Cok gecmis olsun canim iyiki erken farkedilmis benim teyzemin bes yasinda oglu var cocuk cok sik hastaliyodu doktr geniz etinden demis ama kucuk oldugu icin ameliyat etmediler o zaman uc yaslarindaydi . Tekrar gecmis olsun canin cabucak atlatir ins kuzunKızlar sabah esım kızımı kbb götürdü uzun zamandır kılo almayışından dalan anlıyordum ben t_ugba da gördü çok ufak tefek geniz eti çok büyükmüş dr hasta olmasınn sebebi de gelişimini etkileyende o demiş ve ameliyat günü vermiş 22 ocak karne gunu kan verilecek 25 ocakts ameliyatımz varannemler gelecek ama ahmet gece durmayabilir sanırım onuda gorurecgım gece kaldığımda babasıda kalır oyle olursa uff ıns çabucak atlatır kızım yınede erken farkedıldı şükür
Kırk yıllık ev hanımı modu mu hahahah :) Tanıdık geldi sanki bana da ne kadar haftada 1-2 gitsem de ofise şu Moddan çıkamadım bir türlü bu moda girince hep hayal yüksek lisans oluyo sanırım son 3 sınavdır da kaçırıyorum alesi :)Sütçülerden açık süt alıyoruz, arı sertifikası da sorabilirsin sütçülerde olması gerekiyor. Güvendiğin bir yerden açık süt alman daha evla, zaten kaynatıyorsun..
İnş canım bebeklerin kısmetine tamamlar okursun.. Ben okumaktan çok bıktım ama madem daha evde kalıcam kendimi iyice kapamayayım diyr aldım kitapları bismillah dedim işte:)
Hiç kullanmadım ama bebek pompası ile çektim yeni doğduğunda burnu dolu olunca. Serumla açınca zaten boşalıyor, gerek yok bence..
Ne saçma.. Hastane odasında kalsan ne olacak bir an önce gidip onları rahat hırakman daha iyi, yardım isteseler hemşireler var zaten. Çok otursan da çok oturdu derdi demek ki :)
Ben doktoraya başladım ama pişman oluyorum sanki:) onun yerine yüksek lisans yapaydım iyiydi:) formasyon yerne tezli yl yaparsan formasyona gerek yok diye biliyorum ben. Bence bismillah de başla...
İnş gönlüne göre olur canım. Ben meslek olarak finansçıydım bi zamanlar ama şimdi kırk yıllık ev hanımı moduna girdm:)
Hiç gerilere gitme canım yakalayamıyorsun sonra:) allah dört gözden ayırmasıj kuzucukları.. Nasıl da yokluğunu anlıyorlar..
Tamam canım:) keyfiniz bol olsun..
Geçmiş olsun canım. Hiç ameliyat olacak dye üzülme. Yeğenim 3 yaşından sonra falan oldu doktor üç yaşına kadar bekleelim demişti çünkü.
Üç yaşından sonra huyu suyu konuşması uykusu yemeği her şeyi değişyi çocuğun. Huysuz mızmız her ay hastalanan çocuk gitti yerine mutlu biri geldi. İnş ipek de şifa bulur tez vakitte..
Canım benim daha var baya aklım çok dağınık adam akıllı otursam başına 1 saatte bitecek afiş etiket işleri filan onun haricinde hala kıyafetimiz yok süslerimiz tamam gibi çok da bitirmek istemiyorum erkenden başıma yeni işler çıkarırım çünkü :) Ne kadar kaldi sizin doğum gününe Ocak başıydı dimihihami doğumgünü hazırlıkları ne alemde diyecektim unuttum:) bizde her şey bitti şükür :) günü beklemek kaldı..
