2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Tabi canım yeterki yatsınlar hani sana zor olur diye söylüyorum..

Tam abdullah uyudu bi kek yapayım yarın yeriz dedim daha yumurtaları kırmadan ağlama sesi uyanmış hiçte uyumaya niyeti yok:))
Aldım onuda mama sandalyesine koyup yanıma götürdüm anne oğul kek yaptık oğlum çok sevdi kek yaparken beni izlemeyi:))

Canim ya nasıl resim ekleniyordu? Kızımın elbisesini eklicem ama yapamadim. Bu arada pastanin siparisini verdim. iki katli hello kitty konseptli oldu hersey hic aklimda yokken. Pastayida eklerim inşallah eger eklemeyi becerebilirsem :)

minione afişler harika canım inşallah doğum günü de harika geçer.

PINAR45 yataginiz hayırlı olsun canım. Güle güle kullansın kuzucuk.

bitoss Nego aysimason I imspecial teşekkürler canlarim.

Eşimin bazı akrabalarıda kızımın doğum gününe gelmek istiyorlarmis. Şehir dışından gelecekleri için yatili kalacaklar mecburen ve yaklaşık 20 kişi falan olacaklardi. Çok telaslandim nerede yatiririm okadar kişiyi diye. Allahtan eşim konuştu ailesiyle tek tek gelsinler böyle olmaz yerimiz yok dedi. Kp çok hassas bu konuda inşallah kırılmaz bize nasıl gelmeyin derim dedi. Of inşallah sorun çıkmaz eşime devrettim bu konuyu. Cok istiyorlarsa babanlarin döneceği gün gelsinler akşamda onlarla dönsünler dedim. Bunca kosturmaca arasında stres oldu bana bu konu. Inşallah sıkıntı olmadan hayırlısıyla çözeriz.

Son düzenleme:
Oooo maşallah size belliki Abdullah ta keki bekliyor afiyet olsun size :)
Benim cadida bir saat önce uyandı oturuyoruz bakalım ne zaman uyuyacaklar :)

Oooo maşallah size belliki Abdullah ta keki bekliyor afiyet olsun size :)
Benim cadida bir saat önce uyandı oturuyoruz bakalım ne zaman uyuyacaklar :)
teşekkür ederim canım gel beraber olsun:))

Keki pişireli çok oldu minik bi parçada verdim uyumaya niyeti yoktu masal anlatan ayıcığını açıp ikisinide beşiğe koydum şimdide bana söyleniyor beni çıkar diye:))

Alla Allah yigitte sik uyanip duruyo acaba carptigindanmiki dedigin gibi . Buyuk oglum uc bucuk yasina kadar yatmisti eskitti yani dusun yeni aldik yigite de ayni sekilde kullaniriz diye

Canım allah kolaylık versin gelrcek olan kişilerde bunu düşünmeleri lazım ama..

Oyy maşallah ona soylenmelerine bayılıyorum ben çok hoşuma gidiyor. kocaman öpüyorum abdullahi.
Evet canım dusunmeleri gerekiyor aslında ama işte bazen de böyle oluyor. Bende kendimi çok kötü hissediyorum sanki gelmelerini istemiyormus gibi, evim büyük aslinda 200 metrekare ama yer yataklarım falan yok. Koltuklarım da ancak kvlere yeter. Bi atlatsam hayırlısıyla bu donemi çok rahatlayacam.

Sende gelseler ser battaniye yorgan yere uyusunlar görsünler anyayı konyayı

Halada söyleniyor ayağımda sallıyorum onu oda söylenip duruyor:)
Bizde kocaman öpüyoruz kuzuyu

Şu tartışma konusunda yazdıklarınızda beni kırdı, önceden de yazıldı şakaya vurdum bunalıma giricem diye anlaşılmamış sanırım, benden de nefret edin o zaman sinir olun, o kadınıñ ne yaşadığını nasıl canının yandığını biliyormusunuz,çaresizlığı biliyormusunuz, bizde tartışıyoruz susacak yerim kalmadı çünkü, o kadından daha çok düşünemez kimse çocuklarını, çocukları bunlara maruz kaldığı nasıl canının yandığını kimse bilemez, daha fazla yazmıycam...

