleme yasağı getirdm mesela kendimi önce kitaplar sonra tel kk:)

Benim yeğenim de öyleydi alerjik astım ve kronik faranjit bronşit her şey vardı maş hepsi gitti. Mır mır eden çocuk gitti mutlu huxurlu bir geldi..

Canım çok geçmiş olsun. İnsan en iyi yere gitmek stiyor ama bazen evsiz kalmak yolculuk da yıpratıcı olabiliyor, bırda da iyi doktorlara götürdünüz zaten. Allah yardımcınız olsun hiç anlamadan olsun bitsin inş..

Biz 2 ocakta bir de 31 aralık gecesi iki kez yapıcaz elbise için benim siparş verdiğim yer tavsiye etmem canım nette göründüğü gibi değil ve de elbise pşarak değil de bir günlük idarelil kostüm gibi düşünmek lazım herhalde. Arkadaşlarım memnunlar ama bir gün giyecek ne var ki dşyorlar ben eğenmedim uyduruk delikli tül vs. Kaliteli olsun diye para harcamıştım ama olmadı.

Nette gördüm çikolataların ğstine kaşe kağıttan kar tanesi yapıltırmışlar al sana hediyrlik:) inş gönlünüzce geçer:)

Oy maşallah kuzuya :) Canim birer çay kaşığı kadar verdim 3 gün kuraliyla, şimdi de kahvalti tabagina hergün biraz ekleyip yedirmeye devam ediyorum, az tereyağı ve üstüne az bal sürüp lokmalik ekmekleri agzina veriyorum. :)

Afiyet olsun benim bile canım çekti hahah

Bende 15 gündür ara ara veriyorum. Ben labne üstüne bi damlacık damlatıyorum üç beş lokmaya. Çok şükür bişey olmadı :) sırada süt var. Sever inşallah. Ben hiç sevmem eşimde sevmez. Hamileyken zar zor içiyodum

Canim cok gecmis olsusimdi iyi olmasina sevindim
Rabbim baska dert vermesin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…