Ooo gidip alayım bari ben de çok sevdim geçen migrosta çakmasından buldum hiç güzel değildi ama onu da yedim :)))@aysimason hatirladim o çatlağı oğlan olsun diye tüp bebek yaptırayım bari diyener alışmışlar boşver insan Sadece maddiyat için guleryuz gösteriyorsa hic göstermesin
Pinking Tree inşallah buyur gelisir ipek 4yaşında yapılabilir artik demiş biran önce olsun rahatlssin belki alerjik astımı bile yom bu hasta ediyor sürekli
@t_tuğba bisey çıkmadığına sevindim zaten gözler gayet cin gibiydi
Kızlar çok saolun hepiniz hayırlısı artik
Bu arada a101 epraline nin hihami ye gönderdiği çikolata gelmiş delisiyim malum almak isteyenlere duyrulur
inşallah canım bana da iyi gibi geliyor çünkü ben gelişim olarak hiçbir gerilik farketmiyorm hatta çoğu zaman şaşırtıcı şeyler yapıyor :)Nego güzel haberler bekliyoruz senden inşallah herşey sorunsuz geçmistir
I imspecial canım ipek kuzuya Allah şifalar versin inşallah sizin operasyonda sıkıntısız geçer tamamen iyileşir yavrum.
Pinking Tree canım ya hepimiz 40.yıllık ev hanımı olduk resmen :) ama pes etme sende madem başladın devam et gittigi yere kadar inşallah halledersin sen çalışkan hatunsun maşallah sana
Karar verdim iyice araştırıp devam edicem okumaya inşallah
C Cucu canım inşallah ameliyata falan gerek kalmaz yavrun için fotoğraflarda gayet güzel görünüyor kafa gelişimi, bende takip.ettiriyorum kafa gelisimini 6. aydan itibaren kapanmak uzere denmisti 12.aylik.oldugundada kapanmış dedi.doktor ama şükür kafamız büyüyor inşallah sıkıntısız devam eder.
Kızlar ya Allah hepinizden razi olsun burayida ailem gibi görüyorum birinizden en ufak bir terslik haberi alsam güzel haberler gelmeden içim rahat etmiyor. Rabbim hepinizin sıkıntılarına tez zamanda gidersin
Bu arada bende sutcuden alıyorum sutumu ama yinede icime sinmedi günlük sut veriyorum melisime. Birde bal vermeye başladım bayildi cadi tatli ya
ohhh afiyet olsun@aysimason hatirladim o çatlağı oğlan olsun diye tüp bebek yaptırayım bari diyener alışmışlar boşver insan Sadece maddiyat için guleryuz gösteriyorsa hic göstermesin
Pinking Tree inşallah buyur gelisir ipek 4yaşında yapılabilir artik demiş biran önce olsun rahatlssin belki alerjik astımı bile yom bu hasta ediyor sürekli
Bu arada a101 epraline nin hihami ye gönderdiği çikolata gelmiş delisiyim malum almak isteyenlere duyrulur
canım Allah dermansız dert vermesin önemli olan buSelam kizlar bazi problemlerden dolayi giremedim . Yigit in tedavisi icin doktor arastrdim Kayseri de bu yontemi yapan yok Ankara da da hastane isi cok sikintiliymis bide bi gitmede yapacaklarmi o var . O yuzden bu doktora guvenip yaptiralim diyoruz bakalim hayirlisi . Doktor bobrege girmeyecez sadece kalem kadar sirttan delik acip igneyle bobrege girip lazerle parcalicaz taslari dedi o zaman ben pek ikna olmamistim doktr da nereye gidersen git yapacaklari tedavi bu demisti napalim kendimi boyle teselli edeyim .