Şu topiğe girince nefes alıyordum ama son zamanlarda rahatsız olduğum çok şey var, bu kadar sıkıntımin arasında kaç gündür bir şey yazamadım diye bilgisayarı açtım icim rahat etmedi, dün de aynı konu bugün de, ben bir şey yazarken mesela emzirme hakkında emziremeyenler var aman kıracak bir şey yazmayım diyorum ya da ek gıda konusunda yemeyen bebeklerin annesi üzülmesin diyorum, empati empati empati, bir çok konuda lütfen... Neyse...

Canım sen niye alındınki ben kadına değil adams çok kızdım tartışmalardan duyuluyor adsm çok sırumsuz bunda seni kast etmedik sen üstüne alınma eşler snlayışsız olunca böyle oluyor..

Diğer olayda benim eşim iki üç kere oğlumun yanında bana kızdı hatta bağırdı tartıştık ve gerçekten oğlum çok korktu onun için eşimle tartışmıyorum dedim ben tartışanlara laf etmedim..

Seni kırdıysam özür dilerim yanlış anlaşılmak istemiyorum sen burda yazuncada farkındaysan eşini ilk söven benim bir kadın herzaman çocuklarını daha çok düşünür..

Nego kuzum kahvaltı yapiyrdum ancak.yazamadim görünce hemen yazacaktim.
aysimanin seni kastettigini düşünmüyorum diger arkadas da hakeza oyle...

hangimiz tartirsmiyruz ki cok siddetli olmamak kaydıyla bizde tartisiyruz yeri geliyo abdullah goruyo şaşkın saskin bakiyo...
hepimiz senı seviyoruz kimsenin senin kirilacagini düşünerek yazdigini sanmıyorum.her konuda....
Bende üzülüyorum bazen ama arkadslarin sucu yok takintim olan nokta oldugu icin uzulyrum.
herkes istedigini yazar...bu konuda hassas oldugun icin uzuluyrsun normal....
ama burda kımse kimseyi kirmak istemez arkadslarda onu goruyrum....sen bir de bize üzülme canim sıkma canini.

Nego canım sen üstüne alınma aysimason seni kastetmedi senin durumun çok farklı burda odun eşlere kızıyoruz lütfen canını sıkma .. bitoss zaten sürekli yazmadığı için sadece komşu hakkında yorum yaptı senin konun yoktu sen uzulme.hangimiz tartışmıyor sonuçta elimizden geleni yapsakta ufak şeyler olur zaten olmaz asla diyen yalan söyler bugün olmasa yarin evde olmasa arabada..

ya kesinlikle ben kimseyi yargılama üstteki kadını çok iyi anlıyotum onlar kavga ederken ben burda dua ediyorum onlara ve kadın gerçekten çocuklarını düşünüyor ama adam sorumsuz dediğim gibi bazen şiddet bile uyguluyor çocuklar ağlıyor kadının srsi geliyor dur diye ama adam çok gaddar ayy onların da hakkına girdim şimdi

Kendi kavgamada gelince benim eşim konuşurken dahi sesi yüksek çıkıyor bir iki kere oğlumun yanında bağırdı çocuk ağlayıp titredi yaa ben onu öyle görünce tartışmayı kestim eşimde kesti bunda eflalimi kast etmedim ama kırıldıysa tekrar yazıyorum hakkını helal etsin ben bu konu üzerinde daha birşey yazmayacağım kul hakkına girmek istemem...

Nego ben kadının zor durumunu anlatmaya çalıştım allah bilir nekadar zırdadırki bunlar yaşandı bunda senin alınacak ne varki??

Ben bu konuda çok hassaslaştım, aysimason asil sen hakkinı helal et yazdiktan sonra çok üzüldüm silemedim mesajı eymen ağlıyordu gereksiz alındım farkındayım beni kastetmediğini biliyorum bizde tartıştığımız için üstüme alındım o kadının ne yaşadığını bilemezsiniz dedim, aslinda sende adama kızdın, kusura bakma lütfen.

Ben artık eşimle tartışmamak için yanından gidiyorum peşimden geliyor, git diyorum tartışmak istemiyorum inadına geliyor, o odadan çıkıyorum diğerine geliyor, sonunda avazım çıktığı kadar bağırıyorum, benim sesim çıktığı için benim adım çıkıyor..

gerginlik için kusura bakmayın, bir süre sadece eve odaklanmam iyi olacak.

yok canım ben alımadım sadece beni yAnluş anladığın için üzüldüm ama neyseki kendimi anlatabildim sende anladın beni:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…