2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
İyi olurdu gelseydin ben şaka yapıyorum gezerdiniz bol bol..
istedim aslında ama çok yorucu olacak

:))) bir gun bir bakmisiz herkes hmn hmn ayni tarihte ist da bir bskmisiz toplanmisiz
ne gzl olurdu dimi ama[/QUOTE
Ayy süper olur ama imkansız gb

Canlaarrr çok şükür oğluşumun dişi çıktı sonunda çok mutluyummm :)

foto yukledım bikaç tne C Cucu 'cım sana sözüm vardı attım fotoları

şimdi ben kaçayım oğluşu uyutayım sonra geçmişi okuyayım kuzularınızı da sizi de öptümm:KK15:
teşekkür ediyorum bakayım hemen canm

Kocam fotoları görmüş:KK45: benum fotomu nete yukleme demedım diye kızdı ama çok tepki vermedi neyse ben konuyu yok gibi davranıyım anam var acamaz ıns bı haftaya unutur:KK70:
amanıınn gamze yakalandı :)) kızmaz inşallah canm nasıl gördü ki ona takıldım bende
Tam abdullah uyudu bi kek yapayım yarın yeriz dedim daha yumurtaları kırmadan ağlama sesi uyanmış hiçte uyumaya niyeti yok:))
Aldım onuda mama sandalyesine koyup yanıma götürdüm anne oğul kek yaptık oğlum çok sevdi kek yaparken beni izlemeyi:))
kız git yat ne keki

Şu tartışma konusunda yazdıklarınızda beni kırdı, önceden de yazıldı şakaya vurdum bunalıma giricem diye anlaşılmamış sanırım, benden de nefret edin o zaman sinir olun, o kadınıñ ne yaşadığını nasıl canının yandığını biliyormusunuz,çaresizlığı biliyormusunuz, bizde tartışıyoruz susacak yerim kalmadı çünkü, o kadından daha çok düşünemez kimse çocuklarını, çocukları bunlara maruz kaldığı nasıl canının yandığını kimse bilemez, daha fazla yazmıycam...
Nego Nego canım aysimanın dediği gibi benim lafımda adamaydı.. kimbilir hepimiz tartışıyoruzdur elbette bende dahil ben eşimle tartıştığımda da oğlum korkar bende üzülürüm ki dövmeli vurmalı bi olaya daha tanık olmuştum ufacık bebeğin korkusu gözümün önünden gitmiyor o nedenle nefret ediyorum diye yazdım.. yanlış yazdığım için yanlış anlaşılmış tartışmaktan kastım dövme aşırı şiddet uygulama olacaktı..Allah hepimizin yuvasını huzur,neşe,mutlulukla donatsın canım hamileliğimin 4.ayından beri burdayım takip ediyorum senin sıkıntılarınıda biliyorum ama gerçekten aklımın ucuna bile sen gelmedin öyle bişey derken çünkü seni tanıyoruz artık hep çocuklarını düşündüğünü onları iyi yetiştirmeye çalıştığını hepimiz biliyoruz. Ben asla sana öyle bi laf söylemem canım çok üzüldüm alındığın için ve çok özür dilerim seni istemeden de olsa kırdığım için hakkını helal et canım

C Cucu ne giricem bunalıma işim olmaz:KK53: tam kundak degilde battaniyesini kollarının altına sıkıştırıyorum ellerinide tutuyorum açmasın diye, gözünü de tülbentle örtüyorum işkence gibi oldu ya:KK70: ayağımda esşiz sesimle ninniler söylüyorum ee nin uu lu ii li üü lü versiyonlarını söylüyorum:KK53:
:KK70:

Tam abdullah uyudu bi kek yapayım yarın yeriz dedim daha yumurtaları kırmadan ağlama sesi uyanmış hiçte uyumaya niyeti yok:))
Aldım onuda mama sandalyesine koyup yanıma götürdüm anne oğul kek yaptık oğlum çok sevdi kek yaparken beni izlemeyi:))
hahha bende cokbseverim kekibyapmayi yemeyi izlemeyi:KK71:

Canim ya nasıl resim ekleniyordu? Kızımın elbisesini eklicem ama yapamadim. Bu arada pastanin siparisini verdim. iki katli hello kitty konseptli oldu hersey hic aklimda yokken. Pastayida eklerim inşallah eger eklemeyi becerebilirsem :)

@minione afişler harika canım inşallah doğum günü de harika geçer.

@PINAR45 yataginiz hayırlı olsun canım. Güle güle kullansın kuzucuk.

bitoss bitoss Nego Nego aysimason aysimason I imspecial teşekkürler canlarim.