ohh maşallah maşallah bebekler cidden çok güçlü ve iyileşme süreleri çok hızlıSelam merak edersiniz diye yazıyorum girecek zamanım hiç yok, dün ameliyat oldu bir saat sürdü neden uzun sürdü bilmiyorum, beklerken ömrümden ömür gitti, ağla ağla mahvoldum aklimdan kötü şeyler geçti hepameliyat sonrası zorlu bir süreç anestezi etkisi açlık derken iki saat ağladı biliyordum ağlayacak denilmişti ama onu susturamamak susturacak şeyin memem olduğunu bilip verememek beni çıldırtti mahvetti sade sünnet bu kadar zor olmuyormuş testis yüzünden zor oldu gece üçten sonra beslemedim zor zapdettim çünkü saat başı emiyor malum, annem eşim kp babam herkes uğraştı, ilk çıkınca kucağımda uyudu aslında ama kalp atışı dinlemek için steteskop degdikce 15 dk da bir uyandı ve sonrası ağlamayla geçti, emzirmeye başlayınca sakinleşti, derdi emmekmiş:) aslında zor değildi ama ben sanırım hassas davrandım, hastaneden çıkana kadar emdi kucağımda uyudu, anestezinin tek güzel yanı uyumayan oğlumu uyuttu:)
Dün bir dk durmayan oğlum yerde yattı oyuncaklarla öyle oynadı can tatlı tabi:) bugün hareketlendi:) emeklemeye çalışıyor ama dizlerinin üstüne tam çökemiyor, bir diz yerde bir dizi havada yamuk yamuk emekliyor, ayaga kalkıyor ama birden oturunca canı yandiğı için ağladı dün akşam, mümkün mertebe hareket ettirmemeye çalışıyorum dr bir şey olmaz dedi ama canı yanar diye korkuyorum, birde sürekli emiyor yapışığız yeni doğum yapmış gibi hissediyorum kendimi:)
Annem iyi ki gelmiş gelme anne demiştim hastanede elim ayağım oldu resmen
Dua edin çabuk iyileşsin kuzum, aslında o iyide benim snne yüreğim sakinleşdin:)
Zaten mesele başlamak başlayınca geliyor gerisi. Evde tamamen arkadaşlar mutfak temizlik çocuk odaklı olup boşluğa düşüyorsun çalışmıyorsan bir şey yapmak lazım. Ben böyle söylüyorum ama daha yeni fark ediyorum. Kitap okumadan telefon elleme yasağı getirdm mesela kendimi önce kitaplar sonra tel kk:)Pinking Tree canım ya hepimiz 40.yıllık ev hanımı olduk resmen :) ama pes etme sende madem başladın devam et gittigi yere kadar inşallah halledersin sen çalışkan hatunsun maşallah sana
Karar verdim iyice araştırıp devam edicem okumaya inşallah
Kızlar ya Allah hepinizden razi olsun burayida ailem gibi görüyorum birinizden en ufak bir terslik haberi alsam güzel haberler gelmeden içim rahat etmiyor. Rabbim hepinizin sıkıntılarına tez zamanda gidersin
Bu arada bende sutcuden alıyorum sutumu ama yinede icime sinmedi günlük sut veriyorum melisime. Birde bal vermeye başladım bayildi cadi tatli ya
Benim yeğenim de öyleydi alerjik astım ve kronik faranjit bronşit her şey vardı maş hepsi gitti. Mır mır eden çocuk gitti mutlu huxurlu bir geldi..@aysimason hatirladim o çatlağı oğlan olsun diye tüp bebek yaptırayım bari diyener alışmışlar boşver insan Sadece maddiyat için guleryuz gösteriyorsa hic göstermesin
Canım çok geçmiş olsun. İnsan en iyi yere gitmek stiyor ama bazen evsiz kalmak yolculuk da yıpratıcı olabiliyor, bırda da iyi doktorlara götürdünüz zaten. Allah yardımcınız olsun hiç anlamadan olsun bitsin inş..Selam kizlar bazi problemlerden dolayi giremedim . Yigit in tedavisi icin doktor arastrdim Kayseri de bu yontemi yapan yok Ankara da da hastane isi cok sikintiliymis bide bi gitmede yapacaklarmi o var . O yuzden bu doktora guvenip yaptiralim diyoruz bakalim hayirlisi . Doktor bobrege girmeyecez sadece kalem kadar sirttan delik acip igneyle bobrege girip lazerle parcalicaz taslari dedi o zaman ben pek ikna olmamistim doktr da nereye gidersen git yapacaklari tedavi bu demisti napalim kendimi boyle teselli edeyim .
Kırk yıllık ev hanımı modu mu hahahah :) Tanıdık geldi sanki bana da ne kadar haftada 1-2 gitsem de ofise şu Moddan çıkamadım bir türlü bu moda girince hep hayal yüksek lisans oluyo sanırım son 3 sınavdır da kaçırıyorum alesi :)
Canım benim daha var baya aklım çok dağınık adam akıllı otursam başına 1 saatte bitecek afiş etiket işleri filan onun haricinde hala kıyafetimiz yok süslerimiz tamam gibi çok da bitirmek istemiyorum erkenden başıma yeni işler çıkarırım çünkü :) Ne kadar kaldi sizin doğum gününe Ocak başıydı dimi
Ooo gidip alayım bari ben de çok sevdim geçen migrosta çakmasından buldum hiç güzel değildi ama onu da yedim :)))
Oy maşallah kuzuya :) Canim birer çay kaşığı kadar verdim 3 gün kuraliyla, şimdi de kahvalti tabagina hergün biraz ekleyip yedirmeye devam ediyorum, az tereyağı ve üstüne az bal sürüp lokmalik ekmekleri agzina veriyorum. :)inşallah canım bana da iyi gibi geliyor çünkü ben gelişim olarak hiçbir gerilik farketmiyorm hatta çoğu zaman şaşırtıcı şeyler yapıyor :)
bal ne kadar verdin ilk başta 1yaş kontrolünden sonra başlamayı düşünüyorum
ohhh afiyet olsun
canım Allah dermansız dert vermesin önemli olan bu
ohh maşallah maşallah bebekler cidden çok güçlü ve iyileşme süreleri çok hızlı
bende sünnet düşünüyorum d gününden sonra
Afiyet olsun benim bile canım çekti hahahOy maşallah kuzuya :) Canim birer çay kaşığı kadar verdim 3 gün kuraliyla, şimdi de kahvalti tabagina hergün biraz ekleyip yedirmeye devam ediyorum, az tereyağı ve üstüne az bal sürüp lokmalik ekmekleri agzina veriyorum. :)
Bende 15 gündür ara ara veriyorum. Ben labne üstüne bi damlacık damlatıyorum üç beş lokmaya. Çok şükür bişey olmadı :) sırada süt var. Sever inşallah. Ben hiç sevmem eşimde sevmez. Hamileyken zar zor içiyodumOy maşallah kuzuya :) Canim birer çay kaşığı kadar verdim 3 gün kuraliyla, şimdi de kahvalti tabagina hergün biraz ekleyip yedirmeye devam ediyorum, az tereyağı ve üstüne az bal sürüp lokmalik ekmekleri agzina veriyorum. :)
Canim cok gecmis olsusimdi iyi olmasina sevindimSelam merak edersiniz diye yazıyorum girecek zamanım hiç yok, dün ameliyat oldu bir saat sürdü neden uzun sürdü bilmiyorum, beklerken ömrümden ömür gitti, ağla ağla mahvoldum aklimdan kötü şeyler geçti hepameliyat sonrası zorlu bir süreç anestezi etkisi açlık derken iki saat ağladı biliyordum ağlayacak denilmişti ama onu susturamamak susturacak şeyin memem olduğunu bilip verememek beni çıldırtti mahvetti sade sünnet bu kadar zor olmuyormuş testis yüzünden zor oldu gece üçten sonra beslemedim zor zapdettim çünkü saat başı emiyor malum, annem eşim kp babam herkes uğraştı, ilk çıkınca kucağımda uyudu aslında ama kalp atışı dinlemek için steteskop degdikce 15 dk da bir uyandı ve sonrası ağlamayla geçti, emzirmeye başlayınca sakinleşti, derdi emmekmiş:) aslında zor değildi ama ben sanırım hassas davrandım, hastaneden çıkana kadar emdi kucağımda uyudu, anestezinin tek güzel yanı uyumayan oğlumu uyuttu:)
Dün bir dk durmayan oğlum yerde yattı oyuncaklarla öyle oynadı can tatlı tabi:) bugün hareketlendi:) emeklemeye çalışıyor ama dizlerinin üstüne tam çökemiyor, bir diz yerde bir dizi havada yamuk yamuk emekliyor, ayaga kalkıyor ama birden oturunca canı yandiğı için ağladı dün akşam, mümkün mertebe hareket ettirmemeye çalışıyorum dr bir şey olmaz dedi ama canı yanar diye korkuyorum, birde sürekli emiyor yapışığız yeni doğum yapmış gibi hissediyorum kendimi:)
Annem iyi ki gelmiş gelme anne demiştim hastanede elim ayağım oldu resmen
Dua edin çabuk iyileşsin kuzum, aslında o iyide benim snne yüreğim sakinleşdin:)