Eşimin bazı akrabalarıda kızımın doğum gününe gelmek istiyorlarmis. Şehir dışından gelecekleri için yatili kalacaklar mecburen ve yaklaşık 20 kişi falan olacaklardi. Çok telaslandim nerede yatiririm okadar kişiyi diye. Allahtan eşim konuştu ailesiyle tek tek gelsinler böyle olmaz yerimiz yok dedi. Kp çok hassas bu konuda inşallah kırılmaz bize nasıl gelmeyin derim dedi. Of inşallah sorun çıkmaz eşime devrettim bu konuyu. Cok istiyorlarsa babanlarin döneceği gün gelsinler akşamda onlarla dönsünler dedim. Bunca kosturmaca arasında stres oldu bana bu konu. Inşallah sıkıntı olmadan hayırlısıyla çözeriz.:KK14:
canım ya bencede ane karışma esin halletsin o kadar kişi zor is

Eşimle hala küsüz ben hiç uzatmayı sevmiyorum hatta küsmeyi bile becerwmem ama eşim biz küsünce bi kinleniyor ki sormayın:-)
Canı kavga istiyor ama bu yoğunlukta hiç kavga edecek halim yok gücüm yetseydi şöyle biraz dövseydim onu:KK67: içim rahatlardı:KK70:tek taşımda oracıkta kaldı bari onu alıp takaydım:KK14:

:KK70:

hahha bende cokbseverim kekibyapmayi yemeyi izlemeyi:KK71:

canım ya bencede ane karışma esin halletsin o kadar kişi zor is
Ya bende yapmayı ve yedirmeyi severdim hiç yemezdim ama hamileyken aşerdim ogün bugün kek sever oldum:-)
Kilo sebebi ile fazla yapmıyorum yapsam löp löp götürürüm:))

Gözler sağlam çıktı şükür kaymadan şüphelenmişti dr fakülteye gittik bugün hiçbir sıkıntı yok dedi.bebek şaşılık alanında Bi prof var önada gösterin çok iyi dr dedi Bi asistan öyle deyince önada randevu aldım :) ocakta gotureyim
Hadi gözünüz aydın kuzum:))

C Cucu telefonumu istedi bi şeye bakacam diye benim sekmeler açıktı albume girip bakmış kurt gibidir saolsun :-) ama tepki çok vermedi net ortamına koyma fotomu defi kaldırdım bende neden bun kadar yumusakti bilemedim

merhaba güzel anneler nasılsınız? uzun zaman oldu yazmayalı aslında okudum ara ara ama bi türlü yazamadım :110:iş güç koşturmaca... hepinizin bebişlerine 41.5 kere maşallah :nazar::nazar::nazar: kimi yürüyo kimi çat pat konuşuyo. bizimkinde daha yürümedi. ama her yere tutunup kalkıyo sıralıyo ellerini bırakamıyor çok korkuyo :KK70:sadece dede diyodu bi kç zamandır nuda bıraktı ne anne ne baba. ama bişeyler geveliyo ağzında sürekli :KK70:hediyeler göndermişsiniz birbirinize çok özendim yaaa ve çok merak ettim ne güzel şeyler aldınz kimbilir. bi dahaolursa bende katılmk isterim. benim oğlumun doğum günü 8 ocak. çok kalabalık olmıcaz. aile arasında olacak ama yinede baya bi kafa yoruyorum :KK58:konsept küçük prens. hani şu meşhur çizgi film karakteri. çocukken ne çok izlerdim kısmet oğluma doğum günü konsepti yapmakmış küçük prensi :KK68:pastamızın üstünde küçük bi gezegen ve küçük prens olacak gülüyle. renkler bebek mavisi ve dore. masa eteği aldım dore renk. tabak bardak çatal vs. bebek mavisi olcak. bi afiş yaptırıcaz küçük prens ve bizim minnağın fotoğrafı olan. bide magnet ve çubuk süslerden yaptırıcam yine onlardada fotoğrafı olcak. yeşil gömlek yeşil pantolon aldım netten. bide sarı fular ayarladık mı kıyafet işi tamam :KK71:stüdyo fotolarındada aynı kıyafeti giydiririm. asma süsleri hazır. balonlar bebek mavisi ve yine dore. buraya kadar herşey tamam. ama en önemli konulardan biri ben ne giycemmmm hiç bi elbisemin içine sığmıyorum offf offf. öpüyorum hepinizi kızlar:KK15::KK15:

Hadi gözünüz aydın kuzum:))
sağol canımcım

C Cucu telefonumu istedi bi şeye bakacam diye benim sekmeler açıktı albume girip bakmış kurt gibidir saolsun :-) ama tepki çok vermedi net ortamına koyma fotomu defi kaldırdım bende neden bun kadar yumusakti bilemedim
iyi bari annenin olması iyi denk gelmiş :)
Hahahahaha :) benimki yarın sabaha kaldı daha subeye geçmemiş dagitimdakiler
yaa bende aradım yarın alınmazsa geri göndeririz diyorlar :) inşallah eşim,yetişir.yetişemezse sabah artık